Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Μάλλον ψυχολογικό λοιπόν είναι.
Επειδή στο παρελθόν είχα άγχος πολύ και μάλιστα πριν 2 χρόνια είχα πάθει ένα επεισόδιο κρίσης πανικού, έχω μάθει να αντιμετωπίζω πλέον τα πάντα με ψυχραιμία.
Tην Δευτέρα έκλεισα ραντεβού με τον νευρολόγο-ψυχίατρο που τότε έβλεπα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτόν εμπιστέυομαι.
Και κάτι λίγο άσχετο.
Ψάχνοντας στο φόρουμ διάβασα ότι κάποιος είχε προτείνει σε φίλο που δεν κουκου, αντικαταθλιπτικό Prozac (Ladoze).
Ακολούθησε καβγάς για το ότι το Prozac μειώνει την σεξουαλική επιθυμία. ΛΑΘΟΣ .
Εγώ που το είχα πάρει για 6 μήνες γαμούσα και έδερνα εκείνη την περίοδο και μάλιστα χωρίς ξυλοκαίνη αργούσα να τελειώσω.
φιλε για να επαιρνες προζακ παει να πει οτι εκεινη την περιοδο της ζωης σου ησουν σε καταθλιψη.
στην οικογενεια εχουμε και ουρολογους και ψυχολογους και εχω μιλησει γι αυτα τα θεματα.
χωρισες τοτε? μαλλον σε πηρε απο κατω και πληγωθηκες ασχημα απο καποια κοπελα.
μπορει να ξαναεφτιαξες την ζωη σου με μια αλλη κοπελα τωρα,και να εχει περασει πολυς καιρος
ομως να ξερεις οτι η καταθλιψη δεν φευγει τοσο ευκολα.
η καταθλιψη μενει και μπορει να μεινει για αρκετα χρονια ακομα χωρις να το εχεις συνηδητοποιησει
επειδη απλα τωρα εισαι πιο ηρεμος.
ομως αυτο που περασες σου κληρονομησε μια χρονια καταθλιψη η οποια ειναι και Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ
για το οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ικανοποιητικη ΣΤΥΣΗ τωρα..
ελπιζω να ξεπερασεις την καταθλιψη. και να εισαι σιγουρος οτι αυτο δεν γινεται γαμιοντας αναριθμητες πουτανες
η πηγαινοντας με την σχεση σου με την οποια δεν εισαι ερωτευμενος. ;)
αντιμετωπιζεται ξεπερνωντας την ριζα του προβληματος.
τον λογο που επαθες δηλαδη καταθλιψη την πρωτη φορα. εκεινο τον χωρισμο σου.