Επισκέπτης
τοτε θελανε one night stand..καθολου ασχημο κι αυτο..Με ολα ασχολουμαι. Και δυστυχως απο οσο θυμαμαι τον εαυτο μου χυνω ολο και πιο αργα.
τοτε θελανε one night stand..καθολου ασχημο κι αυτο..Με ολα ασχολουμαι. Και δυστυχως απο οσο θυμαμαι τον εαυτο μου χυνω ολο και πιο αργα.
τι που το ξερω ρε τυπε? βλεπω το δικο μου!!Που το ξερεις ρε τυπεζωολογος εισαι ή φυλακας σε ζωολογικο κηπο;
τοτε θελανε one night stand..καθολου ασχημο κι αυτο..
Το μπουρδελο θα τον αποτρεψει απο το να γίνει πουστης!!!!!Ανοιγω αυτο το θρεντ με αφορμη ενα αληθινο συμβαν..φιλος μου 40 ετων πηγε ο ιδιος τον 17χρονο γιο του σε μπουρδελο γιατι φοβοτανε μην γινει πουστης...προσωπικα θεωρω εγκλημα μια τετοια ενεργεια γιατι ενα νεο παιδι ξεκινα εντελως λαθος την σεξουαλικη του ζωη..παραδειγμα εγω που επισης ξεκινησα απο μπουρδελο στα 16 μου και οταν βρηκα γκομενα στα 21 μου δεν ηξερα καν οτι υπηρχε η κλειτοριδα..η κοπελα καταλαβε οτι ημουν ασχετος και ευτυχως δεν με εγκατελειψε αλλα με υπομονη και αγαπη μου εμαθε ποιος ειναι ο αληθινος ερωτας..εκτος αυτου ομως ενα νεο παιδι εκτιθεται και σε μεγαλους κινδυνους αφου δεν ξερει πως να προστατεψει το εαυτο του..εσεις αν ειχατε ενα γιο θα του συστηνατε να ξεκινησει απο μπουρδελο την σεξουαλικη του ζωη??
Για να μαθει πρεπει να είναι οικιος και να θελει να ικανοποιησει την κοπελα του.κανεις λαθος σ αυτες τις ηλικιες ο εφηβος μαθαινει κι αν μαθει λαθος αστα να πανε...
πλακα θα ειχε ο φιλος σου να εκανε κανα λαθος κ να τον πηγαινε τον γιοκα σε κανα Φυλλης99....φιλος μου 40 ετων πηγε ο ιδιος τον 17χρονο γιο του σε μπουρδελο γιατι φοβοτανε μην γινει πουστης...
Το μπουρδελο θα τον αποτρεψει απο το να γίνει πουστης!!!!!![]()
![]()
![]()
Εχεις κλειτοριδομανια;χμ! αυτο με προβληματιζει! γιατι φυγανε? μηπως κανεις καπου λαθος? μηπως τελειωνεις γρηγορα? με την κλειτοριδα ασχολεισαι καθολου? γιατι απ οτι λες φυγανε αρκετες! για ψαξτο λιγο τυπε..
τι που το ξερω ρε τυπε? βλεπω το δικο μου!!![]()
πλακα θα ειχε ο φιλος σου να εκανε κανα λαθος κ να τον πηγαινε τον γιοκα σε κανα Φυλλης99....![]()
ε, αυτο δεν λεω τοση ωρα τυπε? οτι εκει δεν θα μαθει..η πιο σωστα θα τα μαθει λαθοςΓια να μαθει πρεπει να είναι οικιος και να θελει να ικανοποιησει την κοπελα του.
Σε περιβαλλον μπουρδελου, με κοπελα που λογικα σιχαινεται, κοσμο απ εξω και τσατσα να κανει βολτες τι να μαθει;
Στην καλυτερη περιπτωση θα δει ένα ωραιο μουνι και θα χυσει
Η διαφορα μας είναι ότι εγω λεω ότι εκει δεν πας για να μαθεις... Πας για να ξεφορτώσεις.ε, αυτο δεν λεω τοση ωρα τυπε? οτι εκει δεν θα μαθει..η πιο σωστα θα τα μαθει λαθος
πλακα θα ειχε ο φιλος σου να εκανε κανα λαθος κ να τον πηγαινε τον γιοκα σε κανα Φυλλης99....![]()
εσυ κι εγω και ο καθε ενηλικας ναι..ο 17αρης θα τα μαθει λαθος! προσπαθησε να καταλαβεις τι ακριβως εννοω..Η διαφορα μας είναι ότι εγω λεω ότι εκει δεν πας για να μαθεις... Πας για να ξεφορτώσεις.
εσυ κι εγω και ο καθε ενηλικας ναι..ο 17αρης θα τα μαθει λαθος! προσπαθησε να καταλαβεις τι ακριβως εννοω..
οχι εγω! οι γκομενες ειναι κλειτοριδικες σε ποσοστο 90%Εχεις κλειτοριδομανια;
Εσυ 17 χρονων πόσες φορες ειχες γαμησει;Με λεφτα ή χωρίς;εσυ κι εγω και ο καθε ενηλικας ναι..ο 17αρης θα τα μαθει λαθος! προσπαθησε να καταλαβεις τι ακριβως εννοω..
καταλαβαινω αλλα διαφωνω.εσυ κι εγω και ο καθε ενηλικας ναι..ο 17αρης θα τα μαθει λαθος! προσπαθησε να καταλαβεις τι ακριβως εννοω..
δυστυχως ημουν τακτικος πελατης των μπουρδελων απο τα 16,5 εως τα 20...Εσυ 17 χρονων πόσες φορες ειχες γαμησει;Με λεφτα ή χωρίς;