Νέα

Ξηροκαρπάδικο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gojiberry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.236
Πόντοι
6.236
Να αφησει τις βλακειες και τις γρηγοραδες και να γυρισει εδω που τον αγαπανε - ο ωριων και ο γκοτζι ειναι διδυμακια και αυτο δεν αλλαζει
Σε λίγο θα κλείσει μήνα που λείπει. Επίτηδες το κάνει. Για να με τσαντίζει.
Όταν γυρίσει, όμως, αυτήν τη φορά, του ετοιμάζω χοντρό χουνέρι.

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.303
Πόντοι
3.506
Σε λίγο θα κλείσει μήνα που λείπει. Επίτηδες το κάνει. Για να με τσαντίζει.
Όταν γυρίσει, όμως, αυτήν τη φορά, του ετοιμάζω χοντρό χουνέρι.
Ωριων να τους φερθεις γλυκα
και οχι "βια" (προπαντων φανερη η κατι που να αποδεικνυεται :2funny:)
@Gojiberry για κοπιασε :2funny::2funny::2funny:

Screenshot_4.jpg

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.303
Πόντοι
3.506
Επιθετικό μαρκετινγκ :confused:
ο ωριων του τα εμαθε τα οικονομικα και αυτα τα μαρκετινγκ και τωρα τα λουζομαστε:glasses: η πινακιδα ακομα γραφει gojiberry - λες να ζητησει πνευματικα δικαιωματα και ενοικια :think: μας βλεπω ολους στα καραβια για να ξεχρεωνουμε:tooth::tooth::tooth:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.236
Πόντοι
6.236
ο ωριων του τα εμαθε τα οικονομικα και αυτα τα μαρκετινγκ και τωρα τα λουζομαστε:glasses: η πινακιδα ακομα γραφει gojiberry - λες να ζητησει πνευματικα δικαιωματα και ενοικια :think: μας βλεπω ολους στα καραβια για να ξεχρεωνουμε:tooth::tooth::tooth:
Τα έχουμε λύσει αυτά, Jimmy μου. Ο Γκότζις μου "παραχώρησε" το μαγαζί ιδία βουλήσει, γιατί έπρεπε να δουλεύει πολύ και εκείνος δεν την σήκωνε. Τη δουλειά.
Εσύ έλειπες και δεν τα ξέρεις.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.531
Πόντοι
3.556
Θα σου πω που διαφωνώ, για να ταιριάξει ένα ζευγάρι άντρας-γυναίκα
ή υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα π.χ. Ντεγκρές, Κούρκουλος και λοιποί δλδ πας για την προίκα
Ή δάγκωσες τη λαμαρίνα, σου έκανε καλά γαμήσια και την πήρες.
Τώρα για να με τυλίξει κάποια με τα ντολμαδάκια της δεν χωράει στο δικό μου μυαλό,
θα κάτσω να τα φτιάξω μόνος μου.
Οι γυναίκες είναι αναγκαίο κακό αλλά ποιες είναι οι ανάγκες μας?
Ερώτηση για να σκεφτείτε ...
Ενδιαφέρον ο συλλογισμός σου Ροντ !
Καλό είναι να μην υπάρχουν συμφέροντα στην σύνδεση δυο ανθρώπων, δύσκολο να συμβεί στην εποχή που ζούμε αλλά νομίζω πως είναι εφικτό !
Ετσι όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον, μπαίνω σε μια σχέση γιατί επιθυμώ να μοιράζομαι με κάποιον άλλο, τον χώρο μου, τον χρόνο μου, τις σκέψεις μου κλπ
Τώρα το ερωτικό κομμάτι είναι σημαντικό μεν αλλά δεν αρκεί αυτό από μόνο του για να κρατηθεί μια σχέση νομίζω!
Σε ένα παστίτσιο και εκμεκ καταίφι δεν θα έλεγα όχι :grin::grin:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.685
Πόντοι
12.946
Καλό είναι να μην υπάρχουν συμφέροντα στην σύνδεση δυο ανθρώπων, δύσκολο να συμβεί στην εποχή που ζούμε αλλά νομίζω πως είναι εφικτό !
Ετσι όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον, μπαίνω σε μια σχέση γιατί επιθυμώ να μοιράζομαι με κάποιον άλλο, τον χώρο μου, τον χρόνο μου, τις σκέψεις μου κλπ
Τώρα το ερωτικό κομμάτι είναι σημαντικό μεν αλλά δεν αρκεί αυτό από μόνο του για να κρατηθεί μια σχέση νομίζω!
Καλημέρα, εδώ μιλάμε φιλικά γιατί είμαστε φίλοι του Ωρίων.
Πιο πολύ γράφω για να βάλω τον συνομιλητή μου να σκέφτεται παρά να επιβάλω τις απόψεις μου.
Οι δικές μου εμπειρίες για τις σχέσεις καταλήγουν στο δούναι και λαβείν, γιατί και κορόιδο να πιάσεις
κάποιον στη σχέση μια ώρα θα στο "κοπανήσει" και δεν θα πάει καλά το πράγμα.
Η λέξη κλειδί είναι το μοιράζομαι όπως πολύ σωστά γράφεις και η μοιρασιά αν δεν είναι δίκαιη θα χαλάσει.
Δεν μπορεί να βρεις κάποια να σε νταντεύει πρέπει να είσαι αυτόνομος ή να προσφέρεις κάτι (χρήμα, φήμη...). Η λέξη κλειδί είναι το μοιράζομαι όπως πολύ σωστά γράφεις.
Δεύτερο θέμα άμα έχεις χρόνο και διάθεση να μάθεις γκούγκλαρε "απογαλακτισμός" +ενηλίκων ή "απογαλακτισμός" μεταφορικά. Για πρακτικούς λόγους π.χ. φοιτητής επαρχία/εξωτερικό, ναυτικός,
αρρώστια θα αναγκαστείς να μαγειρέψεις.

Quid pro quo​

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.531
Πόντοι
3.556
Πιο πολύ γράφω για να βάλω τον συνομιλητή μου να σκέφτεται παρά να επιβάλω τις απόψεις μου.
Οι δικές μου εμπειρίες για τις σχέσεις καταλήγουν στο δούναι και λαβείν, γιατί και κορόιδο να πιάσεις
Η λέξη κλειδί είναι το μοιράζομαι όπως πολύ σωστά γράφεις και η μοιρασιά αν δεν είναι δίκαιη θα χαλάσει.
Δεν μπορεί να βρεις κάποια να σε νταντεύει πρέπει να είσαι αυτόνομος ή να προσφέρεις κάτι (χρήμα, φήμη...). Η λέξη κλειδί είναι το μοιράζομαι όπως πολύ σωστά γράφεις.
Δεύτερο θέμα άμα έχεις χρόνο και διάθεση να μάθεις γκούγκλαρε "απογαλακτισμός" +ενηλίκων ή "απογαλακτισμός" μεταφορικά. Για πρακτικούς λόγους π.χ. φοιτητής επαρχία/εξωτερικό, ναυτικός,

Quid pro quo​

Συμφωνώ με τα γραφόμενα σου Ροντ! Ετσι είναι! Τωρα για το φαγητό που γράφω χαριτολογόντας το λέω και μόνο! Τα πρώτα μου βήματα στην μαγειρική τα έχω κάνει, έχω μάθει τα βασικά δηλαδή, σιγά σιγά θα δοκιμάσω και πιο δύσκολες συνταγές!

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.303
Πόντοι
3.506

Quid pro quo​

εσεις για να μιλατε για γκομενικα κατι σκαρωνεται - πρεπει να εχετε βρει γκομενιτσες το πατε για κουκουλωμα και πατε να μας το φερετε σιγα-σιγα:D:

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.303
Πόντοι
3.506
Τα έχουμε λύσει αυτά, Jimmy μου. Ο Γκότζις μου "παραχώρησε" το μαγαζί ιδία βουλήσει, γιατί έπρεπε να δουλεύει πολύ και εκείνος δεν την σήκωνε. Τη δουλειά.
Εσύ έλειπες και δεν τα ξέρεις.
Αλλη μια αδικη φημη εις βαρος των βορειων - δεν ειναι οτι δεν δουλευουμε και ολα πανε χαλαρα και οπως ναναι -ΔΕΝ δουλεουμε απο αποψη για μην χαλασουμε το DNA της πολης :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom