daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
Νομίζεις ότι κατι είσαι.
Σύντομα θα ξεσκεπαστείς δημόσια και τότε να δούμε ποιος(α) είσαι....
Λεγε λέγε....
ο ΜΕΓΑΛΟΣ σας ειπε να μην ξεκατινιαζεστε
Νομίζεις ότι κατι είσαι.
Σύντομα θα ξεσκεπαστείς δημόσια και τότε να δούμε ποιος(α) είσαι....
Λεγε λέγε....
ΕΣΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΟΥΣΤΗΝΕΝ ΕΙΣΑΙ...Maλαkkinen::
Τελειωμένο ατομο με απειρα κόμπλεχ,
πραγματικά για λύπηση...
Παράθεση από: Anestixx στις 13/08/11, 07:07
για αυτο το κοριτσι ξερει κανεις κατι ? γιατι απο μουτρακι - σωματακι καλα τα παει ..
Μακρυα κιαγαπημενοι !!!!
μια φορά τον χειμώνα την πήρα στο σπίτι της πίσω από το Πάντεο και κλαίω το κατοστάρικο !!!
Ξεπέτα του κερατά και καθόλου τσαχπινιά ή παιχνίδι
Ένα μαλακισμένο του κερατά είναι με ύφος STAR HOLLYWOOD -φαίνεται άλλωστε και στις φωτο.
Παράθεση από: Ladyboylover στις 10/09/11, 00:12
Καλησπερα παιδες ξερει κανενας τιποτα για αυτο το μωρο?? Η Φένια ειναι από τις μεγαλύτερες ξεπέτες, ψάξε στο forum, έχει χυθεί πολύ μελάνι γαι αυτήν!
διαφωνω εγω διο φορες την εχω παρει κ της διο ηταν αυτο που ειθελα πραγματηκα για ενεργητηκους πολυ καλο ξεκαυλομα
Μα δε παίρνουν 250 ούτε η Χαρά ούτε η Βίκυ, από όσο ξέρω τουλάχιστον. Με 150 είσαι οκ. Οπότε μιλάμε γι απολύ vfm. εκτός φυσικά αν σε ενοχλεί ότι κάποτε, πολύ, πολύ παλιά ήταν αγόρια, αλλά αυτό το έχουν ξεχάσει εδώ και καιρό και οι ίδιες.....πάντως το σέβομαι απόλυτα και το είχα πρόβλημα κι εγώ...
ρε εχεται τρελαθει αν ειναι να γαμησω μουνι ειναι τηγκα η αθηνα στις μουναρες. πλακα μου κανεται
μονο;+ 1000
αρκετη ιππασια εκανα σημερα πιαστηκαν τα ποδια μουτζουλαρα να σελωσω τη φοραδα να παμε βολτα? ;)
αρκετη ιππασια εκανα σημερα πιαστηκαν τα ποδια μου
καλη επιτυχια αυριο :-*
Η Θεια βραζει τα ματζουνια και τα βουντου για τον Παρρ..εμενα μου ελειψε παντωςιππασια????? ;) ε αφου μου ευχηθηκες θα σκισωωω! θεια που εισαι?
Η Θεια βραζει τα ματζουνια και τα βουντου για τον Παρρ..εμενα μου ελειψε παντως
Ελπιζω κι ευχομαι επι τη ευκαιρια του νεου ετους να του δοθει Χαρις
βυσμα η κατεαρα ξερεις τι παθαινει οποιος πειραζει την θεια
βυσμα η κατε
ελα βρε,πλακα κανουμε..τι αλλα,εχεις τρακ για αυριο;η θεια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕ!!! (θεια αυτη το ειπε εγω το βλεπεις σε υποστηριζω)
ελα βρε,πλακα κανουμε..τι αλλα,εχεις τρακ για αυριο;