Νέα

Xbox360

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pefotismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 790
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Πρωτη φορα θα αγορασω παιχνιδομηχανη xbox,επειδη δε γνωριζω,120Gb ειναι αρκετα η να αγορασω με 250?Βλεπω οτι εχει διαφορα στη τιμη,επισης αλλες πουλιουνται μεμονωμενα και αλλες με παιχνιδι ποια να προτιμησω?
Το θελω για οnline games

Επισκέπτης
Πρωτη φορα θα αγορασω παιχνιδομηχανη xbox,επειδη δε γνωριζω,120Gb ειναι αρκετα η να αγορασω με 250?Βλεπω οτι εχει διαφορα στη τιμη,επισης αλλες πουλιουνται μεμονωμενα και αλλες με παιχνιδι ποια να προτιμησω?
Το θελω για οnline games

Με 250 είναι καλύτερο...αλλά δεν ξέρω αν σου χρειάζεται...!!!

Αυτό που ρωτάς για το παιχνίδι...εννοείται πως θα πάρεις την κονσόλα όπως σε "βολεύει"...δλδ,αν την βρεις να την πουλάνε με παιχνίδι που γουστάρεις - την χτυπάς...αν την πουλάνε με κάτι που δεν σε ενδιαφέρει...παίρνεις σκέτη την κονσόλα...(προφανώς,αν δίνουν την κονσόλα με παιχνίδι κ χωρίς ίδια τιμή...την παίρνεις με το παιχνίδι...άσχετα αν σου αρέσει ή όχι)...

Απλή λογική..

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Φιλε με τα 120 εισαι υπερκαλυμμενος.

Εκτος και αν η διαφορα στη τιμη δεν ειναι τοσο μεγαλη, που εκει μπορεις να παρεις το 250αρι και να τελειωνεις.

Αλλα και με τα 120 εισαι μια χαρα.

infernoman

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
αλυσιδα καταστηματων ηλεκτρικων ειδων εχει προσφορα με 169e αλλα δεν ξερω αν ειναι με τα 120 gb γενικα δεν τα παω καλα με της εκδοσεις του xbox 360

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
παρε ps3 εχει και blue ray!

OP
OP
P

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
παρε ps3 εχει και blue ray!

Εχω αποφασισει να παρω xbox,η μονη μαλακια ειναι οτι εχεις μονο ενα μηνα δωρεαν για να παιζεις online και μετα πληρωνεις νομιζω ενα 30αρι για 1 χρονο,ενταξει δεν ειναι πολλα,αλλα στο ps3 ειναι τσαμπα.
Να ρωτησω κατι αλλο εχω ενα φιλο που εχει το modern warfare σε δισκο,εγω μπορω να το γραψω στο σκληρο μου και να παιζω η πρεπει να ειναι μεσα στη κονσολα ο δισκος για να παιζει?
Αν ισχυει το πρωτο παω μονο για κονσολα,αλλα επειδη θα τα γραφω στο σκληρο γιαυτο ρωτησα για διαφορα στα Gb

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εχω αποφασισει να παρω xbox,η μονη μαλακια ειναι οτι εχεις μονο ενα μηνα δωρεαν για να παιζεις online και μετα πληρωνεις νομιζω ενα 30αρι για 1 χρονο,ενταξει δεν ειναι πολλα,αλλα στο ps3 ειναι τσαμπα.
Να ρωτησω κατι αλλο εχω ενα φιλο που εχει το modern warfare σε δισκο,εγω μπορω να το γραψω στο σκληρο μου και να παιζω η πρεπει να ειναι μεσα στη κονσολα ο δισκος για να παιζει?
Αν ισχυει το πρωτο παω μονο για κονσολα,αλλα επειδη θα τα γραφω στο σκληρο γιαυτο ρωτησα για διαφορα στα Gb
παιζει αντιγραμενα το xbox φιλε.πριν παρεις xbox ψαξε καλητερα στο νετ να βρεις μαγαζια που τα πουλανε ετοιμα φλασαρισμενα.στον σκληρο δεν γινεται να τα γραψεις,τα κατεβαζεις απο το νετ,τα γραφεις σε δισκακι των 1,5 ευρω και εισαι οκ.

OP
OP
P

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
παιζει αντιγραμενα το xbox φιλε.πριν παρεις xbox ψαξε καλητερα στο νετ να βρεις μαγαζια που τα πουλανε ετοιμα φλασαρισμενα.στον σκληρο δεν γινεται να τα γραψεις,τα κατεβαζεις απο το νετ,τα γραφεις σε δισκακι των 1,5 ευρω και εισαι οκ.
Το ξερω οτι παιζουν αντεγραμμενα,αλλα η microsoft ειναι πολυ ρουφιανα σαυτα,προσφατα εγινε μεγαλο θεμα ,οσους ειχανε τσιπαρισμενα τους διεγραψε απο το online mod,δε ξερω πως τους ανακαλυψε

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ρε παιδια αυτο που λετε οτι μπορεις να παιζεις ονλαιν μονο ενα μηνα τσαμπα ισχυει?κ μετα πληρωνεις?ειναι σιγουρο?

OP
OP
P

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
ρε παιδια αυτο που λετε οτι μπορεις να παιζεις ονλαιν μονο ενα μηνα τσαμπα ισχυει?κ μετα πληρωνεις?ειναι σιγουρο?

Σου παραθετω κειμενο απο ελληνικο φορουμ

Τι είναι το Xbox Live?

Το Xbox Live είναι το μεγαλύτερο όπλο της Ms σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Ολα τα παιχνίδια του ΧΒΟΧ, XBOX360 μπορείς να τα παίξεις on-line. Το 360 έχει είσοδο ethernet (δικτύου). Απλά το συνδέεις με το router σου (DSL) και τέλος.

Το Live 'τρέχει' σε servers της MS και όχι σε ξεχωριστούς servers ανά παιχνίδι όπως γίνεται στα PC multiplayer games. Οπότε αντί να πληρώνεις συνδρομή ξεχωριστά σε κάθε εταιρεία παιχνιδιών για να παίζεις online , απλά πληρώνεις μία και τα παίζεις όλα online.

by predatorkill : Μπορεις να βαλεις και ασυρματο ανταπτορα WiFi (g) στο πισω μερος του περα απο την Ethernet Lan που εχει αλλα θα σου κοστισει 80 ευρω.

Η MS θέλει να έχει υπό τον ελεγχό της όλο το multiplayer κομμάτι για πολλούς λόγους. (Ελεγχος περιεχομένου και marketing).

Το Live έχει 2 ειδών συνδρομές. Silver και Gold. Με τη Silver (ΔΩΡΕΑΝ) μπορείς να κατεβάσεις από το Live παιχνίδια, themes, demos, trailers αλλά ΔΕΝ μπορείς να πάιξεις online.

Με τη Gold κάνεις ότι και με τη Silver αλλά πάιζεις και online. Η ετήσια Gold συνδρομή κοστίζει 52.49 Ευρώ στο play.com. Με την αγορά της κονσόλας έχεις 1 μήνα ΔΩΡΕΑΝ Gold συνδρομή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom