Νέα

Win 7 θεμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nono
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κατεβασε τα windows 7 eternity κανε τα εγκατασταση,μετα χρησιμοποιησε καποιον activator που εχει μεσα το dvd,και απενεργοποιησε το windows update,η ακομη καλυτερα,φτιαχτο να σε ρωταει τι update να κανει.με αυτο το τροπο θα κανεις update κανονικα τις συσκευες σου,αλλα οχι τα windows,και δεν θα εχεις προβλημα.προσφατα βγηκε το service pack 1,και δεν θα αργησει να βγει και σπασμενο.

τυπε αυτα του ελεγα και εγω και μου ελεγε τα δικα του  :2funny: :2funny: :2funny:

αστον να κουραστει να το ψαξει λιγο και μονος του κακως τα λεμε ολα  ;)

Ενα google να κανεις τα βρηκες αμεσως στην 1η σελιδα.

OP
OP
N

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μπορουν να κανουν ενεργοποιηση και χωρις να εχεις τα αυθεντικα αυτο λεω.
Το μηνυμα που εχεις στην οθονη νομιζω δεν θα φυγει αν δεν κανεις ενεργοποιηση.
Η τουλαχιστον ετσι θυμαμαι. Μπορει να κανω λαθος. Ιδεες να ψαχθεις σου δινω.
Δεν μπορω να σου λυσω το θεμα εγω  :P

Υπαρχει καποιο παραθυρο που σου υπενθυμιζει ποσες ημερες θελεις ακομη χωρις ενεργοποιηση?
με λιγα λογια.. επειδη δεν σε βλεπω να δινεις και πολλες πληροφοριες

ή κοψε τις ενημερωσεις.

ή ψαξου για τον activator.

ή ανοιξε cmd

-> ΕΝαρξη και μεσα στην μπαρα αναζητησης βαλε το cmd

πληκτρολογησε slmgr.vbs -rearm και μετα αν η εντολη πετυχει σε αυτο που θα εμφανισθει πατα ΟΚ.

τα .vbs ειναι σκριπτακια που παιζουν μονο στα Win λογω Visual Basic

ουσιαστικα αυτη η εντολη θα αυξησει ξανα τον μετρητη του παραθυρου μεσω του σκριπτ που σου εμφανιζει κατα 30 μερες.

Δοκιμασε να την ξανακανεις οσες φορες σε αφηνει.
Ελεος φιλε... :s&m_2: 500 φορες σου ειπα οτι στη περιπτωση μου δεν παιζει ενεργοποιηση. Η κοπια που εχω την εχει αποβαλλει τελειως.

Σε πρωτη φαση κανε το remove wat αντιστροφα (restore wat) και μετα ξαναβγαλτο. Μου δουλεψε σε ενα pc αλλαστο δικο μου οχι :headbang: :headbang: :headbang:
To remοve wat λειτουργει,απλα βρες καποιο πιο προσφατο....το ιδιο εκανε κ σε μενα κ το βγαλα.
Το RemoveWAT βεβαιως και λειτουργει αλλα τον τελευταιο χρονο το εχω χρησιμοποιησει καμποσες φορες, οπως ειπα. Τωρα πια το restore και μετα remove δεν εχει αποτελεσμα. Μαλλον εξαντληθηκε.

Αγορασε τα γνησια και τελος...
Αγοράζεις νόμιμα.
Συγνωμη ρε παληκαρια, εσας ολα τα προγραμματα ειναι γνησια? ειστε σιγουροι?

κατεβασε τα windows 7 eternity κανε τα εγκατασταση,μετα χρησιμοποιησε καποιον activator που εχει μεσα το dvd,και απενεργοποιησε το windows update,η ακομη καλυτερα,φτιαχτο να σε ρωταει τι update να κανει.με αυτο το τροπο θα κανεις update κανονικα τις συσκευες σου,αλλα οχι τα windows,και δεν θα εχεις προβλημα.προσφατα βγηκε το service pack 1,και δεν θα αργησει να βγει και σπασμενο.
Σκοπος φιλε ειναι να αποφυγω το format. Τα υπολοιπα που μου λες τα γνωριζω, δεν ειμαι newbie :)

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Κατω δεξια μου γραφει
"Win 7
Build 7600
This copy of Windows id not genuine"
Πως απαλλασομαι απ αυτο?

Αυτο συνεβη επειδη κατεβασες μια ενημερωση που κανει ελεγχο αυθεντικοτητας, θα πρεπει να απεγκαταστησεις την  ενημερωση αυτη και στο εξησ  να ορισεις εσυ ποιες ενημερωσεις θα δεχεται το πσ σου. Εμενα μου την εβγαλε ενας φιλος τεχνικος αλλα δε θυμαμαι τα βηματα που εκανε

OP
OP
N

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Προφανως ναι... Ξερω ποια ακριβως ειναι η αναβ/ση που ανιχνευει τα σπαστά, αλλα μαλλον εβαλα κατα λαθος το sp1(το οποιο τις περιλαμβανει ολες) αφου δεν το βλέπω πια στη λιστα.
Δεν ειναι ευκολο να απεγκαθιστας αν/σεις γιατι τοτε δεν θα λειτουργει οτι περασες απο κει κι επειτα :(
Εξαλλου, δεν βλεπω να υπαρχει στη λιστα προσθαφαιρεσης προγραμματων(Win7)

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.755
Πόντοι
216
βρες ενα loader τρεξε το προγραμμα και το μυνημα θα φυγει...οταν τα windows σου εμφανισουνε μαυρη οθονη βρες το προγραμμα αλλαξε του ονομα και ξανατρεξτο...restart κι εισαι ετοιμος....

sakis RS

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το πρώτο μου post!!!Υπάρχουν loaders για τα Windows 7 στο internet αν θες στείλε pm να σου δώσω link το έχω δοκιμάσει σε πολλα PC και δουλεύει!!!

topnks

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
6
Έχω πρόβλημα με το ρολόι του laptop.Χάνει από 5 έως 12 λεπτά και πρέπει να το συγχρονίζω με το internet σχεδόν κάθε μέρα.Παλαιότερα που είχα τα Vista δεν θυμάμαι να είχα τέτοιο πρόβλημα.Εδώ και αρκετό καιρό έχω φορτώσει τα W7 (αγορασμένα).Φταίει το μηχάνημα ή τα W7.Έχει κανείς άποψη για το θέμα?

OP
OP
N

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
βρες ενα loader τρεξε το προγραμμα και το μυνημα θα φυγει...οταν τα windows σου εμφανισουνε μαυρη οθονη βρες το προγραμμα αλλαξε του ονομα και ξανατρεξτο...restart κι εισαι ετοιμος....
Πες μου λοιπον τον loader που εβαλες εσυ.

Ψαξε εδω για activator αλλα γενικα κυκλοφορουν πολλοι στο internet
Ειπαμε χιλιαδες φορες οτι δεν παιζει θεμα ενεργοποιησης.

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Άλλαξε την μπαταρία του bios που έχει ο φορητός σου
και θα είσαι κομπλέ. :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ελεος φιλε... :s&m_2: 500 φορες σου ειπα οτι στη περιπτωση μου δεν παιζει ενεργοποιηση. Η κοπια που εχω την εχει αποβαλλει τελειως.
............Τα υπολοιπα που μου λες τα γνωριζω, δεν ειμαι newbie :)

ρε φιλε μυστηριος εισαι? για να μην πω τιποτα αλλο?

Σου δινω την λυση στο πιατο και μου λες και τα δικα σου?

Πριν 2-3 μερες αντιμετωπισα παρομοιο προβλημα και εκανα ακριβως οτι ειπα και σε σενα και με ενα  reboot  μετα μου εγινε η δουλεια μου.... εφοσον ειστε ασχετοι οι περισσοτεροι γιατι δεν εχετε μαθει να ακουτε? Ξερεις γιατι δεν εχετε μαθει να ακουτε? Γιατι πρεπει να σας τα παιρνουν οι τεχνικοι τα 80αρια και να λετε και ευχαριστω εκει ακους.. οταν ο αλλος σου απανταει στο τσαμπα δεν ακους.  Τιποτα δεν γνωριζεις απο τα υπολοιπα που λες και μια χαρα  newbie  εισαι... Για αυτο ΜΑΘΕ να ΑΚΟΥΣ μεχρι να ΜΑΘΕΙΣ.

Ειναι μαλακια να απανταω σε αυτον τον τονο αλλα τον φτανετε τον αλλον στα ορια του... Για να σου ειπα να κανεις κατι τετοιο σημαινει πως θα ειχα καποιο λογο...

Πηγαινε στην εναρξη γραψε μεσα στην μπαρα  cmd το μαυρο παραθυρακι το οποιο θα σου εμφανισει θα κανεις πανω σε αυτο δεξι κλικ και θα επιλεξεις να το τρεξεις σαν διαχειριστης.  Στην συνεχεια γραψε αυτο -> slmgr.vbs -rearm

και μετα κανε ενα  reboot  στον υπολογιστη για να φορτωθει το σκριπτακι που ρυθμισες ξανα με τις νεες ρυθμισεις. Αυτο ουσιαστικα ενεργοποιει ξανα τον μετρητη ειναι για 30 μερες μπορεις να το κανεις μερικες φορες ακομη. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom