wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Οχι με αποσπαει η περιστρεφομενη τσουτσου σου!!!Εμένα με κόβεις να γράφω σοβαρά τύπε ;;;;;
Οχι με αποσπαει η περιστρεφομενη τσουτσου σου!!!Εμένα με κόβεις να γράφω σοβαρά τύπε ;;;;;
Ροζυ, πες αληθεια.Ολοι πλάκα κάνουμε ,
αλλά παρόλα αυτά ΔΕΝ κατάλαβες ότι
η Wilde rose είναι κλωνος του Αλεξ !
τυπε να βαλει ο λοπεθ εκεινους τους κορυφαιους διαλογους μεταξυ αχαχουχα και αγγελικουλας
Ασε ρε να τον ιντριγκαρω λιγο να τους βαλει, ελεος.μετα το ηχογραφημενο διαλογο αβραμης σφε εχασε και το αχας αγγελικουλα? :-
Του το ειχα ζητησει κι εγω. Δεν τους εχει πλεον λεει. Ο παπαρας.
σοβαρη καταγγελια. να συγκληθει το συμβουλιο μελων.
Ναι και το χουμε χιλιοαναλυσει πια..ελεος δε βαρεθηκατε ακομα??Ροζυ, πες αληθεια.
Το πρωτο πραγμα που σου εστειλα σε πμ, δεν ηταν οτι αμεσως καποιοι θα πουν οτι εισαι κλωνος μου?
καταλαβαίνει επισης αμέσως αν μια γκόμενα
είναι σαβούρα !
τυπε να βαλει ο λοπεθ εκεινους τους κορυφαιους διαλογους μεταξυ αχαχουχα και αγγελικουλας
τυπε να βαλει ο λοπεθ εκεινους τους κορυφαιους διαλογους μεταξυ αχαχουχα και αγγελικουλαςΤο είχε ξεκινήσει ο Αχαχουχας που έκανε την Αγγελικούλα...
μετα το ηχογραφημενο διαλογο αβραμης σφε εχασε και το αχας αγγελικουλα? :-Του το ειχα ζητησει κι εγω. Δεν τους εχει πλεον λεει. Ο παπαρας.
Υπάρχει αν το κινητρο δεν ειναι το σαιτ ;)Θέλει απλά μαθηματικά και ελάχιστη στατιστική και γνώση πιθανοτήτων.
ΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΟΥΝΑΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ;;;;;;;;;;
ή φυσιολογικού χαρακτήρα γκόμενα ;;;;;;;
μετα το ηχογραφημενο διαλογο αβραμης σφε εχασε και το αχας αγγελικουλα? :-
τυπε επρεπε να ειχε τραβηξει και κανενας βιντεακι τοτε που ο σφε σφαλιαρωσε τον αβραμη στο ραντεβου τους
τυπε επρεπε να ειχε τραβηξει και κανενας βιντεακι τοτε που ο σφε σφαλιαρωσε τον αβραμη στο ραντεβου τουςδεν εχει χαθει το αρχειο αβραμης απλα πρεπει να το βρω στον δισκο backup γιατι το παλιο λαπιτοπι αποθανε
το "νικ σφερδεκλος" ή "ο κυριος σφερδεκλος"?τυπε θυμηθηκα τη φωνη και γελαω παλι. ναι εμπρος ναι εισθε το νικ σφερδεκλος?
το "νικ σφερδεκλος" ή "ο κυριος σφερδεκλος"?