moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Πολυ σωστα τα λες..ολα ξεκινανε απο το αγχος του πατερα μην γινει πουστης ο γιος!
τυπε μην το υποτιμας αυτο,καπως ετσι την επαθε κι ο λιλας :S
Πολυ σωστα τα λες..ολα ξεκινανε απο το αγχος του πατερα μην γινει πουστης ο γιος!
πατριωτη κανονικες γυναικες ειναι..ΚΑΝΟΝΙΚΟ σεξ δεν κανουν!Ε κατσε ρε μαν οι πορνες δηλαδη δεν ειναι κανονικες γυναικες;Εκτος και αν εννοεις τιποτα τραβελοπουστες.
Κατι δεν κανεις καλα ρε.Ολοι οι υπολοιποι εχουμε το αντιθετο προβλημα.Ασε φιλε το βλεπω το συναισθημα τους. Γαμιουνται και μετα την κανουν με ελαφρα.
οποιος παει με κανονικη γυναικα δεν ξαναπαει μετα με πορνη..ειναι τοσο τεραστια η διαφορα που λειτουργει ανασταλτικα πλεον..μια μικρη εξαιρεση μπορει να γινει για τα ct kai cg οπου υπαρχει μια στοιχειωδης ποιοτητα..
Επικρατει η αντιθετη αποψη παντως..οτι εμεις οι αντρες την κανουμε με ελαφρα..τωρα αν πεσουν σε κανεναν κοκκορα που χυνει σε ενα λεπτο καλα κανουν και φευγουν οι κοπελες..Κατι δεν κανεις καλα ρε.Ολοι οι υπολοιποι εχουμε το αντιθετο προβλημα.
τιποτα ρε...μαλακιες///ολα σχετικα ειναι...εγω δηλαδη που πρωτα πηγα με κανονικη και μετα αρχισα με πουτανες τι επαθα
αμα ξεκινησεις σωστα δεν κινδυνευεις..μιλαμε για την αρχη που ειναι το ημισυ του παντος!εγω δηλαδη που πρωτα πηγα με κανονικη και μετα αρχισα με πουτανες τι επαθα
Κατι δεν κανεις καλα ρε.Ολοι οι υπολοιποι εχουμε το αντιθετο προβλημα.
μαγκες ειλικρινα οταν πηγα για πρωτη φορα με κανονικη γκομενα την πηδουσα οπως ακριβως τις πορνες γιατι ετσι ειχα συνηθισει..εχυνα σε 2 λεπτα και νομιζα οτι θαμε θεωρουσε και τσακαλο!ωσπου μετα απο καμποσες φορες η κοπελα δεν αντεξε και μου την ειπε! μου λεει τελειωνεις γρηγορα ενω δεν με χαιδευεις κιολας εκει που πρεπει! που ρωταω και τοτε μου..συστησε την κλειτοριδα της που την αγνοουσα παντελως! και πως να ηξερα αφου μονο σε μπουρδελα πηδουσα ως τοτε? γι αυτο λεω οτι εκει τα παιδια τα μαθαινουν λαθος..
δεν είναι μαθημα ρε μαν, διασκεδαση είναι. Οσο ευχαριστιεσαι φαγητο στα goodys άλλο τοσο και σεξ με πουτανα...μαγκες ειλικρινα οταν πηγα για πρωτη φορα με κανονικη γκομενα την πηδουσα οπως ακριβως τις πορνες γιατι ετσι ειχα συνηθισει..εχυνα σε 2 λεπτα και νομιζα οτι θαμε θεωρουσε και τσακαλο!ωσπου μετα απο καμποσες φορες η κοπελα δεν αντεξε και μου την ειπε! μου λεει τελειωνεις γρηγορα ενω δεν με χαιδευεις κιολας εκει που πρεπει! που ρωταω και τοτε μου..συστησε την κλειτοριδα της που την αγνοουσα παντελως! και πως να ηξερα αφου μονο σε μπουρδελα πηδουσα ως τοτε? γι αυτο λεω οτι εκει τα παιδια τα μαθαινουν λαθος..
χμ! αυτο με προβληματιζει! γιατι φυγανε? μηπως κανεις καπου λαθος? μηπως τελειωνεις γρηγορα? με την κλειτοριδα ασχολεισαι καθολου? γιατι απ οτι λες φυγανε αρκετες! για ψαξτο λιγο τυπε..Οχι οτι δεν μου εχει τυχει το αντιθετο. Αλλα καποιες απλα γαμηθηκανε και φυγανε. Και ητανε και καλα κομματια.
..τωρα αν πεσουν σε κανεναν κοκκορα που χυνει σε ενα λεπτο καλα κανουν και φευγουν οι κοπελες..
οι μπαμπουινοι ειναι ψωλαραδες! καθολου κακος χαρακτηρισμος!Τυπε δε θελω να σε στεναχωρησω, αλλα επειδη εσυ εισαι μπαμπουινος δε σημαινει πως ειναι και οι υπολοιποι ετσι. Φιλικα.
Σε αυτακια το φιλικα.
μαγκες ειλικρινα οταν πηγα για πρωτη φορα με κανονικη γκομενα την πηδουσα οπως ακριβως τις πορνες γιατι ετσι ειχα συνηθισει..εχυνα σε 2 λεπτα και νομιζα οτι θαμε θεωρουσε και τσακαλο!ωσπου μετα απο καμποσες φορες η κοπελα δεν αντεξε και μου την ειπε! μου λεει τελειωνεις γρηγορα ενω δεν με χαιδευεις κιολας εκει που πρεπει! που ρωταω και τοτε μου..συστησε την κλειτοριδα της που την αγνοουσα παντελως! και πως να ηξερα αφου μονο σε μπουρδελα πηδουσα ως τοτε? γι αυτο λεω οτι εκει τα παιδια τα μαθαινουν λαθος..
οι μπαμπουινοι ειναι ψωλαραδες! καθολου κακος χαρακτηρισμος!
χμ! αυτο με προβληματιζει! γιατι φυγανε? μηπως κανεις καπου λαθος? μηπως τελειωνεις γρηγορα? με την κλειτοριδα ασχολεισαι καθολου? γιατι απ οτι λες φυγανε αρκετες! για ψαξτο λιγο τυπε..
κανεις λαθος σ αυτες τις ηλικιες ο εφηβος μαθαινει κι αν μαθει λαθος αστα να πανε...δεν είναι μαθημα ρε μαν, διασκεδαση είναι. Οσο ευχαριστιεσαι φαγητο στα goodys άλλο τοσο και σεξ με πουτανα...
Χωρταινεις αλλα μεχρι εκει.
Αν ο πιτσιρικας δεν μαθει στην οικιοτητα και το παρε δωσε του σεξ, απλα δεν θα εχει κανει σεξ.