ΓΙατί δυστυχως;δυστυχως ημουν τακτικος πελατης των μπουρδελων απο τα 16,5 εως τα 20...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
δυστυχως ημουν τακτικος πελατης των μπουρδελων απο τα 16,5 εως τα 20...
Γιατι δυστυχως? Αν δεν ειχες γκομενα με μαλακια θα την εβγαζες??
Επισκέπτης
εξηγησα το γιατι..το ξαναλεω 1.εμαθα να χυνω πολυ γρηγορα και τρομαξα να το διορθωσω..2.κολλησα αφροδισιο (το εχω αναφερει σε αλλο θρεντ) και 3ον οταν βρηκα γκομενα δεν ηξερα που πηγαιναν τα τεσσερα..Γιατι δυστυχως? Αν δεν ειχες γκομενα με μαλακια θα την εβγαζες??
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
δυστυχως ημουν τακτικος πελατης των μπουρδελων απο τα 16,5 εως τα 20...
εγω πρωτη φορα πηγα στα 20,ενω το πιο τραγικο ηταν οταν ειμασταν σχολειο 14χρονων και πηγαμε με αλλα 2 ατομα να γαμησουμε κ καλα πρωτη φορα
στο βαρδαρη,ηταν μια γρια πουτανα και κανενας μας δν τολμησε να μπει
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Επισκέπτης
επισης ενα αλλο μειονεκτημα οταν πηγαινεις συχνα σε πορνες ειναι οτι εκτονωνεσαι και μετα αναβαλλεις το ψαξιμο για γκομενες αφου πλεον δεν σε πιεζουν οι ορμες!
Επισκέπτης
εδώ εισαι σωστος.επισης ενα αλλο μειονεκτημα οταν πηγαινεις συχνα σε πορνες ειναι οτι εκτονωνεσαι και μετα αναβαλλεις το ψαξιμο για γκομενες αφου πλεον δεν σε πιεζουν οι ορμες!
Το παθαινουν και μεγαλοι
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
επισης ενα αλλο μειονεκτημα οταν πηγαινεις συχνα σε πορνες ειναι οτι εκτονωνεσαι και μετα αναβαλλεις το ψαξιμο για γκομενες αφου πλεον δεν σε πιεζουν οι ορμες!
σωστο ναι γινεσαι εθισμενος πουτανιαρης
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Επισκέπτης
ετσι..και ξερεις κατι? τζογος, πορνες και ναρκωτικα ειναι οι πιο δυνατοι εθισμοι στον ανθρωπο! αν τα παρακαμψει καποιος αυτα πιστευω θαχει μια ευτυχισμενη και ησυχη ζωη!σωστο ναι γινεσαι εθισμενος πουτανιαρης![]()
![]()
![]()
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
εξηγησα το γιατι..το ξαναλεω 1.εμαθα να χυνω πολυ γρηγορα και τρομαξα να το διορθωσω..2.κολλησα αφροδισιο (το εχω αναφερει σε αλλο θρεντ) και 3ον οταν βρηκα γκομενα δεν ηξερα που πηγαιναν τα τεσσερα..
Νομιζω ολοι χυνουν γρηγορα στις αρχες. Ειδικα πανω στην καυλα. Και ειδικα με νεα γκομενα.
Επισκέπτης
Μια χαρα είναι όλα αν τα κανεις για να γουστάρεις και δεν εισαι σκλαβος τους περνας γαματα ;)ετσι..και ξερεις κατι? τζογος, πορνες και ναρκωτικα ειναι οι πιο δυνατοι εθισμοι στον ανθρωπο! αν τα παρακαμψει καποιος αυτα πιστευω θαχει μια ευτυχισμενη και ησυχη ζωη!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
ετσι..και ξερεις κατι? τζογος, πορνες και ναρκωτικα ειναι οι πιο δυνατοι εθισμοι στον ανθρωπο! αν τα παρακαμψει καποιος αυτα πιστευω θαχει μια ευτυχισμενη και ησυχη ζωη!
Ναι αλλα εσυ δεν καθισεs "αγνοs" μεχρι που βρηκεs γκομενα
Πωs ζηταs απο τον αλλο να κανει το ιδιο??
Επισκέπτης
δεν συμφωνω..στην αρχη εκανα πανω απο 20 λεπτα να τελειωσω με αποτελεσμα ομηρικους καυγαδες με πορνες τσατσους και τσατσες!! μετα συνηθισα κι εχυνα στα 2-3 λεπτα..για να το διορθωσω αυτο μου πηρε μηνες..Νομιζω ολοι χυνουν γρηγορα στις αρχες. Ειδικα πανω στην καυλα. Και ειδικα με νεα γκομενα.
Επισκέπτης
ακριβως επειδη εγω εκανα λαθος προσπαθω να αποτρεψω αλλους να κανουν το ιδιο..και για να μην παρεξηγηθω αναφερομαι στα πολυ νεα παιδια 16-21 οι πιο μεγαλοι δεν κινδυνευουν και καλα κανουν και πανε..Ναι αλλα εσυ δεν καθισεs "αγνοs" μεχρι που βρηκεs γκομενα
Πωs ζηταs απο τον αλλο να κανει το ιδιο??
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
δεν συμφωνω..στην αρχη εκανα πανω απο 20 λεπτα να τελειωσω με αποτελεσμα ομηρικους καυγαδες με πορνες τσατσους και τσατσες!! μετα συνηθισα κι εχυνα στα 2-3 λεπτα..για να το διορθωσω αυτο μου πηρε μηνες..
Αναλογα μαν. Υπηρχουν στιγμες σε πουτανες οπως πχ μαρια η βουλγαρα που ειδικα τις πρωτες φορες εχυνα με το που εβαζε το πουτσο στο μουνι της. Με τον καιρο αργουσα.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Αρα........τουs λεs να περιμενουν μεχρι να βρουν γκομενα, οσο χρονων κι αν πανε.....γιατι δεν φανταζομαι ο 17χρονοs με τιs καβλεs για ξεφορτωμα να βρει μια εξισου 17χρονη που θα του κατσειακριβως επειδη εγω εκανα λαθος προσπαθω να αποτρεψω αλλους να κανουν το ιδιο..και για να μην παρεξηγηθω αναφερομαι στα πολυ νεα παιδια 16-21 οι πιο μεγαλοι δεν κινδυνευουν και καλα κανουν και πανε..
Επισκέπτης
αν εννοεις οτι ο τζογος και τα ναρκωτικα δεν σε κανουν σκλαβο τους πλανασαι πλανην οικτραν..για τις πορνες οκ αν θες ξεφευγεις αλλα και να μην ξεφυγεις δεν ειναι καταστροφικο οπως τα αλλα δυο..Μια χαρα είναι όλα αν τα κανεις για να γουστάρεις και δεν εισαι σκλαβος τους περνας γαματα ;)
Επισκέπτης
ναι ετσι καλυτερα μαλακια..υπαρχουν παντως πολλοι 17χρονοι που εχουν γκομενες..Αρα........τουs λεs να περιμενουν μεχρι να βρουν γκομενα, οσο χρονων κι αν πανε.....γιατι δεν φανταζομαι ο 17χρονοs με τιs καβλεs για ξεφορτωμα να βρει μια εξισου 17χρονη που θα του κατσει
Επισκέπτης
εγω φιλε και τζογο εχω παιξει και μπαφους εχω καπνισει και σε πουτανες εχω παει...αν εννοεις οτι ο τζογος και τα ναρκωτικα δεν σε κανουν σκλαβο τους πλανασαι πλανην οικτραν..για τις πορνες οκ αν θες ξεφευγεις αλλα και να μην ξεφυγεις δεν ειναι καταστροφικο οπως τα αλλα δυο..
Και τωρα μια χαρα. Πινω καμια μπυρα και κανα ουισκακι σε παρεα, είμαι παντρεμένος και βγαινω με τα φιλαράκια μου.