Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 16.539
- Πόντοι
- 3.556
Επιθετικό μαρκετινγκΘέλει να δημιουργεί τεχνητή έλλειψη έτσι ώστε να ανεβάζει τις τιμές στο ξηροκαρπάδικο.![]()
Επιθετικό μαρκετινγκΘέλει να δημιουργεί τεχνητή έλλειψη έτσι ώστε να ανεβάζει τις τιμές στο ξηροκαρπάδικο.![]()
Σε λίγο θα κλείσει μήνα που λείπει. Επίτηδες το κάνει. Για να με τσαντίζει.Να αφησει τις βλακειες και τις γρηγοραδες και να γυρισει εδω που τον αγαπανε - ο ωριων και ο γκοτζι ειναι διδυμακια και αυτο δεν αλλαζει
Ωριων να τους φερθεις γλυκαΣε λίγο θα κλείσει μήνα που λείπει. Επίτηδες το κάνει. Για να με τσαντίζει.
Όταν γυρίσει, όμως, αυτήν τη φορά, του ετοιμάζω χοντρό χουνέρι.
ο ωριων του τα εμαθε τα οικονομικα και αυτα τα μαρκετινγκ και τωρα τα λουζομαστεΕπιθετικό μαρκετινγκ![]()
Τα έχουμε λύσει αυτά, Jimmy μου. Ο Γκότζις μου "παραχώρησε" το μαγαζί ιδία βουλήσει, γιατί έπρεπε να δουλεύει πολύ και εκείνος δεν την σήκωνε. Τη δουλειά.ο ωριων του τα εμαθε τα οικονομικα και αυτα τα μαρκετινγκ και τωρα τα λουζομαστεη πινακιδα ακομα γραφει gojiberry - λες να ζητησει πνευματικα δικαιωματα και ενοικια
μας βλεπω ολους στα καραβια για να ξεχρεωνουμε
![]()
Ενδιαφέρον ο συλλογισμός σου Ροντ !Θα σου πω που διαφωνώ, για να ταιριάξει ένα ζευγάρι άντρας-γυναίκα
ή υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα π.χ. Ντεγκρές, Κούρκουλος και λοιποί δλδ πας για την προίκα
Ή δάγκωσες τη λαμαρίνα, σου έκανε καλά γαμήσια και την πήρες.
Τώρα για να με τυλίξει κάποια με τα ντολμαδάκια της δεν χωράει στο δικό μου μυαλό,
θα κάτσω να τα φτιάξω μόνος μου.
Οι γυναίκες είναι αναγκαίο κακό αλλά ποιες είναι οι ανάγκες μας?
Ερώτηση για να σκεφτείτε ...
Καλημέρα, εδώ μιλάμε φιλικά γιατί είμαστε φίλοι του Ωρίων.Ενδιαφέρον ο συλλογισμός σου Ροντ !
Καλό είναι να μην υπάρχουν συμφέροντα στην σύνδεση δυο ανθρώπων, δύσκολο να συμβεί στην εποχή που ζούμε αλλά νομίζω πως είναι εφικτό !
Ετσι όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον, μπαίνω σε μια σχέση γιατί επιθυμώ να μοιράζομαι με κάποιον άλλο, τον χώρο μου, τον χρόνο μου, τις σκέψεις μου κλπ
Τώρα το ερωτικό κομμάτι είναι σημαντικό μεν αλλά δεν αρκεί αυτό από μόνο του για να κρατηθεί μια σχέση νομίζω!
Σε ένα παστίτσιο και εκμεκ καταίφι δεν θα έλεγα όχι![]()
Συμφωνώ με τα γραφόμενα σου Ροντ! Ετσι είναι! Τωρα για το φαγητό που γράφω χαριτολογόντας το λέω και μόνο! Τα πρώτα μου βήματα στην μαγειρική τα έχω κάνει, έχω μάθει τα βασικά δηλαδή, σιγά σιγά θα δοκιμάσω και πιο δύσκολες συνταγές!Καλημέρα, εδώ μιλάμε φιλικά γιατί είμαστε φίλοι του Ωρίων.
Πιο πολύ γράφω για να βάλω τον συνομιλητή μου να σκέφτεται παρά να επιβάλω τις απόψεις μου.
Οι δικές μου εμπειρίες για τις σχέσεις καταλήγουν στο δούναι και λαβείν, γιατί και κορόιδο να πιάσεις
κάποιον στη σχέση μια ώρα θα στο "κοπανήσει" και δεν θα πάει καλά το πράγμα.
Η λέξη κλειδί είναι το μοιράζομαι όπως πολύ σωστά γράφεις και η μοιρασιά αν δεν είναι δίκαιη θα χαλάσει.
Δεν μπορεί να βρεις κάποια να σε νταντεύει πρέπει να είσαι αυτόνομος ή να προσφέρεις κάτι (χρήμα, φήμη...). Η λέξη κλειδί είναι το μοιράζομαι όπως πολύ σωστά γράφεις.
Δεύτερο θέμα άμα έχεις χρόνο και διάθεση να μάθεις γκούγκλαρε "απογαλακτισμός" +ενηλίκων ή "απογαλακτισμός" μεταφορικά. Για πρακτικούς λόγους π.χ. φοιτητής επαρχία/εξωτερικό, ναυτικός,
αρρώστια θα αναγκαστείς να μαγειρέψεις.
Quid pro quo
Ενδιαφέρον ο συλλογισμός σου Ροντ !
Καλό είναι να μην υπάρχουν συμφέροντα στην σύνδεση δυο ανθρώπων, δύσκολο να συμβεί στην εποχή που ζούμε αλλά νομίζω πως είναι εφικτό !
Ετσι όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον, μπαίνω σε μια σχέση γιατί επιθυμώ να μοιράζομαι με κάποιον άλλο, τον χώρο μου, τον χρόνο μου, τις σκέψεις μου κλπ
Τώρα το ερωτικό κομμάτι είναι σημαντικό μεν αλλά δεν αρκεί αυτό από μόνο του για να κρατηθεί μια σχέση νομίζω!
Σε ένα παστίτσιο και εκμεκ καταίφι δεν θα έλεγα όχι![]()
εσεις για να μιλατε για γκομενικα κατι σκαρωνεται - πρεπει να εχετε βρει γκομενιτσες το πατε για κουκουλωμα και πατε να μας το φερετε σιγα-σιγαΚαλημέρα, εδώ μιλάμε φιλικά γιατί είμαστε φίλοι του Ωρίων.
Πιο πολύ γράφω για να βάλω τον συνομιλητή μου να σκέφτεται παρά να επιβάλω τις απόψεις μου.
Οι δικές μου εμπειρίες για τις σχέσεις καταλήγουν στο δούναι και λαβείν, γιατί και κορόιδο να πιάσεις
κάποιον στη σχέση μια ώρα θα στο "κοπανήσει" και δεν θα πάει καλά το πράγμα.
Η λέξη κλειδί είναι το μοιράζομαι όπως πολύ σωστά γράφεις και η μοιρασιά αν δεν είναι δίκαιη θα χαλάσει.
Δεν μπορεί να βρεις κάποια να σε νταντεύει πρέπει να είσαι αυτόνομος ή να προσφέρεις κάτι (χρήμα, φήμη...). Η λέξη κλειδί είναι το μοιράζομαι όπως πολύ σωστά γράφεις.
Δεύτερο θέμα άμα έχεις χρόνο και διάθεση να μάθεις γκούγκλαρε "απογαλακτισμός" +ενηλίκων ή "απογαλακτισμός" μεταφορικά. Για πρακτικούς λόγους π.χ. φοιτητής επαρχία/εξωτερικό, ναυτικός,
αρρώστια θα αναγκαστείς να μαγειρέψεις.
Quid pro quo
Αλλη μια αδικη φημη εις βαρος των βορειων - δεν ειναι οτι δεν δουλευουμε και ολα πανε χαλαρα και οπως ναναι -ΔΕΝ δουλεουμε απο αποψη για μην χαλασουμε το DNA της ποληςΤα έχουμε λύσει αυτά, Jimmy μου. Ο Γκότζις μου "παραχώρησε" το μαγαζί ιδία βουλήσει, γιατί έπρεπε να δουλεύει πολύ και εκείνος δεν την σήκωνε. Τη δουλειά.
Εσύ έλειπες και δεν τα ξέρεις.
Ροντ ξερω νευριαζεις με μερικα πραγματα αλλα η γνωμη μου ειναι οτι δεν πρεπει να ειμαστε απολυτοι στα περισσοτερα πραγματα - δεν λεω να μην εχουμε ταυτοτητα και να πηγαινουμε οπου φυσαει ο ανεμος απλα να μην ειμαστε τελειως απολυτοι - διοτι η αβεβαιοτητα η πλαστικοτητα και η ποικιλομορφια του μελλοντος ειναι τοσο μεγαλη και η ανθρωπινη λογικη και αντιληψη τοσο μικρη - επισης να παραδειγματιζομαστε απο τη ιστορια -ειδαμε τι παθανε οι ευρωπαιοιΦόρμα πούμα φοράω γιατί αθλούμαι
το άβαταρ είναι σήμα ινκόγκνιτο για να μη με ζαλίζουν![]()