jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
να μάθεις κ αυτή της ευγένειας![]()
υπέροχοι βελούδινοι γυμνοί γυναικείοι ώμοι. κάβλα.
που τα βρίσκετε αυτά τα avatars κα υπαστυνόμε?
να μάθεις κ αυτή της ευγένειας![]()
Καθε αλλο και δεν καταλαβαινω απο που προκυπτει αυτο. Απλα θα μου αρεσε το σαιτ να εχει συγκεκριμενη θεματολογια που θα ειχε να κανει με το σεξ σε καθε μορφη του αγοραια η μη. Να μας ενημερωνει και σε ενα βαθμο να μας δεινει το κεντρισμα για να βρουμε πλουραλισμο στην σεξουαλικη ζωη μας μεσα απο τις εμπειριες και γνωμες αλλων. Υπαρχουν πολλα σαιτ γενικου ενδιαφεροντος, αυτο εχει συγκεκριμενη ταυτοτητα και εμενα με ενοχλει η ταυτοτητα αυτη να διαμορφωνεται σε οτι ναναι...τι εννοείς φιλαράκο;ότι αν κάποιος γαμει είναι αμόρφωτος;
νομίζω υπερβαλλεις.το σάιτ έχει κύρια θεματολογία και φυσικά κ πλήθος άλλων θεμάτων τα οποία αν θες παραβλεπεις.δεν σε πίεσε κανείς να συμμετέχεις σε θέματα που δεν σε ενδιαφέρουνΚαθε αλλο και δεν καταλαβαινω απο που προκυπτει αυτο. Απλα θα μου αρεσε το σαιτ να εχει συγκεκριμενη θεματολογια που θα ειχε να κανει με το σεξ σε καθε μορφη του αγοραια η μη. Να μας ενημερωνει και σε ενα βαθμο να μας δεινει το κεντρισμα για να βρουμε πλουραλισμο στην σεξουαλικη ζωη μας μεσα απο τις εμπειριες και γνωμες αλλων. Υπαρχουν πολλα σαιτ γενικου ενδιαφεροντος, αυτο εχει συγκεκριμενη ταυτοτητα και εμενα με ενοχλει η ταυτοτητα αυτη να διαμορφωνεται σε οτι ναναι...
Καθε αλλο και δεν καταλαβαινω απο που προκυπτει αυτο. Απλα θα μου αρεσε το σαιτ να εχει συγκεκριμενη θεματολογια που θα ειχε να κανει με το σεξ σε καθε μορφη του αγοραια η μη. Να μας ενημερωνει και σε ενα βαθμο να μας δεινει το κεντρισμα για να βρουμε πλουραλισμο στην σεξουαλικη ζωη μας μεσα απο τις εμπειριες και γνωμες αλλων. Υπαρχουν πολλα σαιτ γενικου ενδιαφεροντος, αυτο εχει συγκεκριμενη ταυτοτητα και εμενα με ενοχλει η ταυτοτητα αυτη να διαμορφωνεται σε οτι ναναι...
Συμφωνω με την θεωρια, αλλα δεν θα ηθελα να δω εδω tab με "Πρωτοσελιδα Εφημεριδων" καποια στιγμη...Η ομορφιά αυτού του σάιτ είναι η ποικιλία και η πολυθεματικότητα, ανεξαρτήτως βέβαια της κεντρικής θεματολογίας σεξ.
Αυτή η πολυθεματικότητα οξύνει τον νου και την κρίση και εν τέλει οξυμένος νους και κρίση αυξάνουν και την κάβλα και την ικανοποίηση που παίρνεις από το σεξ.
Gatsby speaking.
Ετσι οπως το θετεις εχεις απολυτο δικιο και με αυτη τη λογικη ειναι εντελως λαθος η τοποθετηση μου.νομίζω υπερβαλλεις.το σάιτ έχει κύρια θεματολογία και φυσικά κ πλήθος άλλων θεμάτων τα οποία αν θες παραβλεπεις.δεν σε πίεσε κανείς να συμμετέχεις σε θέματα που δεν σε ενδιαφέρουν
αγγλικά και γερμανικά ναι.με φροντιστήρια τις μάθατε τύποι τόσες γλώσσες ή με άλλη μέθοδο;
Έχεις κάποια μέθοδο εκμάθησης συγκεκριμένη? Πως έμαθες Ιταλικά και Ισπανικά πχ;Πέρα απο τα Ελληνικά που είναι η μητρική μου,Αγγλικά,Ιταλικά και Ισπανικά,μου αρέσει πολύ να ψαχνω γ γλωσσες και θα ήθελα να συνεχισω τα Ιταλικά και τα Ισπανικα και σε επιπεδο c1-c2,απλά δεν υπάρχει χρόνος
Σε φροντιστήριο με γκρουπΈχεις κάποια μέθοδο εκμάθησης συγκεκριμένη? Πως έμαθες Ιταλικά και Ισπανικά πχ;
Αα οκ. Νόμιζα μόνη σου. Κάτι σαν χόμπιΣε φροντιστήριο με γκρουπ