Νέα

ξεκινημα σεξουαλικης ζωης σε μπουρδελο..σωστο η λαθος?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 993
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

το να ξεκινα ενας εφηβος την σεξουαλικη του ζωη σε μπουρδελο ειναι

• Απαραδεκτο

Ψήφοι: 13 9,7%
  • Απολυτα φυσιολογικο

Ψήφοι: 82 61,2%
  • μονη λυση να σταματησει την μαλακια

Ψήφοι: 39 29,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    134

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
166
απο μια αποψη σωστο..απο την αλλη καλο ειναι οι γονεις να καθοδηγουν λιγο το παιδι κι οχι φυσικα δειχνοντας του τον λαθος δρομο οπως εκανε ο φιλος...
Καλα δε φανταζομαι να τον πηγε κ με το ζορι κ ισως να αντιλαμβανοταν κατι παραπανω για το γιο του... Anyway τα 17 χρονα σημερα ειναι πολυ προχωρημενα κ μαλλον είναι σε θέση να καθοδηγουν αυτα τους γονείς παρα το αντίθετο!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
φιλε το προβλημα με τις Ελληνιδες ειναι οτι ωριμαζουν πολυ πιο γρηγορα απο μας τα αγορια γι αυτο και προτιμουν τους μεγαλους..δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια..φταιμε εμεις κι οχι αυτες..
Ακομα κι αν ετσι.......το θεμα που ανοιχτηκε ειναι για τον πιτσιρικα που ακομα δεν εχει μεγαλωσει δεν ειναι ωριμοs δεν ξερει να φερεται και μπλα μπλα......Αυτοs για να ξεφορτωσει ειτε θα παει στην πουτανα(το πιθανοτερο) ειτε θα πηξει στο χειρογλυκανο,  σε μεγαλο ποσοστο

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
φιλε διαφωνω..σε μια χωρα που εχει τετοιες γυναικες οπως οι Ελληνιδες κανονικα ολες οι πορνες επρεπε ναναι ανεργες! πιο ευκολες γυναικες απο τις συμπατριωτισσες μας δεν υπαρχουν!

φιλε το προβλημα με τις Ελληνιδες ειναι οτι ωριμαζουν πολυ πιο γρηγορα απο μας τα αγορια γι αυτο και προτιμουν τους μεγαλους..δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια..φταιμε εμεις κι οχι αυτες..

ObviousTroll.jpg

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ἐγὼ ὅταν ἤμην νεανίας δὲν ἤξευρα πῶς νὰ συμπεριφερθῶ ὥστε νὰ ἐπιτύχω ἔκπτωσιν ἐκ τῶν πορνῶν μὲ ἀποτέλεσμα νὰ συμφύρομαι μετ' ἐλλεεινίδων καὶ νὰ ἐπωμίζωμαι μέγα οἰκονομικὸν καὶ ψυχικὸν κόστος.
Εσενα το προβλημα σου ειναι γυναικα γενικα εχεις να δεις απο την εποχη του κολοκοτρωνη για αυτο και εχεις
μεινει σε αυτη την γλωσσα ακομη  :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Καλα δε φανταζομαι να τον πηγε κ με το ζορι κ ισως να αντιλαμβανοταν κατι παραπανω για το γιο του... Anyway τα 17 χρονα σημερα ειναι πολυ προχωρημενα κ μαλλον είναι σε θέση να καθοδηγουν αυτα τους γονείς παρα το αντίθετο!!!

Την πρωτη φορα πανε ολοι με καποιον μεγαλυτερο και εμπειρο η  με την παρεα τουs....Αυτοs πηγε με τον πατερα του ....Ε τι να κανουμε

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

ρε απο μια αποψη εχει δικιο πχ..μια γκομενα σερραια που την εχουμε παρει ολοι εγω ο κολλητος μου μετα ο αδερφος του μετα ενας φιλος του αδερφου του κτλ...και απο την αλλη υπαρχουν καποιες που μια ζωη τις βλεπεις μονες τους ενω ειναι πολυ ομορφες εξωτερικα  :grin: :grin:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Την πρωτη φορα πανε ολοι με καποιον μεγαλυτερο και εμπειρο η  με την παρεα τουs....Αυτοs πηγε με τον πατερα του ....Ε τι να κανουμε

Τυπε εγω παντως πηγα μονος την πρωτη φορα, και τις περισσοτερες φορες ακομα μονος μου πηγαινω.

ρε απο μια αποψη εχει δικιο πχ..μια γκομενα σερραια που την εχουμε παρει ολοι εγω ο κολλητος μου μετα ο αδερφος του μετα ενας φιλος του αδερφου του κτλ...και απο την αλλη υπαρχουν καποιες που μια ζωη τις βλεπεις μονες τους ενω ειναι πολυ ομορφες εξωτερικα  :grin: :grin:

Αλλη περιπτωση οι Σερραιες δικε μου, να'χεις γκομενα Σερραια να γαμει ολη η παρεα  :grin:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
166
Ε ναι το ιδιο λεμε  :)
Παντως εγω αν κρινω απο τους ανηψιους μου, ο ενας εχει γκομενα απο τα 16, ενω ο αλλος εχει φτασει 19 κ ειναι απιστευτα ντροπαλος....οποτε ο καθενας οπως του βγαινει, δε θα καθορισει κ το υπολοιπο της σεξουαλικης ζωης του, στο κατω κατω ποιανου η πρωτη φορα ηταν πετυχημενη???

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
166
Τυπε εγω παντως πηγα μονος την πρωτη φορα, και τις περισσοτερες φορες ακομα μονος μου πηγαινω.

Αλλη περιπτωση οι Σερραιες δικε μου, να'χεις γκομενα Σερραια να γαμει ολη η παρεα  :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ε ναι το ιδιο λεμε  :)
Παντως εγω αν κρινω απο τους ανηψιους μου, ο ενας εχει γκομενα απο τα 16, ενω ο αλλος εχει φτασει 19 κ ειναι απιστευτα ντροπαλος....οποτε ο καθενας οπως του βγαινει, δε θα καθορισει κ το υπολοιπο της σεξουαλικης ζωης του, στο κατω κατω ποιανου η πρωτη φορα ηταν πετυχημενη???

Μα  γι αυτο το ποσοστο των ντροπαλων λεμε....Ποσοι θα μπορεσουν να...
Ποσο να περιμενουν να....
Καθεναs οπωs του βγει

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ανοιγω αυτο το θρεντ με αφορμη ενα αληθινο συμβαν..φιλος μου 40 ετων πηγε ο ιδιος τον 17χρονο γιο του σε μπουρδελο γιατι φοβοτανε μην γινει πουστης...προσωπικα θεωρω εγκλημα μια τετοια ενεργεια γιατι ενα νεο παιδι ξεκινα εντελως λαθος την σεξουαλικη του ζωη..παραδειγμα εγω που επισης ξεκινησα απο μπουρδελο στα 16 μου και οταν βρηκα γκομενα στα 21 μου δεν ηξερα καν οτι υπηρχε η κλειτοριδα..η κοπελα καταλαβε οτι ημουν ασχετος και ευτυχως δεν με εγκατελειψε αλλα με υπομονη και αγαπη μου εμαθε ποιος ειναι ο αληθινος ερωτας..εκτος αυτου ομως ενα νεο παιδι εκτιθεται και σε μεγαλους κινδυνους αφου δεν ξερει πως να προστατεψει το εαυτο του..εσεις αν ειχατε ενα γιο θα του συστηνατε να ξεκινησει απο μπουρδελο την σεξουαλικη του ζωη??
τυπε αν δεν πας στην αρχη σε μπουρδελο οταν θα πας να γαμησεις γκομενα θα τον βαλεις σε κανα αφαλο :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ε ναι το ιδιο λεμε  :)

η δικια μου  :grin: :grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

η να μην εχεις και να μη γαμει ολη η παρεα  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom