jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
θα πιασει τον παπα απο τα αρχιδια
πάντα αναρωτιόμουν για τον θρύλο γύρω από την προέλευση αυτής της φράσης.
θα πιασει τον παπα απο τα αρχιδια
χωστου τα ...
η πιο ευκολη χωρα να αποτυχεις ειναι ...για πλακα εισαι στον δρομο , και αν εισαι στο δρομο , σε τρωνε για πλακα, και μετα γυρνας στην καλυτερη σε κασα στην Ελλαδα ..αν σε βρουν ποτε
Λοιπον μιλαω καλα εκτος των ελληνικων ,αγγλικα ,βουλγαρικα, ρωσικα πιο λιγα (τα βασικα μονο) και ακομα πιο λιγα γαλλικα.
Γερμανικα δν ξερω τιπτ
Αυτα που ελεγε ο μπολντης εδω μεσα ειναι εντελως ακυρα,αμερικη κανανε λεφτα παλια οι ελληνες το 50-70αντε 75 και παλι πως?Εχω εναν γνωστο ο οποιος πρωτα ηταν ναυτικος εκεινη την εποχη τελη δεκαετιας 60 αρχες 70,μαζεψε λεφτα απο τ καραβια και μετα πηγε αμερικα και εκανε ενα μαγαζι μετα ανοιξε κ αλλα.Αλλα παλι και τοτε δ πηγε μονο με τα δυο του χερια ειχε κανει ενα κομποδεμα απο τα ταξιδια.
Σημερα με τιποτα δν μπορει κανεις να παει ετσι αμερικα και να βρει δουλεια η να κανει λεφτα,εκτος αν παει με κανα εκατομυριο$.
Αν ο μηνιαιος μισθος ειναι 7000 δολλάρια και τα έξοδα 3000 τοτε δεν κάνεις λεφτά? παντως αναλογα τις επιλογες και την περιοχη ενοικιασης δεν νομιζω να θες πανω απο 3000 δολλάρια το μήνα.
Αν ο μηνιαιος μισθος ειναι 7000 δολλάρια και τα έξοδα 3000 τοτε δεν κάνεις λεφτά? παντως αναλογα τις επιλογες και την περιοχη ενοικιασης δεν νομιζω να θες πανω απο 3000 δολλάρια το μήνα.
Η Ανασταση του μαλακα
Αμα σου παραθεσω λινκ με τους μισθους ανα ειδικοτητα στην Αμερικη θα παραδεχθεις οτι δεν ξέρεις τι σου γινεται και δεν θα ξαναγραψεις εδω αν δεν έχεις κατι έγκυρο?
επισης μη βριζεις. Δεν μιλας σωστά. Γιατι βριζεις αυτους που δεν σε βριζουνε? μαγκια και ετσι?
ρε τυπε ξερεις τι ενοικια θα χεις εκει?τι δημοτικους φορους?τη ασφαλεια θα πληρωνεις για περιθαλψη ιδιωτικη?Αμα σου παραθεσω λινκ με τους μισθους ανα ειδικοτητα στην Αμερικη θα παραδεχθεις οτι δεν ξέρεις τι σου γινεται και δεν θα ξαναγραψεις εδω αν δεν έχεις κατι έγκυρο?
επισης μη βριζεις. Δεν μιλας σωστά. Γιατι βριζεις αυτους που δεν σε βριζουνε? μαγκια και ετσι?
ρε τυπε ξερεις τι ενοικια θα χεις εκει?τι δημοτικους φορους?τη ασφαλεια θα πληρωνεις για περιθαλψη ιδιωτικη?
και 7000 ειναι πολλα που τα βρηκες εσυ??
και για κριση δν εχεις ακουσει εκει τι γινεται?
ρε τυπε ξερεις τι ενοικια θα χεις εκει?τι δημοτικους φορους?τη ασφαλεια θα πληρωνεις για περιθαλψη ιδιωτικη?
και 7000 ειναι πολλα που τα βρηκες εσυ??
και για κριση δν εχεις ακουσει εκει τι γινεται?
Εγω μαγκιες δεν σηκωνω. Οπως σου μιλαω θα μου μιλάς. Αιντε πολυ αέρα πηρατε.
Ρε τυπε μπολντη μια φιλη δικηγορος μου ειναι εκει απο τα 90΄ς.Επαιρνε γυρω στα 5χιλ καθαρα 2χιλιαδες ενοικο αλλο 1 για εξοδα και φαγητο
αντε να μεναν 1500δολλαρια το μηνα.Πολλα λεφταααα
Σου φάνηκαν πιο εύκολα τα Ρώσικα από τα Αγγλικά ή ποτέ δεν προσπάθησες για τα Αγγλικά;Εγώ μιλάω από ξένες μόνο τα Ρώσικα και τώρα ψάχνομαι να πάρω καμιά πιστοποίηση μπας και βγάλω κανά εξτρά σαν μεταφραστής ή να κάνω ιδιαίτερα. Τα Αγγλικά ποτέ δεν τα γούσταρα και γι'αυτό τον λόγο δεν έχω σκοπό να τα μάθω ποτέ μου.
Στο εξωτερικό θα βρεις απλά κάπως πιο εύκολα έναν βασικό μισθό,η εποχή που από βαρκάρης γινόσουν εφοπλιστής πέρασε ανεπιστρεπτί.
Όποιος πιστεύει το αντίθετο ας πάει να το διαπιστώσει και εμπειρικά...