Νέα

Xαλαρή στύση και μείωση σεξουαλικής επιθυμίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igouanas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δεν ξερω αν εχει να κανει και με τις ορμονες αλλα τωρα που το λες, χωρις πλακα,τις περιοδους αυτες νομιζω τα γενια μου αργουσαν να περισσοτερο να βγουν.Αν γνωριζεις κατι για αυτο συμπληρωσε...
τι σχεση εχουν τα γενια με ολα αυτα?μπερδεψαμε τα γενια με τα χτενια μου φαινεται :cheesy:

καθοριστικος παραγοντας για να εχουμε αρκετες στυσεις την μερα ειναι τα επιπεδα τον ανδρογονων στο αιμα μας οχι ποσο αυξημενος ειναι ο μεταβολισμος ασχετα οτι κ αυτος ανεβαινε με οσοκαλυτερο ορμονικο προφιλ εχουμε αλλα για αλλο λογο.Α ν χρησιμοποιησεις καποια μορφη τεστοστερονης πχ τεστοβιρον απο φαρμακεια η καποιο ανδρογονο αναβολικο η θα μεινεις μπατιρης με τα λεφτα που θα χαλας στις πουτανες η θα βγαλει καλους η παλαμη σου.Αυτα βεβαια οταν εισαι on cycle μετα αλλαζουν τα πραγματα...

OP
OP
I

igouanas

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
0
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Μάλλον ψυχολογικό λοιπόν είναι.
Επειδή  στο παρελθόν είχα άγχος πολύ και μάλιστα πριν 2 χρόνια είχα πάθει ένα επεισόδιο κρίσης πανικού, έχω μάθει να αντιμετωπίζω πλέον τα πάντα με ψυχραιμία.
Tην Δευτέρα έκλεισα ραντεβού με τον νευρολόγο-ψυχίατρο που τότε έβλεπα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτόν εμπιστέυομαι.

Και κάτι λίγο άσχετο.
Ψάχνοντας στο φόρουμ διάβασα ότι κάποιος είχε προτείνει σε φίλο που δεν κουκου, αντικαταθλιπτικό Prozac (Ladoze).
Ακολούθησε καβγάς για το ότι το Prozac μειώνει την σεξουαλική επιθυμία. ΛΑΘΟΣ .
Εγώ που το είχα πάρει για 6 μήνες γαμούσα και έδερνα εκείνη την περίοδο και μάλιστα χωρίς ξυλοκαίνη αργούσα να τελειώσω.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
αντικαταθλιπτικα?και εισαι και 23?αμα πας 43?τι θα κανεις???

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
οντως φιλε, μου φαινεται πανικοβαλεσαι!!!!!δεν χρειαζονται ουτε φαρμακα ουτε τιποτα.ξεπερνιουνται ολα...

OP
OP
I

igouanas

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
0
αντικαταθλιπτικα?και εισαι και 23?αμα πας 43?τι θα κανεις???

Το ότι κάποτε πήρα δεν σημαίνει ότι θα χρειαστεί να ξαναπάρω.
Αλλά και να χρειαστούν κάποτε, δεν θα νιώσω ενοχές αν ξαναπάρω.
Είναι τόσο ασφαλή και έχουν αποδειχθεί αθώα για τον ανθρώπινο οργανισμό.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616

το καλύτερο φαρμακο φιλε εισαι εσυ!!!ασφαλη και αθωα ειναι σιγουρα, αλλο σου λεω, οτι δεν χρειαζεσαι υποκαταστατα για να νοιώσεις καλυτερα.και σου μιλαει ενας άνθρωπος που ειχε καψει συνηδειτα το κεφαλι μου για 10 χρονια

Επισκέπτης

ασφαλη κ αθωα τα αντικαταθλιπτικα??για τους φαρμακοβιομηχανους που κονομανε ισως...

OP
OP
I

igouanas

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
0
Καλή χρονιά σε όλους!
Εκτιμώ πολύ τις απόψεις σας και τελικά θα μιλήσει η επιστήμη της ψυχιατρικής/ψυχολογίας. Και αυτό γιατί σήμερα το μεσημέρι ξύπνησα με τον παργαλάτσο ντούρο :rockon:, χωρίς κανένα σεξουαλικό ερέθισμα. :think:

Τελικά το νευροσυμπαθητικό σύστημα είναι τόσο πολύπλοκο και μπορεί πράγματι να επηρεαστεί από 1002 παράγοντες. :S
Αυτό θα ψάξω και εγώ λοιπόν από την Δευτέρα.

Και επειδή σημασία έχει να λύνουμε προβλήματα σε αυτό το φόρουμ, θα σας γράφω τα νέα μου και τις απαντήσεις του ντόκτορα μέχρι να λυθεί το ζήτημα.

Επισκέπτης
Καλή χρονιά σε όλους!
Εκτιμώ πολύ τις απόψεις σας και τελικά θα μιλήσει η επιστήμη της ψυχιατρικής/ψυχολογίας. Και αυτό γιατί σήμερα το μεσημέρι ξύπνησα με τον παργαλάτσο ντούρο :rockon:, χωρίς κανένα σεξουαλικό ερέθισμα. :think:

Τελικά το νευροσυμπαθητικό σύστημα είναι τόσο πολύπλοκο και μπορεί πράγματι να επηρεαστεί από 1002 παράγοντες. :S
Αυτό θα ψάξω και εγώ λοιπόν από την Δευτέρα.

Και επειδή σημασία έχει να λύνουμε προβλήματα σε αυτό το φόρουμ, θα σας γράφω τα νέα μου και τις απαντήσεις του ντόκτορα μέχρι να λυθεί το ζήτημα.

ρε φιλαρα τι ειναι αυτα που γραφεις εδω μεσα?Οποιος ερχεται απο επιστημες υγειας κ διαβαζει το σαιτ θα τραβαει τα βυζια του αυτη τη στιγμη οπως κανω εγω.Καθεσαι κ μιλας για συμπαθητικο νευρικο συστημα σε μπουρδελοσαιτ?κ ΔΕΝ καταλαβα τι θα λυσεις τη Δευτερα?
Εδω υπαρχει ολοκληρος κλαδος οι νευροβιολογοι που ασχολουνται με αυτα κ εχουνκ ενα εκατομυριο ειδικευσεις κ θα βρεις εσυ τη λυση τη Δευτερα? :think:

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
τζαμπα επισκεψεις σε γιατρους θα κανεις παντως και ελπιζω να μην πληρωσεις.ειναι παροδικα φαινομενα ολα αυτα.Μιας και ξυπνησες ντουρος επρεπε να κανεις μια επισκεψη σε μια καλη κοπελα(αποδεδειγμενα απο κριτικες εδω μεσα) να σου "σηκωσει¨" το ηθικο ;)

OP
OP
I

igouanas

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
0
ρε φιλαρα τι ειναι αυτα που γραφεις εδω μεσα?Οποιος ερχεται απο επιστημες υγειας κ διαβαζει το σαιτ θα τραβαει τα βυζια του αυτη τη στιγμη οπως κανω εγω.Καθεσαι κ μιλας για συμπαθητικο νευρικο συστημα σε μπουρδελοσαιτ?κ ΔΕΝ καταλαβα τι θα λυσεις τη Δευτερα?
Εδω υπαρχει ολοκληρος κλαδος οι νευροβιολογοι που ασχολουνται με αυτα κ εχουνκ ενα εκατομυριο ειδικευσεις κ θα βρεις εσυ τη λυση τη Δευτερα? :think:

Καταλαβαίνω ότι λέω πολλά και ίσως περιττά. Αλλά δεν καταλαβαίνω προς τί αυτό το κόμπλεξ? Γιατί δηλαδή να μην μπορεί κάποιος να μιλήσει ελεύθερα για το πρόβλημα του? Και γιατί να μην το προσεγγίσει κανείς λιιιγο πιο επιστημονικά το θέμα? Τί πάει να πει ''είναι μπουρδελοσάιτ'' ?

Ψέματα είναι αυτό που είπα περί ιατρικής? Ψέματα είναι ότι το νευρικό σύστημα λύνει και δένει σε αυτές τις περιπτώσεις?
Και εν τέλει το πρόβληματάκι αυτό είναι φρέσκο και όσο γρηγορότερα το αντιμετωπίσω τόσο καλύτερα.
Οκ, βγάζει μάτι το ότι είναι ψυχολογικό!
Φυσικά και θα απευθυνθώ σε αντίστοιχο γιατρό. Στο παρελθόν έλυσα  πολύ δύσκολο πρόβλημα άγχους. Σε αυτό το μικροπρόβλημα τώρα θα κολλήσω?

Τουλάχιστον από την συζήτηση αυτή που γίνεται, είμαι σίγουρος ότι αρκετοί συμπάσχοντες θα αναζητήσουν την λύση στα ψυχικά αίτια. Όχι με γιατροσόφια.

Και αφήστε επαναλαμβάνω τα κόμπλεξ με ότι έχει σχέση με λέξεις από ψυχ-   

Επισκέπτης
Καταλαβαίνω ότι λέω πολλά και ίσως περιττά. Αλλά δεν καταλαβαίνω προς τί αυτό το κόμπλεξ? Γιατί δηλαδή να μην μπορεί κάποιος να μιλήσει ελεύθερα για το πρόβλημα του? Και γιατί να μην το προσεγγίσει κανείς λιιιγο πιο επιστημονικά το θέμα? Τί πάει να πει ''είναι μπουρδελοσάιτ'' ?

Ψέματα είναι αυτό που είπα περί ιατρικής? Ψέματα είναι ότι το νευρικό σύστημα λύνει και δένει σε αυτές τις περιπτώσεις?
Και εν τέλει το πρόβληματάκι αυτό είναι φρέσκο και όσο γρηγορότερα το αντιμετωπίσω τόσο καλύτερα.
Οκ, βγάζει μάτι το ότι είναι ψυχολογικό!
Φυσικά και θα απευθυνθώ σε αντίστοιχο γιατρό. Στο παρελθόν έλυσα  πολύ δύσκολο πρόβλημα άγχους. Σε αυτό το μικροπρόβλημα τώρα θα κολλήσω?

Τουλάχιστον από την συζήτηση αυτή που γίνεται, είμαι σίγουρος ότι αρκετοί συμπάσχοντες θα αναζητήσουν την λύση στα ψυχικά αίτια. Όχι με γιατροσόφια.

Και αφήστε επαναλαμβάνω τα κόμπλεξ με ότι έχει σχέση με λέξεις από ψυχ-     

μπαινεις σε ιατρικα μονοπατια κ χρησιμοποιεις ορους που κανει μπαμ οτι δεν εχεις τις γνωσεις για να το υποστηριξεις.Αυτο που λες για το κομπλεξ που εχω το αφηνω ασχολιαστο...

OP
OP
I

igouanas

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
0
μπαινεις σε ιατρικα μονοπατια κ χρησιμοποιεις ορους που κανει μπαμ οτι δεν εχεις τις γνωσεις για να το υποστηριξεις.Αυτο που λες για το κομπλεξ που εχω το αφηνω ασχολιαστο...

Μην το παίρνεις προσωπικά, γενικά μιλάω.

OP
OP
I

igouanas

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
0
Τελικά μπορείς να πεις πόυ να εστιάσω? Τί να κάνω?

Επισκέπτης
Τελικά μπορείς να πεις πόυ να εστιάσω? Τί να κάνω?

το νευρικο συστημα κ ο ανθρωπινος εγκεφαλος ειναι τοσο ανατριχιαστικα πολυπλοκα που οσο πιο πολυ μελετας γιαυτα τοσο πιο ανιδεος κ μικρος νιωθεις my friend...Η ευκολη λυση ειναι να σου συνταγογραφουν αντικαταθλιπτικα χαπια τα οποια βοηθανε μεν αλλα σε συνδοιασμο με αλλου ειδους θεραπεια για να αντιμετωπιστουν καταθλιπτικα επεισοδεια ΑΝ ειχες οπως λες

OP
OP
I

igouanas

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
0
Η κρίση πανικού είναι καταθλιπτικό επεισόδιο? Εμένα σαν υπερτατη μορφή άγχους μου το πάσαραν.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
το νευρικο συστημα κ ο ανθρωπινος εγκεφαλος ειναι τοσο ανατριχιαστικα πολυπλοκα που οσο πιο πολυ μελετας γιαυτα τοσο πιο ανιδεος κ μικρος νιωθεις my friend...Η ευκολη λυση ειναι να σου συνταγογραφουν αντικαταθλιπτικα χαπια τα οποια βοηθανε μεν αλλα σε συνδοιασμο με αλλου ειδους θεραπεια για να αντιμετωπιστουν καταθλιπτικα επεισοδεια ΑΝ ειχες οπως λες
αυτες οι συμβουλες ινε ανουσιες ... το ατομο χριαζεται ιδικο να τον συμβουλεψη..
μην τον στρεσαρησ.

Επισκέπτης
Η κρίση πανικού είναι καταθλιπτικό επεισόδιο? Εμένα σαν υπερτατη μορφή άγχους μου το πάσαραν.

το προζακ παντως που σε μαστουρωσαν αντικαταθλιπτικο ειναι ασχετα αν οι γιατροι το γραφουν σαν να δινουν καραμελες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom