Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αλλά και οι τιμές ακατέβατες.....
140-150 νομιζω οτι ζητουσε...εκτος εαν αλλαξε κατι.100 eura νομιζω ότι είναι τιμια
δυο φιλες έχει την Κατερινα και την Αννα , με την Κατερινα έχει καλυτερη χημεια.
H ΦΩΤΟ ΣΤΟ fb είναι με την Αννα
Kανει κακες παρεες η μικρη....κ θα χαλασει κ αυτη.Η Άννα που λέτε,όταν τη ρώτησα στο fb μου είπε 150,οπότε δεν ασχολήθηκα περεταίρω.
Όσο για τη φίλη μας τη Μόνικα τη μία μου είπε οτι έχει εντάξει κ το άναλ στο πρόγραμμα κ μετά απο 3 μέρες που ξαναρώτησα για να κλείσω μου είπε οτι δεν κάνει.
Τα συμπεράσματα δικά σας..
Εγώ στο μήνυμα που της είχα στείλει στο facebook τώρα μου βγάζει ότι πρέπει να επαληθεύσει το προφίλ της. Η μαλακία είναι ότι εξαφανίστηκε η απάντηση που μου είχε στείλει με το νούμερό της και δεν το είχα αποθηκεύσει στο κινητό μου χαχαχαΈκλεισε το facebook της? Γιατί δεν την βρίσκω...
Αντί για "wood",γράψε "spirit"..Έκλεισε το facebook της? Γιατί δεν την βρίσκω...
fake profil ειναι .... αλλα οκ πάσο...Οχι προφιλ φατσοβιβλιου
Εγω παντως την πηρα, απο περιεργια πριν κανα μηνα, επειδη μου εστειλε μηνυμα στο viber, βρηκε λεει το κινητο απο μια φιλη της.
Δεν εκανε ουτε κωλο (που ειχε πει πως θα κανει) και ντυθηκε πολυ απλα για την περισταση παροτι το ειχαμε συζητησει. Γενικως εβγαζε και μια ξυνιλα και βαρεμαρα που θα περιμενες να βγαζει μια 40αρα πορνσταρ και οχι μια 19χρονγ που τωρα ξεκιναει.
Οταν ανεβασα και λιγο στροφες ξενερωσε (και μαζι ξενερωσα και εγω) και σαν δικαιολογια μου ειπε πως εχει συνηθισει σε ραντεβου με 50αριδες-60αριδες
Χαμενα λεφτα για μενα