Ο Μπολντης με τις ιδέες του πάντως την βρηκε την άκρη. Εσυ μπορεις να κανεις το ιδιο με τις δικές σου χωρις να τα βρεις έτοιμα απο τους άλλους? οπως ο ιδιος εγραψες
Ζήλια;
Ο Μπολντης με τις ιδέες του πάντως την βρηκε την άκρη. Εσυ μπορεις να κανεις το ιδιο με τις δικές σου χωρις να τα βρεις έτοιμα απο τους άλλους? οπως ο ιδιος εγραψες
Ζήλια;
ο καθενας βρηκε την ακρη του Μπολντυ , κατσε και εσυ στην δικη σου και ασε τα μεταναστευτικα ..
αν δεν εισαι μπολντυς τοτε τα βρηκες απο τους δικους σου
Καλο μου παιδι , ο κολητος μου εχει υπηκοοτητα Καναδικη (λογω του πατερα του ) και παλι θελει χαρτουρα , πονοκεφαλος μ ειχε πιασει οταν μου πε μια φορα ! Δεν θελω να φανταστω τι θελει χωρις να χεις υπηκοοτητα !Το κόμπλεξ το έχουν οσοι σκέφτονται αρνητικά χωρις λογο.
Ρωτησα πριν απο που γνωριζετε τα αντιθετα που παραθέσατε. Εσυ απο που γνωριζεις οτι ένας που θα πάει Αμερικη δεν θα καταφερει να βρει δουλεια εστω κάπου ενω θα το έχει ψάξει πιο πριν? απαντηση ακομα να πάρω. Έχεις απαντηση?
Ρε ο φιλος σου τα εγραψε πριν και για σενα θα μας τρελανεις τωρα? πηγαινε να δεις τι έγραψε. Οτι τα βρηκατε απο άλλους αυτος το ειπε δεν το λεω εγω.
Και στα μεταναστευτικά μια χαρά πιστευω θα την έβρισκα την άκρη. Το θεμα ειναι να έχεις θεληση να βρεις την άκρη και να ξεφυγεις απο την μιζέρια και την κακομοιριά. Δεν θα βρουν ακρη και οι 100 εννοειται αλλα εμενα με ενδιαφερουν οι 20 που βρηκαν τι εκαναν οχι οι 80 που συζητάς εσυ και ο άλλος αν και νομιζω το ποσοστο επιτυχιας αν εισαι σοβαρος και πας με σοβαρες αξιωσεις ειναι μεγαλύτερο.
Μην είστε οφ τοπικ. Μπολντη εσυ τι γλωσσες μιλάς; Λες και σε άλλες γλωσσες τετοιες μαλακιες;
Μην είστε οφ τοπικ. Μπολντη εσυ τι γλωσσες μιλάς; Λες και σε άλλες γλωσσες τετοιες μαλακιες;
μαλιστα... ναι και η κουτση Μαρια ξερει οτι εχει φτωχογειτονιες και φτηνες...αλλα σε ΤΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ θα ειναι απο την δουλεια σου ? ?Εσυ αμολάς γενικολογιές. Μια γενικοτητα για παράδειγμα που έγραψες ειναι οτι το κοστος διαμονης οπως το παρουσιάζεις θα ειναι παντού αστα να πάνε ενω αυτο δεν ισχυει για την Αμερικη γιατι εξαρτάται απο την γειτονια.
μαλιστα... ναι και η κουτση Μαρια ξερει οτι εχει φτωχογειτονιες και φτηνες...αλλα σε ΤΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ θα ειναι απο την δουλεια σου ? ?
Ακου να δεις...
Επειδη με τον κολητο μου που ειμαστε απο το Γυμνασιο τσακωνομαστε απειρες ωρες για το θεμα του ΚΑΝΑΔΑ , λογω το οτι εχει υπηκοοτητα Θειο Φτασμενο κλπ κλπ
και ειναι ΑΠΟΛΥΤΟΣ σαν ανθρωπος οπως εσυ καλη ωρα.... ρωτηστε κανα συγγενη αν εχετε (μεγαλυτερο κατα προτιμηση) που θας σαυ πει 1+1=2 και οχι ΜΑΛΑΚΙΕΣ ... και κοιτα οταν σου μιλησει να βγαλεις την μαρμελαδα απο τα αυτια σου...
ο κολητος μου δεν παραδεχεται οτι δεν ειναι για εκει !
ειναι ΑΠΟΛΥΤΟΣ ! ! εχει κωλομυαλα σαν τα δικα σου !
Ο ιδιος ο πατερας του μου χε πει ...αγορι μου εγω δεν την παλεψα και για αυτο επεστρεψα , δεν προκειται μου λεει ουτε μεχρι την Αθηνα να παει ! ΠΟΙΟΣ? ο πατερας του μου το πε που περασαν κακουχιες φτωχειες χουντα κλπ κλπ
Ο κουμπαρος του πατερα μου πηγε στο Τοροντο που ναι η μανα του 40 ΧΡΟΝΙΑ (και η αδερφη του)
Αποστρατευτηκε 50 χρονων, ειχε ζορια οικονομικα και πηγαινε 1 6μηνο για δουλεια και επεστρεφε (+ την συνταξη που επεφτε εδω) για 2-3 χρονια .....τζαμπα σπιτι διατροφη κλπ κλπ !
Επαιρνε 2.200 (καναδικα δολ) τον μηνα τα οποια μαζευε ! Χωρις γλωσσα τπτ !
Σε μεγαλη αλυσιδα Σουπερ μαρκετ δουλευε νυχτα (καθαριζαν με αυτοκινητακια που χουν βουρτσες ) ωστε το πρωι να ναι καθαρα.....
οταν επεστρεψε.. καθεται και λεει του πατερα μου.. ΚΟΥΜΠΑΡΕΕΕΕ ΓΑΜΗΣΕ ΤΑΑΑΑΑΑ ! 2 ωρες να παω , 2 να γυρισω και 9 δουλεια (διοτι επαιζε και pause για μασα) ....13 ωρες...8 υπνο... Μιλαμε για ανθρωπο καραβανα,σκληραγωγημενο ...ΖΩΗ ? ? κρυο? χιονια? τρελα μειον ! !
δεν τον κατηγορω ρε αναπηρε.....του το χω πει κιολας οτι σε αυτο το θεμα...εχει σκατομυαλα...απο παιδια γνωριζομαστε σιγα μην παρεξηγηθουμε !Κωλομυαλά ο κολλητος???? καλα τι κανεις τωρα κατηγορεις τον κολλητο σου σε μενα??? ωραιος κολλητος εισαι ρε μπραβο
βλέπω απο μπέσα πάμε καλα. Εύγε.
δεν τον κατηγορω ρε αναπηρε.....του το χω πει κιολας οτι σε αυτο το θεμα...εχει σκατομυαλα...απο παιδια γνωριζομαστε σιγα μην παρεξηγηθουμε !