tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
δικε μου στο wroslaw πλαναρω να παω παω σε ενα κλαμπ ονοματι senso η senseo ,γνωριζεις τιποτα για αυτα??
δικε μου στο wroslaw πλαναρω να παω παω σε ενα κλαμπ ονοματι senso η senseo ,γνωριζεις τιποτα για αυτα??
διευκρινηση,Δεν ξέρω.Στο Wroclaw έμενα στο σπίτι μιας γκόμενας.Ένα Σάββατο βράδυ με άφησε να βγω μόνος έξω και γύρισα 5-6 club.Ενα καλό ήταν δίπλα στα KFC.Γενικά περπατώντας στο κέντρο τα βρίσκεις τα club.Στην Πολωνία όλα είναι πολύ κεντρικά,παλιά πόλη και club.Poznan προτείνω Buddha Bar.Wroclaw δε μου άρεσε πολύ η εμφάνιση από τις γκόμενες όπως και Katowice.Αλλά το Wroclaw έχει φοβερή αρχιτεκτονική ενώ το Katowice είναι κάπως σκατά.
Για κανονικά club μιλάω.Σήμερα καμάκωσα κάτι πολωνέζες τουρίστριες στην Αθήνα αλλά ήρθε και μου κόλλησε ένας Πολωνός ο οποίος ηρέμησε όταν του μίλησα στα πολωνικά.Γενικά με τους Πολωνούς δεν τα βάζουμε ποτέ είναι σλαύοι και θεωρούνται αδέρφια.Παρατήρησα ότι τα 2 τελευταία χρόνια οι Πολωνοί έχουν ευαισθητοποιηθεί στις προσπάθειες των ξένων να τους φάνε τις γκόμενες και παίρνουν πρωτοβουλία ενώ παλιά ήταν πιο μοιρολάτρες και αδιάφοροι(χαρακτηριστικά θυμάμαι κάτι τουρίστριες στην Κατερίνη που είχαν έρθει με Πολωνούς και τις γαμούσαμε κάτω από τα μάτια τους τους είχαμε κάνει φίλους).Αλλά τώρα αντιδρούν.(φαίνεται οι Πολωνέζες το δίνουν από δω κι από κει και τους έχουν εκνευρίσει,ξεφτιλίζουν και τη χώρα).
kman για το imperium ξερεις κατι ? η κατι παρομοιο βαρσοβια ? σκεφτομαι να παω για 3 βραδια μονο ..εχω παει πια αρκετες φορες βερολινο και αρτεμις, καιρος να δω και μια αλλη πολη ... ;)
εχω παει πια αρκετες φορες βερολινο και αρτεμις, καιρος να δω και μια αλλη πολη ... ;)
Υπαρχουν απευθειας πτησεις Αθηνα-Βαρσοβια?
Υπαρχουν απευθειας πτησεις Αθηνα-Βαρσοβια?
Ναι, καθημερινά με LOT (πολωνικές αερογραμμές) στις 15:40 και κάποιες μέρες και στις 4:25
Έχουν κάτι μωρά οι LOT...