soufra lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
δήμητρα (αν θυμάμαι καλά..) στο δεληγιώργη 30 - πήγα το σάββατο. 25 το μαλί (η τσατσά μου ζητησε και παραπάνω για να με προσέξει το κορίτσι !!...) τρελή ξεπέτα !! μακριά !
Την έχεις πάρειmakkinen ?Απ: city tour ts gillian/Elena
« Απάντηση #87 στις: σήμερα στις 12:44 »
Παράθεση
ξεπετα ξεπετα ξεπετα.....
Την έχεις πάρειmakkinen ?
Αν ναι περιέγραψε την συνευρεση να δούμε πώς εξηγείται η "ξεπέτα" ;)
καλα τα λεει ο Μακκ..
Ενω παλιοτερο το κοριτσι ητανε κολαση, τον τελευταιο καιρο εχει πιασει πατο.. κριμα γιατι την τιμουσα τακτικα..
Ειδικα την τελευταια φορα ειχα την αισθηση οτι μου κανει και χαρη.. Βαριοτανε τρελα..
κριμα... ελπιζω να καταλαβει καποια στιγμη οτι το παν δεν ειναι η εμφανιση αλλα η ορεξη..
καλα τα λεει ο Μακκ..
Ενω παλιοτερο το κοριτσι ητανε κολαση, τον τελευταιο καιρο εχει πιασει πατο.. κριμα γιατι την τιμουσα τακτικα..
Ειδικα την τελευταια φορα ειχα την αισθηση οτι μου κανει και χαρη.. Βαριοτανε τρελα..
κριμα... ελπιζω να καταλαβει καποια στιγμη οτι το παν δεν ειναι η εμφανιση αλλα η ορεξη..
(αντιγραφη και επικοληση απο άλλο συναγωνιστή makistslover, δεν είναι δικό μου το σχόλιο)
αυτη κι αν ειναι η απολυτη ξεπετα με τελειωσε με μαλακια με το ζορι σε 3 λεπτα..ειναι πισω απο πατησιων μαζι με εναν μαυρο ηθελε να παμε ολοι μαζι αλλα εγω δεν δεχτηκα και μαλλον τη χαλασε αυτο
παχια αρκετα οι φωτο ειναι παρα πολυ παλιες γυρο στα 45 ειναι..μια απο τισ πιο χειροτερεσ εμπειριεσ κλαιω για τα 70 ευρω μου