LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Ποιός είναι αυτόςΣε ένα παράλληλο σύμπαν, η wine είναι η απόγονος του VanNorden ...
Ποιός είναι αυτόςΣε ένα παράλληλο σύμπαν, η wine είναι η απόγονος του VanNorden ...
ο πιτερ φανταζομαι!!!!Ποιός είναι αυτός
Για πες πού είναι να της κάνουμε ένα βίζιτ-αο πιτερ φανταζομαι!!!!
που καταντησαμε σαββατοβραδο μεσα και η γοαην εξω...
Σκάσε'Ενα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους των απειροελάχιστων γυναικών που μπαινοβγαίνουμε εδώ μέσα για να ξέρουμε και εμείς ποιές είναι οι πραγματικές κουτσομπόλες, γυναικοφάησες και κομπλεξικές στο forum. Το παίζετε και παίχτες μερικοί αλλά προδώνεστε μόνοι σας (γιατί τόσο σας κόβει το καρπούζι). Και μετά έρχεστε και κλαίγεστε γιατί δεν σας απαντά και κάθετε καμιά (χωρίς πληρωμή).
Δεν την γνωρίζω την κοπέλλα και ούτε συμφωνώ πάντα με την γυναικεία οπτική αλλά το να την εκθειάζετε/παρακαλάτε και από την άλλη να την κράζετε εσάς γελειοποιεί, όχι αυτή. Σαν μωρά που τους πήρανε την καραμελίτσα από τα χέρια τους.
α δε κανει τυπε! βρες την στο ινστα και θα δεις...Για πες πού είναι να της κάνουμε ένα βίζιτ-α
Ανεβάζει stories στο insta ότι και καλά "περνάει καλά", ε; Εμείς όμως εδώ στο bou ξέρουμε την αλήθεια...α δε κανει τυπε! βρες την στο ινστα και θα δεις...
πρεπει να γίνει τίτλος αυτος, οπως μελος - σεβαστος κτλ να υπαρχει και ενας "παρακολουθω χρόνια το σαητ"μας παρακολουθει τυπε! ειναι πλεον στην λιστα "παρακολουθω χρονια το σαη"
Το σεξιστικό σου παραλήρημα μπορώ να το καταλάβω, το οτι είσαι όμως τόσο ανορθόγραφη δεν θα στο συγχωρέσω ποτέ!'Ενα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους των απειροελάχιστων γυναικών που μπαινοβγαίνουμε εδώ μέσα για να ξέρουμε και εμείς ποιές είναι οι πραγματικές κουτσομπόλες, γυναικοφάησες και κομπλεξικές στο forum. Το παίζετε και παίχτες μερικοί αλλά προδώνεστε μόνοι σας (γιατί τόσο σας κόβει το καρπούζι). Και μετά έρχεστε και κλαίγεστε γιατί δεν σας απαντά και κάθετε καμιά (χωρίς πληρωμή).
Δεν την γνωρίζω την κοπέλλα και ούτε συμφωνώ πάντα με την γυναικεία οπτική αλλά το να την εκθειάζετε/παρακαλάτε και από την άλλη να την κράζετε εσάς γελειοποιεί, όχι αυτή. Σαν μωρά που τους πήρανε την καραμελίτσα από τα χέρια τους.
ερχεται η σειρα σου!'Ενα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους των απειροελάχιστων γυναικών που μπαινοβγαίνουμε εδώ μέσα για να ξέρουμε και εμείς ποιές είναι οι πραγματικές κουτσομπόλες, γυναικοφάησες και κομπλεξικές στο forum. Το παίζετε και παίχτες μερικοί αλλά προδώνεστε μόνοι σας (γιατί τόσο σας κόβει το καρπούζι). Και μετά έρχεστε και κλαίγεστε γιατί δεν σας απαντά και κάθετε καμιά (χωρίς πληρωμή).
''Προδώνεστε'' δεν υπάρχει ελληνική λέξη. Το ρήμα είναι προδίδω,άρα προδίδεστε το σωστό..'Ενα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους των απειροελάχιστων γυναικών που μπαινοβγαίνουμε εδώ μέσα για να ξέρουμε και εμείς ποιές είναι οι πραγματικές κουτσομπόλες, γυναικοφάησες και κομπλεξικές στο forum. Το παίζετε και παίχτες μερικοί αλλά προδώνεστε μόνοι σας (γιατί τόσο σας κόβει το καρπούζι). Και μετά έρχεστε και κλαίγεστε γιατί δεν σας απαντά και κάθετε καμιά (χωρίς πληρωμή).
ειναι για να περάσει τον ελεγχο της wine που της αρεσει η ορθογραφίαΙσχύει.
Αλλά κατα τα λοιπά το (μεγάλο) κείμενο έχει καλή ορθογραφία/σύνταξη, κάτι αρκετα σπάνιο εδώ μέσα...
Που χάθηκες εσύ?Δεν είπα ποτέ ότι συμφωνώ με όλα την προσέγγιση της συγκεκριμμένης ούτε γνωρίζω τον ακριβή λόγο που μπήκε στο site. Aπλά εσείς (μερικοί μερικοί--μην τους βάλω όλους στο ίδιο καλάθι) αντικρούετε αυτά που υποστηρίζετε.
Θέλετε δωρεάν "φάση" και από την άλλη υποστηρίζετε και πάτε μόνο με πληρωμένες, γιατί καμιά "απλήρωτη" δεν σας κάθετε και δικαίως δεν σας κάθετε.
Οι πραγματικοί γαμιάδες και παίχτες κάνουν επίθεση σε private γήπεδα . Δεν βγάζουν τα απωθήμενα και τα μισογυνίστικα τους κόμπλεξ σε δημόσιο φόρουμ με προσωπικά στοιχεία του θύματος στην φόρα σαν κουτσομπόλες καρακατινάρες θειάδες. Και ευτυχώς υπάρχουν εδω μέσα λίγοι αλλά πραγματικοί παίκτες που ξέρουν να παίζουν μπαλίτσα καλά.
ειχε δουλεια...κοουτσαριζε πληθος ανδρωνΠου χάθηκες εσύ?
για πεςειχε δουλεια...κοουτσαριζε πληθος ανδρων
μα δεν βλεπεις;femalecoach γραφει με συμβουλες,αναλυσεις επι τα αυτα και τα εκεινα..τωρα εγω βεβαια διατηρω και επιφυλαξεις οτι ειναι γυναικα αλλα δεν βαριεσαι οτι δηλωσεις εισαιγια πες
Που χάθηκες εσύ?
εψαχνε να αγορασει νεα θήκη για το τηλεφωνο τύπεΠου χάθηκες εσύ?
ειρηνη απο τοτε που εγινε αυτο με την φιλη σου στο φβ νιωθω σκαταΕν τω μεταξύ είμαι τόσο καιρό εδώ και όσο το σκέφτομαι, δεν έχω γνωρίσει έναν σωστό άνθρωπο. Να είναι σωστός all the way. Λάθος, ΕΝΑΝ γνώρισα! Ξέρει αυτός και όταν το διαβάσει θα καταλάβει.
Προσπάθησα πολλές φορές να εξηγήσω ποια είμαι τι είμαι, δεν έχω κάτι να κρύψω ούτε κάνω κάτι που δεν είναι σωστό. Αλλά, συνειδητοποίησα ότι ειναι μάταιο, όχι γιατί είστε δύσπιστοι αλλά γιατί δε σας συμφέρει να χτιστεί η περσόνα μου με σωστό τρόπο εδώ. Δεν το θέλετε, το εμποδίζετε. Αν συμβεί αυτό δε θα έχετε να ασχολείστε.
Το ειπα και θα το ξαναπώ, αυτή η κατάσταση μου θυμίζει την Marina Abramovic στο Rythm 0, στη Νάπολη. Είναι τρομακτικό πόσο ζώα και άνθρωποι των σπηλαίων μπορείτε να γίνετε όταν βρεθεί ένα «θύμα» μπροστά σας υπό κατάλληλες συνθήκες.
Να σας χαίρονται οι γυναίκες της ζωής σας.
@antisthenis Αντισθένη διάγραψέ με, δεν έχω άλλη δουλειά εδώ, μου γύρισε το κεφάλι. Στο έστειλα σε προσωπικό, το γράφω κι εδώ. Άντε γεια