Νέα

Ξηροκαρπάδικο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gojiberry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.674
Πόντοι
12.946
Εγώ δεν είπα ποτέ για ελικόπτερο στον ωκεανό. Να κάνει αυτό τρεις ώρες, να μου τη φέρουν παγωμένη...
Για χαζό με περάσατε;
Από Ιαπωνία μέχρι απέναντι Αμερική είναι 4.600 ναυτικά μίλια,
αλλά που να τα εξηγήσεις σε στεριανούς πιτσικόμηδες.
Να τους πάρετε εκπαιδευτικό με πλοίο του μπαμπά να μάθουν 5 πράγματα :wink:

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.282
Πόντοι
3.506
είσαι πολύ οπισθοδρομικός Τζιμάρα, έτσι θα πάρουμε την Πολη;
Δεν υπαρχει οπισθοδρομιση σε αυτα τα θεμα - ολονων των ανθρωπων η ζωη ξεκιναει με το πρωτοταΐζετε απο ενα βυζι γυναικας και να φροντιζετε απο αυτην- ειναι μια απο τις αρετες της γυναικας η φροντιδα- ειναι η φυσικη ταξη των πραγματων -

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.282
Πόντοι
3.506
Αυτή είναι 100% στεριανή νοοτροπία, άμα είσαι στον ωκεανό 2000 μίλια από την στεριά
και δεν μπορείς να παραγγείλεις πίτσες δελίβερυ και ο μάγειρας δεν ξέρει ούτε να τηγανίσει
1 αυγό ή ψοφάς της πείνας ή παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου.
Ρώτα τον @CaptainK και τον @Ωρίων που ξέρουν από ναυτικά θέματα.
Για το δεύτερο τι να σχολιάσω? οι καλύτεροι σεφ είναι άνδρες σε ποσοστό
αλλά πίστευε ότι θέλεις.
Εμ για αυτο επιλεγουμε την σταθεροτητα της στεριας - σιγα μην τρεχουμε στην αβεβαιοτητα της θαλασσας:cheesy: αλλωστε τι ειναι η θαλασσα? μια λακουβα γης που αγκαλιαζει το νερο - οσον αφορα τους σεφ :2funny: ολοι οι σεφ που ειναι παντρεμενοι στα σπιτια τους μαγειρευει αποκλειστικά η γυναικα τους και αμα θελουν ας κανουν και αλλιως:grin:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.222
Πόντοι
6.236
Από Ιαπωνία μέχρι απέναντι Αμερική είναι 4.600 ναυτικά μίλια,
αλλά που να τα εξηγήσεις σε στεριανούς πιτσικόμηδες.
Να τους πάρετε εκπαιδευτικό με πλοίο του μπαμπά να μάθουν 5 πράγματα :wink:
Ναύαρχε, τι ντυθήκατε;

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.674
Πόντοι
12.946

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.674
Πόντοι
12.946
Ναύαρχε, τι ντυθήκατε;
Α και πες του Τσίμη ότι δεν του κάνω λαικ γιατί έχει ιδέες του προ προ προ παππού μου,
οι σωστοί ναυτικοί ξέρουν να κάνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ,
από την εποχή του πολυμήχανου Οδυσσέα, που ήταν 10 χρόνια στο καράβι,
ήξερε και μαγείρευε μόνος του.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.222
Πόντοι
6.236
Φόρμα πούμα φοράω γιατί αθλούμαι :sunglasses:
το άβαταρ είναι σήμα ινκόγκνιτο για να μη με ζαλίζουν :confused:
Κατάλαβα.
Ειδικά για εσάς, που κάνετε υγιεινή διατροφή, έφερα τσιπς μανιταριών shiitake.
1740243839769.png

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.222
Πόντοι
6.236
Α και πες του Τσίμη ότι δεν του κάνω λαικ γιατί έχει ιδέες του προ προ προ παππού μου,
Ε ναι, οι ναυτικοί κάνουμε τα πάντα.
Καλό, όμως, είναι και όλοι να ξέρουν να κάνουν τα πάντα προκειμένου να μπορούν να είναι αυτάρκεις και ανεξάρτητοι.
Αλλά ο καθένας έχει τη γνώμη του, Ναύαρχε.
Και εδώ είμαστε μια ωραία παρέα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.504
Πόντοι
3.556

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.674
Πόντοι
12.946
Καλό, όμως, είναι και όλοι να ξέρουν να κάνουν τα πάντα προκειμένου να μπορούν να είναι αυτάρκεις και ανεξάρτητοι.
Αυτό μόνο, θα σας εξηγήσω τι θέλει να πει...

-αποσυνθέσεις-την-Ελλάδα-στο-τέλος-θα-δεις-να-σου-απομένουν-μια-ελιά-ένα-αμπέλι-κι-ένα-καράβι-...jpg

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.504
Πόντοι
3.556
Σχετικά με τους ναυτικούς που λες φίλε μου Ωριών, μπορεί να μην έχω γνώσεις καραβο-μάγειρα, αλλά έχω κάποιες γνώσεις καραβο-μαραγκού, ίσως να φανώ και λίγο χρήσιμος στο ταξίδι :glasses:

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.282
Πόντοι
3.506
Καλα αμα ειναι δεν θα ξαναπω για τους ναυτικους:angel: - το υδωρ ετσι και αλλιως ηταν στην αρχαια ελληνικη φιλοσοφια συνδεδεμενο με το συναισθημα αρα εσεις οι ναυτικοι εισθε συναισθηματικοι τυποι - γηινοι τυποι ειμαστε μην μας παρεξηγειτε

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.282
Πόντοι
3.506
Σχετικά με τους ναυτικούς που λες φίλε μου Ωριών, μπορεί να μην έχω γνώσεις καραβο-μάγειρα, αλλά έχω κάποιες γνώσεις καραβο-μαραγκού, ίσως να φανώ και λίγο χρήσιμος στο ταξίδι :glasses:
τι εγινε ολοι μαζι θα μπαρκαρετε :think: να ξερεις αγραμματος ο οδυσσεας εφυγε νεος και γυρισε γερος/παππους - η θαλασσα τον γερασε :cheesy: μερα νυχτα μες στην αλμυρα ξανασκεψου το θα γερασεις πριν την ωρα σου

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.282
Πόντοι
3.506
Κατάλαβα.
Ειδικά για εσάς, που κάνετε υγιεινή διατροφή, έφερα τσιπς μανιταριών shiitake.
1740243839769.png
Ωριων εχουμε κανενα νεο απο τον γκοτζι ? αφου θα ξαναγυρισει γιατι εξαφανιζεται :think:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.674
Πόντοι
12.946
Καλα αμα ειναι δεν θα ξαναπω για τους ναυτικους:angel: - το υδωρ ετσι και αλλιως ηταν στην αρχαια ελληνικη φιλοσοφια συνδεδεμενο με το συναισθημα αρα εσεις οι ναυτικοι εισθε συναισθηματικοι τυποι - γηινοι τυποι ειμαστε μην μας παρεξηγειτε
Θα σου πω που διαφωνώ, για να ταιριάξει ένα ζευγάρι άντρας-γυναίκα
ή υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα π.χ. Ντεγκρές, Κούρκουλος και λοιποί δλδ πας για την προίκα
Ή δάγκωσες τη λαμαρίνα, σου έκανε καλά γαμήσια και την πήρες.
Τώρα για να με τυλίξει κάποια με τα ντολμαδάκια της δεν χωράει στο δικό μου μυαλό,
θα κάτσω να τα φτιάξω μόνος μου.
Οι γυναίκες είναι αναγκαίο κακό αλλά ποιες είναι οι ανάγκες μας?
Ερώτηση για να σκεφτείτε ...

Τελευταία τροποποίηση:

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.282
Πόντοι
3.506
Θα σου πω που διαφωνώ, για να ταιριάξει ένα ζευγάρι άντρας-γυναίκα
ή υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα π.χ. Ντεγκρές, Κούρκουλος και λοιποί δλδ πας για την προίκα
Ή δάγκωσες τη λαμαρίνα, σου έκανε καλά γαμήσια και την πήρες.
Τώρα για με τυλίξει κάποια με τα ντολμαδάκια της δεν χωράει στο δικό μου μυαλό,
θα κάτσω να τα φτιάξω μόνος μου.
Οι γυναίκες είναι αναγκαίο κακό αλλά ποιες είναι οι ανάγκες μας.
Ερώτηση για να σκεφτείτε ...
η αναγκη για ζευγαρωμα ροντ ειναι ενα παρα πολυ ισχυρο ενστικτο - πολυ δυσκολα ο ανθρωπος τα χαλιναγωγει τα ενστικτα - σχεδον αδυνατο να τα βγαλεις τη φυση απο τον ανθρωπο -μαλλον η λυση ειναι να τα οριοθετησεις κατω απο την σκεψη αλλα να ξεριζωσεις τελειως δεν νομιζω να γινεται - και αν γινει ο ανθρωπος συνηθως αρρωσταινει - τελεια αποφαση δεν υπαρχει για κανενα πραγμα - κατι κατι παιρνεις κατι χανεις - η γνωμη μου ειναι για βρει ο ανδρας γυναικα πρεπει να τσαλαπατησει λιγο τον ανδρισμο του - να κανει δηλαδη λιγο τον μαλακα -αλλιως πως να γινει:think:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.674
Πόντοι
12.946
η αναγκη για ζευγαρωμα ροντ ειναι ενα παρα πολυ ισχυρο ενστικτο - πολυ δυσκολα ο ανθρωπος τα χαλιναγωγει τα ενστικτα - σχεδον αδυνατο να τα βγαλεις τη φυση απο τον ανθρωπο -μαλλον η λυση ειναι να τα οριοθετησεις κατω απο την σκεψη αλλα να ξεριζωσεις τελειως δεν νομιζω να γινεται - και αν γινει ο ανθρωπος συνηθως αρρωσταινει - τελεια αποφαση δεν υπαρχει για κανενα πραγμα - κατι κατι παιρνεις κατι χανεις - η γνωμη μου ειναι για βρει ο ανδρας γυναικα πρεπει να τσαλαπατησει λιγο τον ανδρισμο του - να κανει δηλαδη λιγο τον μαλακα -αλλιως πως να γινει:think:
Συμφωνώ σε πολλά, όπως προανέφερα οι γυναίκες είναι απαραίτητες,
αλλά δεν δέχομαι ότι μαγειρεύουν καλύτερα :grin:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.222
Πόντοι
6.236
Ωριων εχουμε κανενα νεο απο τον γκοτζι ? αφου θα ξαναγυρισει γιατι εξαφανιζεται :think:
Θέλει να δημιουργεί τεχνητή έλλειψη έτσι ώστε να ανεβάζει τις τιμές στο ξηροκαρπάδικο.:confused:

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.282
Πόντοι
3.506
Θέλει να δημιουργεί τεχνητή έλλειψη έτσι ώστε να ανεβάζει τις τιμές στο ξηροκαρπάδικο.:confused:
Να αφησει τις βλακειες και τις γρηγοραδες και να γυρισει εδω που τον αγαπανε - ο ωριων και ο γκοτζι ειναι διδυμακια και αυτο δεν αλλαζει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom