Νέα

ξεκινημα σεξουαλικης ζωης σε μπουρδελο..σωστο η λαθος?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 993
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

το να ξεκινα ενας εφηβος την σεξουαλικη του ζωη σε μπουρδελο ειναι

• Απαραδεκτο

Ψήφοι: 13 9,7%
  • Απολυτα φυσιολογικο

Ψήφοι: 82 61,2%
  • μονη λυση να σταματησει την μαλακια

Ψήφοι: 39 29,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    134

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Πλακα πλακα μου χει τυχει με πιτσιρικα που δεν ηταν παρθενος, αλλα προφανως δεν ειχε κ πολλες εμπειριες....δυσκολευοταν να βρει στοχο!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

εμενα μου χει τυχει με τουρκαλα 20χρονων  που κρατουσε τη παρθενια της......απο μπροστα  :grin: :grin:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ανοιγω αυτο το θρεντ με αφορμη ενα αληθινο συμβαν..φιλος μου 40 ετων πηγε ο ιδιος τον 17χρονο γιο του σε μπουρδελο γιατι φοβοτανε μην γινει πουστης...προσωπικα θεωρω εγκλημα μια τετοια ενεργεια γιατι ενα νεο παιδι ξεκινα εντελως λαθος την σεξουαλικη του ζωη..παραδειγμα εγω που επισης ξεκινησα απο μπουρδελο στα 16 μου και οταν βρηκα γκομενα στα 21 μου δεν ηξερα καν οτι υπηρχε η κλειτοριδα..η κοπελα καταλαβε οτι ημουν ασχετος και ευτυχως δεν με εγκατελειψε αλλα με υπομονη και αγαπη μου εμαθε ποιος ειναι ο αληθινος ερωτας..εκτος αυτου ομως ενα νεο παιδι εκτιθεται και σε μεγαλους κινδυνους αφου δεν ξερει πως να προστατεψει το εαυτο του..εσεις αν ειχατε ενα γιο θα του συστηνατε να ξεκινησει απο μπουρδελο την σεξουαλικη του ζωη??

1) Αν δεν είχες πάει σε μπουρδέλο δλδ τι θα καταλάβαινε η κοπέλα σου ρε φίλος? Ότι είσαι σχετικός?

2) Εσύ δεν είσαι που έψαχνες τραβέλι με μεγάλο παπάρι να γαμήσει τη δικιά σου? Και τελικά βρήκες...οκ πάσο γούστα είναι αυτά, αλλά πως θεωρείς μεγάλο λάθος να πάει 1η φορά ένα αγόρι σε πουτάνα; Καλύτερο θα ήταν νομίζεις να τα φτιάξει με μια συνομίλική του η οποία μπορεί και λόγω απειρίας/μαλακίας να τον κοροιδέψει αν κάτι πάει στραβά;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
1) Αν δεν είχες πάει σε μπουρδέλο δλδ τι θα καταλάβαινε η κοπέλα σου ρε φίλος? Ότι είσαι σχετικός?

2) Εσύ δεν είσαι που έψαχνες τραβέλι με μεγάλο παπάρι να γαμήσει τη δικιά σου? Και τελικά βρήκες...οκ πάσο γούστα είναι αυτά, αλλά πως θεωρείς μεγάλο λάθος να πάει 1η φορά ένα αγόρι σε πουτάνα; Καλύτερο θα ήταν νομίζεις να τα φτιάξει με μια συνομίλική του η οποία μπορεί και λόγω απειρίας/μαλακίας να τον κοροιδέψει αν κάτι πάει στραβά;
τυπε εχει ανοιξει πολλα καλτ θρεντ ο μυρωνας :grin:

το καλυτερο πρεπει να ειναι το
Εχετε μετρησει ποτε το μηκος του κολπου της κοπελας σας?

:grin:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Χωρις την πουτανα πας εσυ; :S

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=122685.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=122685.0[/url]

για γαμησι παντα μονος πας τυπε
για χαβαλε με παρεα :rockon:

ενιωθα σκατα κ παρηκμασμενος οπως οφειλει να νιωθει καθε μπουρδελιαρης,οι αληθινες τσαρκες γινοντε σολο κ οχι με παρεα

μπαινω στο μπουρδελο διπλα μου ηταν μια παρεα με 5 κωλοπαιδα που νομιζουν οτι η μπουρδελοτσαρκα ειναι φαση απο αμερικανικη κολλεγιακη ταινια κ μου σπανε τ'αρχιδια η μαλακια ειναι οτι ποτε δεν γαμανε κ πιανουν κ ολες τις θεσεις μακαρι να τα γαμισουν καποτε τιποτα βλαχοι οπως τον αραπη sto pulp fiction

grindcorefucker

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Πλακα πλακα μου χει τυχει με πιτσιρικα που δεν ηταν παρθενος, αλλα προφανως δεν ειχε κ πολλες εμπειριες....δυσκολευοταν να βρει στοχο!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Xρειαζονται καθοδηγηση........Καμμια φορα το gps  εκει χαμηλα δεν εχει σημα και....... :grin:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
τυπε εχει ανοιξει πολλα καλτ θρεντ ο μυρωνας :grin:

το καλυτερο πρεπει να ειναι το
Εχετε μετρησει ποτε το μηκος του κολπου της κοπελας σας?

:grin:

Σοβαρά; Το μόνο που έτυχε να δω είναι με το τραβέλι που έσκισε τη δικιά του μαν  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom