Επισκέπτης
Ναι οπως κάνει και ο τραμουντανας που σε καθε ευκαιρια μας το παιζει λεφτάς.
Του τραμουντάνα , κάτι του ζήτηση κι αυτουνού ο Τζώνυ64.
Για να λέμε και του ... τραβατρόμπα το δίκιο.
Ναι οπως κάνει και ο τραμουντανας που σε καθε ευκαιρια μας το παιζει λεφτάς.
Τι σου εκανα ρε και με κραζεις παλι;;; Εχεις παρει στοιχεια του φιλου σου.,.....στους διπλα, που τραμπουκιζει τους παντες διχως λογο;; Για την Αγγελικουλα μιλαω με τον Εκτορα.....τι σε αφορα εσενα;; Και αυτην ρε την ειχες γκομενα;; Την ηξερες;;;Που θα παει ομως, θα αγορασω και εγω, κανενα ακριβο ρολοι και θα σου δειξω ρε μπαγασα, που δεν εχεις αφησει γυναικα για γυναικα....Αλλος καθυστερημενος απο εδω...... το παιζει και γεροτζοβενο τρομαρα του
Κρατα χαρακτηρα...λεει κατσε, να σφυριζω αδιαφορα...να μην το μαθουν κι αλλοι(καινουργια μελη)...οπως ειδες δεν τολμησε να αμφισβητησει αυτα που σου ειπα τις προαλλες.
σσσσσσσστ ησυχια συζητανε τα δυο γιωτα 5 τωρα χοντρος και μογγολος.
Στο δικο σου το μπολντη πες το αυτος χωνεται σα σφηνοπουτσας αναμεσα
Δεν ξερω ουτε με ενδιαφερει να μαθω γιατι για μενα δεν εχουν καμια αξια κατι τετοιαΠόσες κριτικές θέλεις να σου ανεβάσω ;;;;
Για να ... ανέβω στην εκτίμησή σου ;;;
Lopez και Μπολντης ....
ξέρεις ....
Δεν ξερω ουτε με ενδιαφερει να μαθω γιατι για μενα δεν εχουν καμια αξια κατι τετοια
Κι εσυ ξερεις τα υπαρκτα θεμματακια σου ασχετα αν το παιζεις τρελιτσα και κανεις αβαβα που κι αυτα αδιαφορα μου ειναι καθως εδω βρισκομαι ΜΟΝΟ για μενα και για να περναω την ωρα μου
ο μπολντης ειναι γιωτα 1 μαχιμι με τη βουλα. συντομα και με βαθμο. τους λοιπους γιωταδες δεν καταδεχομαι ουτε παραθεση πλεον. θα τους ξεφτιλιζω πλαγιως.
Συνηθωs οταν λειπει η κυρα γινεται ....παρτυΚαι με παρασέρνουν ....
κι ενώ λείπει η κυρά ... κάθομαι ακόμη εδώ .....
Τι σου εκανα ρε και με κραζεις παλι;;; Εχεις παρει στοιχεια του φιλου σου.,.....στους διπλα, που τραμπουκιζει τους παντες διχως λογο;; Για την Αγγελικουλα μιλαω με τον Εκτορα.....τι σε αφορα εσενα;; Και αυτην ρε την ειχες γκομενα;; Την ηξερες;;;Που θα παει ομως, θα αγορασω και εγω, κανενα ακριβο ρολοι και θα σου δειξω ρε μπαγασα, που δεν εχεις αφησει γυναικα για γυναικα....
Κρατα χαρακτηρα...λεει κατσε, να σφυριζω αδιαφορα...να μην το μαθουν κι αλλοι(καινουργια μελη)...
σσσσσσσστ ησυχια συζητανε τα δυο γιωτα 5 τωρα χοντρος και μογγολος.
Σας παρακολουθαω ρε συνεχιστε γερα
http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/popcorn_yes.gif[/img[/URL]]
[/quote]o μαυρος ειναι φιλος σου :zfuck:
Που την βρισκουν την ορεξη για τσακωμο καθημερινα ειναι ν απορει κανειs
xaxaxa για αυτο σου εγραψα πριν welcome to the freek show
με αυτα τα 2.
Ποια θεματάκια ρε ;;;;
Για πουτάνες δεν είναι το φόρουμ ;;;
(Άσχετα αν το κάναμε πουτάνα .)
Πρέπει να κάνω κουβέντα για τη θητεία με το μαλάκα ;;
Τον κολλητό του Μπόλντη ;;;
xaxaxa για αυτο σου εγραψα πριν welcome to the freek show
με αυτα τα 2.
Μην σκας τυπε μου ....... Η ωρα να περναει ..... και δεν πα να γαμηθουν κιολας....Που την βρισκουν την ορεξη για τσακωμο καθημερινα ειναι ν απορει κανειs
Θες να στον στειλω ?o μαυρος ειναι φιλος σου
σε γαμαει καλα;Θες να στον στειλω ?
σε γαμαει καλα;