life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Περκε???Μ' αρεσει που μου απευθυνεσαι ευγενικα ;)
Ειμαστε δυο αγνωστοι εν τω μεσω μιαs συζητησηs
Περκε???Μ' αρεσει που μου απευθυνεσαι ευγενικα ;)
ναι σιγα απλα ηταν ο ενθουσιασμος της πρωτης φορας!!!
Πλακα πλακα μου χει τυχει με πιτσιρικα που δεν ηταν παρθενος, αλλα προφανως δεν ειχε κ πολλες εμπειριες....δυσκολευοταν να βρει στοχο!!!
Λογικοτατο, απλα δεν ειναι συνηθες εδωΠερκε???
Περκε???
για γαμησι παντα μονος πας τυπε
για χαβαλε με παρεα
Δεν σ΄άρεσε μωρή χαμούρα ε;Λογικοτατο, απλα δεν ειναι συνηθες εδω
βγαλμενα μεσα απτην ζωη τυπεσοφα λογια
εμ ετσι ειναι αν ειναι τζεντλεμαν ο αλλος!!!savoir vivre
βγαλμενα μεσα απτην ζωη τυπε
Ανοιγω αυτο το θρεντ με αφορμη ενα αληθινο συμβαν..φιλος μου 40 ετων πηγε ο ιδιος τον 17χρονο γιο του σε μπουρδελο γιατι φοβοτανε μην γινει πουστης...προσωπικα θεωρω εγκλημα μια τετοια ενεργεια γιατι ενα νεο παιδι ξεκινα εντελως λαθος την σεξουαλικη του ζωη..παραδειγμα εγω που επισης ξεκινησα απο μπουρδελο στα 16 μου και οταν βρηκα γκομενα στα 21 μου δεν ηξερα καν οτι υπηρχε η κλειτοριδα..η κοπελα καταλαβε οτι ημουν ασχετος και ευτυχως δεν με εγκατελειψε αλλα με υπομονη και αγαπη μου εμαθε ποιος ειναι ο αληθινος ερωτας..εκτος αυτου ομως ενα νεο παιδι εκτιθεται και σε μεγαλους κινδυνους αφου δεν ξερει πως να προστατεψει το εαυτο του..εσεις αν ειχατε ενα γιο θα του συστηνατε να ξεκινησει απο μπουρδελο την σεξουαλικη του ζωη??
Δεν μπαινω εδω στα καλα η κακα καθουμενα να τσακωθω με κανεναν ΧαβαλεδοτυποsΛογικοτατο, απλα δεν ειναι συνηθες εδω
ωραιοςΔεν μπαινω εδω στα καλα η κακα καθουμενα να τσακωθω με κανεναν Χαβαλεδοτυποs
τυπε εχει ανοιξει πολλα καλτ θρεντ ο μυρωνας1) Αν δεν είχες πάει σε μπουρδέλο δλδ τι θα καταλάβαινε η κοπέλα σου ρε φίλος? Ότι είσαι σχετικός?
2) Εσύ δεν είσαι που έψαχνες τραβέλι με μεγάλο παπάρι να γαμήσει τη δικιά σου? Και τελικά βρήκες...οκ πάσο γούστα είναι αυτά, αλλά πως θεωρείς μεγάλο λάθος να πάει 1η φορά ένα αγόρι σε πουτάνα; Καλύτερο θα ήταν νομίζεις να τα φτιάξει με μια συνομίλική του η οποία μπορεί και λόγω απειρίας/μαλακίας να τον κοροιδέψει αν κάτι πάει στραβά;
:o :o :oτυπε εχει ανοιξει πολλα καλτ θρεντ ο μυρωνας
το καλυτερο πρεπει να ειναι το
Εχετε μετρησει ποτε το μηκος του κολπου της κοπελας σας?
Χωρις την πουτανα πας εσυ; :S
για γαμησι παντα μονος πας τυπε
για χαβαλε με παρεα
Xρειαζονται καθοδηγηση........Καμμια φορα το gps εκει χαμηλα δεν εχει σημα και.......Πλακα πλακα μου χει τυχει με πιτσιρικα που δεν ηταν παρθενος, αλλα προφανως δεν ειχε κ πολλες εμπειριες....δυσκολευοταν να βρει στοχο!!!
τόσα στρέμματα και δεν έβρισκε στόχο; :o :o :oΠλακα πλακα μου χει τυχει με πιτσιρικα που δεν ηταν παρθενος, αλλα προφανως δεν ειχε κ πολλες εμπειριες....δυσκολευοταν να βρει στοχο!!!
τυπε εχει ανοιξει πολλα καλτ θρεντ ο μυρωνας
το καλυτερο πρεπει να ειναι το
Εχετε μετρησει ποτε το μηκος του κολπου της κοπελας σας?