Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
Μαλακες ξε μαλακες εμεις πληρωνουμε τη νυφη μετα γι αυτα τα ταγαριαΜαλακες.................
Μαλακες ξε μαλακες εμεις πληρωνουμε τη νυφη μετα γι αυτα τα ταγαριαΜαλακες.................
Εχεις δικιο αλλα προσωπικα οταν κατι ξεφευγει απ οτο VFM εγω δεν συνεχιζω να ψωνιζω,οπως δικαιωμα εχει να βγαζει τιμη αλλο τοσο δικαιωμα εχω να μην ψωνιζω και να λεω την γνωμη μουΜαλακες ξε μαλακες εμεις πληρωνουμε τη νυφη μετα γι αυτα τα ταγαρια
Ακριβώς Μιλάς σαν γνήσιος κολακείαςΤυπε ο analakias ξερει οτι αυτο υπαρχει περιπτωση να γινει αν ειναι καποιος τοσο σιχασιαρης πολυ απλα ΔΕΝ κανει anal το να φερει καποιος την κοπελα σε δυσκολη θεση αν γινει παιζει να ειναι τερμα μαλακας στην τελικη απλο ειναι εχεις χαρτακι διπλα κι οταν χυσεις και πας να βγεις πιανεις την καποτα μ αυτο τη βγαζεις το τκανεις πατσαβουρι στα σκουπιδια κι ουτε γατα ουτε ζημια τοσο απλο δε θελει κοπο θελει τροπο
Και πως το ορίζεις το vfm φίλε μουΕχεις δικιο αλλα προσωπικα οταν κατι ξεφευγει απ οτο VFM εγω δεν συνεχιζω να ψωνιζω,οπως δικαιωμα εχει να βγαζει τιμη αλλο τοσο δικαιωμα εχω να μην ψωνιζω και να λεω την γνωμη μου
Ειμαι γνησιος κωλακιαςΑκριβώς Μιλάς σαν γνήσιος κολακείας
Ακριβώς όπως ένα γνησιος κρεατοφάγος θα φάει το κρεας με τα χέρια χωρίς ντροπές . Έτσι κωλακιας δεν κωλώνει μπροστά στην Καυλα του να φάει και σκατο άμα τύχει .Ειμαι γνησιος κωλακιας
Άμα ψάξεις δυο σελίδες ποιο πίσω θα δεις το linkΚαλημέρα παιδιά, μήπως μπορώ να έχω το τηλέφωνο της Χριστίνας? ευχαριστώ!!!
ρε μάγκα μου η μερέντα μπορεί να φτάσει μέχρι τα @@ απο το βάλε-βγάλεΤυπε ο analakias ξερει οτι αυτο υπαρχει περιπτωση να γινει αν ειναι καποιος τοσο σιχασιαρης πολυ απλα ΔΕΝ κανει anal το να φερει καποιος την κοπελα σε δυσκολη θεση αν γινει παιζει να ειναι τερμα μαλακας στην τελικη απλο ειναι εχεις χαρτακι διπλα κι οταν χυσεις και πας να βγεις πιανεις την καποτα μ αυτο τη βγαζεις το τκανεις πατσαβουρι στα σκουπιδια κι ουτε γατα ουτε ζημια τοσο απλο δε θελει κοπο θελει τροπο
+20 την φορα το ΑΝΑΛ. Αρα στην συναντηση 140.Ναι συν 20 γιούργια παλιά το είχε 80 συν 20
Άμα θες δυο φορές κωλο ναι+20 την φορα το ΑΝΑΛ. Αρα στην συναντηση 140.
Nαι απλα το αναφερω για οσους ενδιαφερονται και δεν γνωριζουν.Άμα θες δυο φορές κωλο ναι
Θα φας καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο και ωραίο κωλογαμισιΚαλησπερα!Οποιος εχει παει με την Χριστινα μπορει να πει αν ειναι εμφανισιμη (δεν λεω ομορφη γιατι η ομορφια ειναι υποκειμενικη) και γενικα αν αξιζει μια φορα για τα χρηματα που ζηταει πλεον?Ευχαριστω
Μην περιμένεις ομοφωνία. Άλλος θα πει με χίλια κι άλλος με τίποτα. Μία δοκιμή μόνο θα σου δείξει.Καλησπερα!Οποιος εχει παει με την Χριστινα μπορει να πει αν ειναι εμφανισιμη (δεν λεω ομορφη γιατι η ομορφια ειναι υποκειμενικη) και γενικα αν αξιζει μια φορα για τα χρηματα που ζηταει πλεον?Ευχαριστω
Εμφανίσιμη και καυλιάρα είναι αλλά αυτά που ζητάει πλέον είναι πολλά.Καλησπερα!Οποιος εχει παει με την Χριστινα μπορει να πει αν ειναι εμφανισιμη (δεν λεω ομορφη γιατι η ομορφια ειναι υποκειμενικη) και γενικα αν αξιζει μια φορα για τα χρηματα που ζηταει πλεον?Ευχαριστω
Ευχαριστω πολυΜην περιμένεις ομοφωνία. Άλλος θα πει με χίλια κι άλλος με τίποτα. Μία δοκιμή μόνο θα σου δείξει.
Έχω να βρεθώ καιρό μετα την αυξηση αλλα εχει λεχθει οτι παιζει κανονικα μπαλαΈχει βρεθεί με την Ιέρεια κάποιος πρόσφατα;;; Παίζει κανονικά μπάλα;