Νέα

ξεκινημα σεξουαλικης ζωης σε μπουρδελο..σωστο η λαθος?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 993
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

το να ξεκινα ενας εφηβος την σεξουαλικη του ζωη σε μπουρδελο ειναι

• Απαραδεκτο

Ψήφοι: 13 9,7%
  • Απολυτα φυσιολογικο

Ψήφοι: 82 61,2%
  • μονη λυση να σταματησει την μαλακια

Ψήφοι: 39 29,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    134

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ανοιγω αυτο το θρεντ με αφορμη ενα αληθινο συμβαν..φιλος μου 40 ετων πηγε ο ιδιος τον 17χρονο γιο του σε μπουρδελο γιατι φοβοτανε μην γινει πουστης...προσωπικα θεωρω εγκλημα μια τετοια ενεργεια γιατι ενα νεο παιδι ξεκινα εντελως λαθος την σεξουαλικη του ζωη..παραδειγμα εγω που επισης ξεκινησα απο μπουρδελο στα 16 μου και οταν βρηκα γκομενα στα 21 μου δεν ηξερα καν οτι υπηρχε η κλειτοριδα..η κοπελα καταλαβε οτι ημουν ασχετος και ευτυχως δεν με εγκατελειψε αλλα με υπομονη και αγαπη μου εμαθε ποιος ειναι ο αληθινος ερωτας..εκτος αυτου ομως ενα νεο παιδι εκτιθεται και σε μεγαλους κινδυνους αφου δεν ξερει πως να προστατεψει το εαυτο του..εσεις αν ειχατε ενα γιο θα του συστηνατε να ξεκινησει απο μπουρδελο την σεξουαλικη του ζωη??
Το μπουρδελο θα τον αποτρεψει απο το να γίνει πουστης!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
κανεις λαθος σ αυτες τις ηλικιες ο εφηβος μαθαινει κι αν μαθει λαθος αστα να πανε...
Για να μαθει πρεπει να είναι οικιος και να θελει να ικανοποιησει την κοπελα του.
Σε περιβαλλον μπουρδελου, με κοπελα που λογικα σιχαινεται, κοσμο απ εξω και τσατσα να κανει βολτες τι να μαθει;
Στην καλυτερη περιπτωση θα δει ένα ωραιο μουνι και θα χυσει

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
φιλος μου 40 ετων πηγε ο ιδιος τον 17χρονο γιο του σε μπουρδελο γιατι φοβοτανε μην γινει πουστης...
πλακα θα ειχε ο φιλος σου να εκανε κανα λαθος κ να τον πηγαινε τον γιοκα σε κανα Φυλλης99.... :grin:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
χμ! αυτο με προβληματιζει! γιατι φυγανε? μηπως κανεις καπου λαθος? μηπως τελειωνεις γρηγορα? με την κλειτοριδα ασχολεισαι καθολου? γιατι απ οτι λες φυγανε αρκετες! για ψαξτο λιγο τυπε..
Εχεις κλειτοριδομανια;

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
τι που το ξερω ρε τυπε? βλεπω το δικο μου!!  :2funny:

Τυπε φιλικη συμβουλη, κοψε τη μαλακια και ξεκινα το γαμησι. Εστω και σε μπουρδελο.

πλακα θα ειχε ο φιλος σου να εκανε κανα λαθος κ να τον πηγαινε τον γιοκα σε κανα Φυλλης99.... :grin:

:tooth: :tooth:

Επισκέπτης
Για να μαθει πρεπει να είναι οικιος και να θελει να ικανοποιησει την κοπελα του.
Σε περιβαλλον μπουρδελου, με κοπελα που λογικα σιχαινεται, κοσμο απ εξω και τσατσα να κανει βολτες τι να μαθει;
Στην καλυτερη περιπτωση θα δει ένα ωραιο μουνι και θα χυσει
ε, αυτο δεν λεω τοση ωρα τυπε? οτι εκει δεν θα μαθει..η πιο σωστα θα τα μαθει λαθος

Επισκέπτης
αποκλειετε να τον πηγαινε στο Φυλης 99 γιατι ο φιλος ενημερωνεται καθημερινα απο το σαιτ!!! ;)

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
εσυ κι εγω και ο καθε ενηλικας ναι..ο 17αρης θα τα μαθει λαθος! προσπαθησε να καταλαβεις τι ακριβως εννοω..

Ρε μαν δεν σημαινει οτι θα μαθει λαθος. Παει για να δει προς τα που πεφτει το μουνι.

:grin: :grin:

Επισκέπτης
εσυ κι εγω και ο καθε ενηλικας ναι..ο 17αρης θα τα μαθει λαθος! προσπαθησε να καταλαβεις τι ακριβως εννοω..
καταλαβαινω αλλα διαφωνω.
Όταν καποιος εχει παει σε μια Α ηλικεια και δεν εχει παει με γυναικα τον πας εκει για να ερθει σε επαφη και να αρχισει να το ψαχνει όχι για να μαθει να γαμαει.
Βεβαια με τους γονεις και τα πιτσιρικια 90% είναι μαλακια του πατερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom