gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
την μαλακια πολλοι ηγαπησαν τον μαλακα δλδ εσενα κανειςμα γιατι να με προσβαλει η καθε μαλακια που θα πει καποιος μαλακας που διατυμπανιζει την μαλακια του ?![]()
την μαλακια πολλοι ηγαπησαν τον μαλακα δλδ εσενα κανειςμα γιατι να με προσβαλει η καθε μαλακια που θα πει καποιος μαλακας που διατυμπανιζει την μαλακια του ?![]()
οχι ρε τυπε...η γουαιλντ ροζ ψηφιζει συριζα
ο αλεξ μια φορα ειχε παραγγειλει ταρταρ μιντιουμ ψημενοΝα πως φαίνονται οι ... Βαρουλκάδες ....
Σου λεει ο εστιατορας "για να ερθεις στο και γαμω τα χαιλίκια ρεστοράν μας, αποκλειεται να εισαι γυφτος, αρα δεν θα πληρωσει η κοπελα αλλά εσυ. Αρα μονο εσυ θα βλεπεις τις τιμές".
Σωστος !!!!!!Σου λεει ο εστιατορας "για να ερθεις στο και γαμω τα χαιλίκια ρεστοράν μας, αποκλειεται να εισαι γυφτος, αρα δεν θα πληρωσει η κοπελα αλλά εσυ. Αρα μονο εσυ θα βλεπεις τις τιμές".
σωστος και παλι μαλακα μου !!!!!!την μαλακια πολλοι ηγαπησαν τον μαλακα δλδ εσενα κανεις
ο αλεξ μια φορα ειχε παραγγειλει ταρταρ μιντιουμ ψημενο![]()
καλα μια φορα ειχε παρει καλιφορνια μακι και εκανε μανουρα οτι αυτο που του φερανε ητανε φλοριντα μακιΤο σούσι πώς το παραγγέλνει;
Γουέλ ντάν.![]()
παρισι κονγκ λακη μαθε μπαλιτσα αγορι μου ;)Όπως είπα, σε γκουρμάδικα και χλιδάτα εστιατόρια, πάω μόνο στο εξωτερικό ,
και το βλέπω κυρίως ως ... τουριστική εμπειρία ... όχι ως φαγητό ....
Ενδιαφέροντα μαγαζιά που είχα πάει ήταν όπως είπα το οριεντάλ στη Μπανγκόγκ , για χλίδα
και αποικιοκρατική ατμόσφαιρα ...
και το κλασσικό μαξίμ , στο παρίσι
το οποίο έχει και πλωτά εστιατόρια που σε κάνουν τουρνέ
στο σηκουάνα ενώ τρώς ... ή υποτίθεται τέλος πάντων ...
καλα μια φορα ειχε παρει καλιφορνια μακι και εκανε μανουρα οτι αυτο που του φερανε ητανε φλοριντα μακι![]()
ο αλεξ μια φορα ειχε παραγγειλει ταρταρ μιντιουμ ψημενο![]()
παρισι κονγκ λακη μαθε μπαλιτσα αγορι μου ;)![]()
Καλα σε λεω αδελφαρα.Ακου στο παρισι η λουγκρα,και στο μαξιμ. :SΌπως είπα, σε γκουρμάδικα και χλιδάτα εστιατόρια, πάω μόνο στο εξωτερικό ,
και το βλέπω κυρίως ως ... τουριστική εμπειρία ... όχι ως φαγητό ....
Ενδιαφέροντα μαγαζιά που είχα πάει ήταν όπως είπα το οριεντάλ στη Μπανγκόγκ , για χλίδα
και αποικιοκρατική ατμόσφαιρα ...
και το κλασσικό μαξίμ , στο παρίσι
το οποίο έχει και πλωτά εστιατόρια που σε κάνουν τουρνέ
στο σηκουάνα ενώ τρώς ... ή υποτίθεται τέλος πάντων ...
Θα είχε φάση από όσους τραπεζώνουν γκόμενες ....
να μας πουν
ΑΠΟ ΟΣΕΣ ΤΡΑΠΕΖΨΣΑΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ
ΠΟΣΕΣ ΓΑΜΗΣΑΝ .....
Εγώ λέω ότι γαμούσαν τη χούφτα τους κυρίως.
Γιατί ΚΑΘΕ ΓΚΟΜΕΝΑ , έχει κάμποσους που της έκαναν το τραπέζι.
ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ.
Είναι ... πολλοί.
Χρειάζεται κάτι άλλο για της τραβήξει το ενδιαφέρον.
Όχι η κερασμένη από το μαλάκα μάσσα ....
Καλα σε λεω αδελφαρα.Ακου στο παρισι η λουγκρα,και στο μαξιμ. :S
καλα ρε μαν αμεσως θα την γαμησεις με το που θα σηκωθειτε απο το πρωτο τραπεζι;Όταν μιλάμε για ΓΥΝΑΙΚΑ, για την οποία υπάρχει ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
το οποίο θέλουνα να ικανοποιήσουμε ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑΧΥΤΕΡΑ όμως ...
είναι λάθος να την προσκαλέσουμε για ... ΦΑΓΗΤΟ.
Δεν βολεύει , για να προχωρήσουμε τη σχέση παραπέρα.
Όπως είναι μαλακία να πας με γκόμενα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ... στο ... Θέατρο , πάσης φύσεως παραστάσεις κτλ κτλ κτλ ......
Και επειδή μου άνοιξες την όρεξη , θα βγάλω φωτογραφία για την πάρτη σου ...
ετοιμάσου ....