Καθεσαι και συμφωνεις με κάποιον που απλά πετάει μια χιλιοειπωμενη ατάκα που προσεγγιζει τους απαισιοδοξους και τους μιζερους. Οποιος σκεφτεται ετσι δεν προκειται να πετυχει ποτε αφενος διοτι καταλαμβανεται μονο απο αρνητικες σκέψεις και αφετερου επειδη δεν έχει την θέληση να το ψάξει. Αυτα ειναι ολα κλισε. Εκεινος που θέλει και έχει ικανοτητες μπορει.
Υπάρχουν άνθρωποι ελληνες που πηγαν στο εξωτερικο και έκαναν επιχειρησεις αλλα αυτους κανεις δεν τους έφερε σαν παράδειγμα εδω μέσα. Με οποιον δάσκαλο καθισεις ... δεν έχουν ιχνος αντικειμενικοτητας οι αποψεις σαν αυτη του Νιπλ γιατι παρουσιάζουν μονο την αρνητική πλευρα και δεν σου λένε τιποτα για τις θετικές και για τις ευκαιριες που παρουσιάζονται.
και εσυ πετας την χιλιοειπωμενη ατακα οτι αν πας εξω θα προκοψεις , αν εισαι μαγκας παντου γινεσαι γαμαω , και το κλασσικο παραδειγμα του ποσοι ελληνες εγιναν κατι εκει που πηγαν ...Μπα ?? τι μας λες ρε ...
Εσενα το παραδειγμα σου ειναι οι εξαιρεσεις ...
Και ψιτ τυπε , αυτους τους ελληνες που πηγαν και καναν επιχειρήσεις να μου τους γνωριζεις να σου γνωρισω εγω αλλους τοσους που καναν επιχειρηση και καθε μερα παλευουν για να βγαλουν τα προς το ζην
Εσυ και αντικειμενικοτητα εχετε τσακωθει απο πολυ καιρο ..
Οι ευκαιριες στην Αμερικη η στον Καναδα αυτη την στιγμη ειναι σε αναλογικη βαση συγκριτικα με εδω μηδαμινές ..
Και οποιος μου πει για τον Καναδα οτι γαμαει και δερνει και θα παει να γινει λεφτας , να μου πει τον τροπο τεκμηριωμενα , γιατι χωρις να κλεβεις το κρατος πλουσιος εκει δεν γινεσαι ..