lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
δικε μου μεσα ειμαι,γουσταρεις εξαερωση που λεει και ο απολυτος;
Μεγάλε εχεις δικα σου σεντονάκια ή να φερουμε τα δικα μας?Θα είμαι Αθήνα και ψάχνω κάποιον να με ταπεινώσει σε κάποιο τσοντοσινεμά. Είμαι νορμάλ στην εμφάνιση και θέλω να ψωνιστώ σαν τσούλα. Υπάρχει κανένας να προτείνει κάτι? Σας ευχαριστώ
λαλακ τον αδικεις!!!
αυτος θελει πιο πολλες!!!!
πολλα αγρια αγορια να σοδομιζουν το γεματο χυμους κορμι του.........
το διψασμενο για 'υγρα' προσωπο του.........
Θα είμαι Αθήνα από 06-08.03.2009 και ψάχνω κάποιον να με μυήσει στα μυστικά του παιχνιδιού στα τσοντοσινεμά. Είμαι νομάλ στην εμφάνιση και θέλω να ψωνιστώ σαν τσούλα. Υπάρχει κανένας να προτείνει κάτι? Σας ευχαριστώ
ελα ρε τυπε που χαθηκες εσυΘα είμαι Αθήνα και ψάχνω κάποιον να με ταπεινώσει σε κάποιο τσοντοσινεμά. Είμαι νορμάλ στην εμφάνιση και θέλω να ψωνιστώ σαν τσούλα. Υπάρχει κανένας να προτείνει κάτι? Σας ευχαριστώ
οχι τυπε ο αβραμης εμενε αθηναλες να ειναι ο αβραμης ρε απολυτε;
μηπως για να θολωσει τα νερα το παιζει βλαχος;οχι τυπε ο αβραμης εμενε αθηνα
τυπε πεταει ενα εμεις οι βλαχοι οπου λαχει που ειναι ετσι θολουρα λες?μηπως για να θολωσει τα νερα το παιζει βλαχος;
Κριμα και θα καναμε Athens by Night στα τσοντοσινεμα...τυπε πεταει ενα εμεις οι βλαχοι οπου λαχει που ειναι ετσι θολουρα λες?
αλλα μας σνομπαρει ο τυπος αποτι βλεπω :S
τυπε για ξενερωτο τον κοβω :Sκανει ενα copy-paste το ιδιο μηνυμα το βλαχαδερο καθε 2 μηνες,μονο ημερομηνια αλλαζει αλλα δεν μας μιλαει μετα