Νέα

ξεκινημα σεξουαλικης ζωης σε μπουρδελο..σωστο η λαθος?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 993
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

το να ξεκινα ενας εφηβος την σεξουαλικη του ζωη σε μπουρδελο ειναι

• Απαραδεκτο

Ψήφοι: 13 9,7%
  • Απολυτα φυσιολογικο

Ψήφοι: 82 61,2%
  • μονη λυση να σταματησει την μαλακια

Ψήφοι: 39 29,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    134

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
οποιος παει με κανονικη γυναικα δεν ξαναπαει μετα με πορνη..ειναι τοσο τεραστια η διαφορα που λειτουργει ανασταλτικα πλεον..μια μικρη εξαιρεση μπορει να γινει για τα ct kai cg  οπου υπαρχει μια στοιχειωδης ποιοτητα..

εγω δηλαδη που πρωτα πηγα με κανονικη και μετα αρχισα με πουτανες τι επαθα  :think:

Επισκέπτης
Κατι δεν κανεις καλα ρε.Ολοι οι υπολοιποι εχουμε το αντιθετο προβλημα. :2funny:
Επικρατει η αντιθετη αποψη παντως..οτι εμεις οι αντρες την κανουμε με ελαφρα..τωρα αν πεσουν σε κανεναν κοκκορα που χυνει σε ενα λεπτο καλα κανουν και φευγουν οι κοπελες..

Επισκέπτης
μαγκες ειλικρινα οταν πηγα για πρωτη φορα με κανονικη γκομενα την πηδουσα οπως ακριβως τις πορνες γιατι ετσι ειχα συνηθισει..εχυνα σε 2 λεπτα και νομιζα οτι θαμε θεωρουσε και τσακαλο!ωσπου μετα απο καμποσες φορες η κοπελα δεν αντεξε και μου την ειπε! μου λεει τελειωνεις γρηγορα ενω δεν με χαιδευεις κιολας εκει που πρεπει! που ρωταω και τοτε μου..συστησε την κλειτοριδα της που την αγνοουσα παντελως! και πως να ηξερα αφου μονο σε μπουρδελα πηδουσα ως τοτε? γι αυτο λεω οτι εκει τα παιδια τα μαθαινουν λαθος..

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Κατι δεν κανεις καλα ρε.Ολοι οι υπολοιποι εχουμε το αντιθετο προβλημα. :2funny:

Οχι οτι δεν μου εχει τυχει το αντιθετο. Αλλα καποιες απλα γαμηθηκανε και φυγανε. Και ητανε και καλα κομματια.

:cheesy: :cheesy:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Ο πουστης γιος ρε τυποι φαινεται. Κανει μπαμ. Δεν ειχατε ποτε καναν συμμαθητη που πουστοφερνε??

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
μαγκες ειλικρινα οταν πηγα για πρωτη φορα με κανονικη γκομενα την πηδουσα οπως ακριβως τις πορνες γιατι ετσι ειχα συνηθισει..εχυνα σε 2 λεπτα και νομιζα οτι θαμε θεωρουσε και τσακαλο!ωσπου μετα απο καμποσες φορες η κοπελα δεν αντεξε και μου την ειπε! μου λεει τελειωνεις γρηγορα ενω δεν με χαιδευεις κιολας εκει που πρεπει! που ρωταω και τοτε μου..συστησε την κλειτοριδα της που την αγνοουσα παντελως! και πως να ηξερα αφου μονο σε μπουρδελα πηδουσα ως τοτε? γι αυτο λεω οτι εκει τα παιδια τα μαθαινουν λαθος..

Τυπε δε θελω να σε στεναχωρησω, αλλα επειδη εσυ εισαι μπαμπουινος δε σημαινει πως ειναι και οι υπολοιποι ετσι. Φιλικα.

Σε αυτακια το φιλικα.

Επισκέπτης
δεν είναι μαθημα ρε μαν, διασκεδαση είναι. Οσο ευχαριστιεσαι φαγητο στα goodys άλλο τοσο και σεξ με πουτανα...
Χωρταινεις αλλα μεχρι εκει.
Αν ο πιτσιρικας δεν μαθει στην οικιοτητα και το παρε δωσε του σεξ, απλα δεν θα εχει κανει σεξ.

Επισκέπτης
Οχι οτι δεν μου εχει τυχει το αντιθετο. Αλλα καποιες απλα γαμηθηκανε και φυγανε. Και ητανε και καλα κομματια.

:cheesy: :cheesy:
χμ! αυτο με προβληματιζει! γιατι φυγανε? μηπως κανεις καπου λαθος? μηπως τελειωνεις γρηγορα? με την κλειτοριδα ασχολεισαι καθολου? γιατι απ οτι λες φυγανε αρκετες! για ψαξτο λιγο τυπε..

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137

Τσοντες δεν ειχες δει?

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
χμ! αυτο με προβληματιζει! γιατι φυγανε? μηπως κανεις καπου λαθος? μηπως τελειωνεις γρηγορα? με την κλειτοριδα ασχολεισαι καθολου? γιατι απ οτι λες φυγανε αρκετες! για ψαξτο λιγο τυπε..

Με ολα ασχολουμαι. Και δυστυχως απο οσο θυμαμαι τον εαυτο μου χυνω ολο και πιο αργα.

Επισκέπτης
δεν είναι μαθημα ρε μαν, διασκεδαση είναι. Οσο ευχαριστιεσαι φαγητο στα goodys άλλο τοσο και σεξ με πουτανα...
Χωρταινεις αλλα μεχρι εκει.
Αν ο πιτσιρικας δεν μαθει στην οικιοτητα και το παρε δωσε του σεξ, απλα δεν θα εχει κανει σεξ.
κανεις λαθος σ αυτες τις ηλικιες ο εφηβος μαθαινει κι αν μαθει λαθος αστα να πανε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom