Νέα

Winemedineme κλπ. Ζητάει επιβεβαίωση ή κάτι παραπάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 598
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
LION7

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
'Ενα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους των απειροελάχιστων γυναικών που μπαινοβγαίνουμε εδώ μέσα για να ξέρουμε και εμείς ποιές είναι οι πραγματικές κουτσομπόλες, γυναικοφάησες και κομπλεξικές στο forum. Το παίζετε και παίχτες μερικοί αλλά προδώνεστε μόνοι σας (γιατί τόσο σας κόβει το καρπούζι). Και μετά έρχεστε και κλαίγεστε γιατί δεν σας απαντά και κάθετε καμιά (χωρίς πληρωμή).
Δεν την γνωρίζω την κοπέλλα και ούτε συμφωνώ πάντα με την γυναικεία οπτική αλλά το να την εκθειάζετε/παρακαλάτε και από την άλλη να την κράζετε εσάς γελειοποιεί, όχι αυτή. Σαν μωρά που τους πήρανε την καραμελίτσα από τα χέρια τους.
Σκάσε

OP
OP
LION7

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.246
Πόντοι
2.356
μας παρακολουθει τυπε! ειναι πλεον στην λιστα "παρακολουθω χρονια το σαη"

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
μας παρακολουθει τυπε! ειναι πλεον στην λιστα "παρακολουθω χρονια το σαη"
πρεπει να γίνει τίτλος αυτος, οπως μελος - σεβαστος κτλ να υπαρχει και ενας "παρακολουθω χρόνια το σαητ"

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
'Ενα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους των απειροελάχιστων γυναικών που μπαινοβγαίνουμε εδώ μέσα για να ξέρουμε και εμείς ποιές είναι οι πραγματικές κουτσομπόλες, γυναικοφάησες και κομπλεξικές στο forum. Το παίζετε και παίχτες μερικοί αλλά προδώνεστε μόνοι σας (γιατί τόσο σας κόβει το καρπούζι). Και μετά έρχεστε και κλαίγεστε γιατί δεν σας απαντά και κάθετε καμιά (χωρίς πληρωμή).
Δεν την γνωρίζω την κοπέλλα και ούτε συμφωνώ πάντα με την γυναικεία οπτική αλλά το να την εκθειάζετε/παρακαλάτε και από την άλλη να την κράζετε εσάς γελειοποιεί, όχι αυτή. Σαν μωρά που τους πήρανε την καραμελίτσα από τα χέρια τους.
Το σεξιστικό σου παραλήρημα μπορώ να το καταλάβω, το οτι είσαι όμως τόσο ανορθόγραφη δεν θα στο συγχωρέσω ποτέ!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.246
Πόντοι
2.356
ερχεται η σειρα σου!

El Rey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
3.655
Πόντοι
736
''Προδώνεστε'' δεν υπάρχει ελληνική λέξη. Το ρήμα είναι προδίδω,άρα προδίδεστε το σωστό..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
Ισχύει.
Αλλά κατα τα λοιπά το (μεγάλο) κείμενο έχει καλή ορθογραφία/σύνταξη, κάτι αρκετα σπάνιο εδώ μέσα...
ειναι για να περάσει τον ελεγχο της wine που της αρεσει η ορθογραφία

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.293
Πόντοι
4.546
Δεν είπα ποτέ ότι συμφωνώ με όλα την προσέγγιση της συγκεκριμμένης ούτε γνωρίζω τον ακριβή λόγο που μπήκε στο site. Aπλά εσείς (μερικοί μερικοί--μην τους βάλω όλους στο ίδιο καλάθι) αντικρούετε αυτά που υποστηρίζετε.
Θέλετε δωρεάν "φάση" και από την άλλη υποστηρίζετε και πάτε μόνο με πληρωμένες, γιατί καμιά "απλήρωτη" δεν σας κάθετε και δικαίως δεν σας κάθετε.
Οι πραγματικοί γαμιάδες και παίχτες κάνουν επίθεση σε private γήπεδα . Δεν βγάζουν τα απωθήμενα και τα μισογυνίστικα τους κόμπλεξ σε δημόσιο φόρουμ με προσωπικά στοιχεία του θύματος στην φόρα σαν κουτσομπόλες καρακατινάρες θειάδες. Και ευτυχώς υπάρχουν εδω μέσα λίγοι αλλά πραγματικοί παίκτες που ξέρουν να παίζουν μπαλίτσα καλά.
Που χάθηκες εσύ?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
μα δεν βλεπεις;femalecoach γραφει με συμβουλες,αναλυσεις επι τα αυτα και τα εκεινα..τωρα εγω βεβαια διατηρω και επιφυλαξεις οτι ειναι γυναικα αλλα δεν βαριεσαι οτι δηλωσεις εισαι

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556

Συνημμένα

• BE0A5C81-C1D9-4159-8742-8622733848A1.jpeg
    BE0A5C81-C1D9-4159-8742-8622733848A1.jpeg
    92,9 KB · Εμφανίσεις: 72

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Εν τω μεταξύ είμαι τόσο καιρό εδώ και όσο το σκέφτομαι, δεν έχω γνωρίσει έναν σωστό άνθρωπο. Να είναι σωστός all the way. Λάθος, ΕΝΑΝ γνώρισα! Ξέρει αυτός και όταν το διαβάσει θα καταλάβει.

Προσπάθησα πολλές φορές να εξηγήσω ποια είμαι τι είμαι, δεν έχω κάτι να κρύψω ούτε κάνω κάτι που δεν είναι σωστό. Αλλά, συνειδητοποίησα ότι ειναι μάταιο, όχι γιατί είστε δύσπιστοι αλλά γιατί δε σας συμφέρει να χτιστεί η περσόνα μου με σωστό τρόπο εδώ. Δεν το θέλετε, το εμποδίζετε. Αν συμβεί αυτό δε θα έχετε να ασχολείστε.

Το ειπα και θα το ξαναπώ, αυτή η κατάσταση μου θυμίζει την Marina Abramovic στο Rythm 0, στη Νάπολη. Είναι τρομακτικό πόσο ζώα και άνθρωποι των σπηλαίων μπορείτε να γίνετε όταν βρεθεί ένα «θύμα» μπροστά σας υπό κατάλληλες συνθήκες.

Να σας χαίρονται οι γυναίκες της ζωής σας.

@antisthenis Αντισθένη διάγραψέ με, δεν έχω άλλη δουλειά εδώ, μου γύρισε το κεφάλι. Στο έστειλα σε προσωπικό, το γράφω κι εδώ. Άντε γεια
ειρηνη απο τοτε που εγινε αυτο με την φιλη σου στο φβ νιωθω σκατα

κραταω τα καλα σου λογια και σ ζηταω ταπεινα συγνωμη για τις φορες που σε πληγωσα και σε νευριασα

ξερεις πολυ καλα τι ειμαι και τι δεν ειμαι

αν αποφασισες να διαγραφεις μου φερνει εναν κομπο στο στομαχι αλλα θα το δεχτω

υπαρχει ζωη και εκτος μπου και υπαρχουν και οι εφαρμογες

το συντομο περασμα σου ηταν για μενα η μεγαλυτερη χαρα

οπως και αυτα που ειπαμε

ξερω οτι εχεις πολλα μεσα σου

σε φιλω γλυκα Ειρηνακι

εισαι η καλυτερη και το ξερεις

!!

Stories

Νέο!

Stories