anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.528
- Πόντοι
- 4.636
η καλυτερη συναντηση ειναι στο δωματιο ...Οχι αλλα ειχα τη τυχη να τη συναντησω στην εισοδο χοτελιου και ειναι η επομενη μου επιλογη.
η καλυτερη συναντηση ειναι στο δωματιο ...Οχι αλλα ειχα τη τυχη να τη συναντησω στην εισοδο χοτελιου και ειναι η επομενη μου επιλογη.
Συμφωνω αλλα δε μπορουσα να κανω πολλα πολλα καθως ημουν βιαστικος.η καλυτερη συναντηση ειναι στο δωματιο ...
αφου την εβαλες στο ματι καποια στιγμη θα την σουβλισεις ...Συμφωνω αλλα δε μπορουσα να κανω πολλα πολλα καθως ημουν βιαστικος.
αν ειναι ετσι ειναι ευκαιρια μαν.Nαι 2 φορες σεξ 100 και 2 φορες αναλ 40 +22ΧΟΤΕΛ Συνολο 162 ευρουλακια.
Eγω τυπε τελευταια φορα την ειχα πάρει στα 70(η 80 δεν θυμαμαι). Οπου και εγινε delete το τηλ της απο τον καταλογο.αν ειναι ετσι ειναι ευκαιρια μαν.
να τρεξουμε
Τυπε εγω ειχα ακουσει για 120 ουτε καν για 100. Anyway για πανω απο 80 δεν ειναι η Χριστινα και εριξα και εγω deleteNαι 2 φορες σεξ 100 και 2 φορες αναλ 40 +22ΧΟΤΕΛ Συνολο 162 ευρουλακια.
80 ηταν μαν το θυμαμαι.Eγω τυπε τελευταια φορα την ειχα πάρει στα 70(η 80 δεν θυμαμαι). Οπου και εγινε delete το τηλ της απο τον καταλογο.
Ναι επειδη δεν θυμαμαι δεν θα ηθελα να πω κατι που δεν ισχυει. ΓΙα να ειμαι ποιο δικαιος λοιπον ξεκινησε με 100 και μετα το μειωσε. Οταν λοιπον απο την τοτε μειωση το αυξησε εγινε κ το delete. Για να ειμαι ειλικρινης το delete εγινε γιατι ηθελε +20 αναλ την φορά. Ενας λογος λοιπον ακομα να μην το μετανιωνω για την αυξηση στα 100 (η 120 εαν το εχει τωρα).80 ηταν μαν το θυμαμαι.
μετα την καραντινα το αλλαξε αν θυμαμαι καλα κι εξαφανιστηκε κι απο το νημα.
υπαρχουν ολα γραμμενα πιο πισω.
Εμένα μου έλεγε ότι πελάτες το πρότειναν να το ανεβάσει ότι τα αξιζει από κάτι άλλες που περνούν 100. Οπότε Χ δυστυχώς γιατί είναι δυνατό μιλφ.Έχουν τρελαθεί όλες ....αντί να ρίξουν τις τιμές ανεβάζουν...και +20....+20...δεν βλέπουν τι γίνεται.....της είχα πει και εγώ γω ότι είναι πολλά τα 100 ....μου έλεγε κάτι περίεργα ότι ποιο παλιά την είχαν πιάσει κορόιδο...κτλ.
Όλα έχουν πάρει άνοδο δυστυχώς φίλεΈχουν τρελαθεί όλες ....αντί να ρίξουν τις τιμές ανεβάζουν...και +20....+20...δεν βλέπουν τι γίνεται.....της είχα πει και εγώ γω ότι είναι πολλά τα 100 ....μου έλεγε κάτι περίεργα ότι ποιο παλιά την είχαν πιάσει κορόιδο...κτλ.
Εμένα μου έλεγε ότι πελάτες το πρότειναν να το ανεβάσει ότι τα αξιζει από κάτι άλλες που περνούν 100. Οπότε Χ δυστυχώς γιατί είναι δυνατό μιλφ.
Εκτός από το πουλί μαςΌλα έχουν πάρει άνοδο δυστυχώς φίλε
Αυτό όσο παίρνανε τα χρόνια φίλε μου δυστυχώς όλο και ποιο μέσα πάειΕκτός από το πουλί μας
Παιδες οκ, το Χριστινακι δεν ειναι για ολα τα βαλαντια....ειναι ομως σταθερη αξια και δυνατο μιλφακι!Αυτό όσο παίρνανε τα χρόνια φίλε μου δυστυχώς όλο και ποιο μέσα πάει
E καλα δεν αμφιβαλω οτι ουτε το εχουν πει αλλα και ουτε οτι το κατεβαζει απο το μυαλο της.Εμένα μου έλεγε ότι πελάτες το πρότειναν να το ανεβάσει ότι τα αξιζει από κάτι άλλες που περνούν 100. Οπότε Χ δυστυχώς γιατί είναι δυνατό μιλφ.
Καλως τον....και ελεγα ποτε θα σκασει καποιος μυτη.Παιδες οκ, το Χριστινακι δεν ειναι για ολα τα βαλαντια....ειναι ομως σταθερη αξια και δυνατο μιλφακι!
Γιατί τυπακο μου δεν είναι για όλα τα βαλάντια ?? Τόσο πολύ έχει ακριβαίνει το Χριστινιο ? Για λέγε ....Παιδες οκ, το Χριστινακι δεν ειναι για ολα τα βαλαντια....ειναι ομως σταθερη αξια και δυνατο μιλφακι!
Μια χαρά είναι αυτό δεν το συζητάμε καν και καλό γαμησι κάνειΠαιδες οκ, το Χριστινακι δεν ειναι για ολα τα βαλαντια....ειναι ομως σταθερη αξια και δυνατο μιλφακι!