Νέα

Wikileaks: Το ΔΝΤ σχεδίαζε να πιέσει την Ελλάδα με πιστωτική ασφυξία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα company of heroes tho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 579
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Κουραδομαγκας εισαι κ φαινεσαι. Κρεμασμα σε ολους τους προσκυνημενους.
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

Ποιος ειναι ο εχθρος ρε φιλε :think:
Αυτος που σου δανειζει γιατι εισαι τοσο μπουρδελο, που χωρις δανεικά θα ψοφαγες απο την πεινα?
Η θα ειμαστε συμμαχοι με την Δύση ή με την Ανατολή
Η επιλογή για τους περισσοτερους, προφανής..

charlie winters

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
Tι κομμα εισαι εσυ παληκαρι ? Και τι προτεινεις οτι πρεπει να κανει η χωρα?
Κανενα κομμα δεν εχω ψηφισει ποτε παντα ριχνω ακυρο γραφοντας μαντιναδες.
Προτεινω να μην ψηφιζετε τυπακια που τα περνουν απο εξω για να υπηρετουν ξενα συμφεροντα σαν τον αδωνι.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Κουραδομαγκας εισαι κ φαινεσαι. Κρεμασμα σε ολους τους προσκυνημενους.
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

Σάλτα και γαμήσου ρε μαλάκα και στρίβε από δώ! Δεν σε παίρνει το κλίμα, δεν το βλέπεις; Σε φτύνουν βλάκα, δεν βρέχει.

Και στον πούτσο μας τις γράφουμε τις μαλακίες και τις απειλές σου, νούμερο!

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
Κανενα κομμα δεν εχω ψηφισει ποτε παντα ριχνω ακυρο γραφοντας μαντιναδες.
Προτεινω να μην ψηφιζετε τυπακια που τα περνουν απο εξω για να υπηρετουν ξενα συμφεροντα σαν τον αδωνι.

ωραία πολιτική σκέψη και νοοτροπία και απορούμε γιατί μας γαμάνε

charlie winters

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
Πέθανε μονος σου τυπε
Είμαστε λευκοι ευρωπαιοι (ενταξει οχι ολοι :grin:) και πρεπει να συνεργαστούμε με τους αδερφους μας
Απο την άλλη πλευρά ειναι η Ανατολή
Μονη στον πλανητη ειναι μονο η Β. Κορέα :priest:
Ε τοτε ζησε σαν σκυλακι της μπουρζουαζιας κ καθως ζεστενεις τα ποδαρακια του πριγκηπα καντου κ μια πιπα να σου δωσει εξτρα σκυλοκροκετα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σάλτα και γαμήσου ρε μαλάκα και στρίβε από δώ! Δεν σε παίρνει το κλίμα, δεν το βλέπεις; Σε φτύνουν βλάκα, δεν βρέχει.

Κατσε μην παθεις καμια καρδια γερο και το εχει τυψεις μετα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ε τοτε ζησε σαν σκυλακι της μπουρζουαζιας κ καθως ζεστενεις τα ποδαρακια του πριγκηπα καντου κ μια πιπα να σου δωσει εξτρα σκυλοκροκετα.
Κατι τετοιες αποψεις μας κρατανε πισω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το ΔΝΤ δε θέλει να πληρώσει αυτό είναι όλο.

charlie winters

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1

ΠΟΙΟΝ ΛΕΣ ΣΤΡΙΒΕ ΡΕ ΔΟΥΛΕ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΡΕΝΦΙΛΝΤ ΤΟΥ ΜΠΡΑΜ ΣΤΟΚΕΡ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΠΑΡΑΣΙΤΟ.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Παντως αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι η νταλια λεει οτι η συμφωνια του ιουλη ηταν λαθος και τα μετρα επρεπε να ειναι πολυ χειροτερα.Δεν συνεργαστηκαν με την κομισιον και τα μετρα δεν επαρκουν.Οποτε η περηφανη διαπραγματευση παιζει να εχει στοιχισει ακριβοτερα απο οσο πιστευουμε σημερα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Κατσε μην παθεις καμια καρδια γερο και το εχει τυψεις μετα.

Βλακάκο, ο τυπάς έβρισε τον άνθρωπο αναίτια. Επειδή ο άλλος είναι ευγενικός του απάντησα εγώ που δεν είμαι λοιπόν. :birdman:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Τυπε γουστάρεις να γινουμε Αλβανια του Χοτζα, ή Β. Κορεα της δυναστειας των Γιονγκ Ουν :think:

alex967

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Like
11
Πόντοι
0
Charlie Winters ΕΥΓΕ και ΜΠΡΑΒΟ που ξερεις την λεξη μπουρζουαζια!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
ρε μαλάκα πάρτο χαμπάρι ... μαλακιστήκαμε σαν χώρα και πέσαμε στην ανάγκη τους ... δεν αλλάζει αυτό τον κώλο σου να χτυπάς κάτω... χρωστάμε έναν σκασμό χρήμα σε όποιον μιλάει κάποιαν από τις γνωστές γλώσσες του πλανήτη μας...

λύση έχεις να προτείνεις εκτός από κατάρες για το παρελθόν ??? γιατί από ότι βλέπω και διαβάζω αυτό που προτείνεις είναι να συνεχίσουμε μια από τα ίδια ...
....με μπερδευεις με αλλον παικτη μηπως? ΑΝΕΚΑΘΕΝ γραφω εδω μεσα ,ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ...ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ και να ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ....ΚΑΙ μετα βλεπουμε τι και ποσα χρωσταμε και ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΟΡΟΥΣ.....ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΥΠΟΘΗΚΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΜΙΖΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥΣ....ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΥΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.....Η χωρα οσο αυτη η νοσηρη ανακυκλωση συνεχιζει, τοσο απεμπολει τις οποιες ελπιδες της στην ανακαμψη...

charlie winters

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
Τυπε γουστάρεις να γινουμε Αλβανια του Χοτζα, ή Β. Κορεα της δυναστειας των Γιονγκ Ουν :think:
Απο το να ειμαι μια χωρα αποικια καλυτερα να ειμαι μια χωρα αυτονομη. Αυτονομια δν σημαινει αλβανια του χοτζα η β κορεα του κιμ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
....με μπερδευεις με αλλον παικτη μηπως? ΑΝΕΚΑΘΕΝ γραφω εδω μεσα ,ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ...ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ και να ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ....ΚΑΙ μετα βλεπουμε τι και ποσα χρωσταμε και ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΟΡΟΥΣ.....ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΥΠΟΘΗΚΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΜΙΖΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥΣ....ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΥΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.....Η χωρα οσο αυτη η νοσηρη ανακυκλωση συνεχιζει, τοσο απεμπολει τις οποιες ελπιδες της στην ανακαμψη...
Ωπα. Συμφωνουμε σε κατι και πρεπει να το πω (τοσο σπανιο γεγονος να συμφωνησουμε πρεπει να υπογραμμισθει).
Μια λυση θα ηταν να παγωσει καθε εξωτερικη πληρωμη της Χωρας για μια τριετια. Γιατι οχι?

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Απο το να ειμαι μια χωρα αποικια καλυτερα να ειμαι μια χωρα αυτονομη. Αυτονομια δν σημαινει αλβανια του χοτζα η β κορεα του κιμ.

Ξερεις καμμιά άλλη αυτονομη :think:
Ακομα και η κουβα έπεσε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ποια χωρα ειναι αυτονομη δηλαδη και πρεπει να την μιμηθουμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom