Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
κορμι Μαίρης συνατσακη και προσωπο Μενούνος
Με κοροιδευεις τωρα!
κορμι Μαίρης συνατσακη και προσωπο Μενούνος
δεν ξέρω την συζυγό μου;Με κοροιδευεις τωρα!
δεν ξέρω την συζυγό μου;
Την Ερη δεν την εχω δει.Τουλαχιστον δωσε μια περιγραφη της Ερης, ετσι για να εχουμε μια γενικη ιδεα γιατι ο Λακης την χαντακωσε!
η λιλαΤελικά δεν έχουμε βγάλει συμπέρασμα ποιο είναι το ποιο ωραίο γκομενάκι το site...
Η Λίλα με την κιβωτό??η λιλα
:-* :-* :-* :-*Προστατευτικός.
γεννήθηκε στην κιβωτό εννιά και δεκατρία την ωρα που οι πλανήτες του βαρουσαν μαλακιαΗ Λίλα με την κιβωτό??
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-*
γεννήθηκε στην κιβωτό εννιά και δεκατρία την ωρα που οι πλανήτες του βαρουσαν μαλακια
Αν μοιάζει πάντως με την Βιτάλη δεν πρέπει να είναι και κανένα φοβερό γκομενάκι...γεννήθηκε στην κιβωτό εννιά και δεκατρία την ωρα που οι πλανήτες του βαρουσαν μαλακια
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
γιατί οι μουναρες με ποιους ασχολούνται μαν;εμέις εδώ γαμαμε αποδεδειγμένα.....γαμαμε συνέχεια και μονο γαμαμεΜπαζο η μουναρα λεει σκεφτειτε λιγο λογικα, αμα ηταν μουναρα με εσας θα ασχολουταν
γιατί οι μουναρες με ποιους ασχολούνται μαν;εμέις εδώ γαμαμε αποδεδειγμένα.....γαμαμε συνέχεια και μονο γαμαμε
θα πάω για μαγνητική μανΠως παει η μεση σου φιλε γλιτση?
θα πάω για μαγνητική μαν
δεν ειναι στο χερι του τυπε, οτι εχει στο μπουρδελοΘα σου ελεγα επισεις να πηδας πιο ελαφριες μαν. Δεν κανει καλο στη μεση να εχεις τροφαντα να χοροπηδανε πανω σου!
δεν μπορω τις κοκαλιαρες μαν....αμα δεν είναι η άλλη πανω απο 70 κιλά δεν μου πιανεταιΘα σου ελεγα επισεις να πηδας πιο ελαφριες μαν. Δεν κανει καλο στη μεση να εχεις τροφαντα να χοροπηδανε πανω σου!