Νέα

X-Factor 2

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 207
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.019
Πόντοι
3.625
α οταν λεμε "προχωρησε" εννοουμε τελικο?  :P
μετα να τις δω, εκει να δω πως θα προχωρησουν...
γιατι η Νινι ειδικα ηταν προτεινομενη 2 φορες και οποιος ειναι σερι προτεινομενος δεν κραταει πολυ, στοιχημα οτι στο επομενο θα βγει.
και τη συγκεκριμενη δεν τη βλεπω για καριερα μετα κι ας εφτασε μακρυα στο παιχνιδι.
η Πωλινα δεν εχει να κανει με το οτι ειναι παντρεμενη εχει φωναρα και θα τα παει καλα και μετα.
συνηθως αυτα τα παιχνιδια αφου ψηφιζουν κοριτσακια βγαζουν νικητες αντρες οποτε μαλλον ο Σταυρος θα βγει

σωστο αυτο για τους αντρες αλλα φετος προχωρησαν πολλες γυναικες στο παιχνιδι,
δεν αποκλειεται να κερδισει γυναικα φετος.
Ειχα για φαβορι την Ηβη αλλα βγηκε,παντως η Νινι ειναι η μεγαλυτερη φωνη εκει.
Πωλινα και Ελενη δεν αποκλειεται να κανουν την εκπληξη!!!

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
σωστο αυτο για τους αντρες αλλα φετος προχωρησαν πολλες γυναικες στο παιχνιδι,
δεν αποκλειεται να κερδισει γυναικα φετος.
Ειχα για φαβορι την Ηβη αλλα βγηκε,παντως η Νινι ειναι η μεγαλυτερη φωνη εκει.
Πωλινα και Ελενη δεν αποκλειεται να κανουν την εκπληξη!!!

δεν ειναι ουτε κατα διαννοια η μεγαλυτερη φωνη
εχει δυνατοτητες αλλα δεν συγκρινεται με αλλες που εχουμε δει σ'αυτο το στυλ οπως η Ταμτα
η Πωλινα και η Ελενη εχουν πολυ καλυτερες φωνες με πολυ περισσοτερες δυνατοτητες
οντως μπορει να κανουν και την εκπληξη
την Ηβη δεν την ειχα με τιποτα για φαβορι μου την εδινε στα νευρα τραγουδαγε σαν να σφιγγεται κι εκει που τραγουδαγε χαμηλες αρχιζε ψευτικες και μετα παλι χαμηλες  :headbang: :headbang:
εχει δουλειεα
ο Σταυρος ηταν ο αγαπημενος μου στην αρχη αλλα στη πορεια επαθα τη πλακα μου με τους 48 ωρες, Ελενη και Πωλινα
θεωρω τα παιδια που χουν μεινει μεσα ειναι ταλενταρες αν εξαιρεσουμε τη Νινι που δεν με τρελαινει

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.019
Πόντοι
3.625
δεν ειναι ουτε κατα διαννοια η μεγαλυτερη φωνη
εχει δυνατοτητες αλλα δεν συγκρινεται με αλλες που εχουμε δει σ'αυτο το στυλ οπως η Ταμτα
η Πωλινα και η Ελενη εχουν πολυ καλυτερες φωνες με πολυ περισσοτερες δυνατοτητες
οντως μπορει να κανουν και την εκπληξη
την Ηβη δεν την ειχα με τιποτα για φαβορι μου την εδινε στα νευρα τραγουδαγε σαν να σφιγγεται κι εκει που τραγουδαγε χαμηλες αρχιζε ψευτικες και μετα παλι χαμηλες  :headbang: :headbang:
εχει δουλειεα
ο Σταυρος ηταν ο αγαπημενος μου στην αρχη αλλα στη πορεια επαθα τη πλακα μου με τους 48 ωρες, Ελενη και Πωλινα
θεωρω τα παιδια που χουν μεινει μεσα ειναι ταλενταρες αν εξαιρεσουμε τη Νινι που δεν με τρελαινει

Σου μιλαω σαν μουσικος(γραφω και τραγουδια).
Αν ρωτησεις και τον Θεοφανους θα σου πει για την Νινι οτι ειναι η καλυτερη φωνη εκει μεσα και η Ηβη το μεγαλυτερο ταλεντο,τωρα αν κανουν καριερα δεν ειμαι σιγουρος.
Παντως η πιο ωραια γυναικα ειναι η Πωλινα,αυτη επρεπε να ειναι στο ΝEXT TOP MODEL

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Αν ρωτησεις και τον Θεοφανους θα σου πει για την Νινι οτι ειναι η καλυτερη φωνη εκει μεσα και η Ηβη το μεγαλυτερο ταλεντο,τωρα αν κανουν καριερα δεν ειμαι σιγουρος.
Παντως η πιο ωραια γυναικα ειναι η Πωλινα,αυτη επρεπε να ειναι στο ΝEXT TOP MODEL

οοοοοο είσαι τελικά κρυφό ταλέντο εεε????????????????

Συμφωνώ για την Πωλίνα ωραία γυναίκα και με φωνάρα  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.019
Πόντοι
3.625
οοοοοο είσαι τελικά κρυφό ταλέντο εεε????????????????

Συμφωνώ για την Πωλίνα ωραία γυναίκα και με φωνάρα  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Ναι δεν στο χα πει,στο φεις γραφω για το τελευταιο cd που συμμετεχω.
Η Πωλινα πολυ καυλα γυναικα!!!!!

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16

ασε με να εχω τις αμφιβολιες μου και για τον Θεοφανους σε παρακαλω  :P
κι εγω εχω κανει καποια χρονια μουσικη, δεν θεωρουμαι μουσικος φυσικα αλλα το αυτι μου κατι πιανει...
φυσικα και θα στηριξει την Νινι ο Θεοφανους γιατι ειναι στην ομαδα του, αλλα οταν θα βγουν δεν θα γραψει τιποτα ουτε στην Νινι ουτε στην Ηβη αλλα στην Πωλινα που η φωνη της παταει γερα και δεν κανει λαθη!
διαβαζα στο youtube σ'ενα βιντεο της Νινι που σχολιαζανε κατι Γεωργιανοι και λεγανε οτι ειναι κουλο που στην Ελλαδα εχουμε ενθουσιαστει με την Νινι, στην Γεωργια την εχουν για αστειο γιατι υπαρχουν χιλιαδες φωνες καλυτερες απ'αυτην και γι'αυτο δεν μπορεσε να κανει τιποτα εκει και ηρθε εδω  :P
ειναι μια κακη απομιμηση της Celine Dion κι επειδη εμεις δεν εχουμε συνηθισει σ'αυτα κι εχουμε συνηθισει στα λαικα, μας πουλησε και ριαλιτι ε και τσιμπησαμε  :dancing:
και η πιο ομορφη δεν ειναι η Πωλινα ουτε κατα διαννοια, ειναι αρκετα ομορφη δεν λεω
απ'οσες ηταν εκει η Ελευθερια ηταν η απολυτη κουκλαρα ΘΕΑ

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
Καλά, η Ήβη είναι και 16 χρονών οπότε δεν μπορούμε να την κρίνουμε όπως τους άλλους.

Αυτή η Πωλίνα έτσι και κλείσεις τα μάτια σου παίρνεις όρκο ότι μιλάει η Παπαρίζου. Τώρα αν αυτό είναι θετικό ή αρνητικό δεν το γνωρίζω, απλώς μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτή η ομοιότητα.

Πάντως η ερμηνεία της Νίνι στο "I will always love you" ήταν φανταστική.

ισχυει αυτο για την Ηβη αλλα και παλι νοιωθω πως το χρωμα της φωνης της δεν ειναι ζεστο, εχει κατι που με τσαντιζει.
Ισως φταιει οτι στα 26 της η φωνη της δεν εχει διαμορφωθει πληρως.
Η Πωλινα οντως μοιαζει πολυ με Παπαριζου δεν εχω ακουσει ομως ποτε τη Παπαριζου να ναι τοσο καλη σε λαικα τραγουδια.
Δεν ειπα οτι η Νινι δεν εχει φωνη, δεν εχει ομως τη συγκλονιστικη φωνη που ολοι νομιζουν επειδη ετσι το πουλαει ο Θεοφανους...

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.019
Πόντοι
3.625
ασε με να εχω τις αμφιβολιες μου και για τον Θεοφανους σε παρακαλω  :P
κι εγω εχω κανει καποια χρονια μουσικη, δεν θεωρουμαι μουσικος φυσικα αλλα το αυτι μου κατι πιανει...
φυσικα και θα στηριξει την Νινι ο Θεοφανους γιατι ειναι στην ομαδα του, αλλα οταν θα βγουν δεν θα γραψει τιποτα ουτε στην Νινι ουτε στην Ηβη αλλα στην Πωλινα που η φωνη της παταει γερα και δεν κανει λαθη!
διαβαζα στο youtube σ'ενα βιντεο της Νινι που σχολιαζανε κατι Γεωργιανοι και λεγανε οτι ειναι κουλο που στην Ελλαδα εχουμε ενθουσιαστει με την Νινι, στην Γεωργια την εχουν για αστειο γιατι υπαρχουν χιλιαδες φωνες καλυτερες απ'αυτην και γι'αυτο δεν μπορεσε να κανει τιποτα εκει και ηρθε εδω  :P
ειναι μια κακη απομιμηση της Celine Dion κι επειδη εμεις δεν εχουμε συνηθισει σ'αυτα κι εχουμε συνηθισει στα λαικα, μας πουλησε και ριαλιτι ε και τσιμπησαμε  :dancing:
και η πιο ομορφη δεν ειναι η Πωλινα ουτε κατα διαννοια, ειναι αρκετα ομορφη δεν λεω
απ'οσες ηταν εκει η Ελευθερια ηταν η απολυτη κουκλαρα ΘΕΑ

Ε οχι και η Ελευθερια!!!!!
Για καριερα της Νινι δεν πιστευω, εδω στην ελλαδα πιο πολυ πουλαει το λαικο οποτε η Πωλινα εχει πιο πολλες πιθανοτητες,οσο για τους Γεωργιανους,αν υπηρχαν ανωτερες φωνες απ την Νινι στην χωρα τους,τωρα θα ηταν παγκοσμιως γνωστες.Μην ακους τις μαλακιες του καθενα

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.019
Πόντοι
3.625
Καλά, η Ήβη είναι και 16 χρονών οπότε δεν μπορούμε να την κρίνουμε όπως τους άλλους.

Αυτή η Πωλίνα έτσι και κλείσεις τα μάτια σου παίρνεις όρκο ότι μιλάει η Παπαρίζου. Τώρα αν αυτό είναι θετικό ή αρνητικό δεν το γνωρίζω, απλώς μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτή η ομοιότητα.

Πάντως η ερμηνεία της Νίνι στο "I will always love you" ήταν φανταστική.

Γεια σου πιεξουληηηη(οπως σε λεει και ετερος συναγωνιστης)
Οντως η φωνη της Πωλινας ειναι ιδια Παπαριζου στο πιο λαικο

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ε οχι και η Ελευθερια!!!!!
Για καριερα της Νινι δεν πιστευω, εδω στην ελλαδα πιο πολυ πουλαει το λαικο οποτε η Πωλινα εχει πιο πολλες πιθανοτητες,οσο για τους Γεωργιανους,αν υπηρχαν ανωτερες φωνες απ την Νινι στην χωρα τους,τωρα θα ηταν παγκοσμιως γνωστες.Μην ακους τις μαλακιες του καθενα

με δουλευεις? συγκρινονται?  :P :P :P :P

ps:δεν κανουν ολες οι φωναρες διεθνη καριερα  :P :P :P

Συνημμένα

• 15838_1300254147181_1255235621_905265_6695267_n.jpg
    15838_1300254147181_1255235621_905265_6695267_n.jpg
    38,3 KB · Εμφανίσεις: 13
  • 16570_1211613224099_1641835630_520522_7239749_n.jpg
    16570_1211613224099_1641835630_520522_7239749_n.jpg
    37,9 KB · Εμφανίσεις: 32
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αμέσως να την κάνεις γριά την κοπέλα. :2funny:

Φέτος πάντως οι κοπέλες όλες καλές μου φάνηκαν. Ακόμη και αυτές που έφυγαν νωρίς (η Ελευθερία ή ΚΟΥΚΛΑΡΑ και η Γιούλη) ήταν καλές φωνές.

σορρυ τυπογραφικο αμεσως κι εσυ να μου τη πεις
η Ελευθερια οντως κουκλαρα πες τα !  :rockon: :rockon:
που τα χει και με τον Σταυρο  :P :P

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.019
Πόντοι
3.625
Αμέσως να την κάνεις γριά την κοπέλα. :2funny:

Φέτος πάντως οι κοπέλες όλες καλές μου φάνηκαν. Ακόμη και αυτές που έφυγαν νωρίς (η Ελευθερία ή ΚΟΥΚΛΑΡΑ και η Γιούλη) ήταν καλές φωνές.

Πραγματι η Γιουλη αδικηθηκε

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.019
Πόντοι
3.625

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Βλεπω εισαι ενημερωμενη για ολα τα κουτσομπολια
Ποια εισαι;;;;Η Λαμπιρη :2funny: :2funny: :2funny:

γυναίκες ξέρουν τα πάντα γύρω απο το κουτσομπολιό  ειδικά όταν πρόκειται και για άντρες:2funny: :2funny:

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
Βλεπω εισαι ενημερωμενη για ολα τα κουτσομπολια
Ποια εισαι;;;;Η Λαμπιρη :2funny: :2funny: :2funny:

πληροφορουμαι εκ των εσω εγω...εχω πρακτορες μεσα στο παιχνιδι... :sunglasses:
αλλωστε δεν νομιζω να επαιξε ποτε αυτο στη Λαμπιρη  :think: :think:

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.019
Πόντοι
3.625

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Οχι, απλα την ανεφερα επειδη αυτη ειναι η μεγαλυτερη κουτσομπολα

βλέπω τα παρακολουθείς τα μεσημεριανά να φανταστώ για να βλέπεις την Ρουμπέση παρακολουθείς την εκπομπή της Λαμπίρη?????

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom