Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
σερβιτορος τυπε?
Ναι. Μεγαλο ωραριο και κουραστικο αλλα βγαζεις καλά λεφτα εν συγκριση με τους υπαλληλους γραφειου.
σερβιτορος τυπε?
Καλά τραγούδα.Βεβαιως και βγάζουν. Για ενημερωσου καλύτερα.
τυπε ακομα και να βγαζεις τοσα αντεχεις σερβιτοριλικι 12 ωρες την μερα? :SΝαι. Μεγαλο ωραριο και κουραστικο αλλα βγαζεις καλά λεφτα εν συγκριση με τους υπαλληλους γραφειου.
Καλά τραγούδα.
Άντε πάνε να γίνεις σερβιτόρος στην Πλάκα τότε,μη κάθεσαι...Με έναν χρόνο δουλειά έχεις μαζέψει και τα λεφτά για να πας ΗΠΑ ή Καναδά να γίνεις μεγάλος και τρανός.
Ωραία,οπότε έχεις κάνει το πρώτο βήμα,το επόμενο είναι να μαζέψεις το ποσό για να πας ΗΠΑ ή Καναδά και να γίνεις μεγάλος και τρανός.Καλα σοβαρά δεν το ξέρεις οτι παιζουν τέτοια μεροκαματα σε μαγαζια που ειναι φισκα απο τουριστες? πηγαινε οπως κατεβαινεις για Θησειο παραλληλα με τις γραμμες του τρενου και ρωτα.
Τι σερβιτορος να γινω εγω εχω δουλεια
τυπε ακομα και να βγαζεις τοσα αντεχεις σερβιτοριλικι 12 ωρες την μερα? :S
τυπε οι τουριστες στην πλακα την βγαζουν με ενα σουβλακι ή καμια σαλατα 5-6 ατομαΚαλα σοβαρά δεν το ξέρεις οτι παιζουν τέτοια μεροκαματα σε μαγαζια που ειναι φισκα απο τουριστες? πηγαινε οπως κατεβαινεις για Θησειο παραλληλα με τις γραμμες του τρενου και ρωτα.
Τι σερβιτορος να γινω εγω εχω δουλεια
1 μερα ομως τυπε
παλια δουλευα σε catering. Έχω στησει μαγαζι απο το 0 μέσα σε μια μεγαλη αυλη στην Αναβυσο εγω και αλλοι 25
πηγαμε 6 το απογευμα φυγαμε 9 το πρωι της επομενης με 150 ευρω στην τσέπη
τυπε οι τουριστες στην πλακα την βγαζουν με ενα σουβλακι ή καμια σαλατα 5-6 ατομα
1 μερα ομως τυπε
φαντασου το 30 μερες τον μηνα
Απολυτε την εκπαιδευση για τους νεκροθαφτες θα την κανεις εσυ?
εγω ειμαι αυτοδιδακτος τυπεΠρέπει να πας ΙΕΚ,τύπε...?
εγω ειμαι αυτοδιδακτος τυπε
τυπε ειναι το πιο δυσκολο μαθημαIstoria κηδειας ποσο ειχες γράψει στις εξετασεις?
μετρια δυσκολια,εκανα 3 μηνες εντατικα στο σχολειο γλωσσας μεταναστων που επρεπε να παω βαση του νομου,τα Νορβηγικά πως είναι τύπε; Νομίζω είναι δύσκολη σαν γλώσσα. Την έμαθες επιτόπου ή από δω και πόσο χρόνο σου πήρε;
τυπε ειναι το πιο δυσκολο μαθημα
πρεπει να εχεις διαβασεις τις μεγαλες κηδειες και οχι μονο τα sos