Νέα

Ξεκίνησε η νέα παγκόσμια οικονομική κρίση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arkas1986
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Αστεία υπόθεση .
Ας αφήσουν τη Γερμανία να ξαναφτιάξει στρατό ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΦΟΝ με τον όρο να τους φάει λάχανο ! ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ.

Μάλλον την Σύγχρονη Ιστορία την έχεις μάθει ανάποδα (έτσι σου την έμαθαν στο Ελληνικό σχολείο και την παρουσιάζουν τα Μ.Μ.Ε).

Η Ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ, όπως και η σημερινή της Μέρκελ, χρηματοδοτούσε τις ακραίες μουσουλμανικές οργανώσεις της εποχής για να διαλύσει όλα τα κράτη της Ευρώπης, της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής. Αυτό κάνει και τώρα!

Στα Γερμανικά Τάγματα Ασφαλείας την περίοδο 1941-45 εκτός από τους Ναζί Καυκάσιους (λευκοί) υπηρετούσαν και εγκληματούσαν και χιλιάδες μουσουλμάνοι, γύφτοι και Εβραίοι!

Στο χωριό του πατέρα μου στην κατοχή οι περισσότεροι γύφτοι του χωριού φορούσαν στολές των SS!

Η Ελληνική λογοκρισία (στην ουσία Γερμανική) δεν επιτρέπει να γράφονται αυτά σε βιβλία και εφημερίδες διότι θα χαλάσει το αφήγημα περί του πραγματικού στόχου των ΝΑΖΙ, που δεν ήταν άλλος από την υποδούλωση του μισού πλανήτη στους Γερμανοεβραίους τραπεζίτες, οι οποίοι χρηματοδοτούσαν μυστικά τον Χίτλερ και την Γερμανική πολεμική βιομηχανία από το Σίτυ του Λονδίνου (Ρότσιλντ) από το 1933 έως το 1938! Το 1938 σταμάτησαν να τον χρηματοδοτούν με αποτέλεσμα ο Χίτλερ να βρεθεί μπροστά στο δίλημμα είτε να παραιτηθεί από Φύρερ της Γερμανίας λόγω της επερχόμενης οικονομικής κατάρρευσης είτε να καταλάβει δια της βίας την Ανατολική Ευρώπη έως τα Ουράλια όρη. Ως γνωστόν, αποφάσισε το δεύτερο, θυσιάζοντας αρκετά εκατομμύρια Γερμανούς και οδηγώντας στον θάνατο πολλές δεκάδες εκατομμύρια άλλους Ευρωπαίους.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Μάλλον την Σύγχρονη Ιστορία την έχεις μάθει ανάποδα (έτσι σου την έμαθαν στο Ελληνικό σχολείο και την παρουσιάζουν τα Μ.Μ.Ε).

Η Ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ, όπως και η σημερινή της Μέρκελ, χρηματοδοτούσε τις ακραίες μουσουλμανικές οργανώσεις της εποχής για να διαλύσει όλα τα κράτη της Ευρώπης, της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής. Αυτό κάνει και τώρα!

Στα Γερμανικά Τάγματα Ασφαλείας την περίοδο 1941-45 εκτός από τους Ναζί Καυκάσιους (λευκοί) υπηρετούσαν και εγκληματούσαν και χιλιάδες μουσουλμάνοι, γύφτοι και Εβραίοι!

Στο χωριό του πατέρα μου στην κατοχή οι περισσότεροι γύφτοι του χωριού φορούσαν στολές των SS!

Η Ελληνική λογοκρισία (στην ουσία Γερμανική) δεν επιτρέπει να γράφονται αυτά σε βιβλία και εφημερίδες διότι θα χαλάσει το αφήγημα περί του πραγματικού στόχου των ΝΑΖΙ, που δεν ήταν άλλος από την υποδούλωση του μισού πλανήτη στους Γερμανοεβραίους τραπεζίτες, οι οποίοι χρηματοδοτούσαν μυστικά τον Χίτλερ και την Γερμανική πολεμική βιομηχανία από το Σίτυ του Λονδίνου (Ρότσιλντ) από το 1933 έως το 1938! Το 1938 σταμάτησαν να τον χρηματοδοτούν με αποτέλεσμα ο Χίτλερ να βρεθεί μπροστά στο δίλημμα είτε να παραιτηθεί από Φύρερ της Γερμανίας λόγω της επερχόμενης οικονομικής κατάρρευσης είτε να καταλάβει δια της βίας την Ανατολική Ευρώπη έως τα Ουράλια όρη. Ως γνωστόν, αποφάσισε το δεύτερο, θυσιάζοντας αρκετά εκατομμύρια Γερμανούς και οδηγώντας στον θάνατο πολλές δεκάδες εκατομμύρια άλλους Ευρωπαίους.

:S :S :S

Βαζω ενα διπλο και περιμενω καποιον να απαντησει.

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.037
Πόντοι
1.106
Oι μουσουλμάνοι συμμαχησαν με τον Χίτλερ για την καταστροφή των εβραιων. Οι εβραιοτραπεζιτες δεν κονομησαν προπολεμικα αλλα κατα την περίοδο του πολέμου, εκει επεσαν τα χοντρα δάνεια και οχι μονο προς τη Γερμανία αλλα και τις αλλες χωρες.

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Πριν έλθει ολο αυτο το χάος θέλετε να βγάλετε φράγκα χωρις κόπο ;
Αγοράστε ΚΑΦΕ κ Φυσικό αεριο, στο χρηματιστήριο
Πχ Starbucks ,nestle ( εχει τον νεσκαφέ ) ή ETF σε ΝΑΤURAL GAS
Εγω εχω ήδη τοποθετηθει
Μην ειστε εντελώς μαλακες κ ακούτε τις αερολογίες του netsome κ άλλων
Κάηκε ο Αμαζόνιος , βγάλτε χρήμα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Έχουν βγει καινούργια ναρκωτικά, εκτός από αυτά που ξέραμε.
Κάτι τέτοιο πρέπει να πίνει αυτός !
Δεν είναι κλασικός μπαφιάρης των εξαρχείων , ούτε κοκάκιας λελές της ΔΑΠ.

ή δουλεύει από τώρα για τον τίτλο του χρόνου !!!!

Philippus Aureolus

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Εγω εχω ήδη τοποθετηθει
μπα μπα μπααααα
ξεμυτησαν τα παπαγαλακια παλι ....αααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχα

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Νέα παρενέργεια από συνδυασμό φαρμάκων ίσως.
Άμα πάρεις όλα αυτά μαζί;

Συνημμένα

• 6B5D4472-BD10-44E6-9E2D-E427EE99EB79.jpeg
    6B5D4472-BD10-44E6-9E2D-E427EE99EB79.jpeg
    68,1 KB · Εμφανίσεις: 48

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Με κάτι παληκάρια σαν αυτά που είχε η ευρώπη δεκαετία του 1930 θα μαζευτούν μόνοι τους.
Θα φύγουν κολυμπώντας ακόμη και από εκεί που δεν έχει θάλασσα !!!!!!!!!!!!!

Ποιά είναι αυτά τα παληκάρια; Μήπως εννοείς αυτούς που στο Δίστομο ξεκοίλιαζαν και τις γκαστρωμένες Ελληνίδες και όταν τους συνέλαβαν και τους ανέκριναν το 1945 αυτοί απαντούσαν ότι δεν γνώριζαν καν ούτε που ευρίσκεται η Ελλάδα;

Θρασύδειλα καθίκια του κερατά ήταν!

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36

Εγω χανω το -λιγο, εστω- μυαλο μου εδω μεσα με ολα αυτα που ακουω.

παω να μιλησω με τον Αγιαννη να δω ποτε θα κανει τη 2α παρουσια να παρω θεση σορτ στα χρηματιστηρια

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Εγω εχω ήδη τοποθετηθει

Εγω πηρα ενα νεσκαφε (το 200γρ) απο το μπακαλικακι.
Ειμαι οκ? τοποθετηθηκα?
ικανοποιημενος?

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Oι μουσουλμάνοι συμμαχησαν με τον Χίτλερ για την καταστροφή των εβραιων. Οι εβραιοτραπεζιτες δεν κονομησαν προπολεμικα αλλα κατα την περίοδο του πολέμου, εκει επεσαν τα χοντρα δάνεια και οχι μονο προς τη Γερμανία αλλα και τις αλλες χωρες.

Γεγονός!

Ο Χίτλερ έκανε τη βρώμικη δουλειά των Γερμανοεβραίων διεθνών τραπεζιτών, όπως ο Τσίπρας στην Ελλάδα (καθημερινές επαφές με Σόρος μετά το 2012 και μυστική συνάντηση με Ρότσιλντ στο Παρίσι κάποιο Σαββατοκύριακο του 2017).

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Μια καλή λύση για οικονομική ευημερία όλου του πλανήτη θα είναι το σύνολο του δυτικού κόσμου να στραφεί κατά των ισλαμικών κρατών της μέσης ανατολής.
Ως συνέπεια θα απελευθερωθεί το σύνολο του ορυκτού πλανήτη της αραβικής χερσονήσου που μέχρι σήμερα τα κέρδη και την εκμετάλλευσή του μοιράζονται μετρημένες στα δάχτυλά των χεριών οικογένειες εμίρηδων , σεϊχηδων κλπ.

Επίσης αν επιτευχθεί παράλληλα και ο αφανισμός αυτής της θρησκείας , θα μειωθεί σημαντικά ο υπερπληθυσμός του πλανήτη και οι κοινωνίες θα απαλλαγούν από τους κινδύνους του να εμπεριέχονται ισλαμιστές γενικά μέσα σε αυτές (τρομοκρατία , ληστείες , φόνοι κλπ.)

Αυτο μην το πεις παραεξω...

Για εδω στο τσιμπου.κομ καλο ειναι...
θα χαβαλεδιασουμε μεταξυ μας και ΟΚ.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.360
Πόντοι
216
Γαματε γιατι χανομαστε....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

οι ροτσιλντ ρε παπαρα αφου κυβερναν μεσω των κεντρικων τραπεζων αγγλια, ηπα και φυσικα και ελλαδα, γιατι να κανουν πολεμο στον χιτλερ αφου ειχαν κοινο σκοπο???? μονο σου διαψεύδεις τον εαυτο σου. ο χιτλερ σε ολη του την προπογανδα ελεγε συνεχεια για την προδοσια των εβραιων τραπεζιτων που πουλησαν την γερμανια στον α παγκοσμιο πολεμο. τα σοβιετ ηταν γεματα εβραιους όχι τα συμβουλια των ναζι.

ο κασιδιαρης πχ που εριξε κατω την καμερα του δημοσιογραφου του ρωυτερς, που ανηκει στους ροτσιλντ μας λες είναι δακτυλος των ροτσιλντ και όχι ολοι οι αλλοι πολιτικαντιδες που δινουν συνεντεύξεις στα μεσα των ροτσιλντ και δεν φυλακιστηκαν ποτέ? τι πινεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom