ΑΚΗΣ018
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 37
- Like
- 24
- Πόντοι
- 4.165
Σε ολα τα θεματα.. ;) ;)πολύ ενήμερος είσαι τύπε μου.. ;)
Σε ολα τα θεματα.. ;) ;)πολύ ενήμερος είσαι τύπε μου.. ;)
και γιατί να δώσω 250 σε μια τρανς εγχειρισμένη και όχι σε μια κανονική γυναίκα? Απάντησε μου σε αυτό ...
Απ: Φενια trans..........
« Απάντηση #55 στις: σήμερα στις 10:20 »
Παράθεση
Συνάντησα την Φενια στη Θεσσαλονίκη. Η κοπελα είναι πολύ διαφορετική από ότι δείχνει στις φωτο στο ts dating. Είναι από τις λίγες φορές που οι φωτο αδικούν καθώς στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο όμορφη. Στο προκείμενο τώρα. Με λίγα λόγια Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΤΑ!. 100 ευρώ μου ζήτησε από το τηλέφωνο για μια ώρα, πήγα, τις τα έδωσα, αλλά ο συνολικός χρόνος δεν ξεπέρασε την μισή ώρα. Βιασύνη και βαρεμάρα από πλευράς της. Έφθασε στο σημείο να μιλά στο τηλέφωνο και να κανονίζει το επόμενο ραντεβού της την στιγμή που της έπερνα πίπα. Τέλος πάντων.... μετά το τσιμπούκι (το οποίο το ευχαριστήθηκα κυρίως λόγω των μεγάλων προσόντων της) με έστησε στα τεσσερα με παλούκωσε για κανένα πεντάλεπτο και μετά από εδώ πάνε και οι άλλοι..... "Δεν θα χύσεις?" την ρώτησα... "αυτό αγάπη μου χρεώνεται παραπάνω" μου απαντά.... ΜΑΚΡΙΑ.... Υπάρχουν τόσο καλύτερα κορίτσια στη Θεσσαλονίκη όπως η Μαρίνα, η Στέλλα με τα μισά λεφτά και υπερδιπλάσια όρεξη και σεβασμό στον πελάτη.
την συνάντησα και γώ και μου πήρε 100ε εκτός το ότι δεν καύλωνε όταν κτυπούσε το τηλέφωνο της το απαντούσε και έκλεινε ραντεβού. Μου πε μια ώρα και με κράτησε 25 λεπτά.. ΞΕΠΕΤΑ δεν θα την ξανατιμήσω.
η μελινα η καλυτερη ξεπετα, που χαθηκε?
η μελινα η καλυτερη ξεπετα, που χαθηκε?
Παράθεση από: Anestixx στις 13/08/11, 07:07
για αυτο το κοριτσι ξερει κανεις κατι ? γιατι απο μουτρακι - σωματακι καλα τα παει ..
Μακρυα κιαγαπημενοι !!!!
μια φορά τον χειμώνα την πήρα στο σπίτι της πίσω από το Πάντεο και κλαίω το κατοστάρικο !!!
Ξεπέτα του κερατά και καθόλου τσαχπινιά ή παιχνίδια
Ένα μαλακισμένο του κερατά είναι με ύφος STAR HOLLYWOOD -φαίνεται άλλωστε και στις φωτο.
Παράθεση από: Anestixx στις 13/08/11, 07:07
για αυτο το κοριτσι ξερει κανεις κατι ? γιατι απο μουτρακι - σωματακι καλα τα παει ..
Μακρυα κιαγαπημενοι !!!!
μια φορά τον χειμώνα την πήρα στο σπίτι της πίσω από το Πάντεο και κλαίω το κατοστάρικο !!!
Ξεπέτα του κερατά και καθόλου τσαχπινιά ή παιχνίδια
Ένα μαλακισμένο του κερατά είναι με ύφος STAR HOLLYWOOD -φαίνεται άλλωστε και στις φωτο.
Παράθεση από: Ladyboylover στις 10/09/11, 00:12
Καλησπερα παιδες ξερει κανενας τιποτα για αυτο το μωρο?? Η Φένια ειναι από τις μεγαλύτερες ξεπέτες, ψάξε στο forum, έχει χυθεί πολύ μελάνι γαι αυτήν!
Αυτός που το έγραψε, (εγώ δηλαδή), έχει παραθέσει ολόκληρη κριτική την οποία παρέθεσε παραπάνω αυτός που άνοιξε το θέμα χωρίς να γράψει το όνομά μου...... στη διάθεσή σας για επιπλέον στοιχεία της συνάντησης - ξεπετας.το να κανεις απλα copy paste αυτα που πεταει ο καθενας στο φορουμ νομιζω ειναι ασκοπο
ας ενημερωνομαστε σωστα τουλαχιστον
αυτος που το εγραψε ο παραπανω πως το τεκμηριωνει η το υποστηριζει;
Αυτός που το έγραψε, (εγώ δηλαδή), έχει παραθέσει ολόκληρη κριτική την οποία παρέθεσε παραπάνω αυτός που άνοιξε το θέμα χωρίς να γράψει το όνομά μου...... στη διάθεσή σας για επιπλέον στοιχεία της συνάντησης - ξεπετας.