Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 865K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
γαμώ όλες λεφτά θέλουν? :tickedoff: :tickedoff:....μου φαίνεται τελικά στις πουτανεs θα μείνω μια ζωή.... kman γάμησες τουλάχιστον ? :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
γαμώ όλες λεφτά θέλουν? :tickedoff: :tickedoff:....μου φαίνεται τελικά στις πουτανεs θα μείνω μια ζωή.... kman γάμησες τουλάχιστον ? :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Και τα πουτανάκια λεφτά θέλουν.

Όπως και να το κάνεις, οι γυναίκες είναι σαν τα αμάξια,
θέλουν συντήρηση. Είτε το παίρνουμε χαμπάρι, είτε βολευόμαστε με
καμιά φουσκωτή κούκλα, που το μόνο πρόβλημά της θα'ναι κανα μπάλωμα
και που κ που φούσκωμα...

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
  σωστος ολες συντηρηση θελουν η ασφαλεια βλεπεις !!!!!

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6

Τι να γαμήσω;Μου λέγανε εκεί για rave party και ecstasy που πέρνανε ψάρωσα τελείως.Εντωμεταξύ ήταν από σουηδικό χωριό.Αν οι βλάχες εκεί παίρνουν ecstasy και παίρνουν μέρος σε rave party σκέψου τι θα κάνουν οι προχωρημένες.Γενικά Σκανδιναυία παίζει πολύ λεσβίδι.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Και τα πουτανάκια λεφτά θέλουν.

Όπως και να το κάνεις, οι γυναίκες είναι σαν τα αμάξια,
θέλουν συντήρηση. Είτε το παίρνουμε χαμπάρι, είτε βολευόμαστε με
καμιά φουσκωτή κούκλα, που το μόνο πρόβλημά της θα'ναι κανα μπάλωμα
και που κ που φούσκωμα...
εκτος και αν είσαι κάνας guru date και γαμάς και δέρνεις χωρίς φράγκα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Τι να γαμήσω;Μου λέγανε εκεί για rave party και ecstasy που πέρνανε ψάρωσα τελείως.Εντωμεταξύ ήταν από σουηδικό χωριό.Αν οι βλάχες εκεί παίρνουν ecstasy και παίρνουν μέρος σε rave party σκέψου τι θα κάνουν οι προχωρημένες.Γενικά Σκανδιναυία παίζει πολύ λεσβίδι.
e "ξεκολιασε" τες να γίνουν γυναίκες κανονικές ...μερικά χαστούκια βοηθάνε γενικά

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
επίσης ,εσείς ποια θεωρείτε πιο μουνιά τις σκανδιναβές η τις σλάβες? εγώ σκανδιναβές...οι σλάβες έχουν αυτά τα πρόστυχα ζυγωματικά και μου την σπάνε

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Θυμάμαι στη Νορβηγία είχα γνωρίζει μια Σουηδέζα και όταν της πρότεινα να πάμε στο ξενοδοχείο από το κλαμπ άρχισε να απολογείται,μου λέει συγγνώμη που δεν μπορώ αλλά αύριο αρραβωνιάζομαι και στο κλαμπ είναι ο αρραβωνιαστικός μου.Της λέω δεν τρέχει τίποτα πες του οτι πετάγεσαι κανά δυο ωρίτσες και γυρνάς στο κλαμπ.Μου λέει όχι,δε γίνεται τον αγαπάω,φοβάμαι να τον πληγώσω κτλ και μου έλεγε να μείνω Σουηδία κοκ.Η γκόμενα ήταν φοβερός μούνος.
Η μια άλλη φορά γνώρισα ένα Νορβηγό σε καφέ μου λέει εκεί είναι κάτι Σουηδέζες,τις καταλαβαίνω από την προφορά,του λέω πάω να καμακώσω και ο τύπος εντυπωσιάστηκε.Γενικά είναι αφασία να πας σα Βαλκάνιος στις Σκανδιναυές ξαφνιάζονται ευχάριστα.Μου λέει ο Νορβηγός θα βγαίνω μαζί σου να γνωρίσω γκόμενες.

Στη Νορβηγία έμεινα τρεις μέρες.Στη Σουηδία 4 απογεύματα.Αλλά τελικά στη Σουηδία έπαιξε φάση με παντρεμένη Τσέχα τουρίστρια και αυτό κάτι λέει.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
εκτος και αν είσαι κάνας guru date και γαμάς και δέρνεις χωρίς φράγκα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι,αυτοί κάνουν κάτι sex talk κάτι τέτοια.Γνωρίζεις δηλαδή τη γκόμενα και αρχίζεις να της μιλάς για παρτούζες για δονητές και τέτοια.Υποτίθεται οτι οι γκόμενες γουστάρουν και ερεθίζονται.
Γενικά όλα τα συστήματα των pick up artists οι Ελληνες τα ξέρουν εδώ και δεκαετίες.Απλά στα ελληνικά το sarging λέγεται ψαρεύω γκόμενες το pick up καμακώνω το story telling,DHV παραμύθιασμα,το kino μπαλαμούτιασμα το AMOG πουλάω μαγκιά,το negging μειώνω τη γκόμενα κτλ.Είναι όλα γνωστά.Ελληνες Ιταλοί κτλ είναι πρωταθλητές στο καμάκι.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
e "ξεκολιασε" τες να γίνουν γυναίκες κανονικές ...μερικά χαστούκια βοηθάνε γενικά

Ειδικά Δανία ήταν τίγκα στη lesba.Φοβερή κατάσταση.Εβλεπα παντού λεσβάκια και επειδή έχω εμπειρία τις καταλάβαινα.Δανία έχουν πρόβλημα οι γκόμενες λόγω ρατσισμού.Δηλαδή οι Δανοί είναι σκατά εμφανισιακά(δε βλέπονται είναι οι πιο άσχημοι Σκανδιναυοί) και οι Δανές τραβιούνται με Αγγλους,Αμερικανούς κτλ αλλά δε θέλουν μεσογειακούς(στην πατρίδα τους) για εθνικιστικούς λόγους.(η Δανία έχει τη μεγαλύτερη άκρα δεξιά στην Ευρώπη).Για αυτό οι Δανέζες προτιμάνε να πάνε με γυναίκες παρά με άσχημους Δανούς ή με μεσογειακούς,Αραβες μετανάστες.
(και όντως διάβασα μια στατιστική πρόσφατα οτι η Δανία έχει 30%! λεσβίες,οπότε το ένστικτό μου οτι κάτι δεν πάει καλά επιβεβαιώθηκε).

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
επίσης ,εσείς ποια θεωρείτε πιο μουνιά τις σκανδιναβές η τις σλάβες? εγώ σκανδιναβές...οι σλάβες έχουν αυτά τα πρόστυχα ζυγωματικά και μου την σπάνε

Εξαρτάται.Δεν είναι όλες οι Σκανδιναυές ίδιες.Ας πούμε οι Σουδέζες είναι φοβερά μουνιά τα καλύτερα στην Ευρώπη ενώ οι Δανέζες είναι κατώτερες και από τις Γερμανίδες εμφανισιακά.Οι Δανέζες είναι πολύ μέτριες.Οι Νορβηγίδες ικανοποιητικές.Οι Φινλανδοί άλλος λαός.
Σίγουρα οι Σουηδέζες είναι πιο εμφανίσιμες από τις Σλαύες οι Νορβηγίδες όμως όχι και οι Δανέζες είναι κατώτερες.Εξαρτάται όμως και για τι Σλαύες μιλάμε.Ας πούμε Πολωνία Τσεχία διαθέτουν alpha class Σλαύες,Ουκρανία είναι λιγότερο εμφανίσιμες κτλ.Σίγουρα οι Πολωνές ρίχνουν στις Νορβηγίδες,Δανέζες αλλά οι Σουηδέζες είναι άλλη κατηγορία.Είχα την ευκαιρία να μετακινηθώ από τη μία χώρα στην άλλη οπότε το προς σύγκριση υλικό ήταν πρόσφατο και ήταν η πρώτη φορά μετά τη Σουηδία που οι Τσέχες δε μου φάνηκαν κάτι το ιδιαίτερο.
Επίσης κάτι ενδιαφέρον είναι οτι ενώ μετά την Τσεχία οι Ελληνίδες σου φαίνονται εξωτικές και μετά την Ουκρανία οι Ελληνίδες φαίνονται με σκληρά πρόσωπα αλλά καλά σώματα μετά την Πολωνία όλες μα όλες οι γκόμενες οποιασδήποτε εθνικότητας φαίνονται άσχημες.Μόνο η Πολωνία έχει αυτό το αποτέλεσμα λόγω υπερπληθώρας από γκομενάρες.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
το καλοκαίρι άμα μου δώσουν άδεια από το στρατό θα πάω στο gdansk ...λες να περάσω με το καραβάκι στην σουηδία? ας ποσα φράγκα χρειάζομαι αν είναι να μείνω εκεί μερικές μέρες?οι σουηδέζες πέφτουν με το καμάκι η θα είμαστε στα ελληνικά δεδομένα 100 καμάκια ένα τηλέφωνο?

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Θυμάμαι στη Νορβηγία είχα γνωρίζει μια Σουηδέζα και όταν της πρότεινα να πάμε στο ξενοδοχείο από το κλαμπ άρχισε να απολογείται,μου λέει συγγνώμη που δεν μπορώ αλλά αύριο αρραβωνιάζομαι και στο κλαμπ είναι ο αρραβωνιαστικός μου.Της λέω δεν τρέχει τίποτα πες του οτι πετάγεσαι κανά δυο ωρίτσες και γυρνάς στο κλαμπ.Μου λέει όχι,δε γίνεται τον αγαπάω,φοβάμαι να τον πληγώσω κτλ και μου έλεγε να μείνω Σουηδία κοκ.Η γκόμενα ήταν φοβερός μούνος.

Αυτά είναι οΟ !

Η μια άλλη φορά γνώρισα ένα Νορβηγό σε καφέ μου λέει εκεί είναι κάτι Σουηδέζες,τις καταλαβαίνω από την προφορά,του λέω πάω να καμακώσω και ο τύπος εντυπωσιάστηκε.Γενικά είναι αφασία να πας σα Βαλκάνιος στις Σκανδιναυές ξαφνιάζονται ευχάριστα.Μου λέει ο Νορβηγός θα βγαίνω μαζί σου να γνωρίσω γκόμενες.

Οι Φινλανδοί να δεις πόσο θα εντυπωσιάζονταν ! Υπάρχει ένα ρητό "σιωπηλός σαν Φινλανδός".

Είχα πάει Φινλανδία πριν από 2 χρόνια, έμεινα 15 μέρες σε ένα φίλο που ήταν με Erasmus,
και ήταν ευχάριστη έκπληξη τα όσα είδα.

Πολλά γκομενάκια με έξαλλα ταττου και περίεργα μαλλιά.
Στο Jyvaskyla που έμεινα τις 11 μέρες γνώρισα μερικούς ντόπιους
και ήταν καλή φάση...

Ένα βράδυ πέτυχα σ'ένα μεταλλάδικο μια κομμώτρια που μ'είχε κουρέψει πρωτύτερα,
ωραίο μωρό, και της είπα να πάμε για κανά καφέ (τώρα που το σκέφτομαι μάλλον
ήταν τραγικά αστεία ατάκα για Φινλανδία, so...Greek !!). Μου είπε πολύ ευγενικά,
χωρίς κανένα σνομπίστικο υφάκι πως δεν μπορεί. Και όταν την ρώτησα αν έχει αγόρι
ή κάτι τέτοιο, μου λέει πως όχι, αλλά είναι με κάποιον κ έχουν και 2 παιδιά (!).

Η μικρή ήταν στα 23-25 εν τω μεταξύ. Οπότε όλα καλά, την χαιρέτησα κ' πήγα για μπύρα πιο πέρα.

Μετά το μάτι μου έπεσε σε μιαν άλλη ενδιαφέρουσα φυσιογνωμία που με εξέπληξα πάλι με το θάρρος μου,
της λέω "would you like some company?", και καθήσαμε κ' τα είπαμε λίγο...Μετά πήγαμε σε δίπλα
μπαρ που'χει φτηνή μπύρα αλλά μετά από ένα συμβάν με την μπαργούμαν με πέταξαν (ευγενικά) έξω από
το μαγαζί...(Μάλλον θα τους τρόμαξα με το μεσογειακό ταπεραμέντο..).

Επίσης δεν μπορώ να ξεχάσω ούτε αυτό το απίστευτο μωρό
που δούλευε στα McDonalds και με κοιτούσε σαν εξωτικό φρούτο...

Βλέπομαι, δεν λέω, αλλά μου έκανε εντύπωση το πώς κοιτάζουν
τους μελαμψούς τύπους.

Πω σκατά, δεν ξέρω τι με έπιασε και τα θυμήθηκα όλα αυτά.
Αυτή η χώρα ήταν σαν άλλος κόσμος για μένα...

Στη Νορβηγία έμεινα τρεις μέρες.Στη Σουηδία 4 απογεύματα.Αλλά τελικά στη Σουηδία έπαιξε φάση με παντρεμένη Τσέχα τουρίστρια και αυτό κάτι λέει.

Γενικά οι Σουηδέζες λένε είναι άνετες αλλά και λίγο στ'αρχίδια τους όταν πάρουν αυτό που θέλουν (πούτσο).

Ελπίζω να ξαναπάω σύντομα εκεί πάνω...Η αντίθεση με Ελλάδα είναι τόσο μα τόσο τεράστια.

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
το καλοκαίρι άμα μου δώσουν άδεια από το στρατό θα πάω στο gdansk ...λες να περάσω με το καραβάκι στην σουηδία? ας ποσα φράγκα χρειάζομαι αν είναι να μείνω εκεί μερικές μέρες?οι σουηδέζες πέφτουν με το καμάκι η θα είμαστε στα ελληνικά δεδομένα 100 καμάκια ένα τηλέφωνο?

Και πώς ακριβώς θα φύγεις από την χώρα ; Θα κάνεις επίσημη αίτηση στην μονάδα σου
να σου επιτρέψουν έξοδο από την χώρα ; Το διαβατήριό σου ισχύει θαρρείς ;
Την αστυνομική ταυτότητα την παρέδοσες φαντάζομαι ;

Αν μπορέσεις να πας διακοπούλες έξω όντας φαντάρος, καντο. :)

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6

Οχι ρε ποια Σουηδία;η Σουηδία είναι πανάκριβη.Πιο πολύ 100 καμάκια ένα τηλέφωνο αλλά οι γκόμενες είναι μουνάρες.Απλά το πρόβλημα σε χώρες όπως η Σουηδία είναι απλό:Δεν έχεις να προσφέρεις κάτι που να μη μπορούν να κάνουν μόνες τους.Διακοπές στην Ελλάδα θέλουν;Βρίσκουν πάμφθηνα.Καμάκι;Οπου και να πάνε τις καμακώνουνε.Γαμήσι;Παίρνουν τους δονητές τους και τις φίλες τους για να μην μπλέξουν.Βασικά οι γκόμενες αυτές δε θέλουν να μπλέξουν,γουστάρουν αλλά δε θέλουν μπλέξιμο και μεσογειακός άντρας σημαίνει μπελλάς.

Ενώ Πολωνία έχεις να προσφέρεις,βλέπουν γαμπρούς,σπονσοριλίκια,δουλειά κτλ.

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Οχι ρε ποια Σουηδία;η Σουηδία είναι πανάκριβη.Πιο πολύ 100 καμάκια ένα τηλέφωνο αλλά οι γκόμενες είναι μουνάρες.Απλά το πρόβλημα σε χώρες όπως η Σουηδία είναι απλό:Δεν έχεις να προσφέρεις κάτι που να μη μπορούν να κάνουν μόνες τους.Διακοπές στην Ελλάδα θέλουν;Βρίσκουν πάμφθηνα.Καμάκι;Οπου και να πάνε τις καμακώνουνε.Γαμήσι;Παίρνουν τους δονητές τους και τις φίλες τους για να μην μπλέξουν.Βασικά οι γκόμενες αυτές δε θέλουν να μπλέξουν,γουστάρουν αλλά δε θέλουν μπλέξιμο και μεσογειακός άντρας σημαίνει μπελλάς.

Ενώ Πολωνία έχεις να προσφέρεις,βλέπουν γαμπρούς,σπονσοριλίκια,δουλειά κτλ.
ρε φιλε μπραβο
εισαι πολυ διαβασμενος
ησουν/εισαι πολωνια?
μιλας πολωνικα

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
ρε φιλε μπραβο
εισαι πολυ διαβασμενος
ησουν/εισαι πολωνια?
μιλας πολωνικα

Πολωνία ήμουν πολύ λίγο.Εχω πάει σε αρκετές πόλεις.Φέτος γάμησα πέντε Πολωνέζες.Πολωνικά μιλάω σπαστά και καταλαβαίνω πάρα πολλά γιατί μοιάζουν με τα τσέχικα.Γενικά καταλαβαίνω ιδίως τα γραμμένα κείμενα και με γκόμενες συνεννοούμαι άνετα στα πολωνικά.Είναι πιο εύκολα από τα τσέχικα και τα ρωσικά γιατί είναι πιο στρωτά(αν και οι Πολωνοί δεν το παραδέχονται).

Πολωνία νομίζω αν ένας κάτσει μια βδομάδα βγάζει γκόμενα χαλαρά.(εξαρτάται βέβαια και από την πόλη).Εχω κάνει μια ανάλυση για την τωρινή κατάσταση στην Πολωνία και πόσο έχει βελτιωθεί και γιατί.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
κοίτα να "σποσοραρω" δεν μπορώ ,φοιτητής είμαι ,εγώ δεν έχω καλά καλά ...αλλα αφού έχουν λεφτά όπως λες ένας μεσογειακός πούτσος τους λείπει και γενικά έχω περάσει οποτε ελπίζω κάτι να κάνω

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Και πώς ακριβώς θα φύγεις από την χώρα ; Θα κάνεις επίσημη αίτηση στην μονάδα σου
να σου επιτρέψουν έξοδο από την χώρα ; Το διαβατήριό σου ισχύει θαρρείς ;
Την αστυνομική ταυτότητα την παρέδοσες φαντάζομαι ;

Αν μπορέσεις να πας διακοπούλες έξω όντας φαντάρος, καντο. :)
φιλε το ξέρω ότι είναι δύσκολο να φύγεις εκτος χώρας όταν είσαι στρατό αλλα έχω μερικά κώνε και ίσως βοηθήσουν

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Πολωνία ήμουν πολύ λίγο.Εχω πάει σε αρκετές πόλεις.Φέτος γάμησα πέντε Πολωνέζες.Πολωνικά μιλάω σπαστά και καταλαβαίνω πάρα πολλά γιατί μοιάζουν με τα τσέχικα.Γενικά καταλαβαίνω ιδίως τα γραμμένα κείμενα και με γκόμενες συνεννοούμαι άνετα στα πολωνικά.Είναι πιο εύκολα από τα τσέχικα και τα ρωσικά γιατί είναι πιο στρωτά(αν και οι Πολωνοί δεν το παραδέχονται).

Πολωνία νομίζω αν ένας κάτσει μια βδομάδα βγάζει γκόμενα χαλαρά.(εξαρτάται βέβαια και από την πόλη).Εχω κάνει μια ανάλυση για την τωρινή κατάσταση στην Πολωνία και πόσο έχει βελτιωθεί και γιατί.
και που μενεις τωρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom