Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 15.896
- Πόντοι
- 2.256
Με εχει αφησει λασκα αυτες τις μερες!μετα παντοφλα!!δε θα ζηλεψει η μοναδικη σου αγαπη ομως?
Με εχει αφησει λασκα αυτες τις μερες!μετα παντοφλα!!δε θα ζηλεψει η μοναδικη σου αγαπη ομως?
ε κρυβε και συ τιποτα, μη της τα λες ολαΜε εχει αφησει λασκα αυτες τις μερες!μετα παντοφλα!!
ωωωωωωωωωωωωωωωωωω πετσόκομμα!δε θα ζηλεψει η μοναδικη σου αγαπη ομως?
το γραφει στο προφιλ του ρε συ τι πετσοκομμα αχαχαχαωωωωωωωωωωωωωωωωωω πετσόκομμα!
Δεν το γράφει απλά, το διατυμπανίζει!!το γραφει στο προφιλ του ρε συ τι πετσοκομμα αχαχαχα
Μην σπαμαρουμε παρακαλω!εδω μιλαμε για κωλους σφηνες και draftΔεν το γράφει απλά, το διατυμπανίζει!!
Μα εμείς και λαδώσαμε τον κώλο και σφαλιάρα του ρίξαμε και με την σφήνα παίξαμε!εδω μιλαμε για κωλους σφηνες και draft
Εγω εκανα εσωτερικό διπλοΜα εμείς και λαδώσαμε τον κώλο και σφαλιάρα του ρίξαμε και με την σφήνα παίξαμε!
Εσύ?
Το κορμί σου είναι λαμπάδαDrafts
Σιγα τα λαχανα ρε μεγαλε.Ολος δικος σας….
Καλα μιλαμε μεγαλε εγραψες. Σιγουρα θα ερθει τωρα η Αλεξια με τις συναδελφισσες της και θα φωνάζουν ολες μαζι τι εργαλείο ειναι αυτο και οτι δεν έχουν ξανα δει τετοιο. Μην σου πω οτι θα πιαστουν και μαλλι με μαλλι για το ποια θα σου τον αρπάξει πρώτη.Ολος δικος σας….
Επειδής είσαι νέο ακάου, εχε υπόψη ότι άμανε ανεβάσεις καμιά μαλακια που δεν ήσουν σίγουρος ότι θα εντυπωσιάσει, έχεις μετά μισή ώρα να το κατεβάσεις ώστε να γλυτώσεις την καζούρα....Ολος δικος σας….
Πω ρε πούστηΟλος δικος σας….
Ετοιμάσου εσύ κι ο άλλος προδότης @athinaios44 να κόβετε πουρνάρια με τον παγετό, τούτη στιγμή έχει οριακά μηδέν εδώ πάνω (δεν ανεβάζω φωτογραφίες, το έχω κάνει παλαιότερα) μπας και στρώσετε χαρακτήρα. Μιλάμε το μεσημέρι, αλυσοπρίονο δεν παίζει να ξέρετε, η πεζοπορία είναι 5χλμ με φόρτο 20 κιλά, όποιος πέφτει τρώει κλωτσιές μέχρι να σηκωθεί επάνω, αλλιώς τον παρατάμε να γίνει βορά κορακιών και τσακαλιώνΠω ρε πούστη
Έχω κάνει σκηνάκια στο στρατό μανΕτοιμάσου εσύ κι ο άλλος προδότης @athinaios44 να κόβετε πουρνάρια με τον παγετό, τούτη στιγμή έχει οριακά μηδέν εδώ πάνω (δεν ανεβάζω φωτογραφίες, το έχω κάνει παλαιότερα) μπας και στρώσετε χαρακτήρα. Μιλάμε το μεσημέρι, αλυσοπρίονο δεν παίζει να ξέρετε, η πεζοπορία είναι 5χλμ με φόρτο 20 κιλά, όποιος πέφτει τρώει κλωτσιές μέχρι να σηκωθεί επάνω, αλλιώς τον παρατάμε να γίνει βορά κορακιών και τσακαλιών
Έχω κάνει σκηνάκια στο στρατό μαν
Ολος δικος σας….
Κάτσε καλά ρε μαν και εσύ χρονιάρες μέρες .Αλεξία καί λοιπά κορίτσια εκδιδόμενες καί μη τρέξτε χάνεται το κελεπουρι
Ρε τί τραβάμε, άντε νά αλλάξει ό χρόνος μπας καί ό νέος έχει λιγότερες μαλακίες.