apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Το μελετησε καλα απο πριντυπε το νικ σου το εμπνευστηκες απτο τραγουδι
επειδη το τραγουδι μιλαει για παιδια και πουλιαΤο μελετησε καλα απο πριν
και 1 και 2 και 7 θελω ειπε για να στανιαρω
λιγα με τα παιδια του πειραια εμεις δεν κανουμε τετοια πραματαεπειδη το τραγουδι μιλαει για παιδια και πουλια
ε οσο ναναι εχει μια αδυναμια σε αυτα ο τυπος
Σιγουρα η αδυναμια του θα ειναι στα μεγαλα πουλιαεπειδη το τραγουδι μιλαει για παιδια και πουλια
ε οσο ναναι εχει μια αδυναμια σε αυτα ο τυπος
σε κορμορανους τυπεΣιγουρα η αδυναμια του θα ειναι στα μεγαλα πουλια
ο τυπος 1234567 το θυμηθηκε δικε μουΠου το ξαναθυμηθηκατε παλι αυτο???
ο τυπος 1234567 το θυμηθηκε δικε μου
ερχεται παλι αθηνα και θελει να ψωνιστει
Θα ειναι το αναμνηστικο ,οπως του τετανου!!Μα .....αν δεν κανω λαθοs ηδη θα εχει περασει καναs χρονοs
Τι διαολο??????? Εμβολιο ειναι κι ερχεται μια φορα τον χρονο???
To "μαντου" ναι χαχαχαχαχαχαχαχαχαΘα ειναι το αναμνηστικο ,οπως του τετανου!!
ναι τυπεΜα .....αν δεν κανω λαθοs ηδη θα εχει περασει καναs χρονοs
Τι διαολο??????? Εμβολιο ειναι κι ερχεται μια φορα τον χρονο???
ναι τυπε
του το κανουνε στο κωλαρακι του ομως
ρε λάιφ.......πάλι δεν σου έκανε τελείως κούκου?.....ή η τ'υπισα δεν τόχε το άθλημα?....Με δρόσισε ένας 55άρις αλλά ήταν χάλια από στύση. Ψάχνω ώριμους αλλά με στύση για να με γ..... κιόλας.
Ρε γμτ....με γρατζουναγε το μουστακι τουρε λάιφ.......πάλι δεν σου έκανε τελείως κούκου?.....ή η τ'υπισα δεν τόχε το άθλημα?....
εβαλες λαθος εμερομηνια φιλεΘα είμαι Αθήνα από 06-08.03.2009 και ψάχνω κάποιον να με μυήσει στα μυστικά του παιχνιδιού στα τσοντοσινεμά. Είμαι νομάλ στην εμφάνιση και θέλω να ψωνιστώ σαν τσούλα. Υπάρχει κανένας να προτείνει κάτι? Σας ευχαριστώ
Ελα ρε τυπε και θελουμε ξεμπουκωμα.Θα είμαι Αθήνα και ψάχνω κάποιον να με ταπεινώσει σε κάποιο τσοντοσινεμά. Είμαι νορμάλ στην εμφάνιση και θέλω να ψωνιστώ σαν τσούλα. Υπάρχει κανένας να προτείνει κάτι? Σας ευχαριστώ