You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Warsaw - Βαρσοβία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 867K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
kman, πες μας για τη μέση πολωνέζα. Θελω να μαθαινω γι αυτες.
Μέση Πολωνέζα δεν υπάρχει.Υπάρχουν κατηγορίες.Οι πιο εύκολες είναι αυτές από χωριά(village girls) που εντυπωσιάζονται.Γενικά πολύς πληθυσμός στην Πολωνία είναι αγροτικής προέλευσης και εμφανίζει τα ανάλογα χαρακτηριστικά(σκεφτείτε τις δικές μας βλάχες).Γενικά πολύ χωριό.Ως γνωστόν στα χωριά οι διασκεδάσεις είναι λίγες με κυριότερη το αχαλίνωτο σεξ.Αυτό μου το επιβεβαίωσαν και σε Ρωσία,Τσεχία.Οι γκόμενες πηδιούνται με όποιον πληρώνει λίγα λεφτά για αυτές.
Γενικά γνωρίσματα Πολωνέζων.Τυπικά σλαυικά:
1.Mental.Αλλάζουν συνεχώς διάθεση
2.Παίζουν νοητικά παιχνίδια
3.Υψηλός δείκτης ευφυΐας(τρίτος ευφυέστερος λαός στην Ευρώπη)
4.Ψυχρότητα,αγνωμοσύνη.Δε λένε ποτέ ευχαριστώ(αντιπυετα από Τσεπχες,Ουκρανές,το αποδίδω στην καθολική κουλτούρα)
5.Απάτη.Λένε πάρα πολλά ψέμματα
6.Ηθική χαλαρότητα(δεν έχουν σπουδαία ηθική,εκεί έπαιξε και ένα ρόλο ο κομμουνισμός)
7.Διαλέγουν άντρες Τρίτης διαλογής εμφανισιακά(ένα ζήτημα που συζητείται ευρέως στην Ευρώπη,αν δείτε χάλια τύπο με σούπερ ξανθιά είναι πάντα Πολωνέζα).Γενικά έχουν πολύ χαμηλά στάνταρτς στην επιλογή αντρών για διάφορους λόγους.
8.Οικογενειακοί δεσμοί.Πάντα επισκέπτονται τη γιαγιά τους στο χωριό,διατηρούν στενές σχέσεις με όλη την οικογένεια
9.Επιθυμία γάμου.Όλες θέλουν να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά σε νεαρή ηλικία
10.Προσεγγισιμότητα.Φλερτάρουν με όλους παντρεμένες και μη.Αλλάζουν γκόμενους εύκολα.Πολλές πάνε σεξοδιακοπές σε μεσογειακές χώρες μόνο και μόνο για να φάνε πούτσες.Λένε θέλω να δοκιμάσω Ιταλικό,ισπανικό,αραβικό κτλ
11.Εύπιστες.Πιστεύουν όλα τα παραμύθια των Αράβων,των μαύρων,των Ινδωπν που δεν πιάνουν με τίποτα στις δυτικές.Έχουν μια προτίμηση σε μαυριδερούς και εξωτικές ράτσες
12.Υποτακτικές.Πρόθυμες να ικανοποιήσουν κάθε σεξουαλική επιθυμία ακόμα και extreme.Γενικά δεν έχουν τσαμπουκά όπως οι Ρωσίδες αφού η Πολωνία(όπως και η Ουκρανία και Λευκορωσία) είναι ηττημένες χώρες και αυτό αντανακλάται στη συμπεριφορά από τις γκόμενες.
Πολλά από τα παραπάνω σημεία αφορούν γενικά τις Σλαύες άλλα είναι αποτέλεσμα του καθολικισμού,της ιστορίας της χώρας και της επαρχιακής προέλευσης.
Στη σχέση είναι πολύ υποτακτικές.Δηλαδή κάνουν ό,τι θες.Έχουν όμως πάντα σκοπό το γάμο ή το σπόνσορινγκ όπως έχω προαναφέρει.Οι Τσέχες είναι πιο προσαρμόσιμες αλλά μετά πάνε να σε καβαλήσουνε όταν δούνε τις αδυναμίες σου.Οι Πολωνέζες όμως μπορεί να σε αφήσουν στα κρύα του λουτρού και υπάρχουν και σαφείς διαφορές πράγματα που μας ειπναι ακατανόητα λόγω θρησκείας.Γενικά οι Πολωνές όπως και οι δυτικές Ουκρανές είναι ξεροκέφαλες(stubborn),προληπτικές(απίστευτο σε τι πιστεύουνε) όλη την ώρα αρρωσταίνουνε και μιλάνε για την υγεία τους και συνεχώς διαμαρτύρονται(πολύ κρύο,λίγα λεφτά κτλ).Επίσης προσκολλώνται πάνω σου σαν κόλλα θέλουν να είσαι συνεχώς μαζί τους στο σπίτι και δε θέλουν να βγαίνουν έξω(βασικά έτσι αυξάνει η πιθανότητα να μείνουν έγγυες αφού θέλουν συνέχεια σεξ,με αυτό τον τρόπο συνήθως παντρεύονται,βρίσκουν έναν τον καλιγώνουν για κανά μήνα και μένουν έγγυες).
Υποτακτικες, και κανουν οτι θες! Πραγματα που δεν τα βρισκεις ελλαδα που να χτυπιεσαι...
Ακουγεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο! Αληθεια, την ιδια συμπεριφορα κρατανε και μετα το γαμο, ή μετα αλλαζει το σκηνικο, κι ο αντρας απο βασιλιάς πέφτει στα ταρταρα?(κοινως, τον δεσαμε τον γαϊδαρο).
Ακουγεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο! Αληθεια, την ιδια συμπεριφορα κρατανε και μετα το γαμο, ή μετα αλλαζει το σκηνικο, κι ο αντρας απο βασιλιάς πέφτει στα ταρταρα?(κοινως, τον δεσαμε τον γαϊδαρο).
Υποτακτικες, και κανουν οτι θες! Πραγματα που δεν τα βρισκεις ελλαδα που να χτυπιεσαι...
Δεν ξέρω μετά το γάμο τι γίνεται γιατί δε μου έχει τύχει.Πάντως τις μεγαλύτερες ανωμαλίες τις έκανα με Πολωνέζες τους αρέσουν οι διαστροφές και τα εξτρίμ.Θα σου φανούν παράξενες.
Επίσης έχουν το μικρότερο ποσοστό διαζυγίων στην Ευρώπη(20%) όμως όσες μεταναστεύουν Αγγλία χωρίζουν τους Πολωνούς κατά 50%(οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται).
Kman, επειδη εχεις αναφερει οτι εχουν συμπτωματα κομπλεξισμου οι πολωνεζες, και πανε και τα φτιαχνουν με κατι μαυριδερους πακηδες και ινδους κλπ, για να νιωθουν αυτες 'ωραια'(βιτσιο κι αυτο), συνιστας οταν εμεις(ελληνες) προσεγγιζουμε τις πολωνεζες, να το παιζουμε χαζουληδες και ψιλομιζεροι, για να εχουμε πιθανοτητες να τις κερδισουμε;
Πρεπει να παιζουμε αναλογα με το τι θελουν κι αυτες για να εχουμε πιθανοτητες επιτυχιας!
Πρεπει να παιζουμε αναλογα με το τι θελουν κι αυτες για να εχουμε πιθανοτητες επιτυχιας!
Kman, επειδη εχεις αναφερει οτι εχουν συμπτωματα κομπλεξισμου οι πολωνεζες, και πανε και τα φτιαχνουν με κατι μαυριδερους πακηδες και ινδους κλπ, για να νιωθουν αυτες 'ωραια'(βιτσιο κι αυτο), συνιστας οταν εμεις(ελληνες) προσεγγιζουμε τις πολωνεζες, να το παιζουμε χαζουληδες και ψιλομιζεροι, για να εχουμε πιθανοτητες να τις κερδισουμε;
Ακριβώς.Πρέπει να μην ενισχύεις το στερεότυπο του macho μεσογειακού που γαμάει τη γκόμενα και μετά την παρατάει για να βρει άλλη.Πρέπει να είσαι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θέλουν οι δυτικές να δρας με ανασφάλεια.Να δείχνεις πολύ ευάλωτος και να είσαι συνέχεια σοβαρός.
ZIGOLLO
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Απο δικη μου εμπειρια με πολονεζα αυτο ηταν και για μενα το συμπερασμα..οσες φορες εφερνα τη κουβεντα στο σεξ δεχομουν αμυντικη σταση..οσες φορες ειμουν σοβαρος μου πετουσε σποντες αυτη αλλα και παλι ειμουν εγκρατης(πως μου αρεσει το σεξ αλλα μεχρι εκει)..αφου επεσε το καστρο και μετα το ζητουσε μονη της..Ακριβώς.Πρέπει να μην ενισχύεις το στερεότυπο του macho μεσογειακού που γαμάει τη γκόμενα και μετά την παρατάει για να βρει άλλη.Πρέπει να είσαι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θέλουν οι δυτικές να δρας με ανασφάλεια.Να δείχνεις πολύ ευάλωτος και να είσαι συνέχεια σοβαρός.
Οποτε οπως μου τα λετε παιδια, σοβαροτητα, χαμηλοι τονοι, και γενικα ήπιο προφιλ, οταν παμε για ρωσιδες. Αυτο θελουν, αυτο θα έχουν, για να εχουμε και επιτυχια δηλαδη! Σωστα?
(Επιθετικά 'πεσιματα' σε αλλους λαους ταιριαζουν μαλλον, κι οχι στην πολωνεζα που το θελει αλλιως)
(Επιθετικά 'πεσιματα' σε αλλους λαους ταιριαζουν μαλλον, κι οχι στην πολωνεζα που το θελει αλλιως)
Οποτε οπως μου τα λετε παιδια, σοβαροτητα, χαμηλοι τονοι, και γενικα ήπιο προφιλ, οταν παμε για ρωσιδες. Αυτο θελουν, αυτο θα έχουν, για να εχουμε και επιτυχια δηλαδη! Σωστα?
Αλλο οι Ρωσίδες άλλο οι Πολωνέζες.Θυμήσου οι Ρώσοι είναι λαός νικητών,οι Πολωνοί είναι λαός ηττημένων.Στη Ρωσίδα δεν μπορείς να πας σαν ανασφαλής βλακάκος.Οι Πολωνέζες θέλουν άντρες ευνουχισμένους που να μπορούν να ελέγχουνε.Οι Ινδοί πακιστανοί είναι οι κατ' εξοχήν μικροτσούτσουνοι θηλυπρεπείς ακίνδυνοι και για αυτό τους γουστάρουνε.Οι Πολωνέζες που θέλουν χοντρές πούτσες και ανωμαλίες πάνε με μαύρους και πολλές έχουν παιδιά με μαύρους.Γενικά πάνε με τύπους που δυτικές και ελληνίδες δε θα άγγιζαν ποτέ και αποφεύγουν τους πολύ ωραίους,πολύ macho κτλ.Επίσης πάνε με μεγάλους.
Και τιθεται αυτοματως το επομενο ερωτημα για τις πολωνεζες...για ποιο λογο συνηθως επιλεγουν τους αντρες που επιλεγουν?
Τι ειναι αυτο που τις κερδιζει σε εναν αντρα, τι ψαχνουν συνηθως, τι τους αρεσει και τι αναζητουν?
Θέλουν βασικά έναν υποταγμένο άντρα που να μπορούν να ελέγχουνε.Θέλουν να εξασφαλίσουν γάμο και υλική προσφορά.Οι Πολωνέζες μπορούν να γίνουν πολύ σκληρές και κάποιες φορές τα χάνεις με την αγνωμοσύνη τους.Είναι λαός ωμός.(εμφανίζονται όμως πιο κουλτουρέ από τους Ρώσους ενώ είναι μια σλαυική παραλλαγή χωρίς της ρωσική ψυχή).
Ειμαι λιγο μπερδεμενος με τις πολωνεζες.
Απο τη μια λεμε οτι εχουν υποτακτικο στυλ, δηλαδη με δυο λογια 'οτι θελει ο αντρας'(ή περιπου ετσι), κι απο την αλλη τον θελουν του χεριου τους, γι αυτο επιλεγουν όπως επιλεγουν(το αναλυσαμε). Πως συμβιβαζονται και τα δυο αυτα μαζι? Καποιος ή καποια, ή θα ειναι 'απο πανω' ή θα ειναι 'απο κατω'! Κι ετσι κι αλλιως, απο πανω ο αντρας(υποτακτικες) αλλα απο πανω κι η πολωνεζα(να σε εχει του χεριου της να σε κανει οτι θελει)? Συμβιβαζονται αυτα? Κατι μου ξεφευγει μαλλον!
Απο τη μια λεμε οτι εχουν υποτακτικο στυλ, δηλαδη με δυο λογια 'οτι θελει ο αντρας'(ή περιπου ετσι), κι απο την αλλη τον θελουν του χεριου τους, γι αυτο επιλεγουν όπως επιλεγουν(το αναλυσαμε). Πως συμβιβαζονται και τα δυο αυτα μαζι? Καποιος ή καποια, ή θα ειναι 'απο πανω' ή θα ειναι 'απο κατω'! Κι ετσι κι αλλιως, απο πανω ο αντρας(υποτακτικες) αλλα απο πανω κι η πολωνεζα(να σε εχει του χεριου της να σε κανει οτι θελει)? Συμβιβαζονται αυτα? Κατι μου ξεφευγει μαλλον!
Ειμαι λιγο μπερδεμενος με τις πολωνεζες.
Ναι,αυτό το dominant-submissive παίρνει περίεργες μορφές στους Σλαύους.Υπ'όψιν οτι αυτοί οι λαοί δεν ανήκαν ποτέ στη ρωμαική αυτοκρατορία ώστε να αποκτήσουν τις κατηγορίες inferior-superior.
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
να επιβεβαιωσω θελω τον φιλο kman,
εγω τις πολωνες τις ζω καθε μερα γιατι η ολλανδια ειναι γεματη πολωνους-ες και στην δουλεια μου ειναι παρα πολλες.
Για να μην τα πολυλογω ολα οσα λεει ο kman ισχυουν.
Προσωπικη εμπειρεια δεν εχω γιατι ειμαι και λιιιγο παντρεμενος και αυτες θελουν σχεση οποτε δεν το ρισκαρω αλλα ειναι φοβερα μουνια και τον αυγουστο σκεφτομαι να παω κανα 3ημερο κρακοβια....
εγω τις πολωνες τις ζω καθε μερα γιατι η ολλανδια ειναι γεματη πολωνους-ες και στην δουλεια μου ειναι παρα πολλες.
Για να μην τα πολυλογω ολα οσα λεει ο kman ισχυουν.
Προσωπικη εμπειρεια δεν εχω γιατι ειμαι και λιιιγο παντρεμενος και αυτες θελουν σχεση οποτε δεν το ρισκαρω αλλα ειναι φοβερα μουνια και τον αυγουστο σκεφτομαι να παω κανα 3ημερο κρακοβια....
Ναι ρε γαμώτο πώς πάνε με αυτούς τους πίθηκους;Κρακοβία δεν είναι καλά το έχουν γαμήσει οι ξένοι το μέρος με τις μαλακίες τους.Τώρα έχω 5 Πολωνέζες που σπονσοράρω και με έχουνε γαμήσει.Γενικά όσο ανοίγεσαι αυτά παθαίνεις.Πολωνέζες Τσέχες Ουκρανές όλες ζητάνε.