Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 887K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ναι ρε γαμώτο πώς πάνε με αυτούς τους πίθηκους;Κρακοβία δεν είναι καλά το έχουν γαμήσει οι ξένοι το μέρος με τις μαλακίες τους.Τώρα έχω 5 Πολωνέζες που σπονσοράρω και με έχουνε γαμήσει.Γενικά όσο ανοίγεσαι αυτά παθαίνεις.Πολωνέζες Τσέχες Ουκρανές όλες ζητάνε.
Exω πολωνο 'δικο μου',γνωστη της φασης, και πιστευω θα περασω καλα αλλα μπορει να παω wroslaw η gdansk

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ναι ρε γαμώτο πώς πάνε με αυτούς τους πίθηκους;Κρακοβία δεν είναι καλά το έχουν γαμήσει οι ξένοι το μέρος με τις μαλακίες τους.Τώρα έχω 5 Πολωνέζες που σπονσοράρω και με έχουνε γαμήσει.Γενικά όσο ανοίγεσαι αυτά παθαίνεις.Πολωνέζες Τσέχες Ουκρανές όλες ζητάνε.

Ελληνίδες τύπε...
Έχουν γούστο (πάνε μόνο με ομορφάντρες) και δε ζητάνε τίποτα :2funny:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.575
Πόντοι
216
Ρε παιδες, για πειτε μου εσεις οι πολωνοφιλοι, αξιζει να επιδιωξω μακροχρονια σχεση με πολωνεζα? Ή τσαμπα θα παιδευτω γιατι γουσταρουν παντρειες απο μικρες;
Δεν θελω καμια δηλωμενη πουτανα που εξαρχης δεν πας για δεσμευσεις.
Θελω ομως να βρω μια πολωνεζα/καθημερινη κοπελα/κοπελα της διπλανης πορτας οπως λεμε, και να την περναμε μαζι, πολυ καιρο, οσο παει, δηλαδη μπορει και χρονια αν πανε ολα καλα.
Θα βρω καμια της προκοπης, μη-πουτανα? Η μια κατηγορια ειναι η κλασικη, γαμος-παιδια. Η αλλη οι πουτανες που σημαινει 0 δεσμευσεις. Υπαρχει ενδιαμεση κατηγορια, σχέση μακροχρονια διχως γαμο;
Σε sites με πολωνεζες βλεπω αρκετες με προφιλ που δηλωνουν οτι δεν θελουν παιδια, οποτε εγω καταλαβαινω οτι δεν θελουν και γαμο.
Τι μπορω να περιμενω κατα τη γνωμη σας, τι επιλογες εχω και πως να το χειριστω?

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ρε παιδες, για πειτε μου εσεις οι πολωνοφιλοι, αξιζει να επιδιωξω μακροχρονια σχεση με πολωνεζα? Ή τσαμπα θα παιδευτω γιατι γουσταρουν παντρειες απο μικρες;
Θελω ομως να βρω μια πολωνεζα/καθημερινη κοπελα/κοπελα της διπλανης πορτας οπως λεμε, και να την περναμε μαζι, πολυ καιρο, οσο παει, δηλαδη μπορει και χρονια αν πανε ολα καλα.
Θα βρω καμια της προκοπης, μη-πουτανα? Η μια κατηγορια ειναι η κλασικη, γαμος-παιδια. Η αλλη οι πουτανες που σημαινει 0 δεσμευσεις. Υπαρχει ενδιαμεση κατηγορια, σχέση μακροχρονια διχως γαμο;
Σε sites με πολωνεζες βλεπω αρκετες με προφιλ που δηλωνουν οτι δεν θελουν παιδια, οποτε εγω καταλαβαινω οτι δεν θελουν και γαμο.
φιλε εσυ που μενεις?
εκει που μενεις εχει πολονες?
γιατι αυτο που ζητας θελει μια καποια εμπειρια απο τριβη μαζι τους
να τις μαθεις λιγο..
εγω πιστευω οτι μπορεις να βρεις την  ιδανικη γυναικα

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.575
Πόντοι
216
φιλε εσυ που μενεις?
εκει που μενεις εχει πολονες?
γιατι αυτο που ζητας θελει μια καποια εμπειρια απο τριβη μαζι τους
να τις μαθεις λιγο..
εγω πιστευω οτι μπορεις να βρεις την  ιδανικη γυναικα

στην ελλαδα μας δεν εχει και πολλες πολωνες (εχει βεβαια κατι πολωνικους συλλογους στην αθηνα, αλλα θα ειναι ελληνοποιημενος μαλλον, θα χουν 'χαλασει')
ωστοσο εχω βρει ενδιαφεροντα προφιλ απο site γνωριμιων-κοινωνικης δικτυωσης(πχ. fotka) που εχουν στην πολωνια και σκεφτομαι να αρχισω κρουσεις μεσω ιντερνετ στην αρχη και μετα αν προχωραει το πραγμα βλεπουμε
ομως το θεμα ειναι αν στοχευω καλα, μην στοχευω λαθος

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
το 80% ετσι ειναι

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.575
Πόντοι
216
Με αναπτέρωσες.... :dancing:

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6

Με τις Πολωνέζες παίζει μέλλων γαμπρός ή σπόνσορας.Οι Πολωνέζες έχουν agenda δεν τη βγάζεις έτσι εύκολα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.575
Πόντοι
216
Οποτε εγω που δεν θελω ουτε το ενα ουτε το αλλο αλλα κατι διαφορετικο, δεν εχω προοπτικη μαλλον! Back to reality :(

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
παιξτο 'μελλων γαμπρος' κι οταν ερθει η ωρα καντην

Αυτό είναι η κλασική μαλακία που κάνουν οι Ελληνες και αυτός είναι ένας λόγος για την κωλοφήμη που έχουμε βγάλει.Ενώ οι γόνοι των κομμουνιστών που μετανάστευσαν εκεί κατά τον εμφύλιο τις παντρεύονταν και είχαμε δημιουργήσει καλή φήμη.

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Αυτό είναι η κλασική μαλακία που κάνουν οι Ελληνες και αυτός είναι ένας λόγος για την κωλοφήμη που έχουμε βγάλει.Ενώ οι γόνοι των κομμουνιστών που μετανάστευσαν εκεί κατά τον εμφύλιο τις παντρεύονταν και είχαμε δημιουργήσει καλή φήμη.
γιατι μαλακια μεγαλε
αφου ο τυπος ετσι θελει,τι να κανει δηλαδη,να παντρευτει για να κρατησει την σχεση?
Ασε που μετα απο μακροχρονια σχεση ισως να το κανει τελικα χωρις να χρειαζεται την δικη μας συμβολη.
Το 80% απο τους πολωνους που ξερω (και ξερω πολλους γιατι η ολλανδια ειναι φουλ απο πολωνους) ετσι ειναι ,με μακροχρονιες σχεσεις.
Φημη???? Αυτο φταιει η η αθλιες μπεκροσυμπεριφορες??????
ΟΙ γονοι ΔΕΝ μπορουσαν να κανουν κι αλλιως γιατι ηταν εγλωβισμενοι λογω του καθεστωτος αλλα και οι γκομενες δεν ειχαν απαιτησεις (τοτε),τι απιτησεις να ειχαν αλλωστε εν μεσω καθεστωτος????

Για τον φιλο που ενδιαφερετε προτεινω να συνεχισει....ειναι παρα πολλοι αυτοι που περνανε καλ με τις πολωνες μεταξυ αυτων και ελληνες που ξερω,μπορω να πω πως ζηλευω αλλα και τι να κανω που ειμαι και λιγο παντρεμενος....

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.575
Πόντοι
216
Το 80% απο τους πολωνους που ξερω (και ξερω πολλους γιατι η ολλανδια ειναι φουλ απο πολωνους) ετσι ειναι ,με μακροχρονιες σχεσεις.

Για τον φιλο που ενδιαφερετε προτεινω να συνεχισει....ειναι παρα πολλοι αυτοι που περνανε καλ με τις πολωνες μεταξυ αυτων και ελληνες που ξερω,μπορω να πω πως ζηλευω αλλα και τι να κανω που ειμαι και λιγο παντρεμενος....

Εννοεις οτι ξερεις πολλους πολωνους-πολωνες που ζουνε χρονια με μακροχρονιες σχεσεις; Αυτα ειναι καλα νέα αν οντως βλεπεις τετοια παραδειγματα. Στην ολλανδια βλεπεις πολωνες που εχουν μακροχρονιες σχεσεις χωρις γαμους; Για πες μου.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166

:2funny: :2funny: :2funny: Ελπίζω όχι με Ελλεηνίδα!

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Εννοεις οτι ξερεις πολλους πολωνους-πολωνες που ζουνε χρονια με μακροχρονιες σχεσεις; Αυτα ειναι καλα νέα αν οντως βλεπεις τετοια παραδειγματα. Στην ολλανδια βλεπεις πολωνες που εχουν μακροχρονιες σχεσεις χωρις γαμους; Για πες μου.
φιλε ,
νομιζω το ειπα ξακαθαρα πως το το 80% ζουν με μακροχρονιες σχεσεις,πως αλλιως να το πω???Βεβαια τους ξερω 2 χρονια περιπου ,δεν ξερω τι γινοταν νωριτερα αλλα και τα 2 χρονια δεν ειναι μακροχρονια σχεση???
Επιμενω πως ειναι μουναρες πολλες και περνας καλα και οτι ζηλευω αλλα δεν ρισκαρω (γιατι οπως ειπα οι πολωνες θελουν σχεση)γιατι ειμαι λιιιιγγγοοοο παντρεμενος
ΟΧΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
αλλα με λατινοαμερικανα :)
υ.γ. αν ημουν ελευθερος θεωρω σιγουρο πως θα ημουν με πολωνη τωρα.....
ειναι μυριαδες,ψαχνουν απεγνωσμενα για σχεση,εχουν χαμηλα τον πυχη,οποτε μπορει να σου κατσει αξιολογο μωρο....
ερωτησις αν ειχες μακροχρονια σχεση με ελληνιδα ,στο τελος θα την παντρευοσουν για να μην βγαλεις κακο ονομα στο χωριο της??

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
εχουν χαμηλα τον πυχη,οποτε μπορει να σου κατσει αξιολογο μωρο....

πραγματικα, θαυμαζω την αυτογνωσία σου...
warnwarn.gif
 ειρωνικά[/URL] σχολια δεν θα κανεις σε  thread που δεν σε αφορουν.την επόμενη εφυγες

Επισκέπτης
πραγματικα, θαυμαζω την αυτογνωσία σου...
warnwarn.gif
 ειρωνικά[/URL] σχολια δεν θα κανεις σε  thread που δεν σε αφορουν.την επόμενη εφυγες

Εγραψε στο Ταιλανδη sex trip, πεταει τη μαλακιας της και εδω. Αυτα κανει η παρατεταμενη αγαμια και η αναγκη για λιγη προσοχη, εστω και στο internet.

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
Εγραψε στο Ταιλανδη sex trip, πεταει τη μαλακιας της και εδω. Αυτα κανει η παρατεταμενη αγαμια και η αναγκη για λιγη προσοχη, εστω και στο internet.

εδω συμφωναμε παραθαλλασιε μου :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom