TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.463
πιπα κωλο ε;σιγα μην εχω 25 χρονια στο τιμονι αλλα το γαμημενο point system....
πιπα κωλο ε;σιγα μην εχω 25 χρονια στο τιμονι αλλα το γαμημενο point system....
πιπα κωλο ε;
περιμενω κερασμα ;)αυριο θα σκασω μουρη με το land και θα το (ξανα)παρω πισω το γαμοδιπλωμα
περιμενω κερασμα ;)
΄Οχι.πιπα κωλο ε;
αυριο θα σκασω μουρη με το land και θα το (ξανα)παρω πισω το γαμοδιπλωμα
΄Οχι.
Κωλόπιπα.
Το πήρες τελικά;
Αντε για να μας πάς καμμια μπουρδελότσαρκα στην Φυλής παρέα με το Τζουλάκι.
πιπα κωλο ε;
΄Οχι.
Κωλόπιπα.
Παράθεση από: mike strats στις χθες στις 23:45
αυριο θα σκασω μουρη με το land και θα το (ξανα)παρω πισω το γαμοδιπλωμα zfuck zfuck zfuck zfuck zfuck
Το πήρες τελικά;
Αντε για να μας πάς καμμια μπουρδελότσαρκα στην Φυλής παρέα με το Τζουλάκι.
Ρε τυποι μια απορια εχω οταν γαματε τραβεστοτρανς και πατε να χυσετε,ετσι και κλασει ο τυπος την ωρα που χυνετε δεν υπαρχει κινδυνος το χυσι να ξαναμπει μεσα στον πουτσο;
ρε φιλε που εισαι εσυ χαμενος σε ψαχνω κατι μερες??τι κανεις εισαι καλα??Ts Melina
ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ...
Ρε ουστ παλιοψευταρά!
Ήρθες να γράψεις τη μοναδική σου κριτική για την πιο ξεκάθαρα τεμπέλα/ξεπέτα τρανς στο πανελλήνιο και να μας ψήσεις ότι περνάς καλά? Είναι ποτέ δυνατόν να νομίζεις ότι εσύ είσαι ο έξυπνος και οι άλλοι οι βλάκες...
Κι εσείς ρε μάγγες αφήστε τα γλυκανάλατα "Fake", "μούφα" κλπ κλπ
Να ζήσεις ρε Lycienr!!! Ψευταράς και βλάκας!! Αυτό είναι η παλιολούγκρα ο gimnosaliagas! Τρίψτε το στη μούρη του!!
Που καθόλου απίθανο βέβαια να είναι και η ίδια η τεμπελίνα!!
Όσο για σένα Μελίνα έτσι όπως πας δεν θα σου μείνει κανένας πελάτης όσα ονόματα κι αν αλλάξεις!
Κακομαθημένη!!! θα μάθεις να σέβεσαι τους πελάτες σου γιατί αλλιώς θα ψοφήσεις στην ψάθα εκλιπαρώντας για καμμιά φέτα ψωμί !
Βασίλισσα ούτε ήσουν ούτε είσαι αλλά ούτε και θα γίνεις ποτέ σου!
ΟΥΣΤ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ!
Ts Melina
ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ...
Ρε ουστ παλιοψευταρά!
Ήρθες να γράψεις τη μοναδική σου κριτική για την πιο ξεκάθαρα τεμπέλα/ξεπέτα τρανς στο πανελλήνιο και να μας ψήσεις ότι περνάς καλά? Είναι ποτέ δυνατόν να νομίζεις ότι εσύ είσαι ο έξυπνος και οι άλλοι οι βλάκες...
Κι εσείς ρε μάγγες αφήστε τα γλυκανάλατα "Fake", "μούφα" κλπ κλπ
Να ζήσεις ρε Lycienr!!! Ψευταράς και βλάκας!! Αυτό είναι η παλιολούγκρα ο gimnosaliagas! Τρίψτε το στη μούρη του!!
Που καθόλου απίθανο βέβαια να είναι και η ίδια η τεμπελίνα!!
Όσο για σένα Μελίνα έτσι όπως πας δεν θα σου μείνει κανένας πελάτης όσα ονόματα κι αν αλλάξεις!
Κακομαθημένη!!! θα μάθεις να σέβεσαι τους πελάτες σου γιατί αλλιώς θα ψοφήσεις στην ψάθα εκλιπαρώντας για καμμιά φέτα ψωμί !
Βασίλισσα ούτε ήσουν ούτε είσαι αλλά ούτε και θα γίνεις ποτέ σου!
ΟΥΣΤ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ!
Ρε τυποι μια απορια εχω οταν γαματε τραβεστοτρανς και πατε να χυσετε,ετσι και κλασει ο τυπος την ωρα που χυνετε δεν υπαρχει κινδυνος το χυσι να ξαναμπει μεσα στον πουτσο;
που χαθηκες ρε παικτη? ;)
Βάζουμε ειδική ανεπίστροφη βαλβίδα στο καβλί. ;)Ρε τυποι μια απορια εχω οταν γαματε τραβεστοτρανς και πατε να χυσετε,ετσι και κλασει ο τυπος την ωρα που χυνετε δεν υπαρχει κινδυνος το χυσι να ξαναμπει μεσα στον πουτσο;
www.antemisaris.gr/product.aspx?iid=7799]http://www.antemisaris.gr/product.aspx?iid=7799[/url]Βάζουμε ειδική ανεπίστροφη βαλβίδα στο καβλί. ;)
Βάζουμε ειδική ανεπίστροφη βαλβίδα στο καβλί. ;)