jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Απο το να ειμαι μια χωρα αποικια καλυτερα να ειμαι μια χωρα αυτονομη. Αυτονομια δν σημαινει αλβανια του χοτζα η β κορεα του κιμ.
εχεις ενα δικιο εδω
Απο το να ειμαι μια χωρα αποικια καλυτερα να ειμαι μια χωρα αυτονομη. Αυτονομια δν σημαινει αλβανια του χοτζα η β κορεα του κιμ.
Είναι φαιδρός ο τύπος φίλε, μην ασχολείσαι άλλο με τον καραγκιόζη!
....με μπερδευεις με αλλον παικτη μηπως? ΑΝΕΚΑΘΕΝ γραφω εδω μεσα ,ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ...ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ και να ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ....ΚΑΙ μετα βλεπουμε τι και ποσα χρωσταμε και ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΟΡΟΥΣ.....ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΥΠΟΘΗΚΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΜΙΖΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥΣ....ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΥΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.....Η χωρα οσο αυτη η νοσηρη ανακυκλωση συνεχιζει, τοσο απεμπολει τις οποιες ελπιδες της στην ανακαμψη...
Δηλαδη εσυ θες να εξαρτασαι μια ζωη απο τους αλλους;Να δουλευεις μια ζωη για να ξεχρεωνεις χρεηΤυπε γουστάρεις να γινουμε Αλβανια του Χοτζα, ή Β. Κορεα της δυναστειας των Γιονγκ Ουν
....με μπερδευεις με αλλον παικτη μηπως? ΑΝΕΚΑΘΕΝ γραφω εδω μεσα ,ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ...ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ και να ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ....ΚΑΙ μετα βλεπουμε τι και ποσα χρωσταμε και ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΟΡΟΥΣ.....ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΥΠΟΘΗΚΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΜΙΖΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥΣ....ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΥΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.....Η χωρα οσο αυτη η νοσηρη ανακυκλωση συνεχιζει, τοσο απεμπολει τις οποιες ελπιδες της στην ανακαμψη...
Δεν ειναι απαραιτητο. Αφου εχουμε πλεονασμα, σημαινει οτι μπορεις να τα βγαλεις περα χωρις τις εξωτερικες πληρωμες. Και να χρηματοδοτησεις αναπτυξη για ενα διαστημα χωρις το βαρος των τοκων. Οικονομολογος δεν ειμαι βεβαια, δεν ξερω ολες τις παραμετρους. Αλλά μου κανει εντυπωση που ποτέ δεν το προτεινε κανενας.Φιλος και να μη αποπληρωνουμε χρεη και τοκους, παλι χρημα δεν εχουμε, παλι στον δανεισμο θα καταφευγουμε.
Δεν ειναι απαραιτητο. Αφου εχουμε πλεονασμα, σημαινει οτι μπορεις να τα βγαλεις περα χωρις τις εξωτερικες πληρωμες. Και να χρηματοδοτησεις αναπτυξη για ενα διαστημα χωρις το βαρος των τοκων. Οικονομολογος δεν ειμαι βεβαια, δεν ξερω ολες τις παραμετρους. Αλλά μου κανει εντυπωση που ποτέ δεν το προτεινε κανενας.
Αστο το ζωο ρε να δουλευει για να κανει πλουσιο τον μητσοτακη αυτο του αξιζει του ξεφτιλα.Δηλαδη εσυ θες να εξαρτασαι μια ζωη απο τους αλλους;Να δουλευεις μια ζωη για να ξεχρεωνεις χρεη
που δημιουργησαν αλλοι,και αυτοι να ζουν πλουσιοπαροχα,που ΕΣΥ ο μαλακας τους πληρωνεις με τον κοπο σου;
Μα τι παραγεις σαν χωρα;Μου λες;Μονο τουρισμο εχουμε.Τιποτα αλλο.Δεν ειναι απαραιτητο. Αφου εχουμε πλεονασμα, σημαινει οτι μπορεις να τα βγαλεις περα χωρις τις εξωτερικες πληρωμες. Και να χρηματοδοτησεις αναπτυξη για ενα διαστημα χωρις το βαρος των τοκων. Οικονομολογος δεν ειμαι βεβαια, δεν ξερω ολες τις παραμετρους. Αλλά μου κανει εντυπωση που ποτέ δεν το προτεινε κανενας.
Δηλαδη εσυ θες να εξαρτασαι μια ζωη απο τους αλλους;Να δουλευεις μια ζωη για να ξεχρεωνεις χρεη
που δημιουργησαν αλλοι,και αυτοι να ζουν πλουσιοπαροχα,που ΕΣΥ ο μαλακας τους πληρωνεις με τον κοπο σου;
....με μπερδευεις με αλλον παικτη μηπως? ΑΝΕΚΑΘΕΝ γραφω εδω μεσα ,ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ...
Εχεις 165 δις ΑΕΠ. Ε κατι παραγεις επομενως, μην τα λεμε ετσι.Μα τι παραγεις σαν χωρα;Μου λες;Μονο τουρισμο εχουμε.Τιποτα αλλο.
Μα τι παραγεις σαν χωρα;Μου λες;Μονο τουρισμο εχουμε.Τιποτα αλλο.
κάτι τέτοιο απαιτεί εξαιρετικά ικανούς ανθρώπους με εμπειρία στη διαχείρηση οικονομικών..
και οι περισσότεροι πολιτικοί δεν έχουν καν ένσημα
με άλλα λόγια ακόμα και την θέληση για κάτι τέτοιο να είχαν οι σημερινοί πολιτικοί δεν έχουν την ικανότητα
καμιά ικανότητα για την ακρίβεια
Συναδελφος δικηγορος???Δεκτον. Κι εγω επειδη νομικος, οχι οικονομολογος, ειμαι, δηλωνω αγνοια.
Αστο το ζωο ρε να δουλευει για να κανει πλουσιο τον μητσοτακη αυτο του αξιζει του ξεφτιλα.
Σκυλακι του καναπε ειναι στο μυαλο, σε στυλο να τον δεσει κ να τον βαραει το αφεντικο του μολις τον φωναξει θα τρεξει με σαλακι στο στομα να του γλυψει τα χερια
Δεν ειναι απαραιτητο. Αφου εχουμε πλεονασμα, σημαινει οτι μπορεις να τα βγαλεις περα χωρις τις εξωτερικες πληρωμες. Και να χρηματοδοτησεις αναπτυξη για ενα διαστημα χωρις το βαρος των τοκων. Οικονομολογος δεν ειμαι βεβαια, δεν ξερω ολες τις παραμετρους. Αλλά μου κανει εντυπωση που ποτέ δεν το προτεινε κανενας.
Φυσικά και κάνεις λάθος, αλλά αφού δεν είσαι οικονομολόγος συγχωρείσαι.
Αν βαρέσεις κανόνι στη μισή υφήλιο θα σε πάνε γαμιώντας όλοι αυτοί που τους χρωστάς! Μα απλά λόγια δεν σε παίρνει ο τσαμπουκάς.
Η άλλη σου επιλογή είναι να κάνεις ότι "εξυπηρετείς" το χρέος σου δανειζόμενος με ασήμαντο επιτόκιο για να πληρώνεις τα παλιά χρέη κ.ο.κ., πάει να πει ΠΟΤΕ δεν θα ξεπληρώσεις, αλλά επίσης ποτέ δεν θα πεις "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!" διότι θα σε γαμήσουν σαν χώρα λέμε...
κάτι τέτοιο απαιτεί εξαιρετικά ικανούς ανθρώπους με εμπειρία στη διαχείρηση οικονομικών..
και οι περισσότεροι πολιτικοί δεν έχουν καν ένσημα
με άλλα λόγια ακόμα και την θέληση για κάτι τέτοιο να είχαν οι σημερινοί πολιτικοί δεν έχουν την ικανότητα
καμιά ικανότητα για την ακρίβεια