Νέα

Xαλαρή στύση και μείωση σεξουαλικής επιθυμίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igouanas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

igouanas

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας. Είμαι 23 και θα ήθελα να σας περιγράψω το πρόβλημα μου, γιατί είμαι ένα βήμα πριν την επίσκεψη σε ουρολόγο.

Όλα τέλεια και εξαιρετικά στην ερωτική μου ζωή, ταύρος και πολύ καυλιάρης. Το τελευταίο με ανάγκασε να χρησιμοποιήσω ξυλοκαίνη (Stud100 σε σπρευ)όχι περισσότερες από 20 φορές σε ένα χρονικό διάστημα 15 μηνών.
Δηλαδή μετρημένες φορές. Δεν είχα πρόωρη εκσπερμάτωση, ήθελα όμως να απολαμβάνω το sex περισσότερη ώρα, δεδομένου ότι μερικές φορές μπορεί να τελειωνα σε 10 λεπτά, με την ξυλοκαίνη σε 40 λεπτά!
Όλα ωραία και καλά λοιπόν, η ξυλοκαίνη κάνει την δουλειά της.

Εδώ και ένα μήνα όμως μου συμβαίνει κάτι πρωτοφανές. Εκεί που παλιότερα μέσα σε μια μέρα μπορούσα να έχω πάνω από 5 αυθόρμητες στύσεις, δηλαδή, μπορούσα να έβλεπα στον δρόμο έναν κώλο, ένα στριγκάκι, μεγάλα στήθη, ακόμη και τίποτε, δηλαδή στύση της ηλικίας και σε κάθε περίπτωση ντούρος 100%, ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΕ!

Το πρόβλημα πρωτοεμφανίστηκε όταν πριν 1 μήνα ακριβώς επισκέφτηκα μπουρδέλο.Για να μην χαραμήσω τα 40 μου ευρώ και τελείωσω γρήγορα, χρησιμοποίησα λιιιγο ξυλοκαίνη. Ενώ είμουν ντούρος 100% και γαμούσα κανονικά, η πουτάνα μου λέει πρέπει να τελειώνεις. Προσπάθησα λοιπόν απεγνωσμένα να τελειώσω, την διέλυσα την πόρνη και όμως λόγω ξυλοκαίνης τίποτε!
Και από το άγχος της βιασύνης παρατήρησα τότε, για πρώτη φορά, ότι μου είχε μαλακώσει κάπως( χαλαρή στύση).

Από τότε και με την κοπέλα μου όταν είμαι δεν έχω 100% στύση.

Στον δρόμο όσες κοπέλες και να δω, τίποτε.

Βάζω στον υπολογιστή κανένα tsontosite, κάτι πάει να γίνει και αν δεν αυνανιστώ, στύση 100%  δεν βλέπω.

Με λίγα λόγια πρόκειται μάλλον για μείωση της σεξουαλικής επιθυμιας.

Ταυτόχρονα αισθάνομαι και λίγο πεσμένος σαν να έχω ελαφρια κατάθλιψη.

Αυτά τα προβλήματα συμβαίνουν εδώ και 1 μήνα, ενώ ξυλοκαίνη (επειδή εκεί θα πάει το μυαλό πολλών) πήρα περίπου 20 φορές εντός των τελευταίων 15 μηνών.

Το ερωτημα μου είναι, τί συβαίνει? Είναι ψυχολογικό? Οργανικό? Τί?

Μήπως κάποιες βιταμίνες ή καλύτερη διατροφή θα βοηθούσαν?

Μήπως έκανα μόνιμη ζημιά στον παργαλάτσο μου με την ξυλοκαίνη? Υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο?

απευθύνομαι μόνο σε όσους έχουν διάθεση να βοηθήσουν και όχι να  σαχλαμαρίσουν

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
ψυχολογικο μεγαλε χαλαρωσε..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.610
Πόντοι
42.697
φιλε επισκέψου κανά ουρολόγο.
εδώ ο καθένας θα σου λέει το μακρύ του και το κοντό του....

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
η ξυλοκαινη φιλε δεν εχει καμια σχεση με την χαλαρη στυση αφου
περασει η διαρκεια της και πραγματι χρησιμοποιειτε κατα τη διαρκεια της σεξουαλικης πραξης για να παρατεινεις την εκσπερματιση
βεβαια αν βαλεις πολυ μπορει να μην εχεις τη στυση που θελεις
προτιμοτερο ειναι η' να βαζεις λιγο η' να μαθεις τις τεχνικες
αντιμετωπισης της προωρης εκσπερματισης(υπαρχουν βιβλια) που βοηθουν στο να ελεγχεις την εκσπερματιση σου,αυτο ειναι και το καλυτερο
απαντωτας λοιπον στο ερωτημα σου θα ελεγα οτι η' βαζεις πολυ ξυλοκαινη η'νομιζεις(ψυχολογικο δηλ το θεμα)οτι λογω της ξυλοκαινης εχεις χαλαρη στυση

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
φιλε επισκέψου τον λιλα.
εδώ ο καθένας θα σου λέει το μακρύ του και το κοντό του....

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
κατα μεγαλο ποσοστο ειναι ψυχολογικο, αλλα επισκεψου και καποιον ειδικο να παρεις μια γνωμη και να σου φυγει και η ιδεα, η προληψη ειναι καλυτερη απο την θεραπεια

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σε αρκετούς (ή και παρα πολλούς ανθρώπους) συμβαίνουν αντίστοιχα και ανάλογα γεγονότα.

Διαπιστώνεται ότι ο βαθμός και ο ρυθμός εμφάνισης αυτών των γεγονότων, διαφέρει από οργανισμό σε οργανισμό, από εποχή σε εποχή, κλπ

Ενδέχεται να είναι μόνιμα γεγονότα ή παροδικά

Όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί είναι αποτέλεσμα πολλών και διαφορετικών παραμέτρων καθώς και αιτιών.

Το μέγεθος επίδρασης κάθε παραμέτρου και αιτίας ποικίλλει και διαφέρει ανάλογα με το γενικότερο πλαίσιο μέσα στο οποίο υπάρχει και δραστηριοποιείται ο κάθε άνθρωπος.

Σύμφωνα με όλα αυτά, προκύπτει ότι είναι αρκετά σοβαρό/σύνθετο κάθε τέτοιο γεγονός και για να αντιμετωπισθεί απαιτείται η συμβολή και βοήθεια κατάλληλου ειξιδεικευμένου ατόμου (Ιατρός, Ψυχολόγος κλπ)

Κατα συνέπεια, εκτιμώ ότι βρίσκεσαι σε σωστή κατεύθυνση, απευθυνόμενος σε Ουρολόγο Ιατρό.

Τελειώνοντας σου εύχομαι μια καλή χρονιά με ότι ποθείς

και πάνω από όλα ΥΓΕΙΑ

με εκτίμηση
Farkeli

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
καλησπερα farkeli ιδες για ποτε τελικα ξεκιναη αδισοπιτος αγωνας απαντησης :think:

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Την εμπειρία που περιέγραψες στο μπουρδέλο θα την χαρακτήριζα "τραυματική" .. Επειδή εκείνη την ημέρα έτυχε να μην τελειώσεις στην ώρα σου ρίχτηκες ψυχολογικά έχοντας και τις συνηθισμένες αμφιβολίες "μήπως είμαι ανίκανος" κλπ. Γι αυτό από τότε δεν λειτουργείς 100%..Η έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας που λες είναι απλά το αποτέλεσμα αυτού. Αν όντως λοιπόν είναι ψυχολογικό θα σε συμβούλευα να μην αγχώνεσαι να καυλώσεις με το ζόρι και να το αφήσεις να ρθει από μόνο του.

Επειδή όμως από δω μόνο εκτιμήσεις κάνουμε χωρίς να χουμε καθόλου ιατρικές γνώσεις καλύτερα να πας και σε κάνα γιατρό για να είσαι ήσυχος ;)

Επισκέπτης
H λιδοκαινη δρα σαν τοπικο αναισθητικο μπλοκαροντας το σημα των νευρωνων στην περιοχη που τη χορηγεις μεσω της αντλιας κατιοντων Na στην κυτταρικη μεμβρανη.Αφου δεν εκανες ιnjections κ χρησιμοποιουσες απλα γελη δεν θα σου ειχε δημιουργησει καποιο μονιμο προβλημα με τους νευρωνες της περιοχη του πεους αλλα μπορει να παρουσιαζες αλλεργια λογο overdose οποτε πριν καν αρχισεις να τη χρησιμοποιεις τοσο συχνα επρεπε να το ψαξεις το θεμα

σορρυ τωρα ειδα οτι εγραφες σε σπρευ αλλα το ιδιο ειναι u got my idea

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
καλησπερα farkeli ιδες για ποτε τελικα ξεκιναη αδισοπιτος αγωνας απαντησης :think:

Φίλε Amjik καλησπέρα και να έχουμε μια καλή χρονιά με ότι ποθούμε αλλά πάνω από όλα υγεία

Υποστηρίζεται ότι οι περισσότερες απαντήσεις βρίσκονται "μέσα μας" για παρα πολλά θέματα.

Όμως η αντιμετώπιση (...και η θεραπεία) διαφόρων ανάλογων θεμάτων απαιτεί την συμβολή εξειδικευμένων συμβούλων, όπως είναι οι Γιατροί κλπ

Κατά συνέπεια, συμφωνώ στην αρχική επισήμανση του φίλου GangstaXZ
(παρεπιπτόντως χρόνια πολλά και σε εσένα φίλε και καλή σου χρονιά καθώς και ιδιαίτερα στον παλιόφιλο Hilnik)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
Φίλε Amjik καλησπέρα και να έχουμε μια καλή χρονιά με ότι ποθούμε αλλά πάνω από όλα υγεία

Υποστηρίζεται ότι οι περισσότερες απαντήσεις βρίσκονται "μέσα μας" για παρα πολλά θέματα.

Όμως η αντιμετώπιση (...και η θεραπεία) διαφόρων ανάλογων θεμάτων απαιτεί την συμβολή εξειδικευμένων συμβούλων, όπως είναι οι Γιατροί κλπ

Κατά συνέπεια, συμφωνώ στην αρχική επισήμανση του φίλου GangstaXZ
(παρεπιπτόντως χρόνια πολλά και σε εσένα φίλε και καλή σου χρονιά καθώς και ιδιαίτερα στον παλιόφιλο Hilnik)
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :smitten: :smitten:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
γεια σου farkeli και απο μενα
να σημειωσω μονο οτι ειναι εξαιρετικα σπανιες οι επιπλοκες απο τη χρηση ξυλοκαινης ως επιφανειακου αναισθητικου στο βλεννογονο
(βαλανο του πεους)και οτι για τα δυο ποστ που εχω γραψει εχω γνωση του θεματος
οποτε igouanas θα σου προτεινα να τα ξεχασεις ολα και να ξεσκιστεις ξανα στο πηδημα

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Καλησπέρα σας. Είμαι 23 και θα ήθελα να σας περιγράψω το πρόβλημα μου, γιατί είμαι ένα βήμα πριν την επίσκεψη σε ουρολόγο.

Όλα τέλεια και εξαιρετικά στην ερωτική μου ζωή, ταύρος και πολύ καυλιάρης. Το τελευταίο με ανάγκασε να χρησιμοποιήσω ξυλοκαίνη (Stud100 σε σπρευ)όχι περισσότερες από 20 φορές σε ένα χρονικό διάστημα 15 μηνών.
Δηλαδή μετρημένες φορές. Δεν είχα πρόωρη εκσπερμάτωση, ήθελα όμως να απολαμβάνω το sex περισσότερη ώρα, δεδομένου ότι μερικές φορές μπορεί να τελειωνα σε 10 λεπτά, με την ξυλοκαίνη σε 40 λεπτά!
Όλα ωραία και καλά λοιπόν, η ξυλοκαίνη κάνει την δουλειά της.

Εδώ και ένα μήνα όμως μου συμβαίνει κάτι πρωτοφανές. Εκεί που παλιότερα μέσα σε μια μέρα μπορούσα να έχω πάνω από 5 αυθόρμητες στύσεις, δηλαδή, μπορούσα να έβλεπα στον δρόμο έναν κώλο, ένα στριγκάκι, μεγάλα στήθη, ακόμη και τίποτε, δηλαδή στύση της ηλικίας και σε κάθε περίπτωση ντούρος 100%, ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΕ!

Το πρόβλημα πρωτοεμφανίστηκε όταν πριν 1 μήνα ακριβώς επισκέφτηκα μπουρδέλο.Για να μην χαραμήσω τα 40 μου ευρώ και τελείωσω γρήγορα, χρησιμοποίησα λιιιγο ξυλοκαίνη. Ενώ είμουν ντούρος 100% και γαμούσα κανονικά, η πουτάνα μου λέει πρέπει να τελειώνεις. Προσπάθησα λοιπόν απεγνωσμένα να τελειώσω, την διέλυσα την πόρνη και όμως λόγω ξυλοκαίνης τίποτε!
Και από το άγχος της βιασύνης παρατήρησα τότε, για πρώτη φορά, ότι μου είχε μαλακώσει κάπως( χαλαρή στύση).

Από τότε και με την κοπέλα μου όταν είμαι δεν έχω 100% στύση.

Στον δρόμο όσες κοπέλες και να δω, τίποτε.

Βάζω στον υπολογιστή κανένα tsontosite, κάτι πάει να γίνει και αν δεν αυνανιστώ, στύση 100%  δεν βλέπω.

Με λίγα λόγια πρόκειται μάλλον για μείωση της σεξουαλικής επιθυμιας.

Ταυτόχρονα αισθάνομαι και λίγο πεσμένος σαν να έχω ελαφρια κατάθλιψη.

Αυτά τα προβλήματα συμβαίνουν εδώ και 1 μήνα, ενώ ξυλοκαίνη (επειδή εκεί θα πάει το μυαλό πολλών) πήρα περίπου 20 φορές εντός των τελευταίων 15 μηνών.

Το ερωτημα μου είναι, τί συβαίνει? Είναι ψυχολογικό? Οργανικό? Τί?

Μήπως κάποιες βιταμίνες ή καλύτερη διατροφή θα βοηθούσαν?

Μήπως έκανα μόνιμη ζημιά στον παργαλάτσο μου με την ξυλοκαίνη? Υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο?

απευθύνομαι μόνο σε όσους έχουν διάθεση να βοηθήσουν και όχι να  σαχλαμαρίσουν
δοκιμασε αν θελεις να πας σε γιατρο,αλλα θα λαβεις την γνωστη ευκολη απαντηση "Ψυχολογικο".Απο την εμπειρια μου και επειδη μου εχει συμβει,υπαρχουν καποιες περιοδοι που γενικα ο μεταβολισμος σου κινειται με πιο αργους ρυθμους και η κυκλοφορια του αιματος σου πεφτει λιγο.Δεν αισθανεσαι γενικα λιγο πεσμενος,δεν κουραζεσαι γενικα ευκολα αυτο το διαστημα?ειναι μια προσωρινη κατασταση παντως.

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
μαλλον σεξολογος χρειαζεται,αλλα οχι ο μπαμπης ο σεξολογος με τα γυαλακια που εβγαινε συνηθως στον καμπουρη στο στο extra.

Επισκέπτης
δοκιμασε αν θελεις να πας σε γιατρο,αλλα θα λαβεις την γνωστη ευκολη απαντηση "Ψυχολογικο".Απο την εμπειρια μου και επειδη μου εχει συμβει,υπαρχουν καποιες περιοδοι που γενικα ο μεταβολισμος σου κινειται με πιο αργους ρυθμους και η κυκλοφορια του αιματος σου πεφτει λιγο.Δεν αισθανεσαι γενικα λιγο πεσμενος,δεν κουραζεσαι γενικα ευκολα αυτο το διαστημα?ειναι μια προσωρινη κατασταση παντως.

το ορμονικο προφιλ εννοεις προφανως

panosvt

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
εχει δικιο ο vasilias  ...  ειναι σιγοθρα μην ανησυχεισ , περιοδοσ ειναι θα περασει, αν αγχωθεισ θα ειναι χειροτερα...!! μιλαω εκ πειρας

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
δεν ξερω αν εχει να κανει και με τις ορμονες αλλα τωρα που το λες, χωρις πλακα,τις περιοδους αυτες νομιζω τα γενια μου αργουσαν να περισσοτερο να βγουν.Αν γνωριζεις κατι για αυτο συμπληρωσε...

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Ψυχολογικο θα ειναι , μπορεις να πας σε γιατρο να σε διαβεβαιωσει οτι εισαι 100% οκ σωματικα να σου φυγει η ιδεα.

Ασχετο αλλα next time αν θες τοπικα αναισθητικα να τα παιρνεις απο φαρμακειο και οχι απο sex shop... Στο πουλι σου το βαζεις!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom