Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
Αν οι Πολωνοί/Πολωνέζες μισούν τους Έλληνες καλά κάνουν γιατί είμαστε ξεφτίλες.

Αν πας, μη αμελήσεις την ηθική σου υποχρέωση να ενημερώσεις το φόρουμ για την εμπειρία σου. Τελευταία φορά πήγα πριν 3 χρόνια, μπορεί να έχουν αλλάξει κάποια πράγματα, αν και εύχομαι όχι.

Nearxos την εκτιμηση μου για σενα την ξερεις απο το θρεντ της Πραγας Τωρα πια εισαι το αγαπημενο μου μελος εδω μεσα και σε ζηλευω!!!!

Εχεις πιασει το νοημα δηλαδη οτι το να πας εξω σκοπος δεν ειναι μονο ο σεξοτουρισμοςμ θεωρω οτι στην κεντρικη κυριως Ευρωπη δεν θεωρειται πιο φθηνος

Σκοπος ειναι το ΤΑΞΙΔΙ και επειδη ειμαστε ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ περα απο αξιοθεατα μνημεια κλπ θελουμε να δουμε και τα αλλα αξιοθεατα

Ενεκα της οικονομικης κρισης και μερικων στραβων που μου εχουν κατσει δεν εχω την πολυτελεια να ταξιδευω

Ομως το εχω παρει αποφαση με τη πρωτη ευκαιρια η Ευρωπη ειναι δικη μας

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σκεφτείτε οτι εκεί όπου σκοτώνονται οι πολιτικοί,οι πορνοτουρίστες μένουν αθάνατοι.Είναι η τύχη του τολμηρού,πώς να το κάνουμε?(αν και κάποιες φορές τα χρειάστηκα με αυτά τα σοβιετικά αεροπλάνα,φαίνονται πολύ πρόχειρα και χειροκίνητα).
Εμ εγω σας τα λεγα ποτέ να μην πετατε με ανατολικες εταιριες!οι Ρωσσοι και οι Πολωνοι ειναι οι χειροτεροι πιλοτοι!στην αλλη αεροπορικη καταστροφη στην Ουκρανια οταν ειχε θυελα.το Τουρκικο αεροπλανο περιμενε προσγειωμενο να περασει η θυελα.το Ρωσσικο ομως πηγε να περασει απο μεσα και τελικα επεσε.αν θελεται τη ζωη σας μονο με σοβαρες εταιριες.οπως LUFHANSA και αλλες δυτικες.σας μιλαω με πειρα!17,5 χρονια πεταω στο ανατολικο μπλοκ!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Εμ εγω σας τα λεγα ποτέ να μην πετατε με ανατολικες εταιριες!οι Ρωσσοι και οι Πολωνοι ειναι οι χειροτεροι πιλοτοι!στην αλλη αεροπορικη καταστροφη στην Ουκρανια οταν ειχε θυελα.το Τουρκικο αεροπλανο περιμενε προσγειωμενο να περασει η θυελα.το Ρωσσικο ομως πηγε να περασει απο μεσα και τελικα επεσε.αν θελεται τη ζωη σας μονο με σοβαρες εταιριες.οπως LUFHANSA και αλλες δυτικες.σας μιλαω με πειρα!17,5 χρονια πεταω στο ανατολικο μπλοκ!
που να σας πω δηλαδη για το λευκορωσσικο το καινουριο το embaeer που το τουμπαρε ο μαλακας ο πιλοτος στο αεροδρομιο της βαρσοβιας...

αχαχαχα

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ητανε να πάω τώρα το χειμώνα Κίεβο και παίρνω τη γκόμενα τηλέφωνο,μου λέει ας τα χάλια ο καιρός παντού ομίχλη δεν έρχομαι Κίεβο.Μόλις άκουσα για ομίχλη και σκέφτηκα τα ουκρανικά αεροπλάνα,ψάρωσα τελείως ακύρωσα τα εισιτήρια τελευταία στιγμή.
Αλλά ειδικά οι εσωτερικές πτήσεις όπου χρησιμοποιούν σοβιετικά αεροπλάνα είναι εμπειρία ειδικά όταν το αεροπλάνο αρχίζει και τρέμει.Αλλά αυτοί επιμένουν οτι τα σοβιετικά είναι τα καλύτερα γιατί είναι πρώην στρατιωτικά.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
2 φορές με LOT δεν είχα κανένα πρόβλημα
εγω εχω πεταξει με ΛΟΤ πανω απο 50 φορες και σε εσωτερικες πτησεις.δεν συγκρινεται με τιποτα με την Λουφχανσα!και αυτα τα Εμπρεαρ που εχουν ειναι σκατα αεροπλανα!καθολου ανετα!και λενε οτι ειναι και προβληματικα

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.533
Πόντοι
216
τη μουνάρα Πολωνέζα αν δεν την αραβωνιαστείς στο εξάμηνο από τότε που τη γάμησες την έχει κάνει.Δηλαδή έχει άλλους που την παντρεύονται.Οι μέτριες κολλάνε αλλά και αυτές αν δε δείξεις σοβαρός στα φοράνε.Βασικά στο πετάνε στη μάπα οτι θέλουν γάμο.
Η άλλη λύση είναι το σπόνσορινγκ που όμως κοστίζει ακριβά.Αν βγάλεις τη φήμη του σπόνσορα ξεσκίζεσαι στον πούτσο γιατί έρχονται όσες ενδιαφέρονται(που είναι πολλές).
Για αυτό η Πολωνία αξίζει για βάθος χρόνου(αν είναι να κάτσεις πάνω από δυο βδομάδες).Για μικρότερο διάστημα Τσεχία,Ρωσία,Ουκρανία είναι πολύ καλύτερες.

Δηλαδη οπως τα λες, αμα θελω μακροχρονια σχεση χωρις δεσμευσεις με πολωνεζα, δεν γινεται. Ή σκετο πηδημα ή βουρ για γαμο.
Οι πιο πολλες ετσι ειναι?
Για μακροχρονιες σχεσεις να μην κοιταζω σε πολωνεζες;

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Δηλαδη οπως τα λες, αμα θελω μακροχρονια σχεση χωρις δεσμευσεις με πολωνεζα, δεν γινεται. Ή σκετο πηδημα ή βουρ για γαμο.
Οι πιο πολλες ετσι ειναι?
Για μακροχρονιες σχεσεις να μην κοιταζω σε πολωνεζες;

Αν δεν κάνεις σοβαρή πρόταση σε Πολωνέζα που γάμησες το τελευταίο εξάμηνο την έχεις χάσει.Δηλαδή υποτίθεται οτι υπάρχουν στάδια:
1.Γνωριμία
2.Πήδημα
3.Γάμος

Εάν δεν περάσεις στο τρίτο στάδιο,η γκόμενα την κάνει.Για αυτό και πολλές Πολωνέζες καταλήγουν να παντρεύονται κάτι σκατόφατσες Ινδούς,Πακιστανούς και μαύρους αφού οι λευκοί(και οι Ελληνες) τις γαμάνε και φεύγουν.Για αυτό και η φήμη(των Ελλήνων) δεν είναι καλή.Μας θεωρούν κατώτερους από τους Αραβες.(για κάποιο λόγο οι Πολωνέζες τρελαίνονται για μαυριδερούς,Αραβες κτλ).Τώρα ο Βαλκάνιος μοιάζει βασικά με Πολωνό,δεν είναι ιδιαίτερα εξωτικός για αυτές.Εκατομμύρια Πολωνέζες μετανάστευσαν στην Αγγλία όπου καλιγώνουν μαύρους,Αραβες και Ινδούς.

Αλλά αν κάποιος ξέρει τι παίζει μπορεί να γαμάει καλά στην Πολωνία ή Πολωνέζες εκτός Πολωνίας γιατί ο τρόπος σκέψης τους είναι βασικά ίδιος με των Ουκρανέζων συν την επιρροή του καθολικισμού(μεγάλη ιστορία και αυτή).
Αλλά αν κάποιος θέλει να γαμήσει,η πιο εύκολη λύση είναι η Πολωνέζα και αυτό το διαπιστώνει κανείς στις διακοπές σε μέρη όπου συχνάζουν Πολωνές(μακράν ευκολότερες από Σέρβες,Ρουμάνες,λοιπές Βαλκάνιες ακόμη και Ρωσίδες σε διακοπές).

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτο ισχυει για της Πολωνεζες απο τα χωρια και της μικρες πολεις.οι μαυριδεροι ειναι ακομα κατι το εξωτικο.Στη Βαρσοβια δεν θα το'λεγα τους Αραβες τους συχαινοντα θα ελεγα.Ελληνες εξαρταται τι Ελληνες?υπαρχουν Ελληνες και Ελληνες!δεν εχουν καμια σχεση οι Ελληνες που εχουν μαζευτει στη Μολδαβια ή στην Βουλγαρια με τους Ελληνες του Λονδινου!μονο στην ονομασια!

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ ευχαριστώ.
Καλές καλοκαιρινές αποδράσεις.

Νέαρχε η ειλικρίνειά σου μου θυμίζει Μπουκόβσκι.

Να'σαι καλά για την ανταπόκριση :).

(βλέπω την έγραψες πριν από χρόνο περίπου, μα δεν πειράζει..)

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εδω στην ολλανδια,οι πολωνοι ειναι σαν τους αλβανους στην ελλαδα,εννοω παρα πολλοι σε αριθμο και πρωτοι σε αριθμο μεταναστων.Οι γυναικες τους ειναι ψιλοσεμνοτυφες και διατηρουν την σχεση .Ψαχνονται απελπισμενα για σοβαρη σχεση,τοσο απελπισμενα που μενουν με  κατι ασχημομουρηδες και βρωμιαρηδες, και μενουν σε αυτην (εως να την διωξεις) .Πολλες εχουν σχεση και με ελληνες που ξερω ,γιατι αυτοι, τις δινουν μια σιγουρια ,σε αντιθεση με τους πολωνους αντρες,που ειναι ρεμαλια,μπεκρηδες,αξεστοι ,εκτος εξαιρεσεων βεβαια...
ειναι καλα μουνια,ακουω πως γαμιουνται καλα,εγω δεν εχω δοκιμασει καθοτι παντρεμενος και ειπαμε αυτες ψαχνουν σχεση και οχι one night stand.Ααα και το πιο σημαντικο,η νεα γενια 27χρ και  κατω μιλαει πολυ καλα αγγλικα,γιατι τα αγγλικα εδω και καποια χρονια χρησιμοποιουνται σαν δευτερη γλωσσα και διδασκονται με εμφαση στα σχολεια.
Πιστευω πως δεν θα εχεις ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ στην επικοινωνια

Είχα γνωρίσει μια Πολωνίδα κοντά στα 22, παντρεμένη με παιδί. Δούλευε ένα φεγγάρι σε ένα μπαρ στην Αμουδάρα.

Εκτός του ότι ήταν αρκετά ευγενική και άβγαλτη, μετά από λίγο άρχισε να τον δίνει από εδώ κ' από εκεί.
Από ότι κατάλαβα πρώτα άρχισε να γαμιέται με έναν Αλβανό, και έπειτα όταν στράβωσε το πράμα,
πήγε με τον Ρουμάνο. Τότε ήταν τελευταίες μέρες που έμενα εκεί και ζούσε με τον Ρουμάνο
και το παιδί που'χε από τον Πολωνό.

Ό,τι να'ναι.

Ακουγόταν όταν γαμιόταν πάντως...

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Y.Γ ολο τετια γινονται με τουπολεφ και γιακολφεφ ΚΑΘΕ 6 ΜΙΝΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΚΡΥΑ!!!!!!!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ!!!!

Καλά αν δεν είχαν το κόλλημα να μην γουστάρουν να προσγειωθούν ούτε Ρωσία(Μόσχα) ούτε Λευκορωσία(Μινσκ),
όλα καλά θα ήταν τώρα...

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Αυτό είναι το περίεργο με τις Πολωνές.Προτιμάνε τους χειρώνακτες μετανάστες,Αλβανούς κτλ.Τους Ελληνες τους θεωρούν πολύ μαλθακούς και μαμάκηδες.Γενικά είναι περίεργες για τα δικά μας δεδομένα ενώ οι Ρωσίδες είναι λογικές.
Π.χ. είχα πάει Παραλία Κατερίνης και οι μόνες Πολωνές που πηδιόνταν με Ελληνες ήταν αυτές που δούλευαν στα μαγαζιά τους.Ενώ παραλία παίζουν ωραίοι άντρες Μακεδόνες και Σέρβοι είδα κάτι Πολωνές να βγαίνουν με μαλάκα Πακιστανό που πουλούσε παιχνίδια στο δρόμο.(ξέρετε γιατί μιλάω).Γενικά έχουν μεγάλο κόμπλεξ κατωτερότητας και επιλέγουν πάντα τους πιο αδύναμους,άσχημους και ξεφτίλες άντρες.Αν δείτε μουνάρα με Αραβα,μαύρο,πακιστανό,ηλικιωμένο ή πολύ χάλια Ελληνα είναι πάντα Πολωνέζα.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Τις ελαφρών ηθών Πολωνέζες(που είναι πολλές) τις ονομάζουν Suczki.Εδώ είναι ένα βίντεοκλιπ που μιλάει για αυτές και δείχνει χαρακτηριστικές Πολωνέζες όπως αυτές που βλέπεις στα κλαμπ.

Αλλο ένα βίντεο με χαρακτηριστικές Πολωνέζες.Στην Πολωνία εκατοντάδες χιλιάδες έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά,οι πιο πολλές είναι πιστά αντίγραφα(πολύ μικρή ποικιλομορφία,αναγνωρίζεις τις Πολωνέζες αμέσως).

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.533
Πόντοι
216
Οπως τα λες κman, δεν προτιμουν τους ελληνες οι πολωνεζες...
Παντως ζουν αρκετες στην ελλαδα, αν μας θεωρουσαν και τοσο χαλια, δεν θα ερχονταν στη χωρα μας, λέω τωρα...

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Εννοώ Ελληνες Μακεδόνες.Δεν παίζουν Σκοπιανοί.Βασικά σε αυτές τις περιοχές Ελληνες και Σέρβοι έχουν επιμιχθεί σε τέτοιο βαθμό που δύσκολα τους ξεχωρίσεις.Αλλά οι Σέρβες είναι σαφώς δυσκολότερες από τις Πολωνέζες για αυτό πρέπει να μπορείς να τις ξεχωρίζεις(όχι πάντα εύκολο).Απλά μου έκανε εντύπωση πώς οι Πολωνοί προστατεύουν πλέον τις γυναίκες τους και δεν τις αφήνουν να συγχρωτίζονται με Ελληνες ενώ παλιά ήταν χύμα.
Θυμάμαι ειδικά μια γκομενάρα που φλέρταρε με όλους και οι Πολωνοί την άρπαξαν κυριολεκτικά από το χέρι και την πήγαν έξω από το κλαμπ.Επίσης Πολωνία την τελευταία φορά που πήγα παραλίγο να παίξει ξύλο με κάτι Πολωνούς για γκόμενες οπότε θέλει προσοχή(καλό είναι να τους κερνάει κανείς ποτά πριν γίνουν απειλητικοί).

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Εννοώ Ελληνες Μακεδόνες.Δεν παίζουν Σκοπιανοί.Βασικά σε αυτές τις περιοχές Ελληνες και Σέρβοι έχουν επιμιχθεί σε τέτοιο βαθμό που δύσκολα τους ξεχωρίσεις.Αλλά οι Σέρβες είναι σαφώς δυσκολότερες από τις Πολωνέζες για αυτό πρέπει να μπορείς να τις ξεχωρίζεις(όχι πάντα εύκολο).Απλά μου έκανε εντύπωση πώς οι Πολωνοί προστατεύουν πλέον τις γυναίκες τους και δεν τις αφήνουν να συγχρωτίζονται με Ελληνες ενώ παλιά ήταν χύμα.
Θυμάμαι ειδικά μια γκομενάρα που φλέρταρε με όλους και οι Πολωνοί την άρπαξαν κυριολεκτικά από το χέρι και την πήγαν έξω από το κλαμπ.Επίσης Πολωνία την τελευταία φορά που πήγα παραλίγο να παίξει ξύλο με κάτι Πολωνούς για γκόμενες οπότε θέλει προσοχή(καλό είναι να τους κερνάει κανείς ποτά πριν γίνουν απειλητικοί).

Sorry, παρεξήγησα.

Να σε ρωτήσω αλήθεια Kman, πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά που γράφεις για τους ανατολικούς λαούς, και εδώ και στο thread για τις Σλάβες. Έχω πάντως την εξής απορία: όλα αυτά που γράφεις προέρχονται από προσωπικές εμπειρίες ή από γνώμες/απόψεις/ιδέες/εμπειρίες που έχεις συλλέξει από διάφορα άτομα; Επίσης, αν επιτρέπεται, τι ηλικία έχεις περίπου;
Συγχώρεσέ μου την αδιακρισία των ερωτήσεων, εννοείται πως αν δε θέλεις δεν απαντάς

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Προσωπικές εμπειρίες εκτός από τα στατιστικά στοιχεία.Όσα γράφω τα έχω ζήσει.Είμαι 35 χρονών.
Εμείς είχαμε το πλεονέκτημα ότι μάθαμε όταν ήταν φτηνά.Τώρα μόνο για να μάθεις τι παίζει πρέπει να ξοδέψεις ένα κάρο λεφτά.Π.χ.   πού είναι καλύτερα Πολωνία ή Τσεχία και σε ποια πόλη και πόσο πρέπει να κάτσεις και πόσο κοστίζει και αν είναι καλύτερα αλλού,εντός ή εκτός ΕΕ και τι πρέπει να κάνεις,πώς φέρονται οι γκόμενες αυτά είναι ζητήματα που αν προσπαθήσεις τώρα να μάθεις μόνος σου θα ξοδέψεις πολλά ενώ παλιά τα μάθαινες εύκολα,πιο γρήγορα και σχετικά φτηνά.
Τώρα εμείς που έχουμε συσσωρευμένη εμπειρία ξέρουμε που να χτυπήσουμε και πώς ενώ όσοι είναι άπειροι θα δυσκολευτούν,για αυτό προσπαθώ να μεταφέρω ένα τμήμα της εμπειρίας μου και της οπτικής μου γωνίας που μπορεί να μην αρέσει αλλά άσχετα από την προσωπικότητα του καθενός υπάρχουν αντικειμενικά στοιχεία που έχουν σχέση με τις γκόμενες και αυτά αναφέρω κάνω δηλαδή ουδέτερη ανάλυση με κάποιες γενικεύσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom