Νέα

Ξενοδοχεία με πουτάνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas34
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Εγω παιδια το 1985 και μεχρι 1987 εργαζομουν στο INTERCONTINENTAL. Σας πληροφορω οτι υπηρχαν βυζιτουδες, οι οποιες συνηθως αραζαν στην ΝΤΙΣΚΟ η στην ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ  αλλα μετα τις 11 με  12 το βραδυ. Η ωραιοτερη ηταν η ΜΑΡΙΖΑ αλλα το κουστουμι ηταν πανακριβο (1500) δολλαρια και εφτανε  μεχρι και στα (5000) δολλαρια το βραδυ !!! Τωρα βεβαια δεν ξερω ακριβως τι γινεται αλλα πιστευω οτι σε ολες τις κατηγοριες των ξενοδοχειων, υπαρχουν βυζιτουδες οι οποιες αναλογα με τα αστερια του ξενοδοχειου εχουν και τις τιμες τους . Αυτα τα ολιγα λοιπον και ευχαριστω που με διαβασαται .-

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Εγω παιδια το 1985 και μεχρι 1987 εργαζομουν στο INTERCONTINENTAL. Σας πληροφορω οτι υπηρχαν βυζιτουδες, οι οποιες συνηθως αραζαν στην ΝΤΙΣΚΟ η στην ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ  αλλα μετα τις 11 με  12 το βραδυ. Η ωραιοτερη ηταν η ΜΑΡΙΖΑ αλλα το κουστουμι ηταν πανακριβο (1500) δολλαρια και εφτανε  μεχρι και στα (5000) δολλαρια το βραδυ !!! Τωρα βεβαια δεν ξερω ακριβως τι γινεται αλλα πιστευω οτι σε ολες τις κατηγοριες των ξενοδοχειων, υπαρχουν βυζιτουδες οι οποιες αναλογα με τα αστερια του ξενοδοχειου εχουν και τις τιμες τους . Αυτα τα ολιγα λοιπον και ευχαριστω που με διαβασαται .-

κορίτσια στα μπαρ των 4/5 χοτελς παιζουν σε όλα τα (πρωην) ανατολικα κράτη. ΠΟΤΕ δεν εχω δεί σε χωρες της 'δυτικης' ευρωπης. Σε αυτες, κανεις μια κουβεντα με τον κονσιερζ ο οποιος σε ενημερωνει για τα διαθεσιμα προιοντα ημερας και διαλεγεις και περνεις. χωρις την παρεμβαση του ξενοδοχειου ειναι δυσκολο μια και στα περισσοτερα για να παρεις το ανσασερ πρεπει να χρησιμοποιησεις την καρτα του δωματιου.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Εγω παιδια το 1985 και μεχρι 1987 εργαζομουν στο INTERCONTINENTAL. Σας πληροφορω οτι υπηρχαν βυζιτουδες, οι οποιες συνηθως αραζαν στην ΝΤΙΣΚΟ η στην ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ  αλλα μετα τις 11 με  12 το βραδυ. Η ωραιοτερη ηταν η ΜΑΡΙΖΑ αλλα το κουστουμι ηταν πανακριβο (1500) δολλαρια και εφτανε  μεχρι και στα (5000) δολλαρια το βραδυ !!! Τωρα βεβαια δεν ξερω ακριβως τι γινεται αλλα πιστευω οτι σε ολες τις κατηγοριες των ξενοδοχειων, υπαρχουν βυζιτουδες οι οποιες αναλογα με τα αστερια του ξενοδοχειου εχουν και τις τιμες τους . Αυτα τα ολιγα λοιπον και ευχαριστω που με διαβασαται .-
Πριν από 1 1/2 χρόνο είχα πετύχει παρόμοια περίπτωση στο Galaxy-το bar του Hilton-γυναικάρα την οποία κέρασα ποτό χωρίς να ξέρω το επάγγελμά της,όταν μου είπε όμως την τιμή(1500 ευρώ) ,την κοπάνησα..γενικά σε τέτοια ξενοδοχεία και να υπάρχουν οι τιμές είναι τσιμπημένες..

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Πριν από 1 1/2 χρόνο είχα πετύχει παρόμοια περίπτωση στο Galaxy-το bar του Hilton-γυναικάρα την οποία κέρασα ποτό χωρίς να ξέρω το επάγγελμά της,όταν μου είπε όμως την τιμή(1500 ευρώ) ,την κοπάνησα..γενικά σε τέτοια ξενοδοχεία και να υπάρχουν οι τιμές είναι τσιμπημένες..

τσιμπιμενες, ειναι αρκετα ευγενικη λεξη. 1.500 περνει πρωτοκλασατο cg για π/σ/κ.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
τσιμπιμενες, ειναι αρκετα ευγενικη λεξη. 1.500 περνει πρωτοκλασατο cg για π/σ/κ.
;έχεις δίκιο, υπάρχει όμως "παππούλης¨" -βιομήχανος που για δείπνο+σεξ με γνωστή ηθοποιό-της δεκαετίας του 80- δίνει 2500..περί ορέξεως..

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
;έχεις δίκιο, υπάρχει όμως "παππούλης¨" -βιομήχανος που για δείπνο+σεξ με γνωστή ηθοποιό-της δεκαετίας του 80- δίνει 2500..περί ορέξεως..

σαφως υπαρχει και τετοια περιπτωση, ιδιως με επωνυμη κοπελα. οι περισσοτερες μοντελες της πρωηγουμενης 10ετιας - 35αρες τωρα- παρελαση καναν στις καμπανες του Αστέρα με ταριφες 1.000.000 δρχ - 3.000 σημερα. σημερα, δεν πιστευω οτι θα εδινε καποις 1.500 σε αγνωστη σε ενα μπαρ ξενοδοχειου. ουτε καν πιωμενος.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
σαφως υπαρχει και τετοια περιπτωση, ιδιως με επωνυμη κοπελα. οι περισσοτερες μοντελες της πρωηγουμενης 10ετιας - 35αρες τωρα- παρελαση καναν στις καμπανες του Αστέρα με ταριφες 1.000.000 δρχ - 3.000 σημερα. σημερα, δεν πιστευω οτι θα εδινε καποις 1.500 σε αγνωστη σε ενα μπαρ ξενοδοχειου. ουτε καν πιωμενος.
έλληνας και εγώ το θεωρώ απίθανο..υπάρχουν όμως κάτι άραβες που πληρώνουν πολύ παραπάνω..γενικά πάντως πλέον στα μπαρ των ξενοδοχείων η κίνηση έχει μηδενιστεί..η δουλιά γίνεται μέσω του concierge, ο οποίος σου λέει κάτι παραπάνω για να βγάλει και αυτός και γενικά η τιμή εκτοξεύεται..

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
για πες ρε φιλε ενα πρωτοκλασατο που παιρνει αυτα τα λεφτα.12 κατοσταρικα το 12 ωρο μπορει αλλα ευ π/σ/κ.που γαματε ρε και εμεις κοιμομαστε

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
για πες ρε φιλε ενα πρωτοκλασατο που παιρνει αυτα τα λεφτα.12 κατοσταρικα το 12 ωρο μπορει αλλα ευ π/σ/κ.που γαματε ρε και εμεις κοιμομαστε

τωρα τι περιμενεις να σου πω? ονοματα?

να διευκρινισω οτι αναφερομαι σε domestic cg, εκ των οποιοων σε αρκετες υπαρχει και κριτικη εδω. 500€/μερα + εξοδα.

αν εσυ δινεις 1200 το 12ωρο, θα προτεινα να το ξανακοιταξεις.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
έλληνας και εγώ το θεωρώ απίθανο..υπάρχουν όμως κάτι άραβες που πληρώνουν πολύ παραπάνω..γενικά πάντως πλέον στα μπαρ των ξενοδοχείων η κίνηση έχει μηδενιστεί..η δουλιά γίνεται μέσω του concierge, ο οποίος σου λέει κάτι παραπάνω για να βγάλει και αυτός και γενικά η τιμή εκτοξεύεται..

Όχι  υπερβολές  προ καιρού  που  είχα  συζήτηση  με  γνωστό  κονσιερζ  πολύ  καλού  ξενοδοχείου  μου  είπε  ότι το κοστούμι  δεν  ξεπερνά  τα  200 € . Επίσης  μου  είπε  ότι  με  100 δίνουνε  CT που  δε  δουλέυονε  και μένουνε  στο ξενοδοχείο . Μη  διερευνάτε  προθέσεις μόνοι  σας . πηγαίνετε  μέχρι  τη  ρεσεψιόν , ζητήστε  κάτι  και αφήστε  ένα  εικοσάρι (ξεχνώντας  τα  ρέστα ) και συνήθως  κανονίζονται  τα  πάντα , όπου σε  βρούνε  αναλόγως  το τεμμάχιο , αν  είσαι πελάτης  κ.λπ. Απ΄ότι ξέρω  500 είναι ταβάνι για  διανυκτέρευση  από  τοπ  κυρίες , ή  για  τριολέ  στις 2-3 ώρες .

Τώρα  οι  διαδιδόμενες  άνω  τιμές  είναι  για  το  στόλο γνωστών  «μάνατζερ» που  απευθύνονται  σε  ειδικό κοινό με  «επώνυμα»  τεμμάχια , και συνήθως  για  όχι εντελώς  αθώες  διασκεδάσεις . Παίζει  και λίγο τσιμεντάκι , κατούρημα  , χέσιμο , κανά  αγγούρι , κανάς  βούρδουλας . Τεσπα γούστα  είναι  αυτά .

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
τωρα τι περιμενεις να σου πω? ονοματα?

να διευκρινισω οτι αναφερομαι σε domestic cg. 500€/μερα + εξοδα.

αν εσυ δινεις 1200 το 12ωρο, θα προτεινα να το ξανακοιταξεις.
τελικα καμια φορα απλα σκεφτομαι να μην πιστευω αυτα που γραφονται.η μονη που μου εχει παρει 500 ειναι η τζενη οταν δουλευε για ολο το βραδυ.απο εκει και μετα ενα αλλο τοπ που ρωτησα μου ειπε την τιμη που ειπα.αλλα μαλλον η γαμαω σε λαθος μεροε η καποιοι βλεπουν ονειρα

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Νταξ...και γιατί να πάτε στο bar?

Κάτω από την ελιά για καφεδάκι, θέα την πλατεία τηγάνι, παρέα με δίμετρα από γνωστό μαγαζί θεάματος και ταβάνι τα 150 ευρώ το δίωρο.

Not bad...

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26

Κάτω από την ελιά για καφεδάκι, θέα την πλατεία τηγάνι, παρέα με δίμετρα από γνωστό μαγαζί θεάματος και ταβάνι τα 150 ευρώ το δίωρο.

Not bad...
150 το διωρο.βρες τα μου και τα υπολοιπα παρτα εσυ

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

Not bad...

Μη  τα λες  αυτά  έχουνε  πάψει  από πέρσι  να  ισχύουνε .
Τώρα  η  γνωριμία  γίνεται στο flocafe  μετά  του  κηδεμόνος .

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

στο γκαλαξυ πας για να πληρωθεις αν γαμησεις. σταματηστε να καταστρεφετε τα στεκια με αναποδες πρακτικες  :tickedoff:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
150 το διωρο.βρες τα μου και τα υπολοιπα παρτα εσυ
Μεγάλη μπουκιά φάε...

Μη  τα λες  αυτά  έχουνε  πάψει  από πέρσι  να  ισχύουνε .
Τώρα  η  γνωριμία  γίνεται στο flocafe  μετά  του  κηδεμόνος .
Και μετά να μην τα λέω εγώ ε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom