Νέα

Ξένες γλώσσες. Πόσες-ποιες μιλάτε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 250
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πόσες ξένες γλώσσες γνωρίζετε;

• Μόνο Ελληνικά

Ψήφοι: 7 6,3%
  • Ελληνικά και Αγγλικά

Ψήφοι: 43 38,4%
  • Ελληνικά Αγγλικά και άλλη/άλλες

Ψήφοι: 59 52,7%
  • Ελληνικά και άλλη/άλλες χωρίς Αγγλικά

Ψήφοι: 3 2,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    112

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
οποιος πιστευει οτι πηγαινοντας Αμερικη ή Καναδα θα πιασει τον παπα απο τα αρχιδια και θα προκοψει ειναι χοντρα γελασμενος....

Αυτα πολυ παλια γινοντουσαν ...
Οι ευκαιριες που υπαρχουν τωρα ειναι αντιστροφος αναλαγες απο τους υποψηφιους..

+100

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Εδώ μέσα κάποιοι μπαίνετε στα διάφορα θέματα για να τα γαμήσετε..Αν δεν έχετε κάτι ουσιαστικό να πείτε μην μπαίνετε...Έλεος πια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Καθεσαι και συμφωνεις με κάποιον που απλά πετάει μια χιλιοειπωμενη ατάκα που προσεγγιζει τους απαισιοδοξους και τους μιζερους. Οποιος σκεφτεται ετσι δεν προκειται να πετυχει ποτε αφενος διοτι καταλαμβανεται μονο απο αρνητικες σκέψεις και αφετερου επειδη δεν έχει την θέληση να το ψάξει. Αυτα ειναι ολα κλισε. Εκεινος που θέλει και έχει ικανοτητες μπορει.

Υπάρχουν άνθρωποι ελληνες που πηγαν στο εξωτερικο και έκαναν επιχειρησεις αλλα αυτους κανεις δεν τους έφερε σαν παράδειγμα εδω μέσα. Με οποιον δάσκαλο καθισεις ... δεν έχουν ιχνος αντικειμενικοτητας οι αποψεις σαν αυτη του Νιπλ γιατι παρουσιάζουν μονο την αρνητική πλευρα και δεν σου λένε τιποτα για τις θετικές και για τις ευκαιριες που παρουσιάζονται.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Πχ ο bestman επειδη εδω και ένα χρονο έχει προβλημα μαζι μου και ειναι εχθρικος παρολαυτα προσπαθει να κρυφτει οχι πετυχημενα ομως πετάχθηκε χωρις να έχει ουτε αυτος επιχειρηματα. Αμα δεν έχεις σοβαρα επιχειρηματα που να ισχυουν δεν με ενδιαφερουν οι προσωπικες σου προκαταληψεις και ανησυχιες.

Δεν θα ξανασχοληθώ μαζί σου. Παρά τις καυχησιές σου εδώ μέσα είσαι ένας δυστυχισμένος άνθρωπος, για λύπηση.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν θα ξανασχοληθώ μαζί σου. Παρά τις καυχησιές σου εδώ μέσα είσαι ένας δυστυχισμένος άνθρωπος για λύπηση.

bestman τι εγινε εκει που γλειφεις πας και φτυνεις μετα? τέτοιος εισαι?
μηπως θες να παραθέσω μηνυμα που πηγαινες να με πεισεις οτι εσυ και η έριναλ ειστε φιλαράκια ? με προκαλεις τωρα  :grin:

και μια και ειπα εριναλ καπου την πηρε τον ματι μου οταν ελειπα πάλι να με κράζει.  :2funny: :2funny:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
bestman τι εγινε εκει που γλειφεις πας και φτυνεις μετα?
μηπως θες να παραθέσω μηνυμα που πηγαινες να με πεισεις οτι εσυ και η έριναλ ειστε φιλαράκια ? με προκαλεις τωρα  :grin:

και μια και ειπα εριναλ καπου την πηρε τον ματι μου οταν ελειπα πάλι να με κράζει.  :2funny: :2funny:

Έχω πει εγώ κακή κουβέντα για την έριναλ; Πιωμένος είσαι; Πρόσεχε γιατί τους μπεκρήδες τους βάζουν σε διαθεσιμότητα. Και πριν πιάσεις στο στόμα σου τέτοιες γυναίκες καλό θα 'ναι να το απολυμάνεις πρώτα με χλωρίνη. 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Έχω πει εγώ κακή κουβέντα για την έριναλ; Πιωμένος είσαι; Πρόσεχε γιατί τους μπεκρήδες τους βάζουν σε διαθεσιμότητα. Και πριν πιάσεις στο στόμα σου τέτοιες γυναίκες καλό θα 'ναι να το απολυμάνεις πρώτα με χλωρίνη.  

το παιζεις και τρελός τώρΑ? φιλαρακια δικά μου εννοουσα :2funny:

Δεν πιάνω εγω την έριναλ αυτη ασχολειται μαζι μου οταν εγω λείπω. Και εσυ που μπαινεις και παραθέτεις μονο και μονο για να κάνεις επιθεση.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

:piss:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Δεν πιάνω εγω την έριναλ αυτη ασχολειται μαζι μου οταν εγω λείπω. Και εσυ που μπαινεις και παραθέτεις μονο και μονο για να κάνεις επιθεση.

δε θα γινει μπολντοτυπος ποτε και ζηλευει. ο μπολντισμος δεν ειναι για τη μαριδα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δε θα γινει μπολντοτυπος ποτε και ζηλευει. ο μπολντισμος δεν ειναι για τη μαριδα.

:2funny: :2funny: ρε ποσο αστειος ειναι? θυμαμαι εγραφε "εγω και η εριναλ παιζει να ειμαστε οι μονοι που ενδιαφερομαστε και θέλουμε να σε προστατεψουμε..." να το βρω το μηνυμα? να τον εξαφανισω?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: ρε ποσο αστειος ειναι? θυμαμαι εγραφε "εγω και η εριναλ παιζει να ειμαστε οι μονοι που ενδιαφερομαστε και θέλουμε να σε προστατεψουμε..." να το βρω το μηνυμα? να τον εξαφανισω?

μεχρι και με το διαολο θα κανουν αγκαλιες προκειμενου να την πουνε στον αρχηγο μας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μεχρι και με το διαολο θα κανουν αγκαλιες προκειμενου να την πουνε στον αρχηγο μας.

Εγω παλι πιστευω οτι ο Μπολντισμος πρεπει να βρει πιο ικανους εχθρους και αντιπαλους γιατι η μάχη μας με δαυτους το μονο που θα καταφερει ειναι να τους δωσει αξια περισσοτερη σε αυτους παρα σε εμάς. Θέλουμε δυνατους αντιπαούς μονο ετσι θα διακριθουμε και αλλο  :rockon: :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγω παλι πιστευω οτι ο Μπολντισμος πρεπει να βρει πιο ικανους εχθρους και αντιπαλους γιατι η μάχη μας με δαυτους το μονο που θα καταφερει ειναι να τους δωσει αξια περισσοτερη σε αυτους παρα σε εμάς. Θέλουμε δυνατους αντιπαούς μονο ετσι θα διακριθουμε και αλλο  :rockon: :rockon:

μην ψαχνεις το αδυνατο. δε γινεται να βρουμε πιο δυνατους αντιπαλους γιατι απλουστατα δεν υπαρχουν αντιπαλοι στον μπολντισμο. ενα κατουρημα αρκει.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Ότι σε νοιαζόμασταν είχα πει και θέλουμε το καλό σου. Η έρι νομίζω ακόμα. Εγώ πια χέστηκα. Καμμένο χαρτί είσαι και εσύ σαν τον ματζεστίκ και τον κρις33.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ότι σε νοιαζόμασταν είχα πει και θέλουμε το καλό σου. Η έρι νομίζω ακόμα. Εγώ πια χέστηκα. Καμμένο χαρτί είσαι και εσύ σαν τον ματζεστίκ και τον κρις33.

:2funny: :2funny: 

ρε στον ελευθερο σου χρονο βλέπεις ξανθοπουλο?

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Υπομονή. Κάποια μέρα θα πραγματοποιηθεί το όνειρο σου και θα βρεθείς και εσύ στο κρεβάτι γυμνός με ζωντανή γυναίκα.  
:2funny: :2funny:  :2funny:
Και τότε ίσως πάψεις να προσπαθείς να χτίσεις προσωπικότητα εδώ μέσα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.255
Πόντοι
12.756
Καθεσαι και συμφωνεις με κάποιον που απλά πετάει μια χιλιοειπωμενη ατάκα που προσεγγιζει τους απαισιοδοξους και τους μιζερους. Οποιος σκεφτεται ετσι δεν προκειται να πετυχει ποτε αφενος διοτι καταλαμβανεται μονο απο αρνητικες σκέψεις και αφετερου επειδη δεν έχει την θέληση να το ψάξει. Αυτα ειναι ολα κλισε. Εκεινος που θέλει και έχει ικανοτητες μπορει.

Υπάρχουν άνθρωποι ελληνες που πηγαν στο εξωτερικο και έκαναν επιχειρησεις αλλα αυτους κανεις δεν τους έφερε σαν παράδειγμα εδω μέσα. Με οποιον δάσκαλο καθισεις ... δεν έχουν ιχνος αντικειμενικοτητας οι αποψεις σαν αυτη του Νιπλ γιατι παρουσιάζουν μονο την αρνητική πλευρα και δεν σου λένε τιποτα για τις θετικές και για τις ευκαιριες που παρουσιάζονται.

και εσυ πετας την χιλιοειπωμενη ατακα οτι αν πας εξω θα προκοψεις , αν εισαι μαγκας παντου γινεσαι γαμαω , και το κλασσικο παραδειγμα του ποσοι ελληνες εγιναν κατι εκει που πηγαν ...Μπα ?? τι μας λες ρε ...

Εσενα το παραδειγμα σου ειναι οι εξαιρεσεις ...

Και ψιτ τυπε , αυτους τους ελληνες που πηγαν και καναν επιχειρήσεις να μου τους γνωριζεις να σου γνωρισω εγω αλλους τοσους που καναν επιχειρηση και καθε μερα παλευουν για να βγαλουν τα προς το ζην
Εσυ και αντικειμενικοτητα εχετε τσακωθει απο πολυ καιρο ..
Οι ευκαιριες στην Αμερικη η στον Καναδα αυτη την στιγμη ειναι σε αναλογικη βαση συγκριτικα με εδω μηδαμινές ..

Και οποιος μου πει για τον Καναδα οτι γαμαει και δερνει και θα παει να γινει λεφτας , να μου πει τον τροπο τεκμηριωμενα , γιατι χωρις να κλεβεις το κρατος πλουσιος εκει δεν γινεσαι ..

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696

Έχω συγγενείς που πήγαν στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία κι έκαναν επιχειρήσεις.Το 1955-1965.Τότε που από την Ελλάδα,και από τις άλλες χώρες,οι περισσότεροι που πήγαιναν ήταν αγράμματοι.Τώρα φεύγουν από την Ελλάδα και τη Νότια Ευρώπη μορφωμένοι άνθρωποι,με πτυχία,και προσόντα.Οπότε έχεις να αντιμετωπίσεις και αυτούς.Όταν σε μια εταιρεία ζητούν έναν οικονομολόγο,κι έχουν 4500 βιογραφικά,καλύτερα να παίξεις τζόκερ.Εκτός αν είναι ο ένας και μοναδικός.Αν ήσουν όμως δε θα είχες μείνει ποτέ στην Ελλάδα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και εσυ πετας την χιλιοειπωμενη ατακα οτι αν πας εξω θα προκοψεις , αν εισαι μαγκας παντου γινεσαι γαμαω , και το κλασσικο παραδειγμα του ποσοι ελληνες εγιναν κατι εκει που πηγαν ...Μπα ?? τι μας λες ρε ...

Εσενα το παραδειγμα σου ειναι οι εξαιρεσεις ...

Και ψιτ τυπε , αυτους τους ελληνες που πηγαν και καναν επιχειρήσεις να μου τους γνωριζεις να σου γνωρισω εγω αλλους τοσους που καναν επιχειρηση και καθε μερα παλευουν για να βγαλουν τα προς το ζην
Εσυ και αντικειμενικοτητα εχετε τσακωθει απο πολυ καιρο ..

Και οποιος μου πει για τον Καναδα οτι γαμαει και δερνει και θα παει να γινει λεφτας , να μου πει τον τροπο τεκμηριωμενα , γιατι χωρις να κλεβεις το κρατος πλουσιος εκει δεν γινεσαι ..

Ναι σιγουρα για αυτο κάποιοι αποφευγουν συγκεκριμένες αγορές και νομοθεσίες κρατων οταν σκέφτονται για την έδρα της επιχειρησης τους  :2funny:

τι αφελειες ειναι αυτες που κάθεσαι και γράφεις ρε αγορι μου? ειναι δυνατον να γινω ποτε γμαω πως το εγραψες αν ειμαι σε μια χωρα της οποιας η γραφειοκρατια βαράει κοκκινο και η φορολογια ειναι απαγορευτικη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom