Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 887K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εδω συμφωναμε παραθαλλασιε μου :grin:

Παραλιμνιος αγαπητε ακροδεξιε. Που σημαινει οτι γεννηθηκα σε χωριο διπλα σε λιμνη. Ας μη βγαινουμε ομως off topic και ας συγκεντωθουμε στο γεγονος της ημερας την τσοντα της Ντουβλη. Εχει την τιμητικη της σημερα.

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
Παραλιμνιος αγαπητε ακροδεξιε. Που σημαινει οτι γεννηθηκα σε χωριο διπλα σε λιμνη. Ας μη βγαινουμε ομως off topic και ας συγκεντωθουμε στο γεγονος της ημερας την τσοντα της Ντουβλη. Εχει την τιμητικη της σημερα.

μετα συγχωρησεως αγαπητε ακροαριστερε :grin:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.575
Πόντοι
216
ερωτησις αν ειχες μακροχρονια σχεση με ελληνιδα ,στο τελος θα την παντρευοσουν για να μην βγαλεις κακο ονομα στο χωριο της??

Μα δεν θα την αφηνα στο χωριο της, για να την νοιαζει για να μη βγει κακο ονομα! Αν ζουσαμε μαζι καπου αλλου, ελλαδα/αλλη χωρα, αν δεν εχει καποιο ιδιαιτερο κομπλεξ, γιατι να τη νοιαξει τι θα πει ο κοσμος σε ενα χωριο στην πολωνια, που θα το βλεπει μια φορά το χρονο σε καμια συντομη επισκεψη; Οποτε no problem, κανω λαθος; Εγω προσωπικα γραμμενο τον εχω τον κοσμο, ελπιζω κι αυτη, λογω αποστασης, να τον εχει γραμμενο. Οποτε παντρειες για τα ματια του κοσμου δεν θα παιξουν.
Αμα εγω πχ. ζω στην αμερικη, θα με νοιαξει τι θα πει ο καθε κιτσος πισω στην ελλαδα; Ετσι δεν ειναι;

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ναι,οι Πολωνέζες είναι απελπισμένες για γάμο.Τι πράγμα είναι αυτό;Για αυτό ποτέ δεν έχεις καλά ξεμπερδέματα με μια Πολωνέζα δεν ξεκολλάς έτσι εύκολα.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
φιλε ,
νομιζω το ειπα ξακαθαρα πως το το 80% ζουν με μακροχρονιες σχεσεις,πως αλλιως να το πω???Βεβαια τους ξερω 2 χρονια περιπου ,δεν ξερω τι γινοταν νωριτερα αλλα και τα 2 χρονια δεν ειναι μακροχρονια σχεση???
Επιμενω πως ειναι μουναρες πολλες και περνας καλα και οτι ζηλευω αλλα δεν ρισκαρω (γιατι οπως ειπα οι πολωνες θελουν σχεση)γιατι ειμαι λιιιιγγγοοοο παντρεμενος
ΟΧΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
αλλα με λατινοαμερικανα :)
υ.γ. αν ημουν ελευθερος θεωρω σιγουρο πως θα ημουν με πολωνη τωρα.....
ειναι μυριαδες,ψαχνουν απεγνωσμενα για σχεση,εχουν χαμηλα τον πυχη,οποτε μπορει να σου κατσει αξιολογο μωρο....
ερωτησις αν ειχες μακροχρονια σχεση με ελληνιδα ,στο τελος θα την παντρευοσουν για να μην βγαλεις κακο ονομα στο χωριο της??

Εχουν πολύ χαμηλά τον πήχυ.Βασικά πάνε με κάτι τύπους που μια Ελληνίδα δε θα άγγιζε ούτε με σκατένιο μπαστούνι.Και αυτές που πάνε με Πολωνούς πάλι κάτι χάλια επιλέγουν.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
:o
Μένεις Πολωνία;

Οχι,έχω πάει Πολωνία μερικές φορές αλλά ποτέ πάνω από 3 μέρες.(εκτός από μια φορά που έμεινα με γκόμενα μια βδομάδα).Γενικά στην Πολωνία δε σε δέχονται αν δε μιλάς πολωνικά και δεν είσαι καθολικός.Δηλαδή δε σε γουστάρουν.Αλλά έτσι κι αλλιώς να γαμήσεις πας.
Βασικά είναι σαν παράδεισος.Πολωνία στο κλαμπ είχα μεγαλύτερη επιτυχία από ό,τι τώρα στο Ντονέτσκ.Και τα μουνιά που παίζουν Πολωνία είναι πολύ καλύτερα από Ουκρανία πιστεύω Πολωνία-Τσεχία-Σλοβακία είναι οι σλαυικές χώρες με τις καλύτερες μουνάρες.

Οι Πολωνέζες σε σπιτώνουνε.Σε βάζουν μέσα δηλαδή και ακολουθεί ανελέητο γαμήσι.Μιλάμε για γαμήσι μέχρις εσχάτων δε σταματάνε ποτέ.Αντίθετα οι Τσέχες θέλουν και να κυκλοφορούν.Το κακό όμως με τις Πολωνέζες είναι οτι κολλάνε πάνω σου σα στρείδι δε σε αφήνουν ποτέ.Τους Ελληνες δεν τους χωνεύουν γιατί τις παρατάνε.Υπάρχουν και Πολωνέζες που σπονσοράρονται.Αυτές τρώνε από πολλούς.Φέτος είχα 5 που σπονσοράριζα και με ξεμούφλιασαν.Είναι πολύ πιο ακριβές από τις Ουκρανές κατά τη γνώμη μου.Ενώ οι Τσέχες είναι ολιγαρκείς,δηλαδή υπάρχουν και πολλές Τσέχες που σπονσοράρονται αλλά κλαίγονται λιγότερο.
Τέλος πάντων δεν ξέρω αν υπάρχει ενδιαφέρον για αυτά τα ζητήματα.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Επίσης Πολωνία(όπως και Τσεχία,Ουκρανία) πολλά εξαρτώνται από την πόλη που θα πας.Υπάρχουν υπερσυντηρητικές περιοχές και φιλελεύθερες περιοχές.Εννοείται οτι στις φιλελεύθερες είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα.Επίσης υπάρχουν πολύ φτωχές περιοχές αλλά γενικώς δε συνίστανται.
Γενικώς οι Πολωνές κάνουν όλα τα γούστα.Το στοματικό των Πολωνέζων είναι σούπερ ανώτερο από Ουκρανέζων(οι Ουκρανέζες προσπαθούν μανιωδώς αλλά οι Πολωνέζες γλύφουν τέλεια).Επίσης όπως όλες οι Σλαύες οι Πολωνέζες την πέφτουν ομαδικώς δηλαδή γαμώνεις τη μία μετά την άλλη ή και πολλές μαζί.Δεν ξέρω γιατί πάντα οι Σλαύες(με εξαίρεση τις Τσέχες) έρχονται δυο-δυο.Νομίζω οι Τσέχες είναι πιο ατομίστριες και εγωίστριες σχεδόν ποτέ δε θα σου φέρουν φίλη.
Επίσης οι Πολωνές φέρνουν ξαδέρφες αδερφές ο,τιδήποτε.Πολλές παντρεμένες Πολωνέζες έχουν ξένους γκόμενους(και Ελληνες) και τους επισκέπτονται τακτικά.Είχα παντρεμένη που αργότερα χώρισε τον άντρα της.

Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι μαγεία είναι η Πολωνία.Ολες οι γκόμενες είναι συνέχεια έξω και διασκεδάζουν.Θέλουν κάθε μέρα να πίνουν να χορεύουν γενικά είναι πολύ της καλοπέρασης.Οι Τσέχοι είναι πιο πολύ σαν τους Γερμανούς,μετά τις εννιά οι δρόμοι αδειάζουν και πάνε για ύπνο ή πίνουνε στις παμπ.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Τέλος πάντων δεν ξέρω αν υπάρχει ενδιαφέρον για αυτά τα ζητήματα.

Ενδιαφέρον πρέπει πάντα να υπάρχει για κάτι που δεν γνωρίζουμε. Τώρα, αν το μαρούλι περισσεύει, το ενδιαφέρον μπορεί να γίνει εντονότατο, αφού υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να δοκιμασθούν τα λεγόμενά σου και στην πράξη.

Και μόνο ο συγχρωτισμός με γυναίκες από άλλη χώρα, και κουλτούρα, είναι από μόνο του κάτι που διεγείρει τη φαντασία.

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ναι,αυτό το dominant-submissive παίρνει περίεργες μορφές στους Σλαύους.Υπ'όψιν οτι αυτοί οι λαοί δεν ανήκαν ποτέ στη ρωμαική αυτοκρατορία ώστε να αποκτήσουν τις κατηγορίες inferior-superior.

Γνώρισα χτες μια Σέρβα στο τρένο κ' μιλήσαμε για πολλά πράγματα.

Από αυτά που κατάλαβα, για τις Σέρβες (σλάβικο φύλο, σωστά ; ), θέλουν τον άντρα να έχει το πάνω χέρι.
Να'ναι ο πατέρας όλης της οικογένειας. Χαρακτηριστικά μου έμειναν μερικές φράσεις στο μυαλό:

Η γυναίκα του Σέρβου πάει και μένει με την οικογένεια του άντρα της, στο σπίτι του άντρα.
Μεγαλώνει τα παιδιά του άντρα. Θαυμάζει και λατρεύει τον άντρα της.
Η περιουσία του άντρα περνάει στα αγόρια (ίσως στον πρωτότοκο, αν θυμάμαι καλά).
Οι γυναίκες δεν παίρνουν τίποτε.

Από την άλλη μεριά ό άντρας που θέλει να'χει δίπλα του μια Σέρβα , θα πρέπει να'ναι σε θέση
να την προστατεύει , να βάζει τα παιδιά  και την οικογένεια πάνω από το Εγώ του,
και εν γένει να παρέχει τα πάντα στην οικογένειά του.

Οπότε σε αυτή την περίπτωση(των Σέρβων) νομίζω πως είναι αυστηρά καθορισμένοι οι ρόλοι.

Άντρας Master, γυναίκα submissive.

Στην περίπτωση αντιστροφής ρόλων, αν η γυναίκα είναι Σέρβα ο άντρας την πούτσισε.

Συγνώμμη για το -σχετικά- εκτός θέματος post.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ενδιαφέρον πρέπει πάντα να υπάρχει για κάτι που δεν γνωρίζουμε. Τώρα, αν το μαρούλι περισσεύει, το ενδιαφέρον μπορεί να γίνει εντονότατο, αφού υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να δοκιμασθούν τα λεγόμενά σου και στην πράξη.

Και μόνο ο συγχρωτισμός με γυναίκες από άλλη χώρα, και κουλτούρα, είναι από μόνο του κάτι που διεγείρει τη φαντασία.

Ναι,η Πολωνία είναι πολύ ενδιαφέρουσα χώρα.Επίσης έχει σχετικά εύκολη πρόσβαση αλλά ορισμένες περιοχές είναι απελπιστικά μακρυά και οι σιδηροδρομικές γραμμές άθλιες(με εξαίρεση το δυτικό τμήμα).Αυτές οι χώρες είναι σαν απολεσθείς παράδεισος αν σκεφτεί κανείς πώς ήτανε τα πράγματα πριν το 2004.Τότε μόνο Fiat polski έβλεπες στους δρόμους ενώ στην Ουκρανία κυριαρχούσε το Lada.Οταν έβλεπες Lada ήξερες οτι θα γαμήσεις.Οταν έβλεπες Fiat polski ήξερες οτι σε περιμένουν τσιμπούκια επιπέδου τίγρεως.Τώρα ψάχνεις τα Lada με το τηλεσκόπιο ή πας στην επαρχία.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Γνώρισα χτες μια Σέρβα στο τρένο κ' μιλήσαμε για πολλά πράγματα.

Από αυτά που κατάλαβα, για τις Σέρβες (σλάβικο φύλο, σωστά ; ), θέλουν τον άντρα να έχει το πάνω χέρι.
Να'ναι ο πατέρας όλης της οικογένειας. Χαρακτηριστικά μου έμειναν μερικές φράσεις στο μυαλό:

Η γυναίκα του Σέρβου πάει και μένει με την οικογένεια του άντρα της, στο σπίτι του άντρα.
Μεγαλώνει τα παιδιά του άντρα. Θαυμάζει και λατρεύει τον άντρα της.
Η περιουσία του άντρα περνάει στα αγόρια (ίσως στον πρωτότοκο, αν θυμάμαι καλά).
Οι γυναίκες δεν παίρνουν τίποτε.

Από την άλλη μεριά ό άντρας που θέλει να'χει δίπλα του μια Σέρβα , θα πρέπει να'ναι σε θέση
να την προστατεύει , να βάζει τα παιδιά  και την οικογένεια πάνω από το Εγώ του,
και εν γένει να παρέχει τα πάντα στην οικογένειά του.

Οπότε σε αυτή την περίπτωση(των Σέρβων) νομίζω πως είναι αυστηρά καθορισμένοι οι ρόλοι.

Άντρας Master, γυναίκα submissive.

Στην περίπτωση αντιστροφής ρόλων, αν η γυναίκα είναι Σέρβα ο άντρας την πούτσισε.

Συγνώμμη για το -σχετικά- εκτός θέματος post.

Ναι,στα Βαλκάνια ο άντρας πάντα είναι dominant.Αυτό δίνει στο βαλκάνιο άντρα ένα φοβερό πλεονέκτημα έναντι των πιο εξευρωπαισμένων Σλαύων(Πολωνών,Τσέχων).Οι Πολωνές και οι Τσέχες είναι υποτακτικές δηλαδή γουστάρουν τους κυριαρχικούς άντρες και τους τη σπάνε οι δικοί τους που τους θεωρούν ευνουχισμένους.Αλλο αν μετά εμφανίζουν τάσεις να επιβληθούν πάνω σου.Εννοείται οτι με Τσέχα κτλ πρέπει να είσαι leader εσύ αποφασίζεις για όλα εσύ οδηγείς τη γκόμενα.Αυτές απολαμβάνουν απλώς το αποτέλεσμα των ενεργειών σου.
Με τις Πολωνές υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα διότι λόγω κάποιων κολλημάτων θρησκευτικής αιτιολογίας τείνουν να επιζητούν κυριαρχία τύπου Αραβος Ασιάτη και όχι τόσο Βαλκάνιου.(όχι οτι ο Βαλκάνιος δεν μπορεί να τις υποτάξει αλλά αντιστέκονται περισσότερο).

Σίγουρα οι Βαλκάνιες και μεσογειακές γκόμενες μας εκπαιδεύουν πολύ καλά για την αποστολή μας(αυτή είναι και η κυριότερή τους προσφορά).

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ας πούμε εδώ είναι μια συζήτηση στα πολωνικά όπου οι Πολωνέζες λένε πόσο γουστάρουν τους Αράπηδες γιατί έχουν μεγάλες πούτσες.Μιλάμε για ξεφτίλα πραγματική.Μία γράφει οτι δεν υπάρχει Πολωνέζα που να πήγε Αγγλία και να μη δοκίμασε αράπικη πούτσα.Τραγικό.
[URL unfurl="true"]http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3190455[/url]

Εδώ είναι μια συζήτηση για τις Πολωνέζες που καλλιγώνουν μαύρους και Πακιστανούς στην Αγγλία.Οι Πολωνέζες λένε πόσο ανώτεροι είναι οι pakis και οι Αραβες από τους Πολωνούς.Οι Πολωνοί kurwy τις ανεβάζουν kurwy τις κατεβάζουν.
www.elondyn.co.uk/newsy,wpis,568]http://www.elondyn.co.uk/newsy,wpis,568[/url]

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ας πούμε εδώ είναι μια συζήτηση στα πολωνικά όπου οι Πολωνέζες λένε πόσο γουστάρουν τους Αράπηδες γιατί έχουν μεγάλες πούτσες.Μιλάμε για ξεφτίλα πραγματική.Μία γράφει οτι δεν υπάρχει Πολωνέζα που να πήγε Αγγλία και να μη δοκίμασε αράπικη πούτσα.Τραγικό.
[URL unfurl="true"]http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3190455[/url]

Γουστάρουν να εξερευνούν πού βρίσκει πάτο ε ;

Εντάξει χαίρω πολύ, πολλές γκόμενες ανεξαρτήτου εθνικότητας
δοκιμάζουν πολλούς πούτσους να δούνε ποιο μέγεθος τις βολεύει...

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Εδώ οι Πολωνοί διαμαρτύρονται για τις Πολωνέζες που πάνε Erasmus για να γαμηθούν με Ιταλούς,Ισπανούς και Τούρκους.

[URL unfurl="true"]http://grono.net/socrates-erasmus/topic/18495629/sl/polska-studentka-erasmus-latwy-seks-dla-cudzoziemcow/[/url]

Εντελώς τραγικό.Ολόκληρο φόρουμ για τις Πολωνέζες που γαμιούνται με Αραβες.Περιγράφουν τις αραβικές ψωλές και πόσο καλά περνάνε.Μερικές περνούν ακόμα και στο Ισλάμ!

www.arabia.pl/smf/index.php?board=8.0]http://www.arabia.pl/smf/index.php?board=8.0[/url]

Υπάρχουν ειδικά υποφόρουμ για Πολωνέζες που ρουφάνε Λίβυους,άλλα για όσες γουστάρουν συριακό άλλα για πακιστανόφιλες και άλλα για όσες πάνε με Κούρδους που είναι χιλιάδες.

Αρθρα για τις Πολωνέζες που κάνουν σεξοτουρισμό στις διακοπές.(seksturystki).
www.repka.pl/Seks/Seks-problemy/Nowosci/Seks-turystki-na-wakacjach.aspx]http://www.repka.pl/Seks/Seks-problemy/Nowosci/Seks-turystki-na-wakacjach.aspx[/url]

Εδώ οι Πολωνέζες λένε πώς πάνε διακοπές στην Αίγυπτο και στη Λιβύη,Τυνησία,Μαρόκκο μόνο και μόνο για να φάνε πούτσες.Λένε τι γαμιστεροί άντρες είναι οι Αραβες και πώς τους πληρώνουνε ακόμα για να τις γαμήσουνε!
[URL unfurl="true"]http://religiapokoju.blox.pl/2008/07/Seksturystyka-Polek-burza-na-forach-Gazetapl.html[/url]

[URL unfurl="true"]http://religiapokoju.blox.pl/2008/07/Biale-materace-na-Bliskim-Wschodzie.html[/url]

Μιλάμε για απόλυτη παρακμή.Οι Πολωνοί έχουν χάσει τη μπάλλα με αυτά που βλέπουν τις γυναίκες τους να κάνουνε.
Θεωρώ καθήκον του βαλκάνιου άντρα να επαναφέρει τις Πολωνέζες στην τάξη και τη λατρεία του λευκού πούτσου.

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Πρέπει να έχεις φάει μεγάλες ήττες και απανωτές χυλόπιτες από Πολωνές τύπε Kman  :tooth:

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Κάθε άλλο.Θα βγάλω και φωτό από τις Πολωνέζες που έχω γαμεύσει.Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο να έχεις Πολωνέζα.Τώρα πώς πάνε με αυτούς τους κακομούτσουνους είναι κάτι που με προβληματίζει απλώς θέλω να δώσω στους Ελληνες την προοπτική,

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Ναι,στα Βαλκάνια ο άντρας πάντα είναι dominant.Αυτό δίνει στο βαλκάνιο άντρα ένα φοβερό πλεονέκτημα έναντι των πιο εξευρωπαισμένων Σλαύων(Πολωνών,Τσέχων).Οι Πολωνές και οι Τσέχες είναι υποτακτικές δηλαδή γουστάρουν τους κυριαρχικούς άντρες και τους τη σπάνε οι δικοί τους που τους θεωρούν ευνουχισμένους.Αλλο αν μετά εμφανίζουν τάσεις να επιβληθούν πάνω σου.Εννοείται οτι με Τσέχα κτλ πρέπει να είσαι leader εσύ αποφασίζεις για όλα εσύ οδηγείς τη γκόμενα.Αυτές απολαμβάνουν απλώς το αποτέλεσμα των ενεργειών σου.
Με τις Πολωνές υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα διότι λόγω κάποιων κολλημάτων θρησκευτικής αιτιολογίας τείνουν να επιζητούν κυριαρχία τύπου Αραβος Ασιάτη και όχι τόσο Βαλκάνιου.(όχι οτι ο Βαλκάνιος δεν μπορεί να τις υποτάξει αλλά αντιστέκονται περισσότερο).

Σίγουρα οι Βαλκάνιες και μεσογειακές γκόμενες μας εκπαιδεύουν πολύ καλά για την αποστολή μας(αυτή είναι και η κυριότερή τους προσφορά).

αυτό ισχύει το έχω δει σε όλες τις σλάβες ...ο άντρας έχει το πάνω χέρι αλλα και ο άντρας κάνει τα πάντα

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.575
Πόντοι
216
Διαβασα λιγο τα λινκς του kman με μεταφραση google, οντως φαινεται οτι μιλανε πολωνεζες που ψαχνονται αγρια σεξουαλικα.
Τι να πω, οταν μιλαω για γκομενες ως απλες κοπελες, και οχι για πουτανες, δεν γουσταρω να θεωρουν τον αραπη ως ινδαλμα, και τον καθε πακη που εδω τον φτυνουμε.
Δεν μπορει να ειναι ολες ετσι οι πολωνεζες, θα υπαρχουν και νορμαλ που θελουν απλα σχεσεις, κι οχι να τα δοκιμασουν ολα, υποθετω...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Διαβασα λιγο τα λινκς του kman με μεταφραση google, οντως φαινεται οτι μιλανε πολωνεζες που ψαχνονται αγρια σεξουαλικα.
Τι να πω, οταν μιλαω για γκομενες ως απλες κοπελες, και οχι για πουτανες, δεν γουσταρω να θεωρουν τον αραπη ως ινδαλμα, και τον καθε πακη που εδω τον φτυνουμε.
Δεν μπορει να ειναι ολες ετσι οι πολωνεζες, θα υπαρχουν και νορμαλ που θελουν απλα σχεσεις, κι οχι να τα δοκιμασουν ολα, υποθετω...
maybe its better a sweden girl...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom