alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Σοκολάτα παιρνω σε οσες τις φερνω σπιτι. Στο ξενοδοχειο οχι.θα παρεις και δωρο ενα σοκολατακι
Σοκολάτα παιρνω σε οσες τις φερνω σπιτι. Στο ξενοδοχειο οχι.θα παρεις και δωρο ενα σοκολατακι
την σουλα την ξερουμε πια ειναι και οποιος δεν γουσταρει την αποφευγει... υπαρχει πολυ προσφορα με 100 φουλ και γερα πιστολια στην αγοραπαντως χιλιες φορες αυτο που κανει εδω η κοπελια παρα το αλλο το μπαζακι η σουλα που σου ελεγε 100αρι και μετα "ξερεις ειναι και το ταξι 20 ευρω" και να ξυπνησω το πρωι ειναι 10 ευρω επειδη ειναι δυσκολο το ξυπνημα αααα και ο ταξιτξης θελει ενα επιπλεον tip 10 ευρω για να με αφησει εξω απο το χοτελι και +20 ευρω στην μανα μου για ψυχικη ωδυνη που κανω αυτη την δουλεια οποτε ...
Oχι ακόμα!
ετσι ειναι κανονικα πρεπει να την αφησουμε να δεις πως πεφτει η ταριφα
Πηγαινε με καμια αλλη ρε τύπεφιλε τασο μεχρι να πεσει η ταριφα το πουλι μας θα εχει γινει πετρα θα σπαει τοιχους
Το θέμα είναι οτι οταν τα θεσ δεν τα βρίσκειςτην σουλα την ξερουμε πια ειναι και οποιος δεν γουσταρει την αποφευγει... υπαρχει πολυ προσφορα με 100 φουλ και γερα πιστολια στην αγορα
προβλεπης για να εχειςΤο θέμα είναι οτι οταν τα θεσ δεν τα βρίσκεις
Μην σπαμαρουμε το θρεντ της Χριστινας. 130 ευρω ειναι αυτα.
καλησπερα και σε σενα!!!! ναι βρε 130 η μια!!
θα παρεις και δωρο ενα σοκολατακι
Και +40 το πρωκτικό, χωρίς photos.καλησπερα και σε σενα!!!! ναι βρε 130 η μια!!
Καλησπερα κ απο μενα!εχειs πολυ δικιο!Ενημερωμένη η Μαντάμ για το πως λειτουργεί το σύστημα,την έχουν δασκαλέψει σωστά και έχει πάρει της κατάλληλες πληροφορίες και ζητά και 130 αυτομάτως πάει στην ποιο ακριβή ανεξάρτητη,με αμφιλεγόμενες υπηρεσίες!
η μια?!?!?!?!χαχαχαχαχαχαχαχα....καλες γιορτες ευχομαι!!
Τι πράγμα όχι ακόμα?
Ερασιτέχνις είσαι, αλλά κάτι μου λέει πως θα ζητήσεις 130 την ώρα.
Μην μου πεις πως το πέτυχα!