Νέα

ξεκινημα σεξουαλικης ζωης σε μπουρδελο..σωστο η λαθος?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 993
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

το να ξεκινα ενας εφηβος την σεξουαλικη του ζωη σε μπουρδελο ειναι

• Απαραδεκτο

Ψήφοι: 13 9,7%
  • Απολυτα φυσιολογικο

Ψήφοι: 82 61,2%
  • μονη λυση να σταματησει την μαλακια

Ψήφοι: 39 29,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    134

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ναι ετσι καλυτερα μαλακια..υπαρχουν παντως πολλοι 17χρονοι που εχουν γκομενες..

Εδω εχει βγει κοτζαμ θρεντ με τιs Ελλεινιδεs γενικα
Τωρα ποσο ειναι το ποσοστο αυτων που σ αυτη την ηλικια το κανουν με κανονικεs εγω δεν το ξερω

Επισκέπτης
εγω φιλε και τζογο εχω παιξει και μπαφους εχω καπνισει και σε πουτανες εχω παει...
Και τωρα μια χαρα. Πινω καμια μπυρα και κανα ουισκακι σε παρεα, είμαι παντρεμένος και βγαινω με τα φιλαράκια μου.
εισαι παντρεμενος ειπες..αν ειχες γιο θα τον συμβουλευες να ξεκινησει την σεξουαλικη του ζωη απο πορνες?

Επισκέπτης
εισαι παντρεμενος ειπες..αν ειχες γιο θα τον συμβουλευες να ξεκινησει την σεξουαλικη του ζωη απο πορνες?
Δεν θα τον συμβουλευα ρε τυπε.
Απλα θα του ελεγα ότι σε ότι χρειαστεί θα είμαι διπλα του

Επισκέπτης
Εδω εχει βγει κοτζαμ θρεντ με τιs Ελλεινιδεs γενικα
Τωρα ποσο ειναι το ποσοστο αυτων που σ αυτη την ηλικια το κανουν με κανονικεs εγω δεν το ξερω
κατα την γνωμη μου οι Ελληνιδες ειναι οι καλυτερες γκομενες..πηδιουνται μια χαρα και ειναι ευκολες με την καλη εννοια..αναφερομαι σε κανονικες γκομενες οχι σε πορνες επαγγελματιες..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
κατα την γνωμη μου οι Ελληνιδες ειναι οι καλυτερες γκομενες..πηδιουνται μια χαρα και ειναι ευκολες με την καλη εννοια..αναφερομαι σε κανονικες γκομενες οχι σε πορνες επαγγελματιες..
Φυσικα για γκομενεs μιλαμε  και μαλιστα σ αυτη τη μικρη ηλικια
Εδω οι πιο.....ξεπεταγμενεs και ξυνιζουν

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Καλό είναι ο πιτσιρικάς ότι κάνει να το κάνει μόνος του και οχι με τον μπαμπα παρεούλα. Θα σπάσει τα μούτρα του μια-δύο αλλά έτσι θα ξεψαρώσει και θα γίνει μαγκάκος.

Επισκέπτης
Φυσικα για γκομενεs μιλαμε  και μαλιστα σ αυτη τη μικρη ηλικια
Εδω οι πιο.....ξεπεταγμενεs και ξυνιζουν
φιλε διαφωνω..σε μια χωρα που εχει τετοιες γυναικες οπως οι Ελληνιδες κανονικα ολες οι πορνες επρεπε ναναι ανεργες! πιο ευκολες γυναικες απο τις συμπατριωτισσες μας δεν υπαρχουν!

Επισκέπτης
Καλό είναι ο πιτσιρικάς ότι κάνει να το κάνει μόνος του και οχι με τον μπαμπα παρεούλα. Θα σπάσει τα μούτρα του μια-δύο αλλά έτσι θα ξεψαρώσει και θα γίνει μαγκάκος.
απο μια αποψη σωστο..απο την αλλη καλο ειναι οι γονεις να καθοδηγουν λιγο το παιδι κι οχι φυσικα δειχνοντας του τον λαθος δρομο οπως εκανε ο φιλος...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
φιλε διαφωνω..σε μια χωρα που εχει τετοιες γυναικες οπως οι Ελληνιδες κανονικα ολες οι πορνες επρεπε ναναι ανεργες! πιο ευκολες γυναικες απο τις συμπατριωτισσες μας δεν υπαρχουν!

"Επρεπε"..................Αν παs στο καταλληλο θρεντ  θα διαβασειs πολλα

Επισκέπτης
"Επρεπε"..................Αν παs στο καταλληλο θρεντ  θα διαβασειs πολλα
μηπως σ αυτο το θρεντ γραψανε πιτσιρικαδες..ειπα οτι και γω οταν ημουν μικρος δεν ηξερα πως να φερθω σε μια γυναικα με αποτελεσμα ναμαι μονιμος πελατης των πορνειων..η Ελληνιδα θελει να ξερεις να της φερθεις..τσιμπανε πολυ στο θεμα γαμου..αν τις κανεις να πιστεψουν οτι πας σοβαρα την εριξες με την μια..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
μηπως σ αυτο το θρεντ γραψανε πιτσιρικαδες..ειπα οτι και γω οταν ημουν μικρος δεν ηξερα πως να φερθω σε μια γυναικα με αποτελεσμα ναμαι μονιμος πελατης των πορνειων..η Ελληνιδα θελει να ξερεις να της φερθεις..τσιμπανε πολυ στο θεμα γαμου..αν τις κανεις να πιστεψουν οτι πας σοβαρα την εριξες με την μια..
Πιτσιρικαδεs??????????  Ε μα γι αυτουs δεν συζηταμε???  Αυτοι εχουν τα παραπονα  αλλα και τιs εντυπωσειs

Επισκέπτης
μηπως σ αυτο το θρεντ γραψανε πιτσιρικαδες..ειπα οτι και γω οταν ημουν μικρος δεν ηξερα πως να φερθω σε μια γυναικα με αποτελεσμα ναμαι μονιμος πελατης των πορνειων..

Ἐγὼ ὅταν ἤμην νεανίας δὲν ἤξευρα πῶς νὰ συμπεριφερθῶ ὥστε νὰ ἐπιτύχω ἔκπτωσιν ἐκ τῶν πορνῶν μὲ ἀποτέλεσμα νὰ συμφύρομαι μετ' ἐλλεεινίδων καὶ νὰ ἐπωμίζωμαι μέγα οἰκονομικὸν καὶ ψυχικὸν κόστος.

Επισκέπτης
Πιτσιρικαδεs??????????  Ε μα γι αυτουs δεν συζηταμε???  Αυτοι εχουν τα παραπονα  αλλα και τιs εντυπωσειs
μικροι ειναι ρε φιλε δεν ξερουν να φερθουν..δεν φταινε οι κοπελες..οταν ο αλλος μιλαει ολο για την ομαδα του η την μοτοσυκλετα του τι θες να κανει η γκομενα??

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
μικροι ειναι ρε φιλε δεν ξερουν να φερθουν..δεν φταινε οι κοπελες..οταν ο αλλος μιλαει ολο για την ομαδα του η την μοτοσυκλετα του τι θες να κανει η γκομενα??

Ο  17χρονοs περι ου ο λογοs του θρεντ  για τι θεμα θαπρεπε να μιλαει??
Για τοκουs καταθεσεων η για τα σπρεντ??

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.047
Πόντοι
2.696
Παλιότερα στη Φυλής είχα δει μάνα να συνοδεύει το γιο της!Έμπαινε ο πιτσιρικάς από μπουρδέλο σε μπουρδέλο να δει τις κοπέλες και η μάνα του τον περίμενε απ΄έξω.

Επισκέπτης
Ο  17χρονοs περι ου ο λογοs του θρεντ  για τι θεμα θαπρεπε να μιλαει??
Για τοκουs καταθεσεων η για τα σπρεντ??
φιλε το προβλημα με τις Ελληνιδες ειναι οτι ωριμαζουν πολυ πιο γρηγορα απο μας τα αγορια γι αυτο και προτιμουν τους μεγαλους..δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια..φταιμε εμεις κι οχι αυτες..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Παλιότερα στη Φυλής είχα δει μάνα να συνοδεύει το γιο της!Έμπαινε ο πιτσιρικάς από μπουρδέλο σε μπουρδέλο να δει τις κοπέλες και η μάνα του τον περίμενε απ΄έξω.

μπορει ο πατερας του να ταν στα καραβια  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom