και που μενεις τωρα?
Τώρα μένω Αθήνα.
και που μενεις τωρα?
Οχι ρε ποια Σουηδία;η Σουηδία είναι πανάκριβη.Πιο πολύ 100 καμάκια ένα τηλέφωνο αλλά οι γκόμενες είναι μουνάρες.Απλά το πρόβλημα σε χώρες όπως η Σουηδία είναι απλό:Δεν έχεις να προσφέρεις κάτι που να μη μπορούν να κάνουν μόνες τους.Διακοπές στην Ελλάδα θέλουν;Βρίσκουν πάμφθηνα.Καμάκι;Οπου και να πάνε τις καμακώνουνε.Γαμήσι;Παίρνουν τους δονητές τους και τις φίλες τους για να μην μπλέξουν.Βασικά οι γκόμενες αυτές δε θέλουν να μπλέξουν,γουστάρουν αλλά δε θέλουν μπλέξιμο και μεσογειακός άντρας σημαίνει μπελλάς.
Ενώ Πολωνία έχεις να προσφέρεις,βλέπουν γαμπρούς,σπονσοριλίκια,δουλειά κτλ.
φιλε το ξέρω ότι είναι δύσκολο να φύγεις εκτος χώρας όταν είσαι στρατό αλλα έχω μερικά κώνε και ίσως βοηθήσουν
τι ξέρεις και θα μείνεις dld ?πως θα γίνει το σκηνικό?Θα κάνω σε λίγο ένα ντουμπλέν με κάτι Πολωνές.Μπορεί να ποστάρω φωτό.Σε κανα-δυο βδομάδες σκέφτομαι να αρδεύσω ξανά τα εύφορα εδάφη της πάλαι ποτέ Αυστροουγγαρίας θα μείνω Τσεχία σε 4 γκόμενες(στα σπίτια τους διαδοχικά) και μετά θα πάω Πολωνία να μείνω σε 1 γκόμενα και να συναντήσω μερικές ακόμα.Πιστεύω οτι μια βδομάδα είναι αρκετή για το άνω πλάνο όπου 7-8 γκόμενες θα βρουν την ευτυχία τους.
Είναι μεγάλη υπόθεση να είσαι Βαλκάνιος.
ποσα σκέφτεσαι για ξόδεμα?Κανόνισα να με φιλοξενήσουν οι γκόμενες στα σπίτια τους.Νομίζω η Τσεχία είναι οικονομική.Η άλλη λύση είναι να χτυπήσω Ρωσία έχω και εκεί προσφορές αλλά είναι ρίσκο.
ποσα σκέφτεσαι για ξόδεμα?
Ας πούμε είχα μια γκόμενα Πολωνέζα μου λέει κάποια στιγμή αγάπη μου είμαι χάλια κόντεψα να πεθάνω.τι έπαθες της λέω;Είμαι γεμάτη μώλωπες μου λέει,η μύτη μου είναι σπασμένη και πονάω παντού.Ποιος το έκανε της λέω.Ενας Γερμανός μου λέει.Θα τον σκοτώσω τον πούστη λέω.Τουλάχιστον πήρες την αστυνομία;Οχι αγάπη μου μου λέει.Γιατί;Είσαι με τα καλά σου;Σε μαύρισε στο ξύλο και δεν πήρες την αστυνομία;Δεν μπορώ μου λέει.Γιατί;Γιατί το ήθελα και εγώ!
Τι μου λέει;Οτι ο Γερμανός είναι dungeon και σαπίζει στο ξύλο όποια γκόμενα έρχεται να τον βρει.Δεν κάνει έρωτα μαζί τους μόνο τις δέρνει.Η Πολωνέζα μου τόσο γοητεύτηκε που ταξίδεψε στο Βερολίνο από την Πολωνία μόνο και μόνο για να απολαύσει χαστούκια,κλωτσιές και μαστίγωμα.Τελικά ο Γερμανός ξεπέρασε τα όρια της έσπασε τη μύτη και η γκόμενά μου άρχισε να αιμορραγεί.
Για να μην τα πολυλογώ αφού την παρηγόρησα κτλ τα τραύματα επουλώθηκαν κοκ μου στέλνει κάποια μέρα μήνυμα ''είμαι στο τρένο για τη Γερμανία''.Πού πας; ρωτάω.Στο Γερμανό μου λέει.
Σε πρόσφατο σκάνδαλο στην Πολωνία στο Γυμνάσιο της πόλης Ostrodzia 5 πολωνέζες μαθήτριες έμειναν έγγυες μετά από παιχνίδια με συμμαθητές τους που λεγόταν solnce(ήλιος).Στο παιχνίδι αυτό οι μαθήτριες σχημάτιζαν κύκλο ξαπλωμένες με τα κεφάλια τους να ακουμπάνε και οι συμμαθητές τους εναλλάσσονταν πάνω τους.Νικητής ήταν όποιος εκσπερμάτωνε τελευταίος.2 από τις έγγυες ήδη έχουν γεννήσει σε ηλικία 15-16 ετών.Δεν ξέρουν ποιοι είναι οι πατεράδες.
Άλλο ένα δείγμα της περίεργης στάσης των νυμφομανιακών πολωνέζων.
Οι Ρωσίδες και Ουκρανές που ρώτησα μου είπαν ότι ποτέ δε θα πήγαιναν με μαύρους.Μερικές Τσέχες μου είπαν ότι πάνε μόνο με μαύρους.Γενικά νομίζω στις Πολωνέζες παίζει ρόλο το κόμπλεξ κατωτερότητας,πιστεύουν ότι δεν αξίζουν λευκούς.Επίσης δεν τους αρέσει ο ρατσισμός και το αίσθημα ανωτερότητας των λευκών προτιμούν ταπεινούς άντρες που μπορούν να κουμαντάρουν.
Για αυτό και εμείς οι μάγκες Βαλκάνιοι άντρες ειπμαστε κάπως ασύμβατοι με τις Πολωνέζες.Η υπεροψία μας,βαλκανική υπερηφάνεια γίνεται αμέσως αντιληπτή και αποδοκιμάζεται.Ειπναι ένα ιδιαιτέρως περίπλοκο θέμα.