Γ αρχή λέω να βάλω την ποδιά μου και πάνω στον πάγκο βλέπουμε...ότι τραβαει η όρεξη.....!
Καλημέρα Ήλιε που δίνεις ζωή σε όλους μας, Αηδόνι του δάσους που ακόμα αντηχεί η αγγελική φωνή σου από το προχθεσινό τηλέφωνο
Κάνω λίγο διάλειμμα και μπήκα μέσα, μάλλον κοιμάται ακόμη η αρχοντιά σου, αλλά μην ανησυχείς η τύχη σου δουλεύει
Όλα έχουν σχέδιο, δηλαδή το ότι θα έρχομαι εδώ πάνω πεζοπορία με φόρτο είναι για δημιουργία κυμαινόμενης αντιπυρικής ζώνης, τι σόι υλικά μεταφέρω δεν κάνω μαθήματα γενικά όπως ξέρεις, άλλο μαζί σου!!
Δεν είναι να δώσω 300€ κι έρχεται μια μπολντόζα και τα ισοπεδώνει, η ζώνη απαιτεί συνεχή παρακολούθηση έτσι όπως έχω σκεφθεί να τη φτιάξω, εκτός κι αν είναι να ρίξω και τόνους τσιμέντο αλλά και πάλι πώς;
Θα έρχεται ελικόπτερο να το ρίχνει;
Εδώ είναι ~600 μέτρα ύψος με δύσβατο δρόμο και μόνο τετρακίνητο και μεγάλο τρακτέρ μπορεί να ανέβει.
Του χρόνου από εδώ θα στείλω φρέσκο λαδάκι πολυτελείας για να μαγειρεύεις νοικοκυρούλα μου
Πόσο θα είναι; 1 γραμμάριο, σιγά μην δώσουμε αναφορά τι έχουμε κάνει, τι κάνουμε και τι θα κάνουμε!
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!
Μερικές τυπικές κουβέντες τον επόμενο χρόνο σε δικό μου νήμα, δίχως τυμπανοκρουσίες!
Γιατί πολύ απλά εκεί που υπηρέτησα με έμαθαν οι αξιωματικοί μου να μη δίνω αναφορά ούτε στο Θεό.
Μπότες Timberland το λιοντάρι σου, ε κι εδώ υπάρχει λόγος βρε Χαζουλίνι
Αμερικανίδα η μουνάκλα Πρέσβειρα τι δεν καταλαβαίνεις;
Οι Ντίβες είναι εγωίστριες και ψηλομύτες όταν πρέπει
Σε αφήνω, μην με πάρει η νύχτα, μιλάμε την Πρωτοχρονιά απέναντι όπου θα γιορτάζει ο Βασίλης