Νέα

Ξεπέτες Tραβεστοτρανς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makkinen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.332
Πόντοι
606
Παράθεση από: Anestixx στις 13/08/11, 07:07
για αυτο το κοριτσι ξερει κανεις κατι ? γιατι απο μουτρακι - σωματακι καλα τα παει ..
Μακρυα κιαγαπημενοι !!!!
μια φορά τον χειμώνα την πήρα στο σπίτι της πίσω από το Πάντεο και κλαίω το κατοστάρικο !!!
Ξεπέτα του κερατά και καθόλου τσαχπινιά ή παιχνίδι

Ένα μαλακισμένο του κερατά είναι με ύφος STAR HOLLYWOOD -φαίνεται άλλωστε και στις φωτο.

πραγματηκα για τα κλαματα

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.332
Πόντοι
606
Παράθεση από: Ladyboylover στις 10/09/11, 00:12
Καλησπερα παιδες ξερει κανενας τιποτα για αυτο το μωρο?? Η Φένια ειναι από τις μεγαλύτερες ξεπέτες, ψάξε στο forum, έχει χυθεί πολύ μελάνι γαι αυτήν!

διαφωνω εγω διο φορες την εχω παρει κ της διο ηταν αυτο που ειθελα πραγματηκα για ενεργητηκους πολυ καλο ξεκαυλομα

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
διαφωνω εγω διο φορες την εχω παρει κ της διο ηταν αυτο που ειθελα πραγματηκα για ενεργητηκους πολυ καλο ξεκαυλομα

με τα φεγγαρια της ειναι.και εγω δυο φορες την εχω παρει.και τις δυο εκεινη παθητικη.χανει πολυ στο στομα .την μια καλη την αλλη  σχεδον κακη συμπεριφορα  :woldman: :woldman: :woldman:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.332
Πόντοι
606
Μα δε παίρνουν 250 ούτε η Χαρά ούτε η Βίκυ, από όσο ξέρω τουλάχιστον. Με 150 είσαι οκ. Οπότε μιλάμε γι απολύ vfm. εκτός φυσικά αν σε ενοχλεί ότι κάποτε, πολύ, πολύ παλιά ήταν αγόρια, αλλά αυτό το έχουν ξεχάσει εδώ και καιρό και οι ίδιες.....πάντως το σέβομαι απόλυτα και το είχα πρόβλημα κι εγώ...

ρε εχεται τρελαθει αν ειναι να γαμησω μουνι ειναι τηγκα η αθηνα στις μουναρες. πλακα μου κανεται

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
τζουλαρα να σελωσω τη φοραδα να παμε βολτα? ;)

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
Ελπιζω κι ευχομαι επι τη ευκαιρια του νεου ετους να του δοθει Χαρις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom