Νέα

Xαλαρή στύση και μείωση σεξουαλικής επιθυμίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igouanas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αυτες οι συμβουλες ινε ανουσιες ... το ατομο χριαζεται ιδικο να τον συμβουλεψη..
μην τον στρεσαρησ.

εγω γραφω στο φορουμ.Οποιος θεωρει οτι γραφω ανουσια πραγματα καλως δεν με απασχολει μπορει να μην με διαβαζει.Οποιος νομιζει οτι γραφω ενδιαφεροντα πραγματα μπορει να διαβαζει τα ποστς μου.Απλο...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
εγω γραφω στο φορουμ.Οποιος θεωρει οτι γραφω ανουσια πραγματα καλως δεν με απασχολει μπορει να μην με διαβαζει.Οποιος νομιζει οτι γραφω ενδιαφεροντα πραγματα μπορει να διαβαζει τα ποστς μου.Απλο...
δεν με καταλαβενις αχ ρε γαμοτο......κ ισε καλο πεδι

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μην ανησυχείς φίλε. Εγώ σε καταλαβαίνω. Και εγώ αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα. Στις 28/11/2008 επισκέφτηκα ένα studio και η κοπέλα (δεν θέλω να πω ονόματα) μου είπε ότι πρέπει να το κάνεις πιο συχνά γιατί αλλιώς θα γίνεις ανίκανος από τα 26 (τότε ήμουν 23 ετών). Από τότε έχω δραματική μείωση του μεγέθους καθώς και της συχνότητας της στύσης και εξαιρετικά σπάνια (1-2 φορές το μήνα ξυπνάω σχετικά ντούρος). Το χειρότερο είναι ότι λόγω του Μεταπτυχιακού μου και των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων δεν έχω ακόμη βρει χρόνο να επισκεφτώ ουρολόγο. Ρε παιδιά εσείς τι λέτε? Ποια είναι η γνώμη σας?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Μην ανησυχείς φίλε. Εγώ σε καταλαβαίνω. Και εγώ αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα. Στις 28/11/2008 επισκέφτηκα ένα studio και η κοπέλα (δεν θέλω να πω ονόματα) μου είπε ότι πρέπει να το κάνεις πιο συχνά γιατί αλλιώς θα γίνεις ανίκανος από τα 26 (τότε ήμουν 23 ετών). Από τότε έχω δραματική μείωση του μεγέθους καθώς και της συχνότητας της στύσης και εξαιρετικά σπάνια (1-2 φορές το μήνα ξυπνάω σχετικά ντούρος). Το χειρότερο είναι ότι λόγω του Μεταπτυχιακού μου και των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων δεν έχω ακόμη βρει χρόνο να επισκεφτώ ουρολόγο. Ρε παιδιά εσείς τι λέτε? Ποια είναι η γνώμη σας?
μαλλον ειναι καθαρα ψυχολογικο το θεμα σου λογω μεταπτυχιακου και υποχρεωσεων...εισαι πολυ νεος για οργανικο προβλημα...την πουτανα που σου πε μαλακιες να της πεις να παει να γαμηθει αμα δεν ξερει να καυλωσει σωστα εναν αντρα και να μην σε κομπλαρει....αυτη φταιει αν δεν σου σηκωθηκε οχι εσυ...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τράβα για διδακτωρικό

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Μάλλον ψυχολογικό λοιπόν είναι.
Επειδή  στο παρελθόν είχα άγχος πολύ και μάλιστα πριν 2 χρόνια είχα πάθει ένα επεισόδιο κρίσης πανικού, έχω μάθει να αντιμετωπίζω πλέον τα πάντα με ψυχραιμία.
Tην Δευτέρα έκλεισα ραντεβού με τον νευρολόγο-ψυχίατρο που τότε έβλεπα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτόν εμπιστέυομαι.

Και κάτι λίγο άσχετο.
Ψάχνοντας στο φόρουμ διάβασα ότι κάποιος είχε προτείνει σε φίλο που δεν κουκου, αντικαταθλιπτικό Prozac (Ladoze).
Ακολούθησε καβγάς για το ότι το Prozac μειώνει την σεξουαλική επιθυμία. ΛΑΘΟΣ .
Εγώ που το είχα πάρει για 6 μήνες γαμούσα και έδερνα εκείνη την περίοδο και μάλιστα χωρίς ξυλοκαίνη αργούσα να τελειώσω.

φιλε για να επαιρνες προζακ παει να πει οτι εκεινη την περιοδο της ζωης σου ησουν σε καταθλιψη.

στην οικογενεια εχουμε και ουρολογους και ψυχολογους και εχω μιλησει γι αυτα τα θεματα.

χωρισες τοτε? μαλλον σε πηρε απο κατω και πληγωθηκες ασχημα απο καποια κοπελα.

μπορει να ξαναεφτιαξες την ζωη σου με μια αλλη κοπελα τωρα,και να εχει περασει πολυς καιρος

ομως να ξερεις οτι η καταθλιψη δεν φευγει τοσο ευκολα.

η καταθλιψη μενει και μπορει να μεινει για αρκετα χρονια ακομα χωρις να το εχεις συνηδητοποιησει

επειδη απλα τωρα εισαι πιο ηρεμος.

ομως αυτο που περασες σου κληρονομησε μια χρονια καταθλιψη η οποια ειναι και Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

για το οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ικανοποιητικη ΣΤΥΣΗ τωρα..

ελπιζω να ξεπερασεις την καταθλιψη. και να εισαι σιγουρος οτι αυτο δεν γινεται γαμιοντας αναριθμητες πουτανες

η πηγαινοντας με την σχεση σου με την οποια δεν εισαι ερωτευμενος. ;)

αντιμετωπιζεται ξεπερνωντας την ριζα του προβληματος.

τον λογο που επαθες δηλαδη καταθλιψη την πρωτη φορα. εκεινο τον χωρισμο σου.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ηδη 17 μελη διαβαζουν το thread για την χαλαρη στυση.

αρα παει να πει οτι το θεμα αυτο αφορα πολλους.

ελπιζω να ξεπερασουν τα taboo και να γραψουν αν εχουν παθει αυτο που περιγραφει ο φιλος μας ;)

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Φιλε η στύση είναι ζήτημα αγγειοδιαστολής και κατα κύρια βάση πρόβλημα θα έχεις από προβλήματα στην αγγείωση του πέους που στην ηλικια σου κατι τετοιο δεν ισχυει με τίποτα.Επιπλέον το να κατηγορείς την ξυλοκαίνη για χαλαρή στύση είναι σα να λες ότι έχεις πονοκέφαλος γιατί σε στενευει το σώβρακο...Η ξυλοκαίνη είναι τοπικό αναισθητικό και εμποδίζει τη μετάδοση του ερεθίσματος από της νευρικές απολήξεις στο δέρμα. Η libido και οι κάβλες έχουν εξάρτηση από τα ανδρογόνα τα οποία όσο μπαίνει ο χειμώνας τόσο πέφτουν λόγω της ελάττωσης του μήκους της ημερας όπως επίσης και με την ηλικία.Ειδικά μέχρι τα 23 ο οργανισμός μπορεί να μην έχει ολοκληρώσει ορμονικά την εφηβεία και να έχεις ακόμα αυξημενη έκριση ορμονών που να σου δίνουν κάβλες.Τωρα απλά γίνεσαι άντρας και είσαι πιο...cool.Και μη μπλέκεις με φάρμακα αλλά κάνε έντονη γυμναστική π.χ τρεξιμο ,μπασκετ κολύμβηση που διεγειρουν την έκκριση ορμονών και μετά να δεις πως θα πηδάς.Και εγώ στον κλάδο ανήκω της ιατρικής και αποφευγω τη χρήση φαρμάκων.Δεν είναι λύση το φαρμακο ειδικα στην περιπτωση σου.. 

tasos_marou

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ψυχολογικο ειναι μαγκα μου, μην φοβασαι!
Αρχισε και γυμναστικη οπως λει ο φιλος απο επανω και κανα Power Plate και μετα να δεις τι θα γινει..

Outcast

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φιλαρακι το ειχα και εγω αυτο το ''προβλημα''.Τερμα ψυχολογικο ειναι μην τρελενεσε βγες εξω πιες 5-6 ποτα χαλαρωσε και θα δεις ετσι θα σου γινει :bigdick:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Φιλε η στύση είναι ζήτημα αγγειοδιαστολής και κατα κύρια βάση πρόβλημα θα έχεις από προβλήματα στην αγγείωση του πέους που στην ηλικια σου κατι τετοιο δεν ισχυει με τίποτα.Επιπλέον το να κατηγορείς την ξυλοκαίνη για χαλαρή στύση είναι σα να λες ότι έχεις πονοκέφαλος γιατί σε στενευει το σώβρακο...Η ξυλοκαίνη είναι τοπικό αναισθητικό και εμποδίζει τη μετάδοση του ερεθίσματος από της νευρικές απολήξεις στο δέρμα. Η libido και οι κάβλες έχουν εξάρτηση από τα ανδρογόνα τα οποία όσο μπαίνει ο χειμώνας τόσο πέφτουν λόγω της ελάττωσης του μήκους της ημερας όπως επίσης και με την ηλικία.Ειδικά μέχρι τα 23 ο οργανισμός μπορεί να μην έχει ολοκληρώσει ορμονικά την εφηβεία και να έχεις ακόμα αυξημενη έκριση ορμονών που να σου δίνουν κάβλες.Τωρα απλά γίνεσαι άντρας και είσαι πιο...cool.Και μη μπλέκεις με φάρμακα αλλά κάνε έντονη γυμναστική π.χ τρεξιμο ,μπασκετ κολύμβηση που διεγειρουν την έκκριση ορμονών και μετά να δεις πως θα πηδάς.Και εγώ στον κλάδο ανήκω της ιατρικής και αποφευγω τη χρήση φαρμάκων.Δεν είναι λύση το φαρμακο ειδικα στην περιπτωση σου.. 

:thumbsup:

Γιατρε μου πες του και να κανει εξετασεις αιματος να δει αν υπαρχει καμια ανισορροποια σαν πεσεμνη τεστοστερονη, η κατι παρομοιο.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
η Γαμησι η Διδακτορικο.και τα δυο μαζι δεν πανε.......φιλακια!!!!!

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Φιλαρακι το ειχα και εγω αυτο το ''προβλημα''.Τερμα ψυχολογικο ειναι μην τρελενεσε βγες εξω πιες 5-6 ποτα χαλαρωσε και θα δεις ετσι θα σου γινει :bigdick:

xaxa
είπαμε να χαλαρώσει αλλά με 5-6 ποτά δεν θα το αισθάνεται, όχι να γίνει και ντούρος  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom