sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Αντιγονη, εσυ;Με ενδιαφέρει να με πάρουν παρτούζα στο σινεμά ΑΒΕΡΩΦ ώριμοι άντρες και να με κάνουν να νοίώσω τσούλα....
Αντιγονη, εσυ;Με ενδιαφέρει να με πάρουν παρτούζα στο σινεμά ΑΒΕΡΩΦ ώριμοι άντρες και να με κάνουν να νοίώσω τσούλα....
Με ενδιαφέρει να με πάρουν παρτούζα στο σινεμά ΑΒΕΡΩΦ ώριμοι άντρες και να με κάνουν να νοίώσω τσούλα....
Ελα ρε!!Εσυ εισαι στην φωτο;
κοιτα φιλε, δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο πουστρες μιας και ειμαι straight. στον στρατο ομως μου την επεσε ενα ατριχο θυληπρεπη μικρο και το ξεκωλιασα. για μια βδομαδα μου ελεγε οτι εβαζε κρεμες στην κολοτρυπηδα για να ηρεμησει. (στην φωτο ειμαι εγω). αν εισαι τρυφερουδι τα λεμε , αν εισαι ομως καμια γεροντοβρωμοτριχωπουστα βρες καναν αλβανο δεν αξιζει το κοπο να χαλαστουμε
Ελα ρε!!Εσυ εισαι στην φωτο;
Kαι ο Bigπιπης τις ιδιες μαλακιες ελεγε!!!ναι ρε φίλε εγω ειμαι. δεν ξέρω ποιος μαλακας την πηρε απο δω και την εβαλε εκει. μ αρεσει ομως που θυμασαι τις ψολες που βλεπεις στις φωτογραφιες. ξερω οτι κατι αλλο θα πεις δεν θα σου απαντησω ουτε θα ασχοληθω. εγω την εχω και την χαιρομαι τετοια ψολη και θα κοιταξω να βγαλω φωτο και να στην στειλω ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ ΤΟΣΟ. πηγαινε στην ολγα απο Σ29 και πες της ο janos με την μεγαλη πουτσα και θα σου πει λεπτομερειες
Στις 27/06/2014 και ώρα 21:00 θα είμαι στο ΑΒΕΡΩΦ τσοντοσινεμά. Για να δούμε εάν υπάρχουν ακόμα ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ
Φιλε εκτος απο ξεκολιασμα θες αλλαγη στην μπαταρία του ρολογιου σου.Παει ελαφρως πίσω!!!!!!Στις 27/06/2014 και ώρα 21:00 θα είμαι στο ΑΒΕΡΩΦ τσοντοσινεμά. Για να δούμε εάν υπάρχουν ακόμα ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ
Κανένας ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ για τις ανωτέρω ημερομηνίες?
iakove παρε θεση :S :S :SΘέλω να πάω τώρα στο Αβέρωφ. Κανένας ΩΡΙΜΟΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ?
ψοφια η πιάτσα στον Αβέρωφ,όλο το παιχνιδι γινεται τωρα στον Παπανικολή ;)Θέλω να πάω τώρα στο Αβέρωφ. Κανένας ΩΡΙΜΟΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ?