Νέα

Ξένες γλώσσες. Πόσες-ποιες μιλάτε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 250
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσες ξένες γλώσσες γνωρίζετε;

• Μόνο Ελληνικά

Ψήφοι: 7 6,3%
  • Ελληνικά και Αγγλικά

Ψήφοι: 43 38,4%
  • Ελληνικά Αγγλικά και άλλη/άλλες

Ψήφοι: 59 52,7%
  • Ελληνικά και άλλη/άλλες χωρίς Αγγλικά

Ψήφοι: 3 2,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    112

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
χωστου τα ...

η πιο ευκολη χωρα να αποτυχεις ειναι ...για πλακα εισαι στον δρομο , και αν εισαι στο δρομο , σε τρωνε για πλακα, και μετα γυρνας στην καλυτερη σε κασα στην Ελλαδα ..αν σε βρουν ποτε

αυτό είναι αλήθεια. Η Αμερική είναι ή του ύψους ή του βάθους.

up or out philosophy.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Λοιπον μιλαω καλα εκτος των ελληνικων ,αγγλικα ,βουλγαρικα, ρωσικα πιο λιγα (τα βασικα μονο) και ακομα πιο λιγα γαλλικα.
Γερμανικα δν ξερω τιπτ  :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Αυτα που ελεγε ο μπολντης εδω μεσα ειναι εντελως ακυρα,αμερικη κανανε λεφτα παλια οι ελληνες το 50-70αντε 75 και παλι πως?Εχω εναν γνωστο ο οποιος πρωτα ηταν ναυτικος εκεινη την εποχη  :rolleyes: τελη δεκαετιας 60 αρχες 70,μαζεψε λεφτα απο τ καραβια και μετα πηγε αμερικα και εκανε ενα μαγαζι μετα ανοιξε κ αλλα.Αλλα παλι και τοτε δ πηγε μονο με τα δυο του χερια ειχε κανει ενα κομποδεμα απο τα ταξιδια.
Σημερα με τιποτα δν μπορει κανεις να παει ετσι αμερικα και να βρει δουλεια η να κανει λεφτα,εκτος αν παει με κανα εκατομυριο$.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λοιπον μιλαω καλα εκτος των ελληνικων ,αγγλικα ,βουλγαρικα, ρωσικα πιο λιγα (τα βασικα μονο) και ακομα πιο λιγα γαλλικα.
Γερμανικα δν ξερω τιπτ  :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Αυτα που ελεγε ο μπολντης εδω μεσα ειναι εντελως ακυρα,αμερικη κανανε λεφτα παλια οι ελληνες το 50-70αντε 75 και παλι πως?Εχω εναν γνωστο ο οποιος πρωτα ηταν ναυτικος εκεινη την εποχη  :rolleyes: τελη δεκαετιας 60 αρχες 70,μαζεψε λεφτα απο τ καραβια και μετα πηγε αμερικα και εκανε ενα μαγαζι μετα ανοιξε κ αλλα.Αλλα παλι και τοτε δ πηγε μονο με τα δυο του χερια ειχε κανει ενα κομποδεμα απο τα ταξιδια.
Σημερα με τιποτα δν μπορει κανεις να παει ετσι αμερικα και να βρει δουλεια η να κανει λεφτα,εκτος αν παει με κανα εκατομυριο$.

Αν ο μηνιαιος μισθος ειναι 7000 δολλάρια και τα έξοδα 3000 τοτε δεν κάνεις λεφτά? παντως αναλογα τις επιλογες και την περιοχη ενοικιασης δεν νομιζω να θες πανω απο 3000 δολλάρια το μήνα.

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Αν ο μηνιαιος μισθος ειναι 7000 δολλάρια και τα έξοδα 3000 τοτε δεν κάνεις λεφτά? παντως αναλογα τις επιλογες και την περιοχη ενοικιασης δεν νομιζω να θες πανω απο 3000 δολλάρια το μήνα.

ποιος θα βρεθει να σου δοσει 7000 ρε γιδι? Δε τα κανει κολοχαρτα καλυτερα? Αντε μου γινες και ειδικος στην αμερικη ζουλαπι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.249
Πόντοι
12.756

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Η Ανασταση του μαλακα  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Η Ανασταση του μαλακα  :2funny: :2funny: :2funny:

Αμα σου παραθεσω λινκ με τους μισθους ανα ειδικοτητα στην Αμερικη θα παραδεχθεις οτι δεν ξέρεις τι σου γινεται και δεν θα ξαναγραψεις εδω αν δεν έχεις κατι έγκυρο?

επισης μη βριζεις. Δεν μιλας σωστά. Γιατι βριζεις αυτους που δεν σε βριζουνε? μαγκια και ετσι?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω μαγκιες δεν σηκωνω. Οπως σου μιλαω θα μου μιλάς. Αιντε πολυ αέρα πηρατε.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.249
Πόντοι
12.756
Αμα σου παραθεσω λινκ με τους μισθους ανα ειδικοτητα στην Αμερικη θα παραδεχθεις οτι δεν ξέρεις τι σου γινεται και δεν θα ξαναγραψεις εδω αν δεν έχεις κατι έγκυρο?

επισης μη βριζεις. Δεν μιλας σωστά. Γιατι βριζεις αυτους που δεν σε βριζουνε? μαγκια και ετσι?

βαλε οτι θες ...πρωταπριλια θα το κανουμε το νημα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Α μαλιστα ναι οταν δεν μας συμφερει κατι ειναι πρωταπριλιά. Επειδη μερικοι εργοδοτες (ο θεος να τους κανεις) δεν αναγνωριζουν στην Ελλαδα την αξια της εργασιας και επειδη το κρατος έχει αυξησει την φορολογια δεν σημαινει πως σε άλλες χωρες δεν θα αναγνωρισουν την δουλεια σου και θα σε πληρωσουν οπως πρεπει φιλε μου.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

ρε τυπε ξερεις τι ενοικια θα χεις εκει?τι δημοτικους φορους?τη ασφαλεια θα πληρωνεις για περιθαλψη ιδιωτικη?
και 7000 ειναι πολλα που τα βρηκες εσυ?? :think: :think: :think: :think: :think:
και για κριση δν εχεις ακουσει εκει τι γινεται? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε τυπε ξερεις τι ενοικια θα χεις εκει?τι δημοτικους φορους?τη ασφαλεια θα πληρωνεις για περιθαλψη ιδιωτικη?
και 7000 ειναι πολλα που τα βρηκες εσυ?? :think: :think: :think: :think: :think:
και για κριση δν εχεις ακουσει εκει τι γινεται? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

και δεν ειναι το μοναδικό. 

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.249
Πόντοι
12.756

ασε να μας πει ..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ρε τυπε μπολντη μια φιλη δικηγορος μου ειναι εκει απο τα 90΄ς.Επαιρνε γυρω στα 5χιλ καθαρα 2χιλιαδες ενοικο αλλο 1 για εξοδα και φαγητο
αντε να μεναν 1500δολλαρια το μηνα.Πολλα λεφταααα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Στο εξωτερικό θα βρεις απλά κάπως πιο εύκολα έναν βασικό μισθό,η εποχή που από βαρκάρης γινόσουν εφοπλιστής πέρασε ανεπιστρεπτί.

Όποιος πιστεύει το αντίθετο ας πάει να το διαπιστώσει και εμπειρικά...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε τυπε μπολντη μια φιλη δικηγορος μου ειναι εκει απο τα 90΄ς.Επαιρνε γυρω στα 5χιλ καθαρα 2χιλιαδες ενοικο αλλο 1 για εξοδα και φαγητο
αντε να μεναν 1500δολλαρια το μηνα.Πολλα λεφταααα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1100 ευρω το μήνα στην άκρη ειναι.

Αρα υπάρχουν αυτοι οι μισθοι. Μην μου λενε μερικοι που τους βρηκες

Επισκέπτης
Εγώ μιλάω από ξένες μόνο τα Ρώσικα και τώρα ψάχνομαι να πάρω καμιά πιστοποίηση μπας και βγάλω κανά εξτρά σαν μεταφραστής ή να κάνω ιδιαίτερα. Τα Αγγλικά ποτέ δεν τα γούσταρα και γι'αυτό τον λόγο δεν έχω σκοπό να τα μάθω ποτέ μου.
Σου φάνηκαν πιο εύκολα τα Ρώσικα από τα Αγγλικά ή ποτέ δεν προσπάθησες για τα Αγγλικά;

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Εγώ μιλάω από ξένες μόνο τα Ρώσικα και τώρα ψάχνομαι να πάρω καμιά πιστοποίηση μπας και βγάλω κανά εξτρά σαν μεταφραστής ή να κάνω ιδιαίτερα. Τα Αγγλικά ποτέ δεν τα γούσταρα και γι'αυτό τον λόγο δεν έχω σκοπό να τα μάθω ποτέ μου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στο εξωτερικό θα βρεις απλά κάπως πιο εύκολα έναν βασικό μισθό,η εποχή που από βαρκάρης γινόσουν εφοπλιστής πέρασε ανεπιστρεπτί.

Όποιος πιστεύει το αντίθετο ας πάει να το διαπιστώσει και εμπειρικά...

Εφοπλιστης με το καλημερα κανεις δεν γινεται αλλα μπορει να βρεις σιγουρα κατι καλυτερο απο εδω. Εγω θα εκανα τα παντα να φυγω έξω πάντως απλα το προβλημα με την Αμερικη ειναι η υπηκοοτητα ειναι αυτο που ειπα και στην αρχη αμα ειχες μια τοτε θα ησουν αρχοντας στην τελικη μαζευες καποια χρηματα και μετα πηγαινες αλλα θα αξιζε τον κοπο να κανεις το ανοιγμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom