Νέα

Wikileaks: Το ΔΝΤ σχεδίαζε να πιέσει την Ελλάδα με πιστωτική ασφυξία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα company of heroes tho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 579
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε μαλάκα πάρτο χαμπάρι ... μαλακιστήκαμε σαν χώρα και πέσαμε στην ανάγκη τους ... δεν αλλάζει αυτό τον κώλο σου να χτυπάς κάτω... χρωστάμε έναν σκασμό χρήμα σε όποιον μιλάει κάποιαν από τις γνωστές γλώσσες του πλανήτη μας...

λύση έχεις να προτείνεις εκτός από κατάρες για το παρελθόν ??? γιατί από ότι βλέπω και διαβάζω αυτό που προτείνεις είναι να συνεχίσουμε μια από τα ίδια ...
Ναι βρε φιλε αυτο λεμε.Ποιοι φταινε για ολο αυτο;Πασοκ-ΝΔ-Συριζα δεν φταινε;
Η δικη σου λυση ποια ειναι να τους κανουμε συνεχεια ανακυκλωση;
Τι αλλο χρειαζεται για να καταλαβεις οτι κανεις απο αυτους δεν νοιαζεται για την χωρα;

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Τύπε μου μαζί σου και πάλι!
Αλλά όταν ο Μητσοτάκης έλεγε το '91 ότι θα πληρώνουν και τα εγγόνια μας δεν νομίζω ότι τον υποστήριζες.
Κι όταν ο Γιαννίτσης το '98 προσπάθησε να βάλει μια τάξη στο ασφαλιστικό ξεσηκώθηκε το 98% του λαού εναντίον του των Πασόκων πρωτοστατούντων!
ΜΗΝ μου πεις ότι ανήκες στο υπόλοιπο 2%.
Γιατί εγώ προσωπικά τότε τον υποστήριζα αν και όχι Πασόκος...
και στου Δρακουμελ τη περιπτωση αλλα και στου  Γιαννιτση δεν εχει σημασια τι υποστηριζε ο λαός αλλα αν ο Γιαννιτσης ειχε στηριξη απ έξω,τα χατηρια του λαού ικανοποιηθηκαν με περαιτερω χρηματοδοτηση απ αυτους που αμα θέλανε κλεινανε τη κανουλα τότε και ας βαραγαν το κωλο τους κάτω όλοι, τότε που η συγκρουση θα ηταν πιο ευκολη για την Ελλάδα και οχι για τους άλλους,τότε όμως υπηρχε κατι ευθραυστο και αδυναμο που δε σηκωνε φασαρίες για να αναπτυχθει,λεγόταν €,και μετά το Γιαννιτση ηρθε ο Καραμανλής, ο Πάκης,ο Χατζηγάκης κοκ.και κανενας ελεγχος απέξω

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
.....ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ,ΟΠΩΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ...ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ  ΡΕ ΓΚΙΟΖΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΣΑΙ ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ ΚΩΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ????...Αυτο ειναι το θεμα απο την αρχη.....ΤΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ-ΖΑΤΕ επι δεκαετιες ,δανειζοταν και περα βρεχει...και τωρα στη λυπητερη δεν ξερω δεν ακουσα και παλι ο λογαριοασμος στους φτωχους και αδυναμους...ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΓΩΝΙΑΣΑΝ ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΜΑΣΕΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΨΑΝ ΜΕΧΡΙ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ,ΤΩΡΑ ΚΟΥΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ......ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΤΣΑ ...ΘΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΣΟΥΦΡΕΣ ΜΠΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΖΟΡΙ....

η πούτσα πρέπει να πέσει εκεί που αξίζει .. και αξίζει να πεσει σε αυτούς που πήρανε σύνταξη με δεκαπενταετία, αγροτική χωρίς να έχουν δώσει φράγκο εισφορές, αναπηρικές λόγω μοναρχιδίας κλπ κλπ κλπ κλπ...

να τους κοπούν οι συντάξεις και δεν με κόφτει αν πεθάνουν της πείνας...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Ααααα μπραβο. Φροντιζεις να μη πεσεις στην αναγκη. Α γεια σου, εδω εισαι. Τι συζηταμε τοτε για να καταλαβω?
Συζηταμε για το σημερινο θεατρο στα μμε οτι δηθεν πεσαν απο τα συννεφα με τον διαλογο του μαλακα με την αγαμιδεσκου....και λιγα λεγανε μεταξυ μας....δεν θα μου εκανε ας πουμε εντυπωση αν ζηταγανε 2000 νεφρα τον χρονο,500συκωτια και κανα δυο χιλιαδες 18χρονες παρθενες( τρολια)....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τι αλλο χρειαζεται για να καταλαβεις οτι κανεις απο αυτους δεν νοιαζεται για την χωρα;

βρε μαλάκα έστω εγώ προτείνω αυτό που είναι ΚΑΤΙ... ΕΣΥ βρε ζώον τι σκατά προτείνεις ???

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
ποιόν Γιαννίτση ρε παίκτη μου ??
δε με πιασες,οι πασοκοι ηταν σκουπιδια που θα καναν τη τουμπέκα και δεκα κωλοτουμπες μεγαλυτερες του Τσίπρα αν απο πάνω ΤΟΤΕ επεφτε εντολή για συμμάζεμα,ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Αλλά όταν ο Μητσοτάκης έλεγε το '91 ότι θα πληρώνουν και τα εγγόνια μας δεν νομίζω ότι τον υποστήριζες.

τωρα πως ο καλος αυτος ανθρωπος πηγε το χρεος στο 115% ειναι παραξενο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Ρε φιλε τι ψηφισες ειπαμε το ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ? Θα στο κοπαναω μεχρι να παθουν αγκυλωσω τα δαχτυλα μου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Διαβασε καλυτερα.

Τυπε μια φορα ψηφισα πασοκ,και αυτο οταν ειχα το πρωτο μου δικαιωμα για ψηφο.Μετα που καταλαβα τι παιζει δεν ξαναψηφισα ποτε μου μεχρι το 2014 που ψηφισα την πρωτη φορα συριζα.Την επομενη Ε.Κ.

Εξαλλου το εχει ξαναπει.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τι θα βρε τυπε μου,το εχω πει δεκαδες φορες,στις πρωτες εκλογες ψηφισα συριζα τις δευτερες Λεβεντη.
Τις επομενες δεν θα ψηφισω.Δεν πιστευω σε κανεναν.
Ο Λεβεντης σε τι σε δυσαρεστησε δηλαδη?

charlie winters

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
Στα αρχιδια μου ο Συριζα ρε μλκες αλλα εσεις εδω που υποστηριζετε ΔΝΤ κ καλα οτι αυτα που λεει ο τομσεν ειναι σωστα ειστε μπασταρδα γαμω το σπιτι σας το μπουρδελο δωσιλογοι χαφιεδες μουνοπανα γερμανοτσολιαδες. Τι μας νοιαζει ρε πουστρες αν εχει δικιο στο οτι λεει οτι πρεπει να αφησουμε τους Ελληνες αφραγκους για να τους πεισουμε να κανουν αυτα π λεει , το ολο ζητημα γαμω την μανα σας που εκανε πιπες στους ναζι κ σε ολο το μητσοτακεικο ειναι οτι λεει ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ρε γαμιδια ξεφτιλισμενοι οσφυοκαμπτες.
Κ τι σας νοιαζει ποιος στο πουτσο εκανε την υποκλοπη σαν τον πουτανας τον γιο τον αδωνι τον γεωργιαδη τον απογονο του αρτεμι ματσα. Το θεμα δεν ειναι ποιος εκανε την υποκλοπη το θεμα ειναι αυτα που κανονιζουν για το μελλον μας οι οικονομικοι δολοφονοι που εσεις ξεπουλημενα τομαρια υποστηριζετε επειδη η νδ βολεψε τον μπασταρδο τον πατερα σας ή εσας στο δημοσιο κ ζουσατε καλα.
ΨΟΦΗΣΤΕ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.  
Δεν υπαρχει χειροτερο κομμα στην ελλαδα απο την νδ μια ζωη πουτανακια των ξενων εις βαρος των συνελληνων τους κ το παιζουν κ πατριδολατρες. Γαμω το σπιτι καθε νεοδημοκρατη γλειφτη δωδιλογου ρουσφετακια. ΟΥΣΤ ΡΕ

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
η πούτσα πρέπει να πέσει εκεί που αξίζει .. και αξίζει να πεσει σε αυτούς που πήρανε σύνταξη με δεκαπενταετία, αγροτική χωρίς να έχουν δώσει φράγκο εισφορές, αναπηρικές λόγω μοναρχιδίας κλπ κλπ κλπ κλπ...

να τους κοπούν οι συντάξεις και δεν με κόφτει αν πεθάνουν της πείνας...
....Η πουτσα λοιπον πρεπει να πεσει σε αυτους που κατειχαν την εξουσια και μοιραζαν της συνταξεις μοναρχιδιας στα  ΚΩΜΑΤΟ σκυλια τους ...και παραλληλα σαγωνιαζαν τον αγλεορα απο επιδοτησεις,πακετα αναπτυξης κτλ....

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
και στου Δρακουμελ τη περιπτωση αλλα και στου  Γιαννιτση δεν εχει σημασια τι υποστηριζε ο λαός αλλα αν ο Γιαννιτσης ειχε στηριξη απ έξω,τα χατηρια του λαού ικανοποιηθηκαν με περαιτερω χρηματοδοτηση απ αυτους που αμα θέλανε κλεινανε τη κανουλα τότε και ας βαραγαν το κωλο τους κάτω όλοι, τότε που η συγκρουση θα ηταν πιο ευκολη για την Ελλάδα και οχι για τους άλλους,τότε όμως υπηρχε κατι ευθραυστο και αδυναμο που δε σηκωνε φασαρίες για να αναπτυχθει,λεγόταν €,και μετά το Γιαννιτση ηρθε ο Καραμανλής, ο Πάκης,ο Χατζηγάκης κοκ.και κανενας ελεγχος απέξω

Σαν ποιοι έκλειναν την κάνουλα αν ήθελαν; Ποιον εννοείς;
Γιατί τα λεφτά τα δανειζόμαστε από τις αγορές εκδίδοντας απλά ομόλογα, όπως κάνουν ακόμα όλες (οι άλλες πλέον) χώρες του κόσμου...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Στα αρχιδια μου ο Συριζα ρε μλκες αλλα εσεις εδω που υποστηριζετε ΔΝΤ κ καλα οτι αυτα που λεει ο τομσεν ειναι σωστα ειστε μπασταρδα γαμω το σπιτι σας το μπουρδελο δωσιλογοι χαφιεδες μουνοπανα γερμανοτσολιαδες. Τι μας νοιαζει ρε πουστρες αν εχει δικιο στο οτι λεει οτι πρεπει να αφησουμε τους Ελληνες αφραγκους για να τους πεισουμε να κανουν αυτα π λεει , το ολο ζητημα γαμω την μανα σας που εκανε πιπες στους ναζι κ σε ολο το μητσοτακεικο ειναι οτι λεει ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ρε γαμιδια ξεφτιλισμενοι οσφυοκαμπτες.
Κ τι σας νοιαζει ποιος στο πουτσο εκανε την υποκλοπη σαν τον πουτανας τον γιο τον αδωνι τον γεωργιαδη τον απογονο του αρτεμι ματσα. Το θεμα δεν ειναι ποιος εκανε την υποκλοπη το θεμα ειναι αυτα που κανονιζουν για το μελλον μας οι οικονομικοι δολοφονοι που εσεις ξεπουλημενα τομαρια υποστηριζετε επειδη η νδ βολεψε τον μπασταρδο τον πατερα σας ή εσας στο δημοσιο κ ζουσατε καλα.
ΨΟΦΗΣΤΕ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.  
Δεν υπαρχει χειροτερο κομμα στην ελλαδα απο την νδ μια ζωη πουτανακια των ξενων εις βαρος των συνελληνων τους κ το παιζουν κ πατριδολατρες. Γαμω το σπιτι καθε νεοδημοκρατη γλειφτη δωδιλογου ρουσφετακια. ΟΥΣΤ ΡΕ

Τύπε ο Βαξεβανης εισαι?
Ενταξει, να φυγουν ολοι, και τα ΔΝΤ και οι τρόικες και τα κουαρτετα.
Απο λεφτα τι θα γινει μετα?
Δανεικα μας δινουν και μαλιστα με χαμηλο επιτοκιο και την απαιτηση να φτιαξουμε πεντε πραγματα.
Το παραλογο πού ειναι?
Απορια εκφραζω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom